• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یک مساوی بد و مسخره دیگه دادیم . چلسی دیگه چلسی این چند ساله ( قبل از اومدن مورینیو با اون ستاره ها ، و بعد از اومدن مورینیو با اون قهرمانی ها ) نیست .

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با پورس موس مساوی کردیم، شش روز دیگه با لیورپول بازی داریم. با آرسنال شش امتیاز و با منچستر 4تا فاصله داریم. خیلی بد شد.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
با پورس موس مساوی کردیم، شش روز دیگه با لیورپول بازی داریم. با آرسنال شش امتیاز و با منچستر 4تا فاصله داریم. خیلی بد شد.

الان با ما شدین هشت امتیاز
47b20s0.gif

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
كي باورش ميشد كه تاتنهام بياد و قهرمان شه
مورينيو كجايي كه يادت بخير
اون بود به اين راحتيا جام از دست نمي رفت
ولي گل دوم تاتنهام------->
ugly004.gif
عجب گل مفتي خوردين!!

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من برگشتم بعد از 3 ماه.
تو فروم چلسي فعاليت ميكردم ، وقت نداشتم اينجا سر بزنم.
چه خبر؟؟؟:دي
فردا شب چلسي - منچستريونايتد... فينال ليگ قهرمانان اروپا
قهرمان ميشيم شك نكنيد.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چلسی - منچستر یونایتد

بازی چهارشنبه شب مقابل منچستر یونایتد بدون شک مهمترین بازی تیم چلسی در طی 103 سال تاریخ این تیم است

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، در روز فینال چهارشنبه شب در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا درست 37 سال از روزی که تیم چلسی در بازی جام در جام اروپا موفق به شکست رئال مادرید شد می گذرد.در آن بازی جان دمپسی و پیتر اسگود برای چلسی گلزنی کردند تا چلسی با نتیجه 2 بر 1 قوهای سپید را شکست دهند.

فینال چهارشنبه شب یازدهمین فینال برای آبی پوشان لندن در طی 11 سال گذشته است و آنها 80 درصد در سال های گذشته به موفقیت دست یافته اند. این در حالی است که شیاطین سرخ پوش دهمین فینال خود را در 11 سال گذشته تجربه می کنند و در سال های اخیر 55 درصد موفقیت داشته اند.

این اولین بار است که در تاریخ لیگ قهرمانان، هر دو تیم حاضر در فینال انگلیسی هستند. 6 بازیکن از تیم چلسی و 5 بازیکن از تیم منچستر یونایتد در سال های اخیر جام قهرمانی را بالای سر برده اند که در این بین تنها جولیانو بلتی از تیم چلسی موفق به گلزنی در فینال لیگ قهرمانان شده است.

بازیکنانی که قبلاً در لیگ قهرمانان، این جام با ارزش را بالای سر برده اند و در حال حاضر در تیم های چلسی و منچستر یونایتد عضویت دارند به شرح زیر هستند:

سال 1995 : ادوین وندرسار به همراه تیم آژاکس

سال 1999 : وز براون، رایان گیگز و گری نویل به همراه منچستر یونایتد

سال 2000 : نیکلاس آنلکا به همراه رئال مادرید

سال 2001 : اوون هارگریوز به همراه بایرن مونیخ

سال 2002 : کلودیو ماکلله به همراه رئال مادرید

سال 2003 : آندره شوچنکو به همراه میلان

سال 2004 : ریکاردو کاروالیو و پائولو فریرا به همراه پورتو

سال 2006 : جولیانو بلتی به همراه بارسلونا

از دوره ای که آبراموویچ به سمت ریاست باشگاه چلسی رسیده است، شیاطین سرخ پوش هرگز موفق به کسب برد خارج از خانه مقابل چلسی نشده اند. در 14 دیدار گذشته دو تیم، منچستر یونایتد دوبار پیروز شده است که هردو برد آنها در اولدترافورد رقم خورده است. در آن سوی میدان، تیم چلسی 7 بار موفق به شکست منچستر یونایتد شده است. کریستیانو رونالدو بهترین گلزن منچستر یونایتد در تمامی رقابت های این فصل است. او بیش از 41 بار در این فصل برای یونایتدها گلزنی کرده است. فرانک لمپارد هم بهترین گلزن چلسی در این فصل بوده است که 19 بار دروازه حریفان را باز کرده است. جان تری پنجاهمین بازی خود را برای چلسی در لیگ قهرمانان در بازی چهارشنبه شب انجام خواهد داد. ریکاردو کاروالیو و پیتر چک به فاصله چند روز مانده به این بازی به ترتیب 30 و 26 ساله می شوند. در صورتی که رایان گیگز در بازی چهارشنبه شب حتی 1 دقیقه برای تیم خود بازی کند رکورد بابی چارلتون که بیش از 758 بار در تمامی رقابت های منچستر یونایتد حضور یافته است را خواهد شکست.

