• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بابا اگه منم وقت کنم بیام نت، حتما ریپلی میزنم اینجا. وقت نمیشه عزیزان.
انلکا رو هم تبریک میگم، بهترین خرید بود. حالا جدی جدی دروگبا میخاد بره؟

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
فردا با بیرمنگام بازی داریم، 2-0 میبریم؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
درود بر شما
بچه ها من یه مدته از اخبار فوتبال دنیا و بخصوص چلسی دور بودم . چند تا سوال دارم . وضعیت مصدومیت بالاک کاملا برطرف شده ؟
شوچنکو و بالاک می خوان بمونن یا از چلسی میرن ؟
گویا جدایی دروگبا قطعیه . درسته ؟
از تری چه خبر ؟ نکنه رفته ؟ چرا تو باضیها نیست ؟

و یه سوال مهم . چرا این تاپیک انقدر کم فعالیته ؟ حیف نیست . به هرحال من هم به جمعتون اضافه شدم . :cool:

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام سلام سلام سلام .
برگشتم.
امتحاناتم تموم شد برگشتم.( مشروطم 100% :دی).
میمردین 2 تا اخبار میذاشتین اینجا؟
من نباشم اینجا میخوابه.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود بر شما
بچه ها من یه مدته از اخبار فوتبال دنیا و بخصوص چلسی دور بودم . چند تا سوال دارم . وضعیت مصدومیت بالاک کاملا برطرف شده ؟
شوچنکو و بالاک می خوان بمونن یا از چلسی میرن ؟
گویا جدایی دروگبا قطعیه . درسته ؟
از تری چه خبر ؟ نکنه رفته ؟ چرا تو باضیها نیست ؟

و یه سوال مهم . چرا این تاپیک انقدر کم فعالیته ؟ حیف نیست . به هرحال من هم به جمعتون اضافه شدم . :cool:

سلام دوست عزیز.
بالاک کاملا خوب شده و هیچ بازیکنی نمیخواد از چلسی بره.
البته دروگبا کفته که پایان فصل میخواد بره ولی هیچ چیزی معلوم نیست.
تری دچار مصدومیت شدیدی شده و تا 2 هفته دیگه خوب میشه .
سوال دیگه نداری؟ :دی.
به جمع شیرهای لندن خوش اومدی .

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چلسی-ویگان

چلسی فردا(شنبه) تنها پس از گذشت 3روز از دیدار مقابل اورتون در دور چهارم جام حذفی به مصاف ویگان می رود.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,چلسی فردا شب در ساعت 20:45 به وقت ایران در ورزشگاه باشگاه ویگان به مصاف این تیم می رود.در آخرین بازی بین چلسی و ویگان در لیگ برتر چلسی موفق شد در همین ورزشگاه ویگان را با نتیجه 0-2 شکست دهد و به نظر می رسد کار ساده ای برای صعود به مرحله بعدی داشته باشد.چلسی که مدافع عنوان قهرمانی این جام است انگیزه زیادی برای کسب این جام دارد.

در این بازی اگر جو کول و ماکلله در ترکیب قرار گیرند 200 امین بازی خود برای چلسی را انجام خواهند داد.در آخرین بازی 2تیم در جام حذفی در سال 1985 در مرحله سوم چلسی توانست با نتیجه 0-5 ویگان را شکست دهد.

5 دیدار گذشته چلسی-ویگان در لیگ:

ویگان 0-1 چلسی 2005

چلسی 1-0 ویگان 2005

ویگان 2-3 چلسی 2006

چلسی 4-0 ویگان 2007

ویگان 0-2 چلسی 2007

ویگان هم اکنون با 20 امتیاز در رده 17 ام لیگ قرار دارد.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دی سانتو به چلسی پیوست

باشگاه چلسی امروز یک مهاجم آرژانتینی را به خدمت گرفت
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,مسولان چلسی امروز با عقد قرار دادی چهار و نیم ساله "فرانکو دی سانتو" آرژانتینی را به خدمت گرفتند. دی سانتو 18 سال سن دارد و در تیم ملی زیر 20 سال آرژانتین هم عضویت دارد. دی سانتو پس از آنلکا و ایوانویچ سومین خرید چلسی در بازار نقل و انتقالات نیم فصل است

