• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
داشتم خلاصه بازی فولام - استون ویلا رو میدیدم. چه می کنه این برباتف :دی
یه پاس فوق العاده زیبا داد که منجر به پنالتی شد و چه پنالتی ای زد! اینقدر با خونسردی زد که انگار داره تو کوچه خیابون بازی می کنه! عاشق این بشرم :دی

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
داشتم خلاصه بازی فولام - استون ویلا رو میدیدم. چه می کنه این برباتف :دی
یه پاس فوق العاده زیبا داد که منجر به پنالتی شد و چه پنالتی ای زد! اینقدر با خونسردی زد که انگار داره تو کوچه خیابون بازی می کنه! عاشق این بشرم :دی
فکر می‌کردم حدود پنج سال پیش من تنها مدافع برباتف تو این صفحه بودم. پس شما هم؟

اتفاقا یکی از ایراداتی که اغلب بچه‌های اینجا ازش می‌گرفتند، همین خونسردی‌اش بود. می‌گفتن بازیش شور و هیجان نداره. تعصب نداره. اصلا برد و باخت تیم براش مهم نیست. از همین صحبت‌های فکورانه!

الان هم خیلی مشابهت احساس می‌کنم. همون رویکرد و همون نوع نگاه.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
AS Roma Midfielder Linked With Move To Manchester United

Roma’s Kevin Strootman has been linked with a potential transfer to current English champions Manchester United in the upcoming January transfer window.

The Dutch international left PSV Eindhoven for Serie A’s capital club in a move worth €17 million in the summer. The Giallorossi’s unbeaten start to the season under new coach Rudi Garcia has seen Strootman make an impressive start to his first season in Italy scoring three goals and providing five assists in 13 games thus far making Roma title contenders.

According to reports from the Daily Star, the 23-year-old hard tackler was recently watched by Manchester United scouts including Phil Neville during a friendly match against Colombia and manager David Moyes is ready to open the bank account and thought to be preparing a bid to try and bring the Roma player to England.

The Red Devils are keen to improve their squad for the second half of the season after fallen to ninth position in the league. After a number of bids for high-profile players failed in the summer transfer window, the Old Trafford side are eyeing the Stadio Olimpico youngster to help rescue their season and title aspirations but his current employees might be reluctant to sell their star player due to his excellent form.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
یکی از اشتباهات بزرگ فروش بربا بود واقعا سگ شرف دار به ولبک چلاغ

13513fcaa927d81e3.jpg

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اقا منم دیدم این فیلم class of 92
کلا هیچی نمیشه گفت زبونم بند اومده
این همه افتخار ... فرگی تایم فوق العاده!!!
حالا ....

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فکر می‌کردم حدود پنج سال پیش من تنها مدافع برباتف تو این صفحه بودم. پس شما هم؟

اتفاقا یکی از ایراداتی که اغلب بچه‌های اینجا ازش می‌گرفتند، همین خونسردی‌اش بود. می‌گفتن بازیش شور و هیجان نداره. تعصب نداره. اصلا برد و باخت تیم براش مهم نیست. از همین صحبت‌های فکورانه!

الان هم خیلی مشابهت احساس می‌کنم. همون رویکرد و همون نوع نگاه.

من ازش خوشم میومد. مهاجم خیلی خوبی بود و هست هنوز. به آرسنال و تاتنهام لینک شده. بعید نیست ژانویه بره.

سبک بازیش اینطوری بود.با خونسردی. یکی خوشش میاد و یکی نمیاد. یکی دیگه از نکات مثبتش تو سال های قبل نسبت به چیچاریتو این بود که خوب توپ رو اون جلو نگه میداشت.(الان چیچاریتو بهتر شده).
فوتبال رو هم زیبا و فانتزی بازی می کرد. قشنگ معلوم بود که داره از بازی نهایت لذت رو می بره.

اون هت تریکش مقابل لیورپول هیچ وقت یادم نمیره... عالی بود...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
در مورد بربا

یادتون رفته چقدر تو بازی های مهم ازدستش حرص میخوردیم ؟ نمونش بازی سیتی یونایتد تو نیمه نهایی اف ای کاپ که نزدیک 4 5 تا موقعیت 100% رو گل نکرد و از اون طرف استاد کریک با یه پاس گل زیبا اگر اشتباه نکنم بالوتلی رو صاحب موقعیت کرد و بالوتلی گل زد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سه نامزد نهایی دریافت جایزه بهترین مربی سال مشخص شد

سرالکس فرگوسن
یوپ هاینکس
یورگن کلوپ

البته احتمال اینکه هاینکس بشه خیلی بیشتر هستش...
دوستان اینقدر به مربی دارن گیر میدن، ولی حقیقتش رو بخواین پارسال هم منچستر با حضور عمو فرگی تو بازیهای بزرگ مشکل پیدا میکرد و دلیلش خط میانی ضعیفش بود...
امسال هم از بازیهای بزرگ نتیجه خیلی ضعیفی گرفته مویس، برد آرسنال با نتیجه خفیف البته و مساوی با چلسی در خونه و باخت به لیورپول و سیتی...
به نظر من منچستر باید خط میانیش رو کاملا عوض کنه، بازیکنایی مثل اندرسون و دارن فلچر که دیگه خداحافظی باید بکنه و تام کلورلی که خیلی جوون و بی کلاس بازی میکنه(واقعا وقتی نگاه میکنی کلا منچستر 3-2 تا بازیکن خط میانی بیشتر نداره) در حد اسم منچستر نیستن...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
فدات شم منم گفتم شایعه , اینو هم رسانه های اسپانیایی اعلام کردن نه بقالی سر کوچه مون

