• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دوستان من میگم هر وقت اومدیم از بازیکنا انتقاد کردیم گل زدن دفعه ی بعد فحششون بدیم بلکه هتریک کنن
۱!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تبریک به دوستان
دومین بازی پیاپی که بدون استرس دقایق پایانی (مویسی تایم) بردیم! نیمه ی دوم مسلط بودیم یه نمه هایی از همکاری تیمی داره در منچستر دیده میشه .... وقتی تیم از نظر فنی و تاکتیکی سازماندهی بشه بازیکنانی حتی مثل یانگ هم می تونن موثر باشن
از اونور تاتنهام بحران زده هم حذف شد در بین 4 تا تیم باقی مانده تنها حریفمون برای کسب جام سیتیه

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
بهترین نکته بازی تعویض چیچاریتو بود.کلا نشون داد که با بودن دو مهاجم تو محوطه جریمه چقدر فضاهای پشت محوطه بیشتر میشه.مسلما تو نیمه اول دلیل بد بازی کردن تیم تک مهاجم بازی کردن بوده.اما اومدن هرناندز روند بازی رو تغییر داد.بیشتر از اینکه این برد به خلاقیت فردی ربط داشته باشه به یه تعویض ساده مربوط میشد.کاری که مویس باید از اول انجامش میداد.بازی با تک مهاجم برای تیمی مثل ما از پیش باختن جلوی حریفاست

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
The draw for the semi-finals of the Capital One Cup is as follows:

Sunderland v Manchester United
Manchester City v West Ham United

First leg ties are to be played during the week commencing 6th January 2014.

Second leg ties are to be played during week commencing 20th January 2014
تا اونجا که یادمه جام اتحادیه قانون گل زده در خارج خونه رو نداره. قانون عوض شده یا نشده رو نمیدونم.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
بهترین نکته بازی تعویض چیچاریتو بود.کلا نشون داد که با بودن دو مهاجم تو محوطه جریمه چقدر فضاهای پشت محوطه بیشتر میشه.مسلما تو نیمه اول دلیل بد بازی کردن تیم تک مهاجم بازی کردن بوده.اما اومدن هرناندز روند بازی رو تغییر داد.بیشتر از اینکه این برد به خلاقیت فردی ربط داشته باشه به یه تعویض ساده مربوط میشد.کاری که مویس باید از اول انجامش میداد.بازی با تک مهاجم برای تیمی مثل ما از پیش باختن جلوی حریفاست

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

تعويض خوب هم از كاراي مربيه!
ولبك اون جلو اينقدر دوييد همه رو خسته كرد كه حضور هرناندز كه زيادةهم پا به توپ نيست اينقدر خوب ديده شد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
The draw for the semi-finals of the Capital One Cup is as follows:

Sunderland v Manchester United
Manchester City v West Ham United

First leg ties are to be played during the week commencing 6th January 2014.

Second leg ties are to be played during week commencing 20th January 2014
تا اونجا که یادمه جام اتحادیه قانون گل زده در خارج خونه رو نداره. قانون عوض شده یا نشده رو نمیدونم.

متشكرم
احتمالا فينال دربيه با اين اوصاف

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
خوب این بازی از اون دسته بازی هایی بود که رئیس هم با حداقل امکانات می برد.
ما باید 30 درصد بازی های فصلمون اینطوری ببریم..( با بازیکنای ذخیره و ...) تا بتونیم همیشه حداقل 1 قهرمانی در فصل داشته باشیم.
یانگ وقتی گل زد خیلی خوشحالی کرد
معلومه حسابی چزوندیدنشا :lol:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تبریک بابت برد

نمیدونم چرا،اما از اون اول فصل تعداد زیادی از بازیای تیم به دلم نچسبیده،شاید چون به نوع بازی ای که رییس از بازیکنا میگرفت و اون سبک بازی عادت کردم اینطوریه و الان که سیستم بازیشون تغییر کرده اینطوری شدم،حتی تو بعضی بازیا که خوب بودن هم همین احساس رو داشتم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تبریک میگم. سومین برد و کلین شیت پیاپی.
البته خیلی خوشحال نیستم. دوست داشتم بوتنر، فابیو و زاها بازی کنن. تو دروازه هم لیندگارد یا جانستون رو ببینم.
احتمالا مویس به خاطر فشاری که روشه ترجیح داده ریسک نکنه تا نبازه.
امیدوارم فصل بعد این رویه عوض بشه. این جام اونقدرا هم مهم نیست. باید بیشتر به جوون ها بازی بده.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ضمنا خبر بد اینکه رونی مصدومه و معلوم نیست کی برمیگرده.

-----------------

63692238438846662382.jpg

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منچستريونايتد - وستهام
هال سيتي - منچستريونايتد
نوريچ - منچستريونايتد
3 بازی - 9 امتیاز طلایی تا پایان نیم فصل

