• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا لنگچستر از ...... اورد .چلسی در کل خيلی سرتر بود .. عشق است جان تری .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پسر جان .... تو اینجا هم دست از پراکنده گویی برنمیداری ؟

فعلا به امیر قلعه نویی و جام حذفی بچسب. با اون تصویری که از ژنرالت انداختی ................

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
قيافه کريس رونالدو رو وقتي جان تري مي‌خواست پنالتيشو بزنه داشتين؟!‌قشنگ حاضر بود نصف عمرشو بده و اون توپ گل نشه!! انقدر ناراحت بود که دلم براش سوخت،‌ با اينکه بيشتر دوست داشتم چلسي ببره.

در ضربه‌هاي پنالتي ون درسار طوري در دروازه قرار ميِ‌گرفت که اگر پنالتيها رو زميني مي‌زدن حتما گل مي‌شد. نمي‌دونم چرا پنالتي زنهاي چلسي کمتر زميني زدن؟؟؟

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پسر جان .... تو اینجا هم دست از پراکنده گویی برنمیداری ؟

فعلا به امیر قلعه نویی و جام حذفی بچسب. با اون تصویری که از ژنرالت انداختی ................

هر وقت تو دست از پراکنده گويی برداشتی منم بر ميدارم:د

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هر وقت تو دست از پراکنده گويی برداشتی منم بر ميدارم:د

بهتر است قضاوت را به دیگران و مدیران واگذار کنیم.

نصیحت دوستانه ای بهت میکنم. در این فروم که فقط حرف زده میشه. اما در زندگیت به کارت میاد.
==============================
در زندگیت از زیاده روی ، تند روی و تعصب بیش از حد ، پافشاری روی اشتباهات و همچنین تمسخر ، کوچک شمردن موفقیت ها و پیروزی های دیگران دوری کن.

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيافه کريس رونالدو رو وقتي جان تري مي‌خواست پنالتيشو بزنه داشتين؟!‌قشنگ حاضر بود نصف عمرشو بده و اون توپ گل نشه!! انقدر ناراحت بود که دلم براش سوخت،‌ با اينکه بيشتر دوست داشتم چلسي ببره.

در ضربه‌هاي پنالتي ون درسار طوري در دروازه قرار ميِ‌گرفت که اگر پنالتيها رو زميني مي‌زدن حتما گل مي‌شد. نمي‌دونم چرا پنالتي زنهاي چلسي کمتر زميني زدن؟؟؟

اگر پنالتي ها رو زميني مي‌زدن ون در سار با اون قدي كه داره هم روي زمين دراز مي‌كشيد توپ رو راحت مي‌گرفت!!!

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جالبه میگین حداقل منچستر یه نیمه خوب بود!!!
ببخشید میشه بگید چلسی مگه چند تا نیمه خوب بود
فکر نمیکنید وقتهای اضافه در حد هم بودن و هر دو موقعیتهای خطرناک داشتن؟
اما چون نیمه دوم چلسی خوب شد تو ذهن همه بهتر مونده
هیچ کس توجه نداره تو نیمه اول 2 تا موقعیت خیلی خوب دیگه هم داشتن که گل نشد
و اینکه چلسی تا این مرحله چقدر شانس اورد 2 مرحله رو به لطف گل بخودی حریف اومد بالا
ویه نگاهی به حریفان دو تیم بندازید لیون روم بارسا ------المپیاکوس فنرباغچه لیورپول
ولی منچستر بدون حتی 1 شکست تا این مرحله اومد و انگار هیچ کس چشم نداره ببینه واسه یه بازیم که شده این یکیا شانس بیارن
یعنی همه چیز فقط بازی آخره و بقیه بازیا کشکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما در مورد رونالدو اشکشم که دیدید
فکر کنم خیلی خوب تنبیه شد با اون ضربه اش و اشکاش نشون میداد که بالاخره غرورش شکسته

من اصلا ارزش کار چلسی رو نمی خوام زیر سئوال ببرم چون قبول دارم خوب بازی کرد تاحالا ندیده بودم چلسی انقدر خوب باشه اما از این که میبینم ارزش کار منچستر رو تا این حد پایین میارن واقعا متاسفم

