• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش من موندم از چی این ویلیان خوشت میاد کلا 50 50هست وگل نزن وموقعیت خراب کن اعتماد به نفس زیادیش تو شوت زدن منو کشته
پ ن پ پدرو میگیریم مترسک سر جالیز خوب اگه میخواست نیمکت نشین باشه تو بارسا میموند انشالله زودتر قطعی بشه تا جایگزین یکی از این تو مخیا باشه
بابا رحمان باید فیکس بشه والی سزار یتنه تیمو بقا میده

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
اتفاقا ولیان بازیکنیه که با فراراش میتونه خیلی موقعیت سازی کنه، مخصوصا اگه وسط باشه که جا واسه فضا سازی زیادی داره و میتونه خیلی قشنگ کار کنه
حالا درسته شوت و ضربه نهاییش به مفت نمی ارزه! ولی جای درست ازش استفاده بشه خوب میتونه در بره و موقعیت خطرناک بسازه
کلا بازیکنیه که ارزش بودن توی تیم رو داره

در مورد دفاع هم فرضن استونزم بیاد بعید میدونم زوج وسط بشن زوما و استونز، خیلی تغییر بزرگیه، نهایتش اینه که تری و کیهیل یکیشون نیمکت بشینن و به استونز و زوما بازی برسه
نکته مثبت اینجاست که زوما خودش گفته من در اختیار تیمم و هرجا مربی بخواد من بازی میکنم، توانایی وسط و دفاع چپ و هافبک دفاعی بازی کردن هم داره، واقعا مهره کلیدی به حساب میاد این بشر!
استونزم که بگیریم هم وسط و هم راست میتونه بازی کنه، آزپلی هم که تخصصش اگه اشتباه نکنم راسته
ایوا هم که وسط و راسطه!
کلا توی دفاع خیلی دستمون باز میشه!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
داداش من موندم از چی این ویلیان خوشت میاد کلا 50 50هست وگل نزن وموقعیت خراب کن اعتماد به نفس زیادیش تو شوت زدن منو کشته
پ ن پ پدرو میگیریم مترسک سر جالیز خوب اگه میخواست نیمکت نشین باشه تو بارسا میموند انشالله زودتر قطعی بشه تا جایگزین یکی از این تو مخیا باشه
بابا رحمان باید فیکس بشه والی سزار یتنه تیمو بقا میده
ویلیان, موزس, شورله, صلاح, کوادرادو (و کِنِدی).
موزس 2 فصل گذشته قرض داده شد. شورله و صلاحم نظر مورینیو رو جلب نکردن و کوادرادو هم نیم فصل گذشته زیاد بهش بازی نرسید. ویلیان انتخاب اول مورینیو بود چون مو به مو دستورات مورینیو رو اجرا میکنه و تو 90 دقیقه تمام تلاشش رو میکنه. در مورد شوت زدنش خود مورینیو اتفاقا گفت کم شوت میزنه و باید بیشتر شوت بزنه. جالبه وقتی ویلیان نتونه گل بزنه میشه بی عرضه ولی وقتی هازارد (که همه دنیا قبول دارن بازیکن خیلی خوبیه) تک به تک از فاصله 3, 4 متری نمیتونه بزنه علتش میشه اینکه خرید نکردیم و هازارد اُفت کرده!!
مانسینی و کوارشما بازیکنای خیلی خوبی بودن ولی نتونستن تو اینتر مورینیو فیکس بشن. مورینیو گفته بود اونطوری که یکی مثل زلاتان در خدمت تیمه و برای تیم تلاش میکنه کوارشما نمیکنه.
هازارد طبق گفته هم خودش و هم مورینیو تو تمرینات یه پسر بازیگوش بود. الان خودش میگه دیدش تو تمرینات اصلا عوض شده و مسئولیت پذیر شده و همه قبول دارن زیر نظر مورینیو پیشرفت کرده, کاری که دی بروین نتونست (یا نخواست) انجام بده.
و حالا پدرو. من گفتم پدرو مترسک سر جالیزه؟! پدرو جلو اینتر مورینیو بازی کرد و تو مه آتزا به اینتر گل زد. 3 سال جلو رئال مورینیو بازی کرد. در نتیجه طبیعیه که مورینیو شناخت خوبی از پدرو داره. شخصا امید زیادی به موفقیتش تو چلسی دارم و همونطور که گفتم (با توجه به بازیکنهایی که الان داریم) دوست دارم پدرو و ویلیان کنار هم بازی کنن.
=====================
و در پایان احسانبزرگی یادت نره روزی که ویلیان اومد چلسی گفتی "این بازیکن قرار بود جایگزین بیل در تاتنهام بشود لذا عالی است."
فصل پیش موقع اومدن کوادرادو گفتی "شک نکنید از همه لحاظ از ویلیان سر می باشد."
الانم که چشم نداری هیچکدومشونُ ببینی.

947947

Registered User
لایک‌ها
238
پدرو هم مثل اینکه اومد چلسی...

اوتامندی و دیبروئن رو هم سیتی میخواد بخره.... !!! :general208: در واقع خریدشون
به اندازه دوتا تیم بازیکن دارن...مگه میشه ؟؟؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
tumn4gpp2wntb5sw2sbg.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ اندکی صبر پیشه کن. بزودی مشخص میشه.
===============
ایشون چند ساعت قبل از همه خبر انتقال پدرو به چلسی رو اعلام کرده بود و حالا خبر از انتقالی دیگر داده.

upload_2015-8-20_19-10-49.png

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
تبریک بابت پیوستن پدرو

واقعن بازیکن خوبیه

وینگر سمت مقابل هازارد بازی میکنه

کاش ویلیان هم بیاد پشت جای اسکار و پدرو بره جای ویلیان

اگر دفاع استونز هم بگیریم کاندیدای قهرمانی هستیم

امیدوارم کاستا هم از حاشیه هاش کم کنه

احسانبزرگي