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جوکول:تا ابد در چلسی می مانم

جو کول در صورت قرار گرفتن در ترکیب چلسی برای بازی فردا با ویگان 200 امین بازی خودش را برای چلسی انجام خواهد داد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,جو کول از سال 2003 از وست هام به چلسی آمد و در این تیم پرورش یافت و در این 4 سال و نیم به دو قهرمانی لیگ,2قهرمانی در کارلینگ کاپ و1قهرمانی در جام حذفی رسید و فردا هم برای دومین قهرمانی اش در جام حذفی خواهد جنگید تا به این عنوان نزدیک شود.

کول در رابطه با دست یافتن به این رکورد گفت:"این افتخار بزرگی است و من می خواهم تا ابد برای چلسی بازی کنم.این مدت بسیار سریع گذشت و من فقط به فکر بازی و پیروزی هستم و من میخواهم در چلسی بازی کنم و لحظات خوبی در اینجا داشته باشم."

او در مورد خاطرات خوب و بدش درسال گذشته گفت:"یکی از خاطرات خوب من 2 قهرمانی در سال گذشته است و خاطره بد من مصدومیت زانو ام است که سال گذشته من در این زمان مصدوم بودم."

"ما در بازی های گذشته بسیار خوب کار کردیم به جز بازی مقابل بیرمنگام که پیروزی در آن بازی روحیه مضاعفی به تیم داد."

او در مورد بازیکنان جدید گفت:"آنلکا و ایوانویچ در تمرینات بسیار خوب بودند و می توانند در تیم بدرخشند"

ماکلله هم مانند جو کول اگر در ترکیب فردا قرار گیرد 200 امین بازی اش برای چلسی را انجام خواهد داد.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گرانت : ایوانویچ آینده خوبی خواهد داشت

امروز پیراهن شماره 2 به ایوانویچ داده شد و گرانت در باره او گفت:"او بازیکن خوبی است و آینده خوبی خواهد داشت."

گرانت در باره او گفت:"باشگاه مدت زیادی است که او را زیر نظر دارد,از زمانی که در تیم ملی زیر 21 صربستان بازی می کرد و هم اکنون موفق شدیم او را از موسکو به چلسی بیاوریم.او بازیکن خوبی است و در آینده بهتر خواهد شد زیرا بسیار جوان است و قابلیت بازی در پستهای زیادی را دارد.او مدت زیادی است تمرین نکرده چون لیگ روسیه تعطیل بوده و برای همین فعلا در ترکیب نخواهد بود"

ایوانویچ در آخرین بازی تیمش در لیگ روسیه که هفته اول دسامبر بود برای آخرین بار به میدان رفت و تا کنون بازی نکرده.

او در مورد خود و تیم جدیدش گفت:"من تمرینات فردی زیادی در این مدت داشتم ولی این تمرینات مثل تمرین با تیم نیست.من می کوشم تا درجه ام را به حد استاندارد چلسی برسانم و با کمک بازیکنان هر چه زودتر به این درجه برسم."

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فوتبال جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس - چلسي به فينال رسيد

یوفا: تيم چلسي با پيروزي مقابل تيم اورتون در مجموع دو ديدار رفت و برگشت به ديدار پاياني مسابقات فوتبال جام اتحاديه باشگاه‌هاي انگليس راه يافت.

به گزارش یوفا: تيم چلسي چهارشنبه شب در زمين تيم اورتون با تك گل دقيقه ‪ " ۶۹‬كول " ميزبان خود را شكست داد و در مجموع دو ديدار به برتري ‪ ۳‬بر يك رسيد.

بدين ترتيب تيم چلسي در ديدار پاياني اين مسابقات به مصاف تيم تاتنهام مي‌رود.

