• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خوب اول تبریک می گم برد و صعودتون به مرحله بعدیه و بعشدم این نوید رو بهتون می دوم که نیوکمپ رو براتون جهنمی کنیم که تا عکر دارید یادتون نره . این نیوکمپ با نیوکمپ دوره رایکارد خیلی متفاوت خواهد بود . پپ رایکارد نیست که بذاره بازیکنها هر جور می خوان تصمیم بگیرن و بازی کنن .
به این حرف من به زودی پی خواهید بود . پپ نشون می ده چلسی واقعا در سطحی نیست که بخواد به بارسلونا فشار بیاره چه برسه به اینکه ببره .
در کل بازی خوبی در مقابل لیورپول انجام دادید و حقا که برای بارسلونا خطرساز خواهید شد . به نظر من برنده این بازی قهرمان رو مشخص می کنه .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوب اول تبریک می گم برد و صعودتون به مرحله بعدیه و بعشدم این نوید رو بهتون می دوم که نیوکمپ رو براتون جهنمی کنیم که تا عکر دارید یادتون نره . این نیوکمپ با نیوکمپ دوره رایکارد خیلی متفاوت خواهد بود . پپ رایکارد نیست که بذاره بازیکنها هر جور می خوان تصمیم بگیرن و بازی کنن .
به این حرف من به زودی پی خواهید بود . پپ نشون می ده چلسی واقعا در سطحی نیست که بخواد به بارسلونا فشار بیاره چه برسه به اینکه ببره .
در کل بازی خوبی در مقابل لیورپول انجام دادید و حقا که برای بارسلونا خطرساز خواهید شد . به نظر من برنده این بازی قهرمان رو مشخص می کنه .

منهم بارسایی هستم

اما هر بازی شرایط خودش رو داره. بهتره که در قضاوت عجله نکنیم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بازی سختی در پیش داریم ولی بارسا بارسایه چند سال پیش نیست مرداد جون .
از نظر مهره خیلی سریم نسبت به چلسی . از طرفی وسط ما بازیکنهایی مثل توره و کیتا رو داریم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته اما هر بازی شرایط خاصی داره.

کی فکر میکرد بازی لیورپول و چلسی این شکلی بشه.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
حالا ببينم ميخواييد با بارسا چيكار كنيد؟

بارسا اون بارساي قديم نيست . ميتركونه

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
بارسا رو می بریممممممممممممم

شک نکنید.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
بازی سختی در پیش داریم ولی بارسا بارسایه چند سال پیش نیست مرداد جون .
از نظر مهره خیلی سریم نسبت به چلسی . از طرفی وسط ما بازیکنهایی مثل توره و کیتا رو داریم .

به پپ گواردیولا احترام میذارم.چه اون موقعی که بازیکن بود وچه الان که مربیگری میکنه،تو هر 2تاش موفقه.
با اینکه گاس هیدینگو دوست ندارم ولی مربی متفکریه،مطمئن باشید با شما مثل جلوی لیورپول بازی نمیکنیم.اگه شما توره و کیتا رو دارید ما هم فرانکی لمپارد و اسین و بالاکو داریم...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به پپ گواردیولا احترام میذارم.چه اون موقعی که بازیکن بود وچه الان که مربیگری میکنه،تو هر 2تاش موفقه.
با اینکه گاس هیدینگو دوست ندارم ولی مربی متفکریه،مطمئن باشید با شما مثل جلوی لیورپول بازی نمیکنیم.اگه شما توره و کیتا رو دارید ما هم فرانکی لمپارد و اسین و بالاکو داریم...
خوب اگه شما این همه بازیکن دارید ما هم ژاوی و اینیستا رو داریم . البته بماند که گودیانسن براتون بسه . ( شوخی )
منظور من از کیتا و توره رو داریم این بود که مثل اون سال بدون هافبک دفاعی جلوتون ظاهر نمی شیم ...
گاس هیدینگ هر چقدر هم تفکرات قوی داشته باشه به خوزه مورینیو نمی رسه . از طرفی استمفرد بریچ خوراک تیم حریفه انقدر ساکته . کلا هواداران ساکتی داره چلسی تو ورزشگاه . برعکس نیوکمپ که هوادارا می خوان بریزن رو سر بازیکنها حریف .
در کل فوتبال قابل پیشبینی نیست و باید منتظر بمونیم ببینیم چی می شه .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خفن
اول پرسپولیس بعد بارسا:blush:
شما هر کی با مرامه رو ته توشو در بیاری متوجه می شی خون کاتالان کمی توی رگهاش در جریانه .
این مرجان خانمم از همون اول نشون داد یه کاتالان زاده واقعیه .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
شما هر کی با مرامه رو ته توشو در بیاری متوجه می شی خون کاتالان کمی توی رگهاش در جریانه .
این مرجان خانمم از همون اول نشون داد یه کاتالان زاده واقعیه .

چاکرم:D:happy:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان همه موظفند به کاتالان و کاتالانی احترام بگذارند . هر گونه ضد بارسایی رو به دار مجازات می آویزیم .
احترام بگذارید . این لوگوی مقدس نماینده ایالت کاتالان است .
barcalogo_140483.jpg

چلسی با چند سال سابقه درخشان و پوشالی نمی دونم چطور جرات کرده جلوی باشگاه قدرتمند و قدیمی بارسلونا قرار بگیره . باید ادب شه .

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
خوب اگه شما این همه بازیکن دارید ما هم ژاوی و اینیستا رو داریم . البته بماند که گودیانسن براتون بسه . ( شوخی )
منظور من از کیتا و توره رو داریم این بود که مثل اون سال بدون هافبک دفاعی جلوتون ظاهر نمی شیم ...
گاس هیدینگ هر چقدر هم تفکرات قوی داشته باشه به خوزه مورینیو نمی رسه . از طرفی استمفرد بریچ خوراک تیم حریفه انقدر ساکته . کلا هواداران ساکتی داره چلسی تو ورزشگاه . برعکس نیوکمپ که هوادارا می خوان بریزن رو سر بازیکنها حریف .
در کل فوتبال قابل پیشبینی نیست و باید منتظر بمونیم ببینیم چی می شه .

خودم می دونم که گاس هیدینگ به پای خوزه نمیرسه.در واقع هیچکس به پای اون نمیرسه،هیچکس.

inter-milan-hires-jose-mourinho.jpg

Last edited:

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان همه موظفند به کاتالان و کاتالانی احترام بگذارند . هر گونه ضد بارسایی رو به دار مجازات می آویزیم .
احترام بگذارید . این لوگوی مقدس نماینده ایالت کاتالان است .
barcalogo_140483.jpg

چلسی با چند سال سابقه درخشان و پوشالی نمی دونم چطور جرات کرده جلوی باشگاه قدرتمند و قدیمی بارسلونا قرار بگیره . باید ادب شه .

آخر سر معلوم میشه کی ادب شده:D

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
طرفدارای چلسی کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همش منم که:(:(:(:(:(:(

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
تبریک به همه ی دوستداران آبی های لندن:)بابت رفتن به فینال FA cup.
گرچه خیلی کم پیدایید(شایدم ناپیدا!)

بالا