داور بازی چهارشنبه شب "لوبوس میشل" از کشور اسلواکی خواهد بود.

تمامی ظرفیت ورزشگاه لوژنیکی برای بازی چهارشنبه شب به اتمام رسیده است و این بازی بیش از 69000 نفر تماشاچی خواهد داشت. تیم های منچستر یونایتد و چلسی برای یکصد و پنجاه و یکمین بار مقابل یکدیگر صف آرایی خواهند کرد که در یکصد و پنجاه بازی قبلی دو تیم، چلسی 41 بار پیروز شده است، 44 بار مساوی کرده است و 65 بار شکست خورده است.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لمپارد:در چلسی خوشحالم

رانک لمپارد درباره بازی فردا و شایعاتی مبنی بر ترک چلسی صحبت کرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,در چند روز گذشته اخباری مبنی بر اینکه لمپارد در حال امضای قرارداد با تیم اینتر میلان ایتالیا است منتشر شد که لمپارد در پاسخ گفت:"من در چلسی بسیار خوشحالم و بودن در این تیم بهترین دوران زندگی من است و من چندین بر این را گفته ام.من در مورد تمدید قراردادم با چلسی هم طبق توافقی که با باشگاه کردم قرار شد در تابستان در مورد آن تصمیم بگیرم ولی الان زمان صحبت در مورد این موضوع نیست و تمام فکر من برای بازی فردا است.فردا بزرگترین لحظه زندگی من است و بازی فردا می تواند در سرنوشت همه بازیکنان تاثیر گذار باشد.بازیکنانی در تیم هستند که قبلا این جام را کسب کردند ولی تعداد زیادی هم مثل من این جام را کسب نکردند و من دوست دارم فردا بهترین بازی ام را انجام دهم و جزو بازیکنانی باشم که جام را بالای سر می برم.ما در چند سال گذشته خیلی به جام نزدیک می شدیم ولی حذف می شدیم و این باعث شده که اشتهای ما برای کسب این جام بیشتر شود و در فینال به هیچ وجه نمی خواهیم شکست بخوریم.این امتیاز بزرگی برای لیگ انگلیس است که دو تیم شرکت کننده در فینال هر دو از انگلیس هستند و ما همگی از این بابت خوشحالیم."

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به امید قهرمانی چلسی.

امشب خیلی ها منتظرن گریه های رونالدو رو ببینن :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جوجه رو اخر پاییز میشمارن. صبر کنید پی ال زد

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه داستانیه این ضربان پنالتی. توی این بازی چلسی شانس نداشت. دو تا تیر دروازه و کلی حمله ولی باخت. قهرمانی چلسی قشنگ تر بود :hmm:​

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چه داستانیه این ضربان پنالتی. توی این بازی چلسی شانس نداشت. دو تا تیر دروازه و کلی حمله ولی باخت. قهرمانی چلسی قشنگ تر بود :hmm:​

خیلی حیف شد ...... حق چلسی بود ..

کاشکی یکی دیگه جای جان تری پنالتی رو خراب میکرد .................... :(

دردناک بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قبول دارم چلسی نیمه دوم به بعد فوق العاده بود. البته مصدومیت اسکولز رو هم فراموش نکنید.

در ضمن نیمه اول 2 3 تا موقعیت خفن هم ما داشتیم. یه دونش از زیر پای توز در رفت. 2 تاش رو هم پیتر چک با رشادت گرفت.

یه بار هم جان تری که خیلی دلم براش سوخت خیلی استادانه توپ گیگز رو گرفت.

اما نیمه دوم به بعد قبول دارم شانس با ما یار بود. به خصوص در تیر دروازه لمپارد.

البته در ضربات پنالتی قبول کنید که وندرسار بهتر میرفت سمت توپ ها. پیتر چک فقط یه بار سمت توپ رفت و همون رو هم گرفت. در مقابل وندرسار 2 3 بار توپ به دستش خورد ولی توپ گل شد.

به هر حال بنده عرض کرده بودم، جوجه رو آخر پاییز بشمارید.

به همه منچستری ها تبریک میگم.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
چلسی بدشانسی اورد مخصوصا ضربه جان تری که پاش سر خورد

از طرفی به نظر من دادن پنالتی به انلکا کار اشتباهی بود !