اين ديدار روز يكشنبه پنجم اسفند در ورزشگاه ويمبلي لندن برگزار خواهد شد.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پیتر چک پدر شد

پیتر چک دروازه بان شماره 1 چلسی امروز صبح صاحب یک فرزند شد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,پیتر چک و همسرش مارتینا امروز صاحب اولین فرزند خود شدند که در کشور چک به دنیا آمده و پیتر چک و مارتینا تصمیم گرفتند نام دخترشان را "آدلا" بگذازند.

چک به دلیل حضور در تمرینات و مسابقه با اورتون موفق نشده دخترش را ببیند و امیدوارست هر چه زودتر دختر و همسرش را ببیند.

در باشگاه چلسی همگی از تولد دختر چک خوشحالند و به او و همسرش تبریک گفتند و امیدوارند تا زودتر آنها را در استمفوردبریج ببینند.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برنامه هفته بيست و چهارم لیگ برتر :

شنبه ‪۸۶/۱۱/۰۶‬
استون ويلا با بلكبرن
سه‌شنبه ‪۸۶/۱۱/۰۹‬
آرسنال با نيوكاسل
ميدلزبورو با ويگان
بولتون با فولهام
ساندرلند با بيرمنگام
چهارشنبه ‪۸۶/۱۱/۱۰‬
چلسي با ردينگ
داربي با منچسترسيتي
وست‌هام با ليورپول
اروتون با تاتنهام
منچستريونايتد با پورتس موث
جدول رده بندي
‪ - ۱‬منچستريونايتد ‪ ۵۴‬امتياز
‪ - ۲‬آرسنال ‪ ۵۴‬امتياز
‪ - ۳‬چلسي ‪ ۵۰‬امتياز
‪ - ۴‬اورتون ‪ ۴۲‬امتياز
‪ - ۵‬ليورپول ‪ ۴۰‬امتياز
‪ - ۶‬استون ويلا ‪ ۴۰‬امت

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب امروز با ویگان بازی داریم... جام حذفی FA CUP.
بازی ساعت 20:45 به وقت تهران شروع میشه و فکر کنم TV8 ترکیه زنده پخش کنه.
ترکیب احتمالی :
چلسی : چک - بلتی - کاروالیو -الکس - اشلی - رایت فیلیپس - ماکه له له -سیدول - آنلکا - مالودا.
ویگان: کرکلند - ملچیوت - برامبل - شارنر - ادمن - پالاسیوس - کیبان - براون - والنسیا - بنت - هسکی .
من میگم 3-0 به نفع چلسی.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دی سانتو در تمرینات

فرانکو دی سانتو مهاجم جدید و آرژانتینی چلسی پس از شرکت در تمرینات در باره انتقالش از باشگاه "آودوکس ایتالیانو" شیلی به چلسی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی چلسی شرکت کرد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ,دی سانتو 18 ساله که در تیم ملی زیر 20 ساله آرژانتین هم عضویت دارد دررابطه با پیوستنش به چلسی و حضور در این تیم گفت:"من فکر می کنم بتوانم بازیکنی مثل هرنان کرسپو مهاجم اسبق چلسی باشم.من در تیمی در شیلی بازی می کردم که "آودوکس ایتالیانو" نام داشت و من فصل بسیار خوبی در این تیم داشتم و امیدوارم در چلسی هم همینطور باشد.

من می خواهم تمام تلاشم را برای گل زدن درتیم انجام دهم و در ابتدا در تیم ذخیره ها خواهم بود و در نهایت امیدوارم در کنار نام های بزرگ چلسی بازی کنم.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چلسی 2- 1 ویگان.
بردیم ... تبریک میگنم.
گل ها رو به ترتیب آنلکا و رایت فیلیپس زدند. پاس گل ها رو هم به ترتیب بلتی و آنلکا دادند.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرحله 1/8 جام حذفی قرعه کشی شد

