• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
من واسه پستای بیجام معذرت می خوام!!خیلی عصبانی بودم!!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
واقعا برای تیمتون متاسفم بچه ها. به وضوح برد حق چلسی بود. بازی زیبا و هیجانی، ولی نتیجه اعصاب خرد کن!

--------

یه نکته جالب توی Yahoo Sports نوشته بود:
بعضی بازیکن های تیم چلسی گفته اند که یوفا با گذاشتن این داور به شدت تلاش کرده که از یه فینال سرد تمام انگلیسی دیگه جلوگیری کنه، و بازی داغ منچستر - بارسلونا رو که خیلی ها توی دنیا می خواستند ببینند رقم بزنه! :blink: :blink: :wacko:
جالبه! اونجا هم چه حاشیه هایی هست (البته هر چند با عقل هم جور در میاد، و از لحاظ اقتصادی یه همچین بازی داغی خیلی پول بیشتری داره توش، از شرط بندی های کلان گرفته تا خرید Package های کانال های ورزشی تلویزیون توسط میلیون ها نفر)!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ولی حرکت بالاک واقعا جالب بود.کم مونده بود بگیره داور رو لت و پار کنه ولی خیلی خوب به اعصابش مسلط شد.باور کنید اگه ایران بود بازیکنا داور رو زنده نمیذاشتن.تو اون لحظه و با اون جو وحشتناک و اعصاب خورد بازیکنا من که خودم رو جای بالاک میذارم میبینم امکان نداره بتونم تو اون لحظه خشم خودم رو کنترل کنم و اگه من جای بالاک بودم نمیدونم چه بلایی سر داور میاوردم.واقعا بازیکنای حرفه ای تو این لحظات سخت خودشون رو نشون میدن.حتی سعی کرد به داور دست هم نزنه...

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
چلسی....
تو برای ما همیشه قهرمانی.......

Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name

Here at the Bridge whether rain or fine
We can shine all the time
Home or away, come and see us play
You're welcome any day

Come to the Shed and we'll welcome you
Wear your blue and see us through
Sing loud and clear until the game is done
Sing Chelsea everyone

(سرود تیم چلسی)​
[/RIGHT]

Last edited:

amirkabir_65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفم...فقط می تونم بگم متاسفم برای این سطح از فوتبال دنیا که با تبانی کردن به لجن کشیده شده...هیچکس نمی تونه ادعا کنه که داور سهوا اشتباه کرده و 5 پنالتی مسلم از چلسی گرفته...
اگر برای این بازی مرادی یا حتی هدایت اله ممبینی ! رو میذاشتن داور/ اونوقت نتیجه ی بارسا و رئال تکرار میشد اما برعکس!
دیشب رقابت بین چلسی و تیم داوری بود نه چلسی و بارسلونا...درنهایت هم تیم داوری برنده شد...
قطعا مالکان فاسد بارسلونا با اعمال نفوذ و حتی رشوه مسبب اصلی این داوری ضعیف بودن...تا حالا فک میکردم که بحث تبانی مال فوتبال ایران و ایتالیا(یووه و میلان)هستش اما الان مطمئنم که کل دنیای فوتبال به لجن کشیده شده...بقدری صحنه های پنالتی تابلو بود که فردوسی پور بعد از هر صحنه میگفت : این صحنه حتی از صحنه ی قبلی هم واضح تر بود...من تو عمرم داوری به این ضعیفی وتبانی به این بزرگی ندیده بودم اما عادل انگار قبلا هم مشابه این داوری رو تو لیگ خودمون دیده بود و با خنده میگفت : این داوری شبیه یکی از بازی های لیگ خودمون هستش که داور کاملا یک طرفه و تابلو سوت میزنه!!!
داور بعد از نگرفتن پنالتی روی مالودا و درگبا شاهکار خودش روی 2تا هند واضح رو کرد که هند دومی که رو شوت بالاک اتفاق افتاد بقدری واضح بود که تماشاچیان پشت دروازه ی چلسی هم متوجه هند شدند...فکر کنم بالاک خیلی خویشتنداری کرد چون شاید من اگه جای اون بودم جوری داور میزدم که با خاک انداز بیان از رو زمین جمعش کنن...(شاید بعضیا بگن که ا.تو.او هر دو دستش به طور طبیعی 90 درجه باز شدن در مسیر توپ قرار گرفتن!!! و عمدی در کار نبوده)
نکته ای که تو این بازی خیلی به چشم میومد دفاع مستحکم چلسی بود که به مسی نقش استاداسدی رو تو زمین داده بودند. ا.تو.او هم که بهترین گلزن لالیگا بود کاملا از جریان بازی خارج کرده بودند.
بعضیا میگن بارسا روون بازی میکنه...منم این حرف قبول دارم اما این روون بازی کردن فقط مال زمین خودشونو وسط زمینه...بارسلونا وقتی به 3/1 دفاعی چلسی میرسید عملا هیچ کاری نمی تونست انجام بده و فقط به سانتر از سمت راست چلسی مبادرت میکرد...و در کل 90 دقیقه حتی نتونست یک شوت هم به چارچوب چلسی بزنه تا پیتر چک از خواب بیدار کنه...
در مقابل بازیکنان چلسی هر کاری که می خواستن کردن و بارسا نتوانست هیچکدام از بازیکنان چلسی رو از بازی خارج کنه ...
درواقع گاس هیدینگ به بقیه تیم ها نشان داد که بارسا هیچی نیست و حتی توانایی زدن یک شوت هم به سمت دروازه درطول 90 دقیقه ندارد(کاری که پیام مشهد هم از انجام اون عاجزه!!!)
این بارسا همون بارسایی بود که شنبه به رئال 6تا زد(البته اینم بگم که رئال حتی با 30% توان خودشم بازی نکرد چون : نیستروی...>مصدوم! اشنایدر...>مصدوم! گوتی...>مصدوم! روبن...>اولین بازی بعد مصدومیت! و...
در واقع تیمی که جلو بارسا بازی کرد فقط اسم رئال یدک میکشید همین...)
در پایان چنتا تبریکم باید بگم :
اول :به مالک چلسی که با درایت خوب خودش تیم بحران زده ی اسکولاری رو (به حق)به فینال باشگاه های اروپا رساند...
دوم : به گاس هیدینگ و گلادیاتوراش که گواردیولا و جوجه هاشوتحقیر کردن و در طول 90 دقیقه اجازه ی حتی یک شوت رو هم به تیم بارسلونا ندادن...
سوم : به مالکان فاسد بارسلونا که بعد از بازی رفت متوجه شدن که با فوتبال سالم حریف چلسی نمیشن...
در پایان امیدوارم که فرگوسن و گلادیاتوراش در ایتالیا تیم برسلونا و مالکان فاسدش به صلیب بکشن.اگرچه در بازی فینال هم سوت داور دست مالکان فاسد بارسلونا هستش
به امید قهرمانی "من یونایتد"

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
ولی واقعا عجب مربی ایه این گاس هیدینک.
باید بیارنش واسه تیم ملی ایران!!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بابا وقتی این همه بازیکن سطح بالا داشته باشی "" اکبر میثاقیان "" رو هم بزاری سر تیم همه بازیها رو می بره... گواردیولا سال اولش هست...اگه مربی بره یه تیم سطح پایین رو بیاره برای قهرمانی ..اگه تونست

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
بابا وقتی این همه بازیکن سطح بالا داشته باشی "" اکبر میثاقیان "" رو هم بزاری سر تیم همه بازیها رو می بره
اصلا چنین چیزی نیست
چلسی با گاس اصلا با چلسی اسکولاری قابل مقایسه نیست...آبراموویچ گاس رو اورد که چلسی بتونه جز 4 تیم بمونه و سال بعد تو لیگ قهرمانان باشه
حالا نگاه کن ....اگه ناداوری نبود الان چلسی شانس قهرمانی در اروپا رو هم داشت
مربی خیلی نقش داره

Last edited:

