تبریک به همه ی دوستداران آبی های لندنبابت رفتن به فینال FA cup.
گرچه خیلی کم پیدایید(شایدم ناپیدا!)
کوفتت بشه اینم تبریک:happy:
ببین چه مرامی دارم تو نارحتی هم اومدم تبریک می گم..خاک بر سر دفاع
تبریک به همه ی دوستداران آبی های لندنبابت رفتن به فینال FA cup.
گرچه خیلی کم پیدایید(شایدم ناپیدا!)
یاد اون روزا افتادم که تنهایی کلوپ بارسلونا رو می چرخوندم تا بالا باشه .طرفدارای چلسی کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همش منم که
کوفتت بشه اینم تبریک:happy:
ببین چه مرامی دارم تو نارحتی هم اومدم تبریک می گم..خاک بر سر دفاع
یاد اون روزا افتادم که تنهایی کلوپ بارسلونا رو می چرخوندم تا بالا باشه .
ادامه بده انشالله هوادارا ببینن اینجارو میان بهت کمک می کنن . قابل تحسین هستید .
مرسی عزیزم
ببینم نکنه طرفدار آرسنالییییییییییییییییییی؟؟:hmm::hmm:
منم تبریک می گم ، کلا هروقت آبی ببره من تبریک میگم ، چلسی که جای خود داره ، خدایی مورینیو چیکار کرد با این تیم ، کولاک ، الانم که اسکولاری ، کلا تیم از وقتی مورینیو اومد تیم شد ، حالام دیگه واسه خودش شده شاخ ، دمش گرم
جان تري: "دروگبا"ي آماده بهترين است
كاپيتان چلسي از مهاجم ساحل عاجي اين تيم به عنوان بهترين در جهان ياد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جان تري در گفتوگو با Sky Sport News لب به ستايش از ديديه دروگبا مهاجم آماده اين روزهاي چلسي گشود.
كاپيتان آبيهاي لندن گفت: «ديديه اخيرا در شرايط فوقالعادهاي بوده و ممكن است تا مدتها به همين ترتيب باشد. زماني كه دروگبا آماده باشد حتي اگر بهترين مدافعان فوتبال جزيره يا جهان هم مقابل وي قرار بگيرند نميتوانند دروگبا را مهار كنند.»
جان تري ادامه داد: «دروگبا در جاگيريها بسيار خوب كار ميكند و ما در ديدار برابر آرسنال با گلي كه او به ثمر رساند، شاهد اين مساله بوديم.»
كاپيتان چلسي همچنين گفت: «دروگبا از اين نظر بهترين مهاجم جهان است. من مقابل مهاجمان بسياري بازي كردهام و بيترديد دروگبا جزو بهترينها است.»