چهار هفته ی پیش پس از تساوی مقابل کاردیف اکثرا این تیم رو تموم شده می دونستیم که هفته ی بعدش با تساوی دوباره و 2 امتیاز دیگه ای که از دست دادیم این قضیه به اوج خودش رسید و بعد از اون با دو باخت پیاپی مقابل اورتون و نیوکاسل در خانه و 6 امتیازی که از دست دادیم دیگه حرفی برای گفتن باقی نموند یه چیزی در حد فاجعه
حالا برگردیم عقب تر بعد از تساوی مقابل تاتنهام و 2 امتیازی که با از دست رفتنش یه جورایی به خودمون تلقین می کردیم انگار دیگه همه چیز تموم شده , واقعا اینطور بود؟ اگه (اگه) دو تا بازی بعدش مقابل اورتون و نیوکاسل رو می بردیم و 6 امتیاز رو کسب می کردیم الان فاصله مون با صدر فقط 4 امتیاز بود و در ادامه با این 3 بازی تقریبا خوبی که در پیش داریم حتی بعید نبود نیم فصل رو با قهرمانی به پایان برسونیم
در بازی با اورتون هر چند نتیجه نگرفتیم و در لحظات پایانی گل خوردیم ولی کاملا برتر بودیم فشار منفی ناشی از این باخت باعث شد بازی بعدی مقابل نیوکاسل رو تحت تاثیر قرار بده به دلیل اینکه فاصله ی دو تا بازی تنها 3 روز بود
اگه به گذشته ی تیم فقط در همین فصل نگاه کنیم می بینیم برای شروع دوباره هیچ وقت دیر نیست الان این 3 بازی (هال سيتي - نوریچ - وستهام) که تا پایان نیم فصل در پیش داریم هر 9 امتیازش در دسترسه اگر (اگر - If - 如果) بتونیم هر 3 تا رو ببریم
همین منچستر فعلی هم توان این کارو داره از اونور هم تیمهای بالای جدول بهم می خورن و امتیاز از دست میدن الان بهترین فرصته برای کم کردن اختلاف در جدول
که بعدش یه نیم فصل طولانی با 19 بازی در پیش داریم ممکنه تیم در آینده روی نوار برد قرار بگیره و حتی ممکنه اواخر فصل برای قهرمانی حسرت امتیازات از دست رفته ی احتمالی در این 3 بازی آینده رو بخوریم همانطور که الان حسرت بازیها و امتیازات از دست مقابل تیمهایی رو می خوریم که می تونستیم با کمی دقت تیم پیروز باشیم
کلا می خوام بگم هنوز هم برای برگشتن به کورس قهرمانی دیر نیست هر چند خودم این فصل انتظار قهرمانی از این تیم رو ندارم اگه جزو 3 تا فصل رو با پایان برسونیم برام کفایت می کنه
از 21 فصل کامل Premier League منچستر تابحال رتبه ی زیر 3 نداشته امیدوارم این رکورد این فصل هم حفظ بشه که زیاد دور از انتظار هم نیست

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اینها منوط به جذب بازیکن خوب و مفید در نیم فصل هم هست.

باید دید سران یونایتد تو نیم فصل چه گلی به سر تیم میزنن.

آخه مهرداد جان مسئله اینجاست که کدوم تیم میاد تو ژانویه بازیکنای خوبش رو بفروشه؟

با اینحال این تیم اگه یه بازی ساز کلاسیک در حد متوسط هم داشته باشه توی نیم فصل دوم تکون بزرگی میخوره از نظر من،اون جلو وینگرها و مهاجمایی هستن که هر تیمی آرزوی داشتنشو رو داره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان چه حوصله ای دارن وقتی بازی داره نجام میشه، میان اینجا پست میدن!!!!!
بنده وقتی دارم بازی رو نگاه میکنم، حتی اگه زلزله هم بیاد متوجه نمیشم!!!
عجب جالب شد ولی بازی با اون تگرگی که زد یک دفعه ای...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
دوستان چه حوصله ای دارن وقتی بازی داره نجام میشه، میان اینجا پست میدن!!!!!
بنده وقتی دارم بازی رو نگاه میکنم، حتی اگه زلزله هم بیاد متوجه نمیشم!!!
عجب جالب شد ولی بازی با اون تگرگی که زد یک دفعه ای...

فکرکنم بیشتربچه ها همزمان که دارن بازیو می بینند گجت هاشون هم دستشونه و پست می دن
نه اینکه هی بلندشن بیان پای کامی! یا اینکه کلا دارن انلاین بازیو می بینند. :happy:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گل اورا قشنگ بود
یا حتی فوقالعاده برای یه دفاع چپ با پای راست گل اینجوری زدن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

کلا اورا قبلا مهاجم بوده و تازگی ها دوباره افتاده رو دور گل زدن...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکرکنم بیشتربچه ها همزمان که دارن بازیو می بینند گجت هاشون هم دستشونه و پست می دن
نه اینکه هی بلندشن بیان پای کامی! یا اینکه کلا دارن انلاین بازیو می بینند. :happy:

والله چی بگم، آخرین باری که یک چیزی دستم بود موقع دیدن بازی Manutd باعث شد نصف دستم رو باند ببندم...:eek:
وقتی دارم بازی رو نگاه مینکم، هیچی نمیفهمم جز چرا اینجوری داره بازی میکنه این اندرسون؟؟ چرا داره با تک مهاجم بازی میکنه؟ رونی کجاست؟؟ به گیگزی هم بازی نداده... اه... یعنی اینقدر به لیگ مطمئنه که میخواد بگیرتش که این جام رو بیخیال شده؟؟؟ کی این ژانویه میاد بره دوتا هافبک درست بگیره؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
والله چی بگم، آخرین باری که یک چیزی دستم بود موقع دیدن بازی Manutd باعث شد نصف دستم رو باند ببندم...:eek:
وقتی دارم بازی رو نگاه مینکم، هیچی نمیفهمم جز چرا اینجوری داره بازی میکنه این اندرسون؟؟ چرا داره با تک مهاجم بازی میکنه؟ رونی کجاست؟؟ به گیگزی هم بازی نداده... اه... یعنی اینقدر به لیگ مطمئنه که میخواد بگیرتش که این جام رو بیخیال شده؟؟؟ کی این ژانویه میاد بره دوتا هافبک درست بگیره؟
فکرکنم 12 روز دیگه اول ژانویه باشه.
کریسمس مبارک به دوستان ارمنی که اینجا هستند :blush:

بالا