رونی کاملا مشخصه که مصدومیتش اذیتش میکنه. حتی نمیتونه یک شوت محکم بزنه. آخه چرا رونی تعویض نشد؟؟؟
احساسی حرف نزنیم بهتره
به همونقدر میشه به توی زمین بودن اورا از اول بازی ایراد گرفت که به تعویض نشدن رونی ایراد وارد هستش که همش به بی فهم و شعور بودن سرمربی برمیگرده...خوب معلوم بود که بایرن تیم کاملتری نسبت به ما هستش و بازیکنهای بهتری در مجموع داره. ما هم اول چشم به گل نخوردن داشتیم و بعد ضدحمله که تونستیم هم این نقشه رو اجرا کنیم و اول گل بزنیم ولی متاسفانه نشد حفظش کنیم. به هر حال بازیکنها تلاششون رو کردن. فقط من تو یک قضیه موندم هنوز!علت تعویض نشدن رونی؟!
درسته اشتباه داشت مویس، اما اون ریسپکتی که نوشتم به خاطر اینه که مثل یه بازنده نیومد تو، میتونستیم ببریم، اما خوب، اشتباه پیش میاد،حذف شدیم ولی از همون اولش هم کسی انتظار صعود از این منچستر بحران زده رو نداشت حتی خودمون! بنظر من که بازیکن ها شجاعانه جنگیدن و پا پیش نگذاشتن
بر خلاف تصورات قضیه ی رونی هم کاملا واقعی بوده نه جنگ روانی! مشخص بود که مصدومه
ادیت شد پستام، بیاید انتقد رو با توهین اشتباه نکنیم...Edited
اصلا جان من مخلصتم چرا میزنی اخه ....
این روحیه هواداریه تو همچین شرايطی، افتخارمون اینه که گلوری هانتر و بند وگنر نیستیم! تو عمل باید نشون دادباختیم ولی به تیمم افتخار می کنم. همین که بایرن رو این همه به دردسر انداختیم کافیه. برخلاف تمام پیش بینی ها که میگفتن مجموع 7-8 تا گل ازشون میخوریم!
ادیت کردم اصلان جان عصبی بودم یه چیزی گفتم حواسم نبود خیلی ناراحتم خیلیچون به مربی توهین میکنی کامران عزیز!
با این کارت به تیممون توهین میکنی، به بزرگای باشگاه توهین میکنی، به من هوادار توهین میکنی.
این روحیه هواداریه تو همچین شرايطی، افتخارمون اینه که گلوری هانتر و بند وگنر نیستیم! تو عمل باید نشون داد