• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نویر هم که حرکات دروازه بانهای کشورهای عربی رو وقتی جلو هستن انجام میده...
حالا دیگه که نباید دوستان بگن که مویس مقصر نبوده؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ما بریم بخوابیم که دیگه حوصله هیچی رو ندارم...
بیخود وقت گذاشتم بازی رو نگاه کردم...
ولی خوب آدرنالین زیادی داشت بازی...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب معلوم بود که بایرن تیم کاملتری نسبت به ما هستش و بازیکنهای بهتری در مجموع داره. ما هم اول چشم به گل نخوردن داشتیم و بعد ضدحمله که تونستیم هم این نقشه رو اجرا کنیم و اول گل بزنیم ولی متاسفانه نشد حفظش کنیم. به هر حال بازیکنها تلاششون رو کردن. فقط من تو یک قضیه موندم هنوز! :confused: علت تعویض نشدن رونی؟!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم مویس یه رکورد جدید زد.
گل که زد 22 ثانیه بعد گل خوردیم. فکر کنم سریعترین خوردن گل در لیگ قهرمانان بعد از گل زدن.

صدر به نکته خوبی اشاره کرد

دیروز که چلسی گل اول رو زد. بلافاصله مورینیو رفت و یه سری نکات رو به بازیکنای چلسی گوشزد کرد. احتمالا بهشون گفته که چیکار کنن
اینجاست که فرق گرگ بارون دیده و ندیده مشخص میشه

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
سلام دوستان گل یونایتدی
حذف شدیم
گل اورا عالی بود ولی در کل افتضاح بازی کرد
اصلان جان چرا نباید لایک کرد حمایت تاکی باید بشه این اخرین فرصت مویس بود ولی از رونی مصدوم بازی کشید و بار فنی نداشت این بایرن رو میشد راحت برد اما افکار مسخره مویس باعث شد
دیشب بازی مادرید رو میدیدم کلوب ۳ تا عقب بود ولی وقتی پنالتی گل نشد تیمش رو تشویق کرد و تونستن ۲ گل بزنن
مویس بعد از گل رفت نشست و میخواست گریه کنه
مویس خیلی کوچیکه صدر حرف قشنگی زد الان
اصلان جان من این پست رو لایک کردم خواستی بگو ادرس بدم :دی
کلوب میتونه بهترین گزینه باشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب معلوم بود که بایرن تیم کاملتری نسبت به ما هستش و بازیکنهای بهتری در مجموع داره. ما هم اول چشم به گل نخوردن داشتیم و بعد ضدحمله که تونستیم هم این نقشه رو اجرا کنیم و اول گل بزنیم ولی متاسفانه نشد حفظش کنیم. به هر حال بازیکنها تلاششون رو کردن. فقط من تو یک قضیه موندم هنوز! :confused: علت تعویض نشدن رونی؟!
به همونقدر میشه به توی زمین بودن اورا از اول بازی ایراد گرفت که به تعویض نشدن رونی ایراد وارد هستش که همش به بی فهم و شعور بودن سرمربی برمیگرده...
کاگاوا که به نظر من فوقالعاده بازی کرد و والنسیا هم یکی از شبهای خوبش رو پشت سر گذاشت...
تیمی که برای دفاع کردن بیاد تو زمین، با این مدافعین، خوب مشخص هستش که از پیش باختست...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
حذف شدیم ولی از همون اولش هم کسی انتظار صعود از این منچستر بحران زده رو نداشت حتی خودمون! بنظر من که بازیکن ها شجاعانه جنگیدن و پا پیش نگذاشتن
بر خلاف تصورات قضیه ی رونی هم کاملا واقعی بوده نه جنگ روانی! مشخص بود که مصدومه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
باختیم ولی به تیمم افتخار می کنم. همین که بایرن رو این همه به دردسر انداختیم کافیه. برخلاف تمام پیش بینی ها که میگفتن مجموع 7-8 تا گل ازشون میخوریم!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
نیمه نهـــایی حق ما بــــــــود

تو مشتمون بـــــــــود

ولی نباید فراموش کرد ضعیف ترین منچستر(20سال اخیر) در مقابل قوی ترین بایرن(20سال اخیر) قرار گرفت

