• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
فقط خدا رو شکر بازی رو خیلیا ندیدن

من گریم گرفت سر این بازی!

دوستان امروز به مویس کاری ندارم واقعا هم تقصیر مویس نبود عدم موفقیت ما

عدم موفقیت یونایتد تا الان بخاطر بازیکن های بی مصرف و بی غیرتش هست واقعا دلم برای مویس سوخت . کاملا مشخصه دست به یکی کردن علیه مویس . وقتی کاپیتان تیم یه پاش به اون یکی میگه غلط زیادی نکن یا اقایون ادعا فن پرسی و رونی یه توپ ساده رو نمیتونن استپ کنن تقصیر مویس نیست

عدنان 100 هزار پوند در هفته هم براش کمه اینو بخاطر گلهاش نمیگم اینو بخاطر این میگم که تا وقتی تو زمین بود مثل یه **** تیمو اداره می کرد!

کلورلی هم خوب بود

بقیه افتضاح!

دخیا هم یه سیو فوق العاده داشت

در کل اگر مویس بخواد تیمو بازسازی کنه و بازیکن های کم کار رو بیرون کنه ازش به عنوان هوادار حمایت میکنم

همین که شما موضعت رو تغییر دادی افشین جان خودش موفقیت بزرگی هست(شوخی)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اورا با روزهای اوجش فاصله گرفته و باید جایگزین بشه، احتیاجی به خرید هم نداریم اگر به بوتنر و یا فابیو بیشتر بازی برسه و بهشون اعتماد بشه میشه نتیجه گرفت اگر اینها سوتی بدن میگیم خوب تجربه میشه ولی اورا دیگه اجازه اشتباه نداره یا ویدیچ به عنوان کاپیتان من فکر میکنم بازیکنهای اصلی باید تو خط دفاع به این شکل باشه رافائل جونز اوانز بوتنر و خوب بقیه جایگزین باشند....ما وقتی بازیکن نمیخریم چاره ای جزء ساختن همین جوونها نداریم.....
پ.ن: سیوی که دخیا تو نیمه اول سر ضربه سر بازیکن حریف داشت به جرات میگم هیچ دروازبان معاصری که مشغول بازی هست و بازنشسته نشده نمیتونست بگیره با اینکه اشتباه هم داره ولی وقتی این جور توپها رو میگیره آدم نمیدونه چی بگه.......

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اورا با روزهای اوجش فاصله گرفته و باید جایگزین بشه، احتیاجی به خرید هم نداریم اگر به بوتنر و یا فابیو بیشتر بازی برسه و بهشون اعتماد بشه میشه نتیجه گرفت اگر اینها سوتی بدن میگیم خوب تجربه میشه ولی اورا دیگه اجازه اشتباه نداره یا ویدیچ به عنوان کاپیتان من فکر میکنم بازیکنهای اصلی باید تو خط دفاع به این شکل باشه رافائل جونز اوانز بوتنر و خوب بقیه جایگزین باشند....ما وقتی بازیکن نمیخریم چاره ای جزء ساختن همین جوونها نداریم

موافقم و فابیو رو بیشتر از بوتنر قبول دارم. ایوانز به نظر من باید بازی کنه با توجه به عملکرد درخشان ریو و ویدا در این فصل!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فقط خدا رو شکر بازی رو خیلیا ندیدن

من گریم گرفت سر این بازی!

دوستان امروز به مویس کاری ندارم واقعا هم تقصیر مویس نبود عدم موفقیت ما

عدم موفقیت یونایتد تا الان بخاطر بازیکن های بی مصرف و بی غیرتش هست واقعا دلم برای مویس سوخت . کاملا مشخصه دست به یکی کردن علیه مویس . وقتی کاپیتان تیم یه پاش به اون یکی میگه غلط زیادی نکن یا اقایون ادعا فن پرسی و رونی یه توپ ساده رو نمیتونن استپ کنن تقصیر مویس نیست

عدنان 100 هزار پوند در هفته هم براش کمه اینو بخاطر گلهاش نمیگم اینو بخاطر این میگم که تا وقتی تو زمین بود مثل یه **** تیمو اداره می کرد!

کلورلی هم خوب بود

بقیه افتضاح!

