داداش من موندم از چی این ویلیان خوشت میاد کلا 50 50هست وگل نزن وموقعیت خراب کن اعتماد به نفس زیادیش تو شوت زدن منو کشته
پ ن پ پدرو میگیریم مترسک سر جالیز خوب اگه میخواست نیمکت نشین باشه تو بارسا میموند انشالله زودتر قطعی بشه تا جایگزین یکی از این تو مخیا باشه
بابا رحمان باید فیکس بشه والی سزار یتنه تیمو بقا میده
ویلیان, موزس, شورله, صلاح