تسلیت

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54

دقيقا ، استرس و اضطراب توي فيافه ش جار ميزد كه اون نمي تونه .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب همه دیدن کدوم تیم بیشتر استحقاق قهرمانی داشت. چلسی واقعا از جون و دل مایه گذاشت. نیمه اول منچستر بهتر بود. ولی نیمه دوم و دو وقت اضافه همش آبی بود! ضربه دروگبا و لمپارد رو که انگار خدا نخواست بره تو دروازه. نمیدونم بگم منچستر خوش شانس بود یا چلسی بد شانس بود. فقط میدونم چلسی شایسته قهرمانی بود... چلسی خوشبختانه تیم جوونیه و سال آینده گرسنه تر و با انگیزه تر پا به مسابقات میذاره.

به هر حال یه روز حق به حق دار میرسه. فراموش نکنید غمی که شما میکشید رو ما ده برابرش تو استانبول کشیدیم! اگه دیشب منچستر یک نیمه خوب بود، در اون شب لیورپول 6 دقیقه فقط خوب بود و واقعا حمله کرد. اگه یادتون باشه شانسی که لیورپول اونشب آورد دقیقا به عجیبی شانس های دیشب منچستر بود. وقتی تقدیر بخواد یه تیمی ببره هیچکاریش نمیشه کرد... همونطور که دو سال بعد تقدیر خواست ما ازشون انتقام بگیریم! عین یه سناریوی از پیش نوشته شده ست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چلسی بدشانسی اورد مخصوصا ضربه جان تری که پاش سر خورد

تسلیت

فراموش نکن گلی هم که منچستر خورد ناشی از سر خوردن دروازه بانش بود. و التبه توپی که به چند نفر خورد و تصادفی رسید جلو پای لمپارد:)

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
خب همه دیدن کدوم تیم بیشتر استحقاق قهرمانی داشت. چلسی واقعا از جون و دل مایه گذاشت. نیمه اول منچستر بهتر بود. ولی نیمه دوم و دو وقت اضافه همش آبی بود! به هر حال یه روز حق به حق دار میرسه. فراموش نکنید غمی که شما میکشید رو ما ده برابرش تو استانبول کشیدیم! اگه دیشب منچستر یک نیمه خوب بود، در اون شب لیورپول 6 دقیقه فقط خوب بود و واقعا حمله کرد. اگه یادتون باشه شانسی که لیورپول اونشب آورد دقیقا به عجیبی شانس های دیشب منچستر بود. وقتی تقدیر بخواد یه تیمی ببره هیچکاریش نمیشه کرد... همونطور که دو سال بعد تقدیر خواست ما ازشون انتقام بگیریم! عین یه سناریوی از پیش نوشته شده ست.

خیلی جالبه میگین حداقل منچستر یه نیمه خوب بود!!!
ببخشید میشه بگید چلسی مگه چند تا نیمه خوب بود
فکر نمیکنید وقتهای اضافه در حد هم بودن و هر دو موقعیتهای خطرناک داشتن؟
اما چون نیمه دوم چلسی خوب شد تو ذهن همه بهتر مونده
هیچ کس توجه نداره تو نیمه اول 2 تا موقعیت خیلی خوب دیگه هم داشتن که گل نشد
و اینکه چلسی تا این مرحله چقدر شانس اورد 2 مرحله رو به لطف گل بخودی حریف اومد بالا
ویه نگاهی به حریفان دو تیم بندازید لیون روم بارسا ------المپیاکوس فنرباغچه لیورپول
ولی منچستر بدون حتی 1 شکست تا این مرحله اومد و انگار هیچ کس چشم نداره ببینه واسه یه بازیم که شده این یکیا شانس بیارن
یعنی همه چیز فقط بازی آخره و بقیه بازیا کشکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما در مورد رونالدو اشکشم که دیدید
فکر کنم خیلی خوب تنبیه شد با اون ضربه اش و اشکاش نشون میداد که بالاخره غرورش شکسته

من اصلا ارزش کار چلسی رو نمی خوام زیر سئوال ببرم چون قبول دارم خوب بازی کرد تاحالا ندیده بودم چلسی انقدر خوب باشه اما از این که میبینم ارزش کار منچستر رو تا این حد پایین میارن واقعا متاسفم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
حيف شد . واقعا حيف شد .

حيف از پاي جان تري كه بدترين لحظه زندگيش ليز مي خوره و حيف از شوچنكو كه بايد بيرون بشينه تا مرتيكه احمقي مثل آنلكا بياد تو زمين .

حيف شد .

حقمون فقط و فقط قهرماني بود . :(

بالا