بهترین نکته بازی تعویض چیچاریتو بود.کلا نشون داد که با بودن دو مهاجم تو محوطه جریمه چقدر فضاهای پشت محوطه بیشتر میشه.مسلما تو نیمه اول دلیل بد بازی کردن تیم تک مهاجم بازی کردن بوده.اما اومدن هرناندز روند بازی رو تغییر داد.بیشتر از اینکه این برد به خلاقیت فردی ربط داشته باشه به یه تعویض ساده مربوط میشد.کاری که مویس باید از اول انجامش میداد.بازی با تک مهاجم برای تیمی مثل ما از پیش باختن جلوی حریفاست
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
متشكرمThe draw for the semi-finals of the Capital One Cup is as follows:
Sunderland v Manchester United
Manchester City v West Ham United
First leg ties are to be played during the week commencing 6th January 2014.
Second leg ties are to be played during week commencing 20th January 2014
تا اونجا که یادمه جام اتحادیه قانون گل زده در خارج خونه رو نداره. قانون عوض شده یا نشده رو نمیدونم.
اینها منوط به جذب بازیکن خوب و مفید در نیم فصل هم هست.
باید دید سران یونایتد تو نیم فصل چه گلی به سر تیم میزنن.
دوستان چه حوصله ای دارن وقتی بازی داره نجام میشه، میان اینجا پست میدن!!!!!
بنده وقتی دارم بازی رو نگاه میکنم، حتی اگه زلزله هم بیاد متوجه نمیشم!!!
عجب جالب شد ولی بازی با اون تگرگی که زد یک دفعه ای...
گل اورا قشنگ بود
یا حتی فوقالعاده برای یه دفاع چپ با پای راست گل اینجوری زدن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
فکرکنم بیشتربچه ها همزمان که دارن بازیو می بینند گجت هاشون هم دستشونه و پست می دن
نه اینکه هی بلندشن بیان پای کامی! یا اینکه کلا دارن انلاین بازیو می بینند. :happy:
فکرکنم 12 روز دیگه اول ژانویه باشه.والله چی بگم، آخرین باری که یک چیزی دستم بود موقع دیدن بازی Manutd باعث شد نصف دستم رو باند ببندم...
وقتی دارم بازی رو نگاه مینکم، هیچی نمیفهمم جز چرا اینجوری داره بازی میکنه این اندرسون؟؟ چرا داره با تک مهاجم بازی میکنه؟ رونی کجاست؟؟ به گیگزی هم بازی نداده... اه... یعنی اینقدر به لیگ مطمئنه که میخواد بگیرتش که این جام رو بیخیال شده؟؟؟ کی این ژانویه میاد بره دوتا هافبک درست بگیره؟