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
متاسفم...فقط می تونم بگم متاسفم برای این سطح از فوتبال دنیا که با تبانی کردن به لجن کشیده شده...هیچکس نمی تونه ادعا کنه که داور سهوا اشتباه کرده و 5 پنالتی مسلم از چلسی گرفته...
اگر برای این بازی مرادی یا حتی هدایت اله ممبینی ! رو میذاشتن داور/ اونوقت نتیجه ی بارسا و رئال تکرار میشد اما برعکس!
دیشب رقابت بین چلسی و تیم داوری بود نه چلسی و بارسلونا...درنهایت هم تیم داوری برنده شد...
قطعا مالکان فاسد بارسلونا با اعمال نفوذ و حتی رشوه مسبب اصلی این داوری ضعیف بودن...تا حالا فک میکردم که بحث تبانی مال فوتبال ایران و ایتالیا(یووه و میلان)هستش اما الان مطمئنم که کل دنیای فوتبال به لجن کشیده شده...بقدری صحنه های پنالتی تابلو بود که فردوسی پور بعد از هر صحنه میگفت : این صحنه حتی از صحنه ی قبلی هم واضح تر بود...من تو عمرم داوری به این ضعیفی وتبانی به این بزرگی ندیده بودم اما عادل انگار قبلا هم مشابه این داوری رو تو لیگ خودمون دیده بود و با خنده میگفت : این داوری شبیه یکی از بازی های لیگ خودمون هستش که داور کاملا یک طرفه و تابلو سوت میزنه!!!
داور بعد از نگرفتن پنالتی روی مالودا و درگبا شاهکار خودش روی 2تا هند واضح رو کرد که هند دومی که رو شوت بالاک اتفاق افتاد بقدری واضح بود که تماشاچیان پشت دروازه ی چلسی هم متوجه هند شدند...فکر کنم بالاک خیلی خویشتنداری کرد چون شاید من اگه جای اون بودم جوری داور میزدم که با خاک انداز بیان از رو زمین جمعش کنن...(شاید بعضیا بگن که ا.تو.او هر دو دستش به طور طبیعی 90 درجه باز شدن در مسیر توپ قرار گرفتن!!! و عمدی در کار نبوده)
نکته ای که تو این بازی خیلی به چشم میومد دفاع مستحکم چلسی بود که به مسی نقش استاداسدی رو تو زمین داده بودند. ا.تو.او هم که بهترین گلزن لالیگا بود کاملا از جریان بازی خارج کرده بودند.
بعضیا میگن بارسا روون بازی میکنه...منم این حرف قبول دارم اما این روون بازی کردن فقط مال زمین خودشونو وسط زمینه...بارسلونا وقتی به 3/1 دفاعی چلسی میرسید عملا هیچ کاری نمی تونست انجام بده و فقط به سانتر از سمت راست چلسی مبادرت میکرد...و در کل 90 دقیقه حتی نتونست یک شوت هم به چارچوب چلسی بزنه تا پیتر چک از خواب بیدار کنه...
در مقابل بازیکنان چلسی هر کاری که می خواستن کردن و بارسا نتوانست هیچکدام از بازیکنان چلسی رو از بازی خارج کنه ...
درواقع گاس هیدینگ به بقیه تیم ها نشان داد که بارسا هیچی نیست و حتی توانایی زدن یک شوت هم به سمت دروازه درطول 90 دقیقه ندارد(کاری که پیام مشهد هم از انجام اون عاجزه!!!)
این بارسا همون بارسایی بود که شنبه به رئال 6تا زد(البته اینم بگم که رئال حتی با 30% توان خودشم بازی نکرد چون : نیستروی...>مصدوم! اشنایدر...>مصدوم! گوتی...>مصدوم! روبن...>اولین بازی بعد مصدومیت! و...
در واقع تیمی که جلو بارسا بازی کرد فقط اسم رئال یدک میکشید همین...)
در پایان چنتا تبریکم باید بگم :
اول :به مالک چلسی که با درایت خوب خودش تیم بحران زده ی اسکولاری رو (به حق)به فینال باشگاه های اروپا رساند...
دوم : به گاس هیدینگ و گلادیاتوراش که گواردیولا و جوجه هاشوتحقیر کردن و در طول 90 دقیقه اجازه ی حتی یک شوت رو هم به تیم بارسلونا ندادن...
سوم : به مالکان فاسد بارسلونا که بعد از بازی رفت متوجه شدن که با فوتبال سالم حریف چلسی نمیشن...
در پایان امیدوارم که فرگوسن و گلادیاتوراش در ایتالیا تیم برسلونا و مالکان فاسدش به صلیب بکشن.اگرچه در بازی فینال هم سوت داور دست مالکان فاسد بارسلونا هستش
به امید قهرمانی "من یونایتد"
حیف اینجا دکمه تشکر نداره.تحلیل جالبی بود.متشکرم.
به امید قهرمانی منچستر امسال و چلسی در سال آینده لیگ قهرمانان.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
امیدوارم گاس رو برای فصل بعد نگه دارن و یه قرارداد بلند مدت باهاش ببندن.واقعا مربی بزرگی هستش.فقط امیدوارم تو تیم بمونه...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اصلا چنین چیزی نیست
چلسی با گاس اصلا با چلسی اسکولاری قابل مقایسه نیست...آبراموویچ گاس رو اورد که چلسی بتونه جز 4 تیم بمونه و سال بعد تو لیگ قهرمانان باشه
حالا نگاه کن ....اگه ناداوری نبود الان چلسی شانس قهرمانی در اروپا رو هم داشت
مربی خیلی نقش داره
منظور من بارسا بود...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ناكامي دوباره براي بالاك؛
ديگر نمي شد كاري كرد

