اصلا چنین چیزی نیستبابا وقتی این همه بازیکن سطح بالا داشته باشی "" اکبر میثاقیان "" رو هم بزاری سر تیم همه بازیها رو می بره
حیف اینجا دکمه تشکر نداره.تحلیل جالبی بود.متشکرم.متاسفم...فقط می تونم بگم متاسفم برای این سطح از فوتبال دنیا که با تبانی کردن به لجن کشیده شده...هیچکس نمی تونه ادعا کنه که داور سهوا اشتباه کرده و 5 پنالتی مسلم از چلسی گرفته...
اگر برای این بازی مرادی یا حتی هدایت اله ممبینی ! رو میذاشتن داور/ اونوقت نتیجه ی بارسا و رئال تکرار میشد اما برعکس!
دیشب رقابت بین چلسی و تیم داوری بود نه چلسی و بارسلونا...درنهایت هم تیم داوری برنده شد...
قطعا مالکان فاسد بارسلونا با اعمال نفوذ و حتی رشوه مسبب اصلی این داوری ضعیف بودن...تا حالا فک میکردم که بحث تبانی مال فوتبال ایران و ایتالیا(یووه و میلان)هستش اما الان مطمئنم که کل دنیای فوتبال به لجن کشیده شده...بقدری صحنه های پنالتی تابلو بود که فردوسی پور بعد از هر صحنه میگفت : این صحنه حتی از صحنه ی قبلی هم واضح تر بود...من تو عمرم داوری به این ضعیفی وتبانی به این بزرگی ندیده بودم اما عادل انگار قبلا هم مشابه این داوری رو تو لیگ خودمون دیده بود و با خنده میگفت : این داوری شبیه یکی از بازی های لیگ خودمون هستش که داور کاملا یک طرفه و تابلو سوت میزنه!!!
داور بعد از نگرفتن پنالتی روی مالودا و درگبا شاهکار خودش روی 2تا هند واضح رو کرد که هند دومی که رو شوت بالاک اتفاق افتاد بقدری واضح بود که تماشاچیان پشت دروازه ی چلسی هم متوجه هند شدند...فکر کنم بالاک خیلی خویشتنداری کرد چون شاید من اگه جای اون بودم جوری داور میزدم که با خاک انداز بیان از رو زمین جمعش کنن...(شاید بعضیا بگن که ا.تو.او هر دو دستش به طور طبیعی 90 درجه باز شدن در مسیر توپ قرار گرفتن!!! و عمدی در کار نبوده)
نکته ای که تو این بازی خیلی به چشم میومد دفاع مستحکم چلسی بود که به مسی نقش استاداسدی رو تو زمین داده بودند. ا.تو.او هم که بهترین گلزن لالیگا بود کاملا از جریان بازی خارج کرده بودند.
بعضیا میگن بارسا روون بازی میکنه...منم این حرف قبول دارم اما این روون بازی کردن فقط مال زمین خودشونو وسط زمینه...بارسلونا وقتی به 3/1 دفاعی چلسی میرسید عملا هیچ کاری نمی تونست انجام بده و فقط به سانتر از سمت راست چلسی مبادرت میکرد...و در کل 90 دقیقه حتی نتونست یک شوت هم به چارچوب چلسی بزنه تا پیتر چک از خواب بیدار کنه...
در مقابل بازیکنان چلسی هر کاری که می خواستن کردن و بارسا نتوانست هیچکدام از بازیکنان چلسی رو از بازی خارج کنه ...
درواقع گاس هیدینگ به بقیه تیم ها نشان داد که بارسا هیچی نیست و حتی توانایی زدن یک شوت هم به سمت دروازه درطول 90 دقیقه ندارد(کاری که پیام مشهد هم از انجام اون عاجزه!!!)
این بارسا همون بارسایی بود که شنبه به رئال 6تا زد(البته اینم بگم که رئال حتی با 30% توان خودشم بازی نکرد چون : نیستروی...>مصدوم! اشنایدر...>مصدوم! گوتی...>مصدوم! روبن...>اولین بازی بعد مصدومیت! و...
در واقع تیمی که جلو بارسا بازی کرد فقط اسم رئال یدک میکشید همین...)
در پایان چنتا تبریکم باید بگم :
اول :به مالک چلسی که با درایت خوب خودش تیم بحران زده ی اسکولاری رو (به حق)به فینال باشگاه های اروپا رساند...
دوم : به گاس هیدینگ و گلادیاتوراش که گواردیولا و جوجه هاشوتحقیر کردن و در طول 90 دقیقه اجازه ی حتی یک شوت رو هم به تیم بارسلونا ندادن...
سوم : به مالکان فاسد بارسلونا که بعد از بازی رفت متوجه شدن که با فوتبال سالم حریف چلسی نمیشن...
در پایان امیدوارم که فرگوسن و گلادیاتوراش در ایتالیا تیم برسلونا و مالکان فاسدش به صلیب بکشن.اگرچه در بازی فینال هم سوت داور دست مالکان فاسد بارسلونا هستش
به امید قهرمانی "من یونایتد"
منظور من بارسا بود...اصلا چنین چیزی نیست
چلسی با گاس اصلا با چلسی اسکولاری قابل مقایسه نیست...آبراموویچ گاس رو اورد که چلسی بتونه جز 4 تیم بمونه و سال بعد تو لیگ قهرمانان باشه
حالا نگاه کن ....اگه ناداوری نبود الان چلسی شانس قهرمانی در اروپا رو هم داشت
مربی خیلی نقش داره
نکته ای که تو این بازی خیلی به چشم میومد دفاع مستحکم چلسی بود که به مسی نقش استاداسدی رو تو زمین داده بودند. ا.تو.او هم که بهترین گلزن لالیگا بود کاملا از جریان بازی خارج کرده بودند.
بعضیا میگن بارسا روون بازی میکنه...منم این حرف قبول دارم اما این روون بازی کردن فقط مال زمین خودشونو وسط زمینه...بارسلونا وقتی به 3/1 دفاعی چلسی میرسید عملا هیچ کاری نمی تونست انجام بده و فقط به سانتر از سمت راست چلسی مبادرت میکرد...و در کل 90 دقیقه حتی نتونست یک شوت هم به چارچوب چلسی بزنه تا پیتر چک از خواب بیدار کنه...
در مقابل بازیکنان چلسی هر کاری که می خواستن کردن و بارسا نتوانست هیچکدام از بازیکنان چلسی رو از بازی خارج کنه ...
درواقع گاس هیدینگ به بقیه تیم ها نشان داد که بارسا هیچی نیست و حتی توانایی زدن یک شوت هم به سمت دروازه درطول 90 دقیقه ندارد(کاری که پیام مشهد هم از انجام اون عاجزه!!!)
"
البته این نظر شماست.بهتره بگی به نظر من حق بارسا بود.نه اینکه از طرف همه بگی.در "مجموع" بازی رفت و برگشت ، حق بارسا بود