كيفيت كار منچستر در نيمه نهايي مقابل بارساي دچار بحران و خصوصاً در بازي رفت كاملاً مشخص شد. ولي چلسي در همين مرحله با چه شجاعتي مقابل ليورپول كه تمام ادعاش به ليگ قهرمانان است بازي كرد.
فنر باغچه و المپياكوس و البته به خصوص فنرباغچه هم همچين تيمهاي ضعيفي نيستند. در ضمن ليون هم هيچ وقت تو ليگ قهرمانان مدعي نبوده و اينكه يك تيم در ليگ خودش خيلي خوب بازي مي‌كنه و همش قهرمان ميشه كه دليلي براي قدرتمند بودنش در ليگ قهرمانان نيست و بالعكس مثل ليورپول
البته در نهايت اين را هم بايد در نظر بگيريم كه منچستر با الكس فرگوسن فقيد كه هيچكس در مورد قابليتهاي او شكي نداره پا به فينال گذاشت و در سوي مقابل چلسي با آورام گرانت تا اين مرحله رسيدنش هم كار بزرگي بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
كيفيت كار منچستر در نيمه نهايي مقابل بارساي دچار بحران و خصوصاً در بازي رفت كاملاً مشخص شد. ولي چلسي در همين مرحله با چه شجاعتي مقابل ليورپول كه تمام ادعاش به ليگ قهرمانان است بازي كرد.
فنر باغچه و المپياكوس و البته به خصوص فنرباغچه هم همچين تيمهاي ضعيفي نيستند. در ضمن ليون هم هيچ وقت تو ليگ قهرمانان مدعي نبوده و اينكه يك تيم در ليگ خودش خيلي خوب بازي مي‌كنه و همش قهرمان ميشه كه دليلي براي قدرتمند بودنش در ليگ قهرمانان نيست و بالعكس مثل ليورپول
البته در نهايت اين را هم بايد در نظر بگيريم كه منچستر با الكس فرگوسن فقيد كه هيچكس در مورد قابليتهاي او شكي نداره پا به فينال گذاشت و در سوي مقابل چلسي با آورام گرانت تا اين مرحله رسيدنش هم كار بزرگي بود.

منچستر ترسش یه مقدار از این قضیه بود که اون اتفاق نیمه نهایی سال قبل جلو میلان براش نیفته.

واس همین خیلی محتاط بازی میکرد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مثل اینکه آنلکا گفته : « من روز بازی اصلا نمیدونستم که قراره در دقایق آخر به بازی بیام. برای همین اصلا گرم نکرده بودم».

حالا واقعا اگه گرم نکرده بوده خوب خداییش باید اون مربی رو کشت! . (البته شاید بازیکنی هم نداشت)​

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

حالا واقعا اگه گرم نکرده بوده خوب خداییش باید اون مربی رو کشت! . (البته شاید بازیکنی هم نداشت)​

سر سرمربی رو که بریدن ! مربی ای که خیلی خوب کار کرده بود . چلسی بحران زده رو تا اخرین دقایق لیگ امیدوار نگه داشت و به فینال جام قهرمانان رسوند

تلوزیون یه سری میگفت که مربی دوست آبرامویچه . یه سری می گفت که مربی خوبی نیست . یه سری میگفت دلیل موفقیتش کمک مربی بزرگشه و بلاخره هم برکنار شد ( اخراج شد ؟) .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی انصافا با این که کارنامه ای نداشت در این تیم خوب کار کرد

به خصوص که توسنت اون حاشیه های بعد از رفتن مورینیو رو جمع کنه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حق چلسي فقط و فقط برد بود ... واقعا حيف ... دلم خيلي براي آبراموويچ سوخت ... حقش اين نبوده :hmm:

Last edited:

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آورام گرانت يك مربي متوسط خوب بود اما توانايي انجام كارهاي بزرگ رو نداشت.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آبراموويچ يه فراري براي مورينيو خريده و ازش معذرت خواهي كرده ... 90 % برميگرده مورينيو ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مورینیو که میگن رفته اینتر میلان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اه یعنی دوباره برگشته چلسی ؟

اون رفتنش پس چی بود ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اه یعنی دوباره برگشته چلسی ؟

اون رفتنش پس چی بود ؟

'گفتم كه عزيزم ... فهميده اشتباه كرده براش هم يه ماشين 2 ميليون دلاري به عندان كادو خريده

احتمال زياد برميگرده ... چون فقط مورينيو از پسش بر مياد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید صبر کرد و دید. اگه برا من هم ماشین 2 میلیون دلاری میخرید من حتما سرمربی گری این تیم رو قبول میکردم.

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو خبرها بودش كه موراتي به مانچيني 8 ميليون داده تا جمع كنه بره و مورينيو جاش بياد!!!

بالا