taj_ss_abieteh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 146
- لایکها
- 0
واقعا لنگچستر از ...... اورد .چلسی در کل خيلی سرتر بود .. عشق است جان تری .
پسر جان .... تو اینجا هم دست از پراکنده گویی برنمیداری ؟
فعلا به امیر قلعه نویی و جام حذفی بچسب. با اون تصویری که از ژنرالت انداختی ................
هر وقت تو دست از پراکنده گويی برداشتی منم بر ميدارم:د
قيافه کريس رونالدو رو وقتي جان تري ميخواست پنالتيشو بزنه داشتين؟!قشنگ حاضر بود نصف عمرشو بده و اون توپ گل نشه!! انقدر ناراحت بود که دلم براش سوخت، با اينکه بيشتر دوست داشتم چلسي ببره.
در ضربههاي پنالتي ون درسار طوري در دروازه قرار ميِگرفت که اگر پنالتيها رو زميني ميزدن حتما گل ميشد. نميدونم چرا پنالتي زنهاي چلسي کمتر زميني زدن؟؟؟
خیلی جالبه میگین حداقل منچستر یه نیمه خوب بود!!!
ببخشید میشه بگید چلسی مگه چند تا نیمه خوب بود
فکر نمیکنید وقتهای اضافه در حد هم بودن و هر دو موقعیتهای خطرناک داشتن؟
اما چون نیمه دوم چلسی خوب شد تو ذهن همه بهتر مونده
هیچ کس توجه نداره تو نیمه اول 2 تا موقعیت خیلی خوب دیگه هم داشتن که گل نشد
و اینکه چلسی تا این مرحله چقدر شانس اورد 2 مرحله رو به لطف گل بخودی حریف اومد بالا
ویه نگاهی به حریفان دو تیم بندازید لیون روم بارسا ------المپیاکوس فنرباغچه لیورپول
ولی منچستر بدون حتی 1 شکست تا این مرحله اومد و انگار هیچ کس چشم نداره ببینه واسه یه بازیم که شده این یکیا شانس بیارن
یعنی همه چیز فقط بازی آخره و بقیه بازیا کشکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما در مورد رونالدو اشکشم که دیدید
فکر کنم خیلی خوب تنبیه شد با اون ضربه اش و اشکاش نشون میداد که بالاخره غرورش شکسته
من اصلا ارزش کار چلسی رو نمی خوام زیر سئوال ببرم چون قبول دارم خوب بازی کرد تاحالا ندیده بودم چلسی انقدر خوب باشه اما از این که میبینم ارزش کار منچستر رو تا این حد پایین میارن واقعا متاسفم
كيفيت كار منچستر در نيمه نهايي مقابل بارساي دچار بحران و خصوصاً در بازي رفت كاملاً مشخص شد. ولي چلسي در همين مرحله با چه شجاعتي مقابل ليورپول كه تمام ادعاش به ليگ قهرمانان است بازي كرد.
فنر باغچه و المپياكوس و البته به خصوص فنرباغچه هم همچين تيمهاي ضعيفي نيستند. در ضمن ليون هم هيچ وقت تو ليگ قهرمانان مدعي نبوده و اينكه يك تيم در ليگ خودش خيلي خوب بازي ميكنه و همش قهرمان ميشه كه دليلي براي قدرتمند بودنش در ليگ قهرمانان نيست و بالعكس مثل ليورپول
البته در نهايت اين را هم بايد در نظر بگيريم كه منچستر با الكس فرگوسن فقيد كه هيچكس در مورد قابليتهاي او شكي نداره پا به فينال گذاشت و در سوي مقابل چلسي با آورام گرانت تا اين مرحله رسيدنش هم كار بزرگي بود.
حالا واقعا اگه گرم نکرده بوده خوب خداییش باید اون مربی رو کشت! . (البته شاید بازیکنی هم نداشت)
مورینیو که میگن رفته اینتر میلان
اه یعنی دوباره برگشته چلسی ؟
اون رفتنش پس چی بود ؟