:blink::lol::lol:دوستان این موضوع دیگه خیلی کشدار شده... و به کجاها که نرسیده ، تبانی و....
واقعا خنده داره
در هر صورت بارسا رفت فینال.
ولی دوستانی که تنها باذی برگشت رو دیدن و نظر میدن ، بهتره یه بار دیگه بازی رفت رو نگاه کنن (2پنالتی واسه بارسا و 1اخراجی گرفته نشد+ کلی کارت زرد که داور نداد)
اگه بالاک اخراج میشد ، و پنالتی گرفته میشد ، چه بسا که کار چلسی تو همون باذی رفت تموم میشد..
در مجموع دوبازی اشتباهات داوری تقریبا واسه 2تیم مساوی بود ،
دوستان این موضوع دیگه خیلی کشدار شده... و به کجاها که نرسیده ، تبانی و....
واقعا خنده داره
ولی دوستانی که تنها باذی برگشت رو دیدن و نظر میدن ، بهتره یه بار دیگه بازی رفت رو نگاه کنن (2پنالتی واسه بارسا و 1اخراجی گرفته نشد+ کلی کارت زرد که داور نداد)
اگه بالاک اخراج میشد ، و پنالتی گرفته میشد ، چه بسا که کار چلسی تو همون باذی رفت تموم میشد..
دوستان این موضوع دیگه خیلی کشدار شده... و به کجاها که نرسیده ، تبانی و....
واقعا خنده داره
خدا رو شکر بالاخره یکی از دوستان به اشتباهات داوری در بازی رفت هم اشاره کردند.
در بازی رفت داوری اشتباهات بدی در حق بارسا کرد و در بازی برگشت اشتباهات بدتری در حق چلسی صورت گرفت.
اما اگه داور در بازی رفت درست قضاوت میکرد ، شاید در بازی برگشت داستان به گونه دیگری رقم میخورد.
دقیقاً به بهترین نکته اشاره کردید : مجموع دو دیدار
تو بازی اول هم شما با تمام ادعاهای واحی ای همچون تیم رویای شماره II و ورزشگاه مملو از 90 و خوردای هزار نفر و... کار خاصی نتونستید بکنید که منجر به اجز و ناله ی مربی و بازیکنانتون از شیوه بازی چلسی شد . و اما در بازی برگشت به شهادت تمام دنیا و افراد بی و طرف و با طرف , حتی بازیکنان , مربی و رئیس باشگاه تون شما تیم خوش شانس زمین بودید یا می خواستن که باشید که اگر غیر از این بود شاید 5 - 1 تیم رویایی تون زمین بازی ترک می کرد .
اما همونطور که گفتم و متاسفانه پاک شد یک عدده کثیری نمی خواستن ما به فینال برسیم ! تا هم ملت بتونن بازی جذابشونو ببینن و هم یوفا و بنگاه های شرط بندی متحمل ضرر و زیان کلان نشن .
پس تمام لیگهای دنیا پر است از تبانی ، شرط بندی و ....
و فقط لیگ برتر انگلیس هست که پاک و معصومه
در ضمن شموشک هم بیاد یه اتوبوس بازیکن بزاره توی محوطه خودش ، گل نمیخوره...
عجب !!!!!!!! :lol: یکی از خنده دارترین جملاتی بود که در چند وقت اخیر شنیده بودم !! و خوب شد جناب عادل فردوسی پور این جمله رو گفتن تا شما در موقع مقتضی بتونید ازش استفاده کنید . ببینید به این میگن تاکتیک چیزی که ظاهراً برای شما خیلی گنگه ! چلسی با استفاده از تاکتیک صحیح هم به گل رسید و نگذاشت شما به مدت 93 دقیقه حتی یک شوت هم در چهارچوب بزنید ( حالا شما مختاری هر جور که دوست توجیه و تفسیر کنید اینو ! ). اما نکته کلیدی در برد شما یار دوازدهمتون بود که از سوی یوفا فرستاده شده بود !! ولا غیر . که درابطه با این موضوع که یوفا چرا دست به چنین کاری میزه هم تو پستهای قبل توضیح داده بودم .در ضمن شموشک هم بیاد یه اتوبوس بازیکن بزاره توی محوطه خودش ، گل نمیخوره...
من از شما یه سوال دارم:
داوری توی بازی رفت عادلانه بود؟
از نظر من داور تو اون بازی مشکل خاصی نداشت . چرا که نه محروم شد نه تهدید به مرگ شد و حرف حدیث خاصی پیش اومد . ایرادات جزئی ای ممکنه در داوریش بود که در همه جا هست و میشه گفت دیگه طبیعی شده درست مثل بازی امروز چلسی که مثلاً داور تک به تک لمپارد رو آفساید اعلام کرد ولی در مجموع خوب قضاوت کرد . یعنی اینجور اشتباهات دیگه جزئی از فوتبال شده و همه جا هم هست . اما داوری بازی برگشت وقتی تعجب برانگیز میشه که تو سطحی مثل جام قهرمانان اروپا و اون هم تو مرحله نیمه نهایی اصلاً انتخاب شدن همچین داوری با اون کارنامه اساساً سوال بر انگیزه اگه نگیم مشکوک
تقریبا مثل 5سال پیش که چلسی در مجموع 4-2 بارسا رو برداز اون ناداوری هایی بود که تا 5 سال دیگه هیچ کس یادش نمیره !!
خداییش اگه نامردی نمی کردن یه باخت خیلی بدتر از آرسنال در انتظار بارسا بود...بگذریم... شاگردان گاس هیدینگ با این برد نشان دادن که اگه داوری سالم باشه هیچ تیمی جلودارشون نیست...