بگید تو کدوم پست بازیکن میخوایم؟
تو دروازه کورتوآ و بگویچ رو داریم. دروازه بان دیگه ای لازمه بیاریم کنار این 2تا؟
تو خط دفاع پارسال تری, کیهیل و ایوانویچ تو تیم منتخب سال قرار گرفتن. برای وسط, تری, کیهیل, ایوانویچ و زوما میتونن بازی کنن. چپ, ازپلیکوئتا و بابا رحمان. راست, ایوانویچ و ازپلیکوئتا. تو دفاع یه جایگزین برای لوئیز میخواستیم که گرفتیم. این استونزم که دنبالشیم برای آینده باشگاه هست و ضمن اینکه انگلیسیم هست.
تو خط هافبک کدوم بازیکن میتونه فابرگاس و ماتیچ رو نیمکت نشین کنه؟ یه پُست کنار این 2 نفر هست که خودمم همیشه میگم میتونیم یه بازیکن بهتر از اسکار و رامیرز داشته باشیم.
سمت چپ که هازارد دست نمیخوره. برای سمت راست (یا بطور کلی وینگر) هم اونقدر بازیکن داریم که یکی مثل موزس دیروز اصلا رو نیمکتم نبود. ضمن اینکه بازم میگم کندی رو خریدیم که به نسبت مثلا شورله من کاملا بازیکن بهتری میدونمش که متاسفانه هنوز از لحاظ قانونی اجازه نداره برای چلسی بازی کنه. درمورد ویلیانم گفتم انتخاب اول هست و در حال حاضر من شخصا فقط بیل رو به ویلیان ترجیح میدم.
میرسیم به خط حمله. ما با یه مهاجم بازی میکنیم و این 3 مهاجمی که داریم کافیه. بله قبول دارم لواندوفسکی از رمی بهتره ولی نه یکی مثل لواندوفسکی حاضر میشه نیمکت نشینِ کوستا بشه نه کوستا حاضر میشه نیمکت نشینِ یکی مثل لواندوفسکی بشه.
پس بی جهت هی نگید تو نقل و انتقالات ضعیف عمل کردیم. همین کوادرادو قبل از اومدنش داشتید سر و دست میشکوندین براش.
==================
شماره 17 به بابا رحمان رسید.