• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه ی طرفداران تیم محبوب و بزرگ چلسی:king::king::king:
میخواستم بگم که خیلی تاسف آوره که توی 2 فصل چلسی اینهمه مربی عوض کنه.
الانم که گاس هیدینگو اوردن:hmm:
ولی هیچکس خوزه مورینیو نمیشه:heart:
خودش تازگیا گفته بالاخره یه روزی برمیگردم ،سرنوشت من و چلسی به هم گره خورده:shades:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
آبراموویچ دقیقه ای 340 دلار در چلسی هزینه می کند

رومن آبراموویچ، مالک روس باشگاه فوتبال چلسی، دقیقه ای 340 دلار برای این تیم هزینه می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، آبراموویچ که از سال 2003 مالکیت باشگاه لندنی را در اختیار گرفته تا به حال یک میلیارد و 30 میلیون دلار برای این باشگاه هزینه کرده که معادل است با دقیقه ای 342 دلار.

علیرغم سرمایه گذاری آبراموویچ، باشگاه هنوز به سوددهی نرسیده و طبق گزارش باشگاه چلسی، این تیم تا 30 ژوئن سال 2008 به میزان 95 میلیون دلار متضرر شده است.

بیشترین هزینه باشگاه چلسی مربوط به خرید بازیکن بوده که در این خصوص می توان به دیدیه دروگبا و ریکاردو کاروالیو اشاره کرد. این در حالی است که این باشگاه تا به حال 30 میلیون دلار بابت اخراج مورینیو، آورام گرانت و لوییز فیلیپه اسکولاری هزینه کرده است.

بر پایه این گزارش، با احتساب هر دقیقه 342 دلار، باشگاه چلسی روزانه 500 هزار دلار هزینه می کند.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
سلام.
منم از طرفدارای پرو پا قرص چلسی بودم , هستم و خواهم بود تا لحظه ی احتضار ;-) و فقط هم چلسی! نه لیگ ایران رو می بینم و نه از تیم دیگه ای تو لیگ های دیگه خوشم میاد ;-)
Blue Is The Colour .

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
واقعاً این تعصب طرفدارای چلسی اینجا منو تحت تاثیر خودش قرار داده :D
نا سلامتی فردا باید فردا بانوی پیرو تو استمفورد بریج مورد عنایت قرار بدیم :D

به امید پیروزی .

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
اوه اوه عجب بازی بود.این برد شیرین رو به همه تبریک میگم...
باز هم **** تیم چلسی ارزشهای خودش رو ثابت کرد و دقیقه نود یه گل ارزشمند زد.واقعا یه لیدر و بازیگردان واقعیه این فرانک لمپارد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب به سلامتی چلسی با پشت سر گذاشتن یونتوس به مرحله بعد صعود کرد .. تبریک به همه هواداران .. :)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب به سلامتی چلسی با پشت سر گذاشتن یونتوس به مرحله بعد صعود کرد .. تبریک به همه هواداران .. :)

بازی رو دیدم . یه گل صد در صد درست دروگبا رو قبول نکردن ولی کار خدا رو ببین . یه دقیقه ی بعد اسین از روی خط دروازه گل زد . مدت ها بود اسین رو ندیده بودم . به هر حال تبریک به چلسی که امیدوارم این فصل به حقش برسه . یه تیم متکی بر قدرت بدنی ه که همین علاوه بر اینکه نقطه ی قوتش ه , یه جورایی نقطه ضعفش هم محسوب میشه چون از اون ور همین قدرت بدنی , بلای جان عنصر تکنیک توی تیمشون ه . اولین تیمی بود که من می دیدم حتی مهاجم های نوک ش هم بازیکن هایی با قدرت بدنی بسیار بالا هستن دیگه چه برسه به اسین و ابی میکل و لمپارد و بالاک و ... . در هر حال آرزو میکنم این نقطه ضعف اذیتشون نکنه در مرحله ی بعد .

