خب همه دیدن کدوم تیم بیشتر استحقاق قهرمانی داشت. چلسی واقعا از جون و دل مایه گذاشت. نیمه اول منچستر بهتر بود. ولی نیمه دوم و دو وقت اضافه همش آبی بود! به هر حال یه روز حق به حق دار میرسه. فراموش نکنید غمی که شما میکشید رو ما ده برابرش تو استانبول کشیدیم! اگه دیشب منچستر یک نیمه خوب بود، در اون شب لیورپول 6 دقیقه فقط خوب بود و واقعا حمله کرد. اگه یادتون باشه شانسی که لیورپول اونشب آورد دقیقا به عجیبی شانس های دیشب منچستر بود. وقتی تقدیر بخواد یه تیمی ببره هیچکاریش نمیشه کرد... همونطور که دو سال بعد تقدیر خواست ما ازشون انتقام بگیریم! عین یه سناریوی از پیش نوشته شده ست.
خیلی جالبه میگین حداقل منچستر یه نیمه خوب بود!!!
ببخشید میشه بگید چلسی مگه چند تا نیمه خوب بود
فکر نمیکنید وقتهای اضافه در حد هم بودن و هر دو موقعیتهای خطرناک داشتن؟
اما چون نیمه دوم چلسی خوب شد تو ذهن همه بهتر مونده
هیچ کس توجه نداره تو نیمه اول 2 تا موقعیت خیلی خوب دیگه هم داشتن که گل نشد
و اینکه چلسی تا این مرحله چقدر شانس اورد 2 مرحله رو به لطف گل بخودی حریف اومد بالا
ویه نگاهی به حریفان دو تیم بندازید لیون روم بارسا ------المپیاکوس فنرباغچه لیورپول
ولی منچستر بدون حتی 1 شکست تا این مرحله اومد و انگار هیچ کس چشم نداره ببینه واسه یه بازیم که شده این یکیا شانس بیارن
یعنی همه چیز فقط بازی آخره و بقیه بازیا کشکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما در مورد رونالدو اشکشم که دیدید
فکر کنم خیلی خوب تنبیه شد با اون ضربه اش و اشکاش نشون میداد که بالاخره غرورش شکسته
من اصلا ارزش کار چلسی رو نمی خوام زیر سئوال ببرم چون قبول دارم خوب بازی کرد تاحالا ندیده بودم چلسی انقدر خوب باشه اما از این که میبینم ارزش کار منچستر رو تا این حد پایین میارن واقعا متاسفم