تیم فوتبال چلسی در مرحله 1/8 جام حذفی انگلستان باید با تیم دسته اولی "هادرسفیلد" رو به رو شود.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,امروز دور پنجم و مرحله 8/1 جام قرعه کشی شد که چلسی مدافع عنوان قهرمانی با تیم "هادرسفیلد" در استمفورد بریج دیدار خواهد کرد.در بین این 16 تیم تنها 7تیم از دسته برتر هستند و جدول کامل مسابقات به صورت زیر است (نام تیم میزبان در سمت راست است):

چلسی - هادرسفیلد

بریستول راورز- ساتمتوم

کاردیف – ولوز

شفیلد یونایتد – میدلزبرو

لیورپول – برنسلی

منچستر یونایتد – آرسنال

پرستون – پورموس

کاونتری – وست بروم

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
"مارادونا" در تمرين چلسي حضور يافت

یوفا: حضور "ديه‌گو آرماندو مارادونا" در تمرينات تيم فوتبال چلسي كه براي ديدار روز چهارشنبه مقابل ريدينگ آماده مي‌شوند، بازيكنان اين تيم را حيرت زده كرد.

به‌گزارش یوفا: اين اسطوره آرژانتيني كه سالهاست با "آورام گرنت" سرمربي آبي پوشان رفاقت دارد، روز دوشنبه تمرين بازيكنان چلسي را تماشا كرد ولي پا به توپ نشد.

"آندره شوچنكو" مهاجم اوكرايني دراين خصوص به سايت باشگاه گفت: او يك اسطوره است، يك قهرمان براي همه افراد و بازيكني فوق‌العاده.

وي كه به همراه "ميشائيل بالاك" آلماني تمرينات خود را به تازگي از سر گرفته‌است ، افزود: مارادونا زندگي دشواري داشته اما اكنون در مسير درستي قرار دارد. او سلامت به‌نظر مي‌رسد و وزن زيادي كم كرده و مثل من گلف بازي مي‌كند البته در حال حاضر وقت زيادي براي بازي گلف ندارم.

آبي پوشان چلسي با چهار امتياز اختلاف نسبت به منچستريونايتد، تيم سوم جدول رقابتهاي ليگ برتر هستند و ريدينگ در رده چهاردهم ايستاده و دو امتياز تا سقوط فاصله دارد.

ريدينگ به تازگي هافبك جديدي به نام "جييم كبه" از مالي را از باشگاه دسته اولي لانس فرانسه به عضويت گرفته است.

"استيو كاپل" سرمربي ريدينگ اظهارداشت هنوز بازي اين بازيكن را جز در فيلم مسابقات نديده ولي به گفته افراد كاوشگر، بازيكن خوبي است.

چلسي در هشت مسابقه اخير خود صاحب پيروزي شده از جمله برتري ‪ ۲‬بر‪۱‬ روز شنبه برابر ويگان، اين تيم را راهي دور پنجم رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي انگليس كرد.

در مقابل ريدينگ هفت مسابقه بدون پيروزي را پشت سر گذاشته و در ‪۱۴‬ ديدار اخير تنها دو برد داشته است. اين تيم روز شنبه در خانه مغلوب منچستريونايتد شد.

ريدينگ آخرين بار در سال ‪ ۱۹۳۰‬در رقابتهاي فوتبال انگليس ، چلسي را با نتيجه ‪ ۳‬بر ‪ ۱‬شكست داده است.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چلسی 1 - 0 ریدینگ.
تبریک میگم. هنوز با آرسنال و منچستر یونایند 4 امتیاز فاصله داریم... بازی بعدی لیگ با پورتسموث هستش.
گل رو بالاک در دقیقه ی 32 زد.
ترکیب چلسی : چک - بریج - الکس - کاروالیو - فریرا - جو کول - بالاک - ماکه له له - فیلیپس ( سیدول) - مالودا ( پیزارو) - آنلکا.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
slipknot_james جان فکر کنم تنها طرفدار چلسی توی فروم شما باشی ... چلسی شما داره عقب میفته ... من نمی دونم آبراموویچ چه طور این مربی رو تا حالا تحمل کرده ....

بالا