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
امیدوارم مورینیو فصل بعد برگرده به خونه اصلیش.واقعا مورینیو برای چلسی ساخته شده.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چلسی برد . در مجموع حقش بود . یه گل قشنگ هم اسین زد . از این گل - قشنگ هایی که شانسی شانسی قشنگ میشن . این الانو رو هم از اون بازی برزیل - آرژانتین که گل زد دیگه ندیدم . امروز توی من سیتی دیدمش /// کلآ بازی نچسبی بود

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
ولي فرگوسن گفته بود دوست داره بعد از اون مورينيو به منچستر بياد.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
ولي فرگوسن گفته بود دوست داره بعد از اون مورينيو به منچستر بياد.

فرگوسن چون همیشه تو کلکل با خوزه کم میاره اومده پاچه خواری کنه:hmm:
من بعید میدونم بره منچستر چون حالا حالا فرگوسن به منچستر چسبیده ،نه که اول جوونیشه هنوز کلی امید و آرزو داره!!!!!!!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتفاقا برعکس جناب/سرکار خانوم niki11

مورینیو ممکنه بیاد منچستر چون منچستر از اون تیمها نیست که فرت فرت مربی عوض کنه. میتونه سالها در منچستر بمونه و به افتخارات زیادی برسه.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
من بعید میدونم بره منچستر چون حالا حالا فرگوسن به منچستر چسبیده ،نه که اول جوونیشه هنوز کلی امید و آرزو داره!!!!!!!!!!!

خیلی جالبه....تو کل کل فرگی کم میاره؟
ایشون همه اینکارا رو برای جنگ روانی و تضعیف روحیه حریف انجام میدن نه برای اینکه با مورینیو پدر کشتگی داره...شما مثل اینکه به سیاست های مربیان آشنا نیستی....

با توجه به اینکه مورینیو تو ایتالیا زیاد راضی نیست و تا حالا 1000 بار گفته بازم برمیگرده انگلیس من این انتقال رو دور از ذهن نمیبینم...

مورینیو ممکنه بیاد منچستر چون منچستر از اون تیمها نیست که فرت فرت مربی عوض کنه. میتونه سالها در منچستر بمونه و به افتخارات زیادی برسه

تایید میشه
این چیزیه که تمام مربی ها میخوان

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8

آره فرگوسنم از مورينيو كم مياره!!!!!!!
تازه ميفرماييد اومده پاچه خواري؟
چه نيازي به اين كار داره؟

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی جالبه....تو کل کل فرگی کم میاره؟
ایشون همه اینکارا رو برای جنگ روانی و تضعیف روحیه حریف انجام میدن نه برای اینکه با مورینیو پدر کشتگی داره...شما مثل اینکه به سیاست های مربیان آشنا نیستی....

تضعیف روحیه ی مورینیو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالبه:lol:
اتفاقا" من خیلی هم با سیاستهای فوتبالی آشنایی دارم،اگه فرگوسن این کارا رو برای تضعیف مورینیو انجام داده(که هنوزم میگم اینطوری نیست)واقعا" وقتشو تلف کرده

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
اینو همه میدونن که premier league انگلستان از همه ی لیگهای دنیا معتبرتر و با کیفیت تره.فیفا هم طی یه گزارش آماری اینو اعلام کرد.معلومه که همه ی مربیا دوست دارن اونجا کار کنن.،مورینیو هم دوست داره.منم نظرمو گفتم که فکر نمیکنم بره منچستر.فکر نمیکردم طرفدارای منچستر بیان اینجا.آخه اسمش کلوپ هواداران چلسی بود،...به هر حال....

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
چلسی-لیورپول
ساعت 23:15
ورزشگاه استمفورد بریج

uefa-champions-league-2006-2007-20070209040624206-000.jpg

#میشل اسین:در هر پستی که مربی برایم تعیین کند با جان و دل بازی میکنم.
#کولینا داور بازنشسته ی ایتالیایی ناظر داوری دیدار امشب است.

Last edited:
بالا