دخیا هم یه سیو فوق العاده داشت

در کل اگر مویس بخواد تیمو بازسازی کنه و بازیکن های کم کار رو بیرون کنه ازش به عنوان هوادار حمایت میکنم
موافقم بازیکن ها در بعضی از صحنه ها بیش از حد کم کاری می کنن یه جورایی مثل اینه که دارن میگن به درک که ببازیم!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
موافقم و فابیو رو بیشتر از بوتنر قبول دارم. ایوانز به نظر من باید بازی کنه با توجه به عملکرد درخشان ریو و ویدا در این فصل!
قبول دارم که بوتنر در کارهای دفاعی ضعیف تره ولی واقعاً نمیشه از قدرت پا به توپش گذشت ببینید فابیو خیلی بد نیست ولی خیلی هم خوب نیست و من به شخصه خصوصیت خیلی بارزی توی بازیش ندیدم ولی بوتنر شاید از لحاظ تکنیک الان یکی از بهترینهای پست خودش باشه اما متاسفانه تو کارهای دفاعی قوی نیست. چیزی که بوتنر رو برای من جذاب کرده با توجه به سن نسبتاً مناسبش اگر ضعف های خودش رو در قسمت دفاعی بپوشونه و تبدیل به قوت کنه مشکلی در نفوذ نداره و این برای یک مدافع کناری عالیه............

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
موافقم بازیکن ها در بعضی از صحنه ها بیش از حد کم کاری می کنن یه جورایی مثل اینه که دارن میگن به درک که ببازیم!

ویدیچ رافائل کریک رونی فن پرسی شاخص ترین این بازیکنا هستن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

خصوصا مدافعین!! البته افزایش سن و کند شدنشون هم مزید بر علت شده.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تبریک میگم برد رو. مخصوصا که بازی باخته رو بردیم. اونم جلوی تیمی که 11 تاشون تو دروازه بودن :دی
من بازی رو از دقیقه 20 دیدم. گل رو هم دیدم. واقعا یه سری اشتباه خنده دار دومینو وار منجر به گل شد.
نیمه اول خوب حمله کردیم و حقمون بود 1 گل رو بزنیم. نیمه دوم خوب موقعی گل زدیم. اوایل نیمه دوم بود و فرصت برای گل بعدی هم بود که به ثمر رسید. ینوزای عالی بود. امیدوارم خیلی زود خبر تمدید قراردادش رو بشنویم.
موافقم که مشکل تیم بازیکن ها هستن. نمیدونم مشکل از کجاست(روحی، روانی یا فنی) ولی 100% خودشون نیستن. امیدوارم به پیک شون برسن.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
هر دو بازی آینده هم در خانه ست مقابل ساوتهمپتون و استوك سيتي
اگه یکم هوشیار و سخت کوش بازی کنیم می تونیم جفتشون رو هم ببریم که اگه اینطور بشه به مراتب موقعیتمون توی جدول آبرومندانه تر خواهد بود!
همین که توی 6 تا تیم بالا در نوسان باشیم باز خیلی خوبه رتبه ی 13 دیگه واقعا ضایع ست

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من تا حدودی به بازیکنها هم حق میدم که مشکل روانی پیدا کنند فرگی اعتماد به نفس عجیبی به تیم میداد شما فکر کنید بهترین استاد تاریخ بهتون یک درسی رو تدریس میکنه و خوب شما هم میدونید در امتحان به موفقیت خواهید رسید چون زیر نظر یک استاد کامل آموزش دیدید و بالاسرتونه ولی وقتی این فرد از شما جدا بشه این یعنی بخشی از وجود حرفه ای شما فروریخته این چیزیه که من به شخصه تجربه اش کردم من استادی دارم که تمام پروژه های من رو ارنج میکنه و الان هم بالای سر کار من هست ولی همیشه این کابوس رو دارم که اگر از تیمش جدا بشم و بخوام به عنوان یک فرد مستقل کار کنم و یا با یک فرد دیگه میتونم باز موفقیتی بدست بیارم یا خیر و این خیلی اذیت کننده است و تا اداپت شدن با شرایط جدید به طور حتم زمان خواهد برد........ الان با صدر چند امتیاز اختلاف داریم؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
از هفته دیگه یانوژای رو میذاری تو تیم Fantasy؟:D

چرا که نه:D

رونی و فن پرسی توی این بازی آره ولی در بازیهای قبلی خیلی به کمک تیم اومدن

رونی بله ولی رابین نه!

البته به نظرم رابین بیشتر افت کرده تا اینکه بخواد کم کاری کنه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چرا که نه:D

رونی بله ولی رابین نه!

البته به نظرم رابین بیشتر افت کرده تا اینکه بخواد کم کاری کنه
من می گم نذار. تو هر بازیکنی میذاری تو تیمت با افت شدید روبرو میشه:lol: از ما گفتن بود

بالا