• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آخه چرا باید هیدینگ رو بندازه بیرون؟بهتر از این مربی کی رو میخواد بیاره؟
عجب آدمی این آبراموویچ...

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
آخه چرا باید هیدینگ رو بندازه بیرون؟بهتر از این مربی کی رو میخواد بیاره؟
عجب آدمی این آبراموویچ...
فكر نكنم هيدينگ رو بخوان بندازن بيرون
هيدينگ خودش ميخواد بره وگرنه آبراموويچ از خداشه هيدينگ وايسه به هر قيمتي

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب چلسی همونطور که انتظار می رفت قهرمان شد و هیدینک هم با شادی استمفورد رو ترک میکنه . یه گل رو هم که نگرفتن واسه چلسی ... و من همچنان محو قدرت بدنی بالای تیم چلسی هستم. حتی یه بازیکن تو این تیم نبود که قدرت بدنی ش از استانداردهای قدرت بدنی ه بازیکنان فوتبالی بالاتر نباشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک می گم این قهرمانی رو به دوست داران چلسی
مخصوصا به نیکی عزیز:blush:

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
تبریک برای قهرمانی.....
عجب بازیکنیه این فرانکی لمپارد:cool:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ANCELOTTI IS NEW CHELSEA MANAGER

Posted on: Mon 01 Jun 2009

Chelsea Football Club is delighted to announce that Carlo Ancelotti has agreed to become our new manager.

He has signed a three year contract and will start on July 1, 2009.

Carlo was the outstanding candidate for the job. He has proved over a long period his ability to build teams that challenged for, and have been successful in, major domestic and European competitions.

He also had a highly successful playing career in those competitions and therefore brings unparalleled all round experience to the job.

We are sure everybody at Chelsea will give him a warm welcome and we are all looking forward to working with him.

Chelsea FC

ببینیم چه میکنه...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب من به شخصه خیلی بهش امیدوارم . هر چند ابراموویچ نشون داده که خیلی زود نتیجه میخواد ولی می تونم بگم که امیدوارم بتونه بیشتر از مورینیو دووم بیاره .

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
نمیدونم چرا اینقدر از آنچلوتی بدم میاد.اصلا باهاش حال نمیکنم.
خدا کنه سرمربی چلسی نشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نمیدونم چرا اینقدر از آنچلوتی بدم میاد.اصلا باهاش حال نمیکنم.
خدا کنه سرمربی چلسی نشه.
:blink:
برادر من، اعلامیه رسمی سایت چلسی رو گذاشتم اینجا، میگی خدا کنه مربی چلسی نشه؟ :D شد دیگه، مجبورید تحمل اش کنید :p

من که واقعا نمیدونم جواب میده یا نه. انگلیسی اش در حد خنده داری خرابه (این رو از روی مصاحبه اخیرش با کانال چلسی میگم. قطعا تا 3 ماه دیگه و شروع فصل پیشرفت هایی میکنه) و هر کسی که میگه این میتونه یه مانع سر راه باشه به نظرم درست میگه. بعد هم لیگ انگلیس اصولا یه داستان دیگه ست.

آنچلوتی نشون داده آمار خوبی در بردن لیگ نداره و همیشه تا یک قدمی قهرمانی کم میاره (به قول خارجی ها تو این زمینه almost man ئه!). ولی تو اروپا داستان فرق داره! و یکی از بهترین های حال حاضره. فکر کنم چلسی هم بیشتر دنبال CL باشه تا لیگ.

خیلی برام جالبه ببینم آخر فصل در چه شرایطی و احیانا با چه عنوانی فصل رو تموم میکنه (البته اگه قبل از اون اخراج نشه!).

Last edited:

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
آنجلوتی...ازش خوشم نمیاد .به نظرم فقط به درد میلان میخوره.شخصا" فقط خوزه مورینیو رو برا چلسی ترجیح میدم.ولی نظر من مهم نیست که!!باشگاه دست اون آبراموویچه:wacko::wacko:
فقط کافیه کارلتو نتیجه نیاره،اون موقعست که مستر آبراموویچ شوتش میکنه بیرون،فقط پولداره چیزی از فوتبال سرش نمیشه که.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
چلسی 3 _ 1 ساندرلند

هفته ی دوم بازی های لیگ برتر با پیروزی چلسی آغاز شد تا دومین پیروزی پیاپی شیرها به دست بیاید. بعد از برد در خانه این بار در مقابل ساندرلند و در ورزشگاه این تیم به پیروزی دست پیدا کردیم.در این بازی حتی نیمه ی اول رو یک بر 0 باخته بودیم ولی نیمه دوم چلسی طوفانی بود و توانست در زمین حریف سه امتیاز شیرین بگیرد.
ترکیب چلسی :پیتر چک _ اشلی کول _ تری _ ایوانوویچ _ بوسینگوا _ اسین _ بالاک _ دکو _ لمپارد _ دروگبا _ کالو

وقتی که من این ترکیب رو دیدم در شروع بازی تعجب کردم . واقعا باید کارلتو رو تحسین کرد.از همه ی بازیکنان داره استفاده میکنه که این امیدوار کننده است.در این بازی بر خلاف بازی با هال از ایوانوویچ به جای کاروالیو _ بالاک به جای میکل _ دکو به جای مالودا و کالو به جای آنلکا استفاده کرده بود.

تعویضهای چلسی در این بازی:
76 _ مالودا به جای کالو
84_استوریج به جای دروگبا
86_شوچنکو به جای دکو

یک نکته ی دیگه که جالب بود حضور 3 مهاجم روی نیمکت بود.

ذخیره هایی که بازی نکردن:هیلاریو _ کاروالیو _ میکل _ آنلکا

کارت زردی ها چلسی :دروگبا _ ایوانوویچ
نکته ی جالب توجه اینکه دروگبا 2 کارته شده و3 کارت دیگه بگیره محروم میشه و امیدوارم این محرومیت در بازی با تیمهای بزرگ نباشه.

گلزنان چلسی:
دروگبا2 گل
بالاک 1گل
دکو1گل
لمپارد 1 گل

================================================== ====
اخبار بازیکنان قرضی

یک خبر خوشحال کننده ی دیگه برای چلسی بازیه 90 دقیقه ای مانسینه برای وولورهمپتون در مقابل ویگان بود که یک بر 0 توانستند پیروز بشن.

اسکات سینکلر دیگر بازیکن چلسی که به صورت قرضی به ویگان رفته بود در این بازی از دقیقه ی 68 وارد زمین شد و عملکرد متوسطی داشت.
==========================================
نقل و انتقالات
پیزارو به طور رسمی به وردربرمن پیوست.
ماتیج با قرارداد یک ونیم میلیون یوروی به چلسی پیوست.
رئیس باشگاه آتلتیکو:از چلسی عذر میخواهیم آگوئرو فروشی نیست.
چلسی از باشگاه رم برای خرید مکسس پیشنهاد منفی گرفت.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
میگم چرا این تاپیک خوابیده؟ بابا بیاید تاپیک و بیارید بالا به خصوص با بازی مهمی که در پیش داره..

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
بازی بعدی:

چلسی-کاردیف سیتی
شنبه 13 فوریه 2010
استمفورد بریج

niki11

Registered User
لایک‌ها
2