اما این دلیل نمیشه مویس بمونه

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
تنها چیزی که دردم رو تسکین میده حذف بایرن توسط مادرید هست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حذف شدیم ولی از همون اولش هم کسی انتظار صعود از این منچستر بحران زده رو نداشت حتی خودمون! بنظر من که بازیکن ها شجاعانه جنگیدن و پا پیش نگذاشتن
بر خلاف تصورات قضیه ی رونی هم کاملا واقعی بوده نه جنگ روانی! مشخص بود که مصدومه
درسته اشتباه داشت مویس، اما اون ریسپکتی که نوشتم به خاطر اینه که مثل یه بازنده نیومد تو، میتونستیم ببریم، اما خوب، اشتباه پیش میاد،
@mehrdad201 اون فرق مورینیو با همه مربیهای دیگس، هیچ کس دیگه ای رو ندیدم همچین کاری کنه، ضمناً اون دقیقه 87 بود!
@plsboy توقع ندارید جلوی این بایرن برای حمله کردن بیایم که؟! مشکل این بازی میدونید چی بود؟ تو بازی رفت دفاع کردیم و ضد حمله، بایرن دفاعش باز میشد و راحت موقعیت میدادن، اما وقتی ما حمله کنیم اونا دفاعشون شکل میگیره، دفاع ما به هم میریزه و همونطور که دیدید تو ضد حمله ها انقد راحت گل میخوریم!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
..Edited
اصلا جان من مخلصتم چرا میزنی اخه ....
ادیت شد پستام، بیاید انتقد رو با توهین اشتباه نکنیم.
باختیم ولی به تیمم افتخار می کنم. همین که بایرن رو این همه به دردسر انداختیم کافیه. برخلاف تمام پیش بینی ها که میگفتن مجموع 7-8 تا گل ازشون میخوریم!
این روحیه هواداریه تو همچین شرايطی، افتخارمون اینه که گلوری هانتر و بند وگنر نیستیم! تو عمل باید نشون داد

Last edited by a moderator:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
چون به مربی توهین میکنی کامران عزیز!
با این کارت به تیممون توهین میکنی، به بزرگای باشگاه توهین میکنی، به من هوادار توهین میکنی.

این روحیه هواداریه تو همچین شرايطی، افتخارمون اینه که گلوری هانتر و بند وگنر نیستیم! تو عمل باید نشون داد
ادیت کردم اصلان جان عصبی بودم یه چیزی گفتم حواسم نبود خیلی ناراحتم خیلی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مویس بنده خدا شخص دوست داشتنی هستش ولی واقعا توانایی اداره یونایتد رو داره؟ هممون یکسری انتقادها به کادر فنی داریم و بنظر من خیلی خوبه که با هم نقد کنیم، بحث فنی کنیم و نظرمون رو بگیم تا از هم مطالب جدید یاد بگیریم و به اشتباهات احتمالیمون پی ببریم. و چقدر خوبه همونجور که احترام هم رو توی این تاپیک نگه میداریم، نسبت به بازیکنها و کادر فنی فعلی هم با احترام نظرمون رو بگیم و نقدشون کنیم. البته ببخشید که بعنوان کوچکتر تاپیک نظر دادم. این رو هم دوستان میدونین که من خودم منتقد مویس هستم. هممون امیدواریم که یونایتد هر چه سریعتر به روزهای خوب گذشته البته گذشته ای که هنوز خیلی وقته ازش نگذشته، برگرده.

uploadfromtaptalk1397076921520.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به هر حال سرمربی هست که استراتژی تیم رو تعیین میکنه. استراتژیش تو بازی برگشت قابل قبول بود اما در بازی رفت نه.
منچستر نیاز به یه مربی کاریزماتیک شجاع داره. یکی مثل همین سیمئونه. یا کونته یا کلوپ
کسی که لب خط وایسته و علاوه بر کوچ تاکتیکی ، بازیکنا رو تهییج کنه.
شما همین بازی بایرن رو ببینید که گواردیولا چیکار میکرد. تو سطح بالاترش بازی دیشب چلسی رو ببینید یا بازی دورتموند

من شخصا فکر نمیکنم منچستر با مویس به اون جایگاهی که داشته برگرده. این نظر شخصی منه و شاید درست هم نباشه.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کلوب که خودش تیم داره و اتفاقا سهمیه ی فصل بعد لیگ قهرمانان رو هم گرفته هیچ تضمینی هم نیست که یک مربی بتونه موفقیت هاش رو در تیم دیگه ای هم تضمین کنه
هر چند عکسش هم وجود داره ولی شما باید تمام شرایط رو در نظر بگیری این فصل کلا بد بودیم این نتایج ها هم بطور مجموع بر عملکرد و اعتماد به نفس تیم تاثیر داره
به نظرم به مویس باید یک فصل دیگه هم فرصت داد باید اجازه بدیم تیم رو با خریدهای تابستانی تقویت و فصل آینده از نو شروع کنه
این باخت مقابل بایرن هم چیزی نیست که من بخوام بخاطرش شرم کنم
گرفتن یا نگرفتن سهمیه ی یورو لیگ هم چندان مهم نیست (از دید من) همون بهتر که تمام تمرکزمون روی لیگ باشه

بالا