Multimedia%5Cpics%5C1388%5C2%5CSport%5C152.jpg

ميشائيل بالاك بازهم بايد تنها شاهد جشن قهرماني باشگاهي ديگر در اروپا باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براي هافبك آلماني چلسي و آبي هاي لندن نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا ايستگاه آخر بود.

شاگردان گاس هيدينك هلندي تا دقيقه 94 بازي يك پاي فينال بودند، اما در اين دقيقه تمام دنيا روي سر آبي ها خراب شد. برتري يك بر صفر آنها كه با گل دقيقه ششم مايكل اسين به دست آمده بود، با گل آندرس اينيستا از دست رفت. ميشائيل بالاك در پايان بازي چهارشنبه شب در ورزشگاه استمفورد بريج بيش از ديگر بازيكنان هم تيمي اش ناراحت به نظر مي رسيد. او كه به خاطر اعتراض هايش به داور نروژي مسابقه تا آستانه ي اخراج از زمين مسابقه نيز پيش رفته بود، گفت: "حذف در دقيقه ي 94. در زماني كه ديگر نمي توان واكنشي نشان داد. بديهي است كه بسيار ناراحت كننده است."

بازيكن پيشين بايرن مونيخ در دقيقه 96 بازي ضريه ي كرنر فرستاده شده را با يك "والي" به سمت دروازه ي بارسلونا شليك كرد اما، توپ به پشت بازوي ساموئل اتوئو، مهاجم كامروني بارسا برخورد كرد. تام هنينگ اوفربو، داور نروژي مسابقه اين برخورد را پنالتي تشخيص نداد تا سرو صدا و اعتراض بالاك بلند شود. اعتراض هاي دامنه داري كه با تعقيب داور از سوي او همراه شد و در پايان بازي كارت زرد داور را به دنبال داشت.

هافبك 32 ساله ي ژرمن ها با نگاه مثبت و خوشبينانه به آينده گفت: "در تيمي بزرگ بازي مي كنم. اينجا فرصت براي رسيدن به ديدار پاياني در هر سال بسيار زياد است."

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پيكه برخورد توپ با دستش را تاييد كرد

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال بارسلونا عنوان كرد كه توپ با دستش برخورد داشته است.

دلسرد و عصبانی هستم/ باید کار را تمام می کردیم

سرمربی تیم فوتبال چلسی انگلستان تاکید کرد از آنچه دیدار این تیم مقابل بارسلونا رقم خورده، دلسرد و عصبانی است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری یوفا، گاس هیدینک پس از ناکامی تیمش از صعود به دیدار نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا با بیان این مطلب افزود: من از آنچه در بازی رقم خورد، عصبانی هستم. باید سعی کنم تا آرام تر شوم و با آنالیز بازی بفهمم در طول مسابقه چه اتفاقاتی رقم خورده است.

