این مویس کاریزمای فرگوسن رو نداره وگر نه اثال رونی به این راحتی تیم رو به حاشیه نمیبرد مردک روح تو تیم ملی میکشه خودشو اما این جا نه
من بی غیرتی ندیدم خداییش ....
ولی روح تیمی که فرگوسن داشت توی تیم نیست طبیعتا...
برادر حالت خوبه !؟
طرف به رونی توهین کرده دارم از رونی دفاع میکنم !!!
چرا به من می پری شما !؟
منم دارم نظرم رو میگم ، لحن افشین یه طوریه انگار چوب برداشته میخواد منُ بزنه !
افشین جون شاید بخاطر تاکتیک تیمی هست که مویس انتخاب میکنه. تو تیم ملی رونی نوک حمله است و تو یونایتد پشت مهاجم و هافبک بازیساز. هزار بار گفتم باز هم میگم رونی هافبک بازیساز خیلی خوبی نیست و بهتره که از 2 مهاجم استفاده کنیم یعنی رونی و رابین در کنار هم. راستی امروز هم مثل همه بازیهای انجام شده باز از تاکتیک 4411 استفاده کردیم؟
اره نیاز به دسیار خوب داره و بازی ساز و یه مقدار کاریزما اگر از الا بخوان بازیکنا این طوری راجب تیم حرف بزنن دیگه واویلاسدقیقا کاملا
من منظورم از بی غیرتی کم کاری بازیکنا هست که کاملا تو بازی های این فصل مشهوده
من غلط بکنم برادر:دی اگر شما اینطور برداشت کردی عذر میخوام
معین خان عزیز
اتفاقا تو این بازی رونی ازاد بود
-----------------
احساس میکنم بازیکنا علیه مویس دست به یکی کردن!!!
چهره درهم فرگی و دیوید گیل خیلی معنادار بود
مویس دستیاراش بدرد نمیخورن
امیدوارم خودش متوجه اشتباهش بشه و مایک فیلان رو برگردونه
دقیقا کاملا
من منظورم از بی غیرتی کم کاری بازیکنا هست که کاملا تو بازی های این فصل مشهوده
من غلط بکنم برادر:دی اگر شما اینطور برداشت کردی عذر میخوام
معین خان عزیز
اتفاقا تو این بازی رونی ازاد بود
-----------------
احساس میکنم بازیکنا علیه مویس دست به یکی کردن!!!
چهره درهم فرگی و دیوید گیل خیلی معنادار بود
مویس دستیاراش بدرد نمیخورن
امیدوارم خودش متوجه اشتباهش بشه و مایک فیلان رو برگردونه
رنه مانوئلسن، بهترین تمرین دهنده ی سال های اخیرمون بود... مربی دروازبان هامون اریک استیل....
کلا به نظرم یه تحدید نظر لازم هست ولی تیم امروز بهترین نمایش لیگش رو داشت ....نبود فردیناند و ویدیچ خوشحالم کرد!!
این مویس کاریزمای فرگوسن رو نداره وگر نه اثال رونی به این راحتی تیم رو به حاشیه نمیبرد مردک روح تو تیم ملی میکشه خودشو اما این جا نه
دوستان بذارید یک خبر نقل و انتقالاتی بدم که از فاز بازی امروز خارج بشید و البته ممکنه با اخبار نقل و انتقالات عصبانی تر هم بشید
مونت پولیه قیمت کابلا رو مشخص کرده و گفته اگه پیشنهاد 15 میلیون پوندی یا همون 18 میلیون یورویی در ژانویه از طرف یونایتد اراءه بشه، کابلا رو میفروشن.
پ.ن:گفتم در پایان خبر یادی بکنم از جوون ناکام زاهایعنی اگه مویس به تاپیک سر بزنه بخاطر همین پستها هم شده به زاها بازی میده!!
مورینیو از پورتو میاد به چلسی
من هیچوقت حس نکردم یک ذره خودش کمتر از چلسی دید بلکه بالاترم می دید
واسه همین بعدش اینترمیلان و رئال مادرید را دوره کرد!
مویس هنوز فکرمی کنه تو اورتونه
یعنی بهتر بگم مویس درحد تیمی مثل اورتون فکرمی کنه. یعنی اینطوری نیست که رتبه ای به غیر از 1 را نپسنده!
حالا هم دهم هست انگارنه انگار!
دوستان اشاره کردند منم قبول دارم و بازیکنا هم حتما اینو قبول دارند و می خوام اعتراضشونو با بد بازی کردند نشون بدند یا بدتر دارن مویسو تست می کنند...
داداش شما همرو بستی به فحشاون ولبک کاکا سیاه رو چرا اواخر بازی آورد زمین؟ پس هرناندز چی؟ مویس کله زرد انی لعنت بهش
رونی گند بود ون پرسی هم مثل همیشه دنبال مفت خوری و یانوزای هم بخاطر قراردادش از روی شکم پارگی بازی می کرد
لعنت به همشون بی شرفا
چه تستی آخه ؟
داداش شما همرو بستی به فحش
خواهشا یه تجدید نظری تو ادبیاتتون بکنید
برو کلیپ بازی آرسنال رو در سایت ورزش 3 ببین چطور بازی می کنن به حرفهام می رسی
چلسی اتوبوسی هم از این بی غیرتا زیبا بازی می کنه