مویس: جدایی فن پرسی از منچستریونایتد؟ این شایعات بی معنی است - Goal.com

اون خبر خودکشی هم که شما گذاشتی رو قبلا 2 صفحه ی پیش گذاشته بودم!
افرین بر شما که گذاشتی
البته تکذیب شد این خبر
میشه یه لینک از این شایعه رو بدی ممنون ما هم اگاه شیم

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
در مورد بربا

یادتون رفته چقدر تو بازی های مهم ازدستش حرص میخوردیم ؟ نمونش بازی سیتی یونایتد تو نیمه نهایی اف ای کاپ که نزدیک 4 5 تا موقعیت 100% رو گل نکرد و از اون طرف استاد کریک با یه پاس گل زیبا اگر اشتباه نکنم بالوتلی رو صاحب موقعیت کرد و بالوتلی گل زد
اما گل های خوبی میزد اون برگردون رو هیچ وقت یادم نمیره به لیورپول

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
البته احتمال اینکه هاینکس بشه خیلی بیشتر هستش...
دوستان اینقدر به مربی دارن گیر میدن، ولی حقیقتش رو بخواین پارسال هم منچستر با حضور عمو فرگی تو بازیهای بزرگ مشکل پیدا میکرد و دلیلش خط میانی ضعیفش بود...
امسال هم از بازیهای بزرگ نتیجه خیلی ضعیفی گرفته مویس، برد آرسنال با نتیجه خفیف البته و مساوی با چلسی در خونه و باخت به لیورپول و سیتی...
به نظر من منچستر باید خط میانیش رو کاملا عوض کنه، بازیکنایی مثل اندرسون و دارن فلچر که دیگه خداحافظی باید بکنه و تام کلورلی که خیلی جوون و بی کلاس بازی میکنه(واقعا وقتی نگاه میکنی کلا منچستر 3-2 تا بازیکن خط میانی بیشتر نداره) در حد اسم منچستر نیستن...
داداش خوب فرگوسن به خاطر همین چیزا فرگوسن شد...سربازی رئال هم با همینا قبل اخراج دووم اورد...
ولی مویس تابستون چیکارکرد فقط وقتو تلف کرد وتیمو بازیچه این واون کرد...اخه اون حتی نمی تونه از بازیکن خودش فلینی هم کاربکشه ...
با اون که اشنا هست اگربا بازیکنای تیم اشنا نبود...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
کی بود میگفت احتمال داره فرگوسن برگرده؟
چقد حقیقت داره؟ شایعه نیس؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
رسمي : ريبيرو خواهان انتقال به منچستريونايتد

12441611071202823528.jpg

اورتون ریبیرو در مصاحبه با ESPN Brazil اعلام کرد برای خط میانی منچستریونایتد مناسب است و خوشحال می شود که به قهرمان لیگ انگلیس بپیوندد .

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران: یونایتد به شدت به خرید این بازیکن که یکی از عوامل اصلی قهرمانی کروزیو در برزیل بود لینک شده است . این بازیکن ۲۴ ساله بهترین بازیکن سال لیگ برزیل لقب گرفت و مدیر برنامه های وی هفته گذشته اعلام کرد که مذاکرات با منچستریونایتد در حال برگزاری است . باشگاه کروزیرو نیز علاقه منچستریونایتد را تایید کرده است اما هرگونه پیشنهاد از سوی لیورپول برای این بازیکن را رد کرد . پرداخت مبلغ ۱۵ میلیون پوند می تواند سران کروزیرو را برای فروش ریبیرو در ژانویه متقاعد کند .

ریبیرو گفت :
” من بازی های لیگ برتر انگلیس را دنبال می کنم . تیم های بزرگی در آن جا حضور دارند و این رویای هر بازیکنی است که در اروپا بازی کند . یونایتد کاگاوا ، رونی و ده خیا را به عنوان دروازه بان دارد و من بارها با آن ها در بازی های ویدئویی بازی کرده ام ! من فکر می کنم برای بازی در هر جای دنیا آماده ام . اگر شما برای کروزیرو آماده باشید پس برای همه جای دنیا آماده اید . “
بعد از اینکه از ریبیرو در مورد بازی کردن در کنار وین رونی و رابین فن پرسی سوال شد او گفت : ” این بسیار عالی خواهد بود “
” من اجازه می دهم که مدیر برنامه هایم و کروزیرو در این مورد بیشتر صحبت کنند . زمانی که متوجه شدند معامله به سود هر دو طرف است من را خبر می کنند . ما همه چیز را آنالیز می کنیم . بعد از یک عملکرد عالی در رقابت ها همیشه گمانه زنی هایی وجود دارد ولی من در حال حاضر بازیکن کروزیرو هستم . من می خواهم به طور کامل در کنار خانواده ام استراحت کنم تا در ماه ژانویه برگردم . من به کروزیرو و مدیر برنامه هایم اجازه می دهم که مذاکرات را برنامه ریزی کنند . “

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
رکوردهای مویس در منچستر:
اولین برد نیوکاسل در الدترافورد در ۴۱ سال
اولین برد اورتون در الدترافورد در ۲۱ سال
اولین برد وست بروم در الدترافورد در ۳۵ سال
اولین باخت پیاپی در الدترافورد از ۲۰۰۱

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره. قبل از اینکه سوار هواپیما بشه احتمالا پی اس جی میخرتش. البته پی اس جی دیگه لئوناردو نداره. اون لوکاس مورا رو هم لئوناردو قاپ زده بود.

بالا