وی در ادامه افزود: ما بازی خوب و سطح بالایی را به نمایش گذاشتیم اما باید در همان دقایق ابتدایی کار را به سود خود تمام می کردیم. در این سطح از مسابقات رسیدن به این هدف آسان نیست اما باید حداقل از دو تا سه موقعیت گلزنی خود به خوبی استفاده می کردیم.

سرمربی هلندی تیم فوتبال چلسی خاطر نشان کرد: خیلی خوب می شد اگر مانند سال گذشته به دیدار نهایی لیگ قهرمانان صعود می کردیم اما طبیعتا از آنچه در بازی مقابل بارسلونا رقم خورده و اینکه نتوانسته ایم به دیدار نهایی راه یابیم، دلسرد هستیم.

Last edited by a moderator:

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
"

تکبیر ...واقعا بارسا جز اون گلی که زد هیچ ضربه داخل چارچوبی نداشت!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به عنوان یه ارسنالی به خاطر اتفاقاتی که دیشب افتاد با شما احساس همدردی می کنم چرا که ارسنال مهد ناداوریه...

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
در "مجموع" بازی رفت و برگشت ، حق بارسا بود
البته این نظر شماست.بهتره بگی به نظر من حق بارسا بود.نه اینکه از طرف همه بگی.
به نظر من هم حق چلسی بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مشخص شدن نتيجه ديدار چلسي - بارسلونا روي سايت يوفا،ساعتي قبل از بازي

به نوشته روزنامه سان چاپ انگليس، نتيجه مساوي ‪ ۱-۱‬ميان باشگاه بارسلوناي اسپانيا و چلسي در بازي برگشت از مرحله نيمه نهايي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا، ساعاتي قبل از انجام اين مسابقه بر روي سايت يوفا ( اتحاديه فوتبال اروپا) قرار گرفته بود.

پس از انتشار خبرهاي مختلف در مورد حواشي اين بازي جنجال برانگيز از جمله عذرخواهي ديديه دروگبا (مهاجم چلسي) به خاطر توهين به داور و البته قرار گرفتن او در ليست فروش چلسي و سپس خروج پنهاني داور نروژي مسابقه به دليل دريافت پيام‌هاي تهديد به مرگ، به نظر مي‌رسد اين تازه‌ترين و البته جالب‌ترين سكانس ماجرا باشد.

بنابرگزارش روزنامه سان، هواداران باشگاه چلسي حيرت زده‌اند كه نتيجه مسابقه دقيقا همان گونه كه پيش بيني شده و روي سايت يوفا منتشر شده بود، اتفاق افتاد.

يوفا اگرچه تئوري توطئه عليه چلسي را رد كرده ولي طبق اين نظريه، اتحاديه فوتبال اروپا به منظور جلوگيري از برگزاري يك فينال تمام انگليسي ديگر، تمام تلاش خود را به كار بست تا آبي پوشان لندني به فينال روز ‪ ۶‬خرداد در ورزشگاه المپيك شهر رم صعود نكنند و اكنون انتشار اين خبر مي‌تواند تمام شايعات پيشين را تقويت كند.

گفته مي‌شود كه در خبر مذكور آمده تيم بارسلونا يك گل ديرهنگام خواهد زد و در مورد كارت گرفتن سه بازيكن چلسي شامل ديديه دروگبا، ميشائيل بالاك و الكس نيز به درستي پيش بيني كرده است.

سان به نقل از يكي از هواداران چلسي نوشت:-اين خبر به طرز جالبي شبيه نتيجه واقعي مسابقه است.>
اما برخلاف پيش خبر عجيب يوفا كه اخراج يك بازيكن از چلسي را پيش بيني كرده بود، اين بارسلونا بود كه در ديدار چهارشنبه شب ‪ ۱۰‬نفره شد.

به اين ترتيب تيم بارسلونا در فينال جام قهرمانان با منچستريونايتد انگليسي ديدار خواهد كرد.

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
اگه همینجور بیش بره به اونجا هم میرسیم که قهرمانی بارسا یه روز قبل بیاد رو سایت!!!

بالا