• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
با اینکه آرسنالیم و منفورترین تیمم هم منچستر هست ولی امسال دوست دارم حال بارسا رو بگیره

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دوستان این موضوع دیگه خیلی کشدار شده... و به کجاها که نرسیده ، تبانی و....
واقعا خنده داره
در هر صورت بارسا رفت فینال.
ولی دوستانی که تنها باذی برگشت رو دیدن و نظر میدن ، بهتره یه بار دیگه بازی رفت رو نگاه کنن (2پنالتی واسه بارسا و 1اخراجی گرفته نشد+ کلی کارت زرد که داور نداد)
اگه بالاک اخراج میشد ، و پنالتی گرفته میشد ، چه بسا که کار چلسی تو همون باذی رفت تموم میشد..

در مجموع دوبازی اشتباهات داوری تقریبا واسه 2تیم مساوی بود ،

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
واقعا خنده داره
ولی دوستانی که تنها باذی برگشت رو دیدن و نظر میدن ، بهتره یه بار دیگه بازی رفت رو نگاه کنن (2پنالتی واسه بارسا و 1اخراجی گرفته نشد+ کلی کارت زرد که داور نداد)
اگه بالاک اخراج میشد ، و پنالتی گرفته میشد ، چه بسا که کار چلسی تو همون باذی رفت تموم میشد..

:blink::rolleyes::D:lol::lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا خنده داره

خدا رو شکر بالاخره یکی از دوستان به اشتباهات داوری در بازی رفت هم اشاره کردند.

در بازی رفت داوری اشتباهات بدی در حق بارسا کرد و در بازی برگشت اشتباهات بدتری در حق چلسی صورت گرفت.

اما اگه داور در بازی رفت درست قضاوت میکرد ، شاید در بازی برگشت داستان به گونه دیگری رقم میخورد.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
واقعا خنده داره

دقیقاً به بهترین نکته اشاره کردید : مجموع دو دیدار
تو بازی اول هم شما با تمام ادعاهای واحی ای همچون تیم رویای شماره II و ورزشگاه مملو از 90 و خوردای هزار نفر و... کار خاصی نتونستید بکنید که منجر به اجز و ناله ی مربی و بازیکنانتون از شیوه بازی چلسی شد . و اما در بازی برگشت به شهادت تمام دنیا و افراد بی و طرف و با طرف , حتی بازیکنان , مربی و رئیس باشگاه تون شما تیم خوش شانس زمین بودید یا می خواستن که باشید که اگر غیر از این بود شاید 5 - 1 تیم رویایی تون زمین بازی ترک می کرد .
اما همونطور که گفتم و متاسفانه پاک شد یک عدده کثیری نمی خواستن ما به فینال برسیم ! تا هم ملت بتونن بازی جذابشونو ببینن و هم یوفا و بنگاه های شرط بندی متحمل ضرر و زیان کلان نشن .

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خدا رو شکر بالاخره یکی از دوستان به اشتباهات داوری در بازی رفت هم اشاره کردند.

در بازی رفت داوری اشتباهات بدی در حق بارسا کرد و در بازی برگشت اشتباهات بدتری در حق چلسی صورت گرفت.

اما اگه داور در بازی رفت درست قضاوت میکرد ، شاید در بازی برگشت داستان به گونه دیگری رقم میخورد.

دقیقا
و اخراج ابیدال و 9 نفره شدن بارسا باعث شد که داور خطاهای بازیکنان بارسا روی چلسی رو کم با چشم بسته نگاه کنه

دقیقاً به بهترین نکته اشاره کردید : مجموع دو دیدار
تو بازی اول هم شما با تمام ادعاهای واحی ای همچون تیم رویای شماره II و ورزشگاه مملو از 90 و خوردای هزار نفر و... کار خاصی نتونستید بکنید که منجر به اجز و ناله ی مربی و بازیکنانتون از شیوه بازی چلسی شد . و اما در بازی برگشت به شهادت تمام دنیا و افراد بی و طرف و با طرف , حتی بازیکنان , مربی و رئیس باشگاه تون شما تیم خوش شانس زمین بودید یا می خواستن که باشید که اگر غیر از این بود شاید 5 - 1 تیم رویایی تون زمین بازی ترک می کرد .
اما همونطور که گفتم و متاسفانه پاک شد یک عدده کثیری نمی خواستن ما به فینال برسیم ! تا هم ملت بتونن بازی جذابشونو ببینن و هم یوفا و بنگاه های شرط بندی متحمل ضرر و زیان کلان نشن .

پس تمام لیگهای دنیا پر است از تبانی ، شرط بندی و ....
و فقط لیگ برتر انگلیس هست که پاک و معصومه
در ضمن شموشک هم بیاد یه اتوبوس بازیکن بزاره توی محوطه خودش ، گل نمیخوره...

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
خب دوستان ،تبریک ویژه :):)به مناسبت برد آرسنال.
این نتیجه کمک کرد که دیگه از حال و هوای بازی با بارسا بیایم بیرون(من که خیلی وقته اومدم بیرون!!)و ثابت کنیم که:
شیرهای لندن همیشه شیرن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
چی کار کرد....
آرسنال... خوب بازی کرد ولی..فوتبال هست دیگه.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
تبریک میگم این برد شیرین رو به همه هواداران :heart:

پس تمام لیگهای دنیا پر است از تبانی ، شرط بندی و ....
و فقط لیگ برتر انگلیس هست که پاک و معصومه

دقیقاً .
البته مسئله لیگ با مسئله جام قهرمانان فرق داره . بهرحال لیگ یه پروسه ی طولانی مدته و مسلماً تاثیر کمتری رو این قضیه داره تا بازی های حذفی جام قهرمامانان . تو جام قهرمانان همونطور که احتمالاً دیدی یک بازی ممکنه سرنوشت یه تیم رو عوض کنه ! درست مثل قضیه شما .و در رابطه با توانی هم شما مسداق این قضیه رو در لیگ ایتالیا دیدید (کالچو پولی) .
و اما در رابطه با این جمله :
عجب !!!!!!!! :lol: یکی از خنده دارترین جملاتی بود که در چند وقت اخیر شنیده بودم !! و خوب شد جناب عادل فردوسی پور این جمله رو گفتن تا شما در موقع مقتضی بتونید ازش استفاده کنید . ببینید به این میگن تاکتیک چیزی که ظاهراً برای شما خیلی گنگه ! چلسی با استفاده از تاکتیک صحیح هم به گل رسید و نگذاشت شما به مدت 93 دقیقه حتی یک شوت هم در چهارچوب بزنید ( حالا شما مختاری هر جور که دوست توجیه و تفسیر کنید اینو ! ). اما نکته کلیدی در برد شما یار دوازدهمتون بود که از سوی یوفا فرستاده شده بود !! ولا غیر . که درابطه با این موضوع که یوفا چرا دست به چنین کاری میزه هم تو پستهای قبل توضیح داده بودم .

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
من از شما یه سوال دارم:
داوری توی بازی رفت عادلانه بود؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ترکوند ، دمش گرم ؛ حال کردم

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
من از شما یه سوال دارم:
داوری توی بازی رفت عادلانه بود؟

از نظر من داور تو اون بازی مشکل خاصی نداشت . چرا که نه محروم شد نه تهدید به مرگ شد و حرف حدیث خاصی پیش اومد . ایرادات جزئی ای ممکنه در داوریش بود که در همه جا هست و میشه گفت دیگه طبیعی شده درست مثل بازی امروز چلسی که مثلاً داور تک به تک لمپارد رو آفساید اعلام کرد ولی در مجموع خوب قضاوت کرد . یعنی اینجور اشتباهات دیگه جزئی از فوتبال شده و همه جا هم هست . اما داوری بازی برگشت وقتی تعجب برانگیز میشه که تو سطحی مثل جام قهرمانان اروپا و اون هم تو مرحله نیمه نهایی اصلاً انتخاب شدن همچین داوری با اون کارنامه اساساً سوال بر انگیزه اگه نگیم مشکوک .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بابا دیگه بحث ناداوری توی بازی برگشت اینقدر تابلو بود که همه اروپا گفته بودن یوفا مخصوصا نمی خواسته 2 تا تیم از انگلیس بره فینال که فرداش یوفا زودی یه اطلاعیه داد که : نخیر ، اصلا همچین چیزی نیست ، بچه های بد ! :lol:
از اون ناداوری هایی بود که تا 5 سال دیگه هیچ کس یادش نمیره !!

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
از نظر من داور تو اون بازی مشکل خاصی نداشت . چرا که نه محروم شد نه تهدید به مرگ شد و حرف حدیث خاصی پیش اومد . ایرادات جزئی ای ممکنه در داوریش بود که در همه جا هست و میشه گفت دیگه طبیعی شده درست مثل بازی امروز چلسی که مثلاً داور تک به تک لمپارد رو آفساید اعلام کرد ولی در مجموع خوب قضاوت کرد . یعنی اینجور اشتباهات دیگه جزئی از فوتبال شده و همه جا هم هست . اما داوری بازی برگشت وقتی تعجب برانگیز میشه که تو سطحی مثل جام قهرمانان اروپا و اون هم تو مرحله نیمه نهایی اصلاً انتخاب شدن همچین داوری با اون کارنامه اساساً سوال بر انگیزه اگه نگیم مشکوک

خداییش اون با دست کشیدن انری توسط بوسینگا خیلی تابلو بود ، و کارت زرد دوم رو حتما باید به بالاک میداد ، چه بسا همون بازی کار چلسی تموم شده بود
ببنید من کاملا قبول دارم که اشتباهات داوری به نفع چلسی بود ، نه کمک یوفا و کلوپ های شرط بندی و ...
چون واقعا داور درجه 3 ای بود و خودش رو قبلا نشون داده بود.
در هر صورت بارسا رفت بالا
یه تبریک هم بابت برد چلسی مقابل ارسنال(هرچند خودم ارسنالی هستم)

از اون ناداوری هایی بود که تا 5 سال دیگه هیچ کس یادش نمیره !!
تقریبا مثل 5سال پیش که چلسی در مجموع 4-2 بارسا رو برد

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
حرف اخر من اینه اشتباهات داور ی چلسی رو حذف کرد نه یوفا و ....

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
یوفا: تيم فوتبال چلسي پس از ناکامي در اروپا بهترين راه مداواي درد و رنج خود را در هم کوبيدن آرسنال ديد و با کسب يک پيروزي چهار بر يک حضور نهايي خود را در جمع سه تيم بالاي جدول ليگ برتر انگليس تضمين کرد .

به گزارش یوفا: شاگردان گاس هيدينک در حالي وارد ورزشگاه امارات شدند که هنوز زخم خروج بحث برانگيز خود از ليگ قهرمانان اروپا را پس از شکست از بارسلونا در دل داشتند. ولي گلهاي آلکس و نيکلا آنلکا در نيمه اول و متعاقبا يک گل به خودي " کولو توره " و گل " ديرهنگام فلوران مالودا به چلسي کمک کرد زخم شکست چهارشنبه شب خود در اروپا را تا حدي التيام بخشد . هرچند که بزرگترين پيروزي چلسي در خانه آرسنال از سال 1970 از نظر محاسبات رياضي اميد اين تيم را براي ماندن در کورس قهرماني حفظ کرد ولي مهمتر از آن سهميه راهيابي مستقيم به مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده را تضمين کرد .

در عوض آرسنال با اين شکست سنگين ، محکوم به قرار گرفتن در مکان چهارم و تحمل فشار انجام يک بازي مقدماتي براي راهيابي به ليگ قهرمانان در مقابل يک حريف بالقوه قوي از ايتاليا، اسپانيا يا آلمان شده است .

نيکلاس بنتنر يکي از گلهاي خورده آرسنال را جبران کرد ولي اين شکست هفته اي دردناک را براي آرسن ونگر رقم زد چرا که شاگردانش پنج روز پس از شکست از منچستر يونايتد در اروپا رکورد شکست ناپذيري خود را در 21 بازي ليگ برتر از دست دادند .

هيدينک در مورد شاگردانش گفت: من از واکنش اين تيم بسيار به خود مي بالم . هرکس مي داند که پس از ديدار چهارشنبه کسب اين نتيجه بسيار مشکل بود.

amirkabir_65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خداییش اگه نامردی نمی کردن یه باخت خیلی بدتر از آرسنال در انتظار بارسا بود...بگذریم... شاگردان گاس هیدینگ با این برد نشان دادن که اگه داوری سالم باشه هیچ تیمی جلودارشون نیست...

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
خداییش اگه نامردی نمی کردن یه باخت خیلی بدتر از آرسنال در انتظار بارسا بود...بگذریم... شاگردان گاس هیدینگ با این برد نشان دادن که اگه داوری سالم باشه هیچ تیمی جلودارشون نیست...

دقیییقا".

بازی بعدی:

88/2/28

چلسی-بلکبرن
ورزشگاه استمفورد بریج
ساعت 16 به وقت لندن

Last edited by a moderator:

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
میشل اسین به عنوان بهترین بازیکن ماه چلسی انتخاب شد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
chealsea.jpg

يكصدوبيست‌وهشتمين فينال جام حذفي
هيدينك به دنبال خداحافظي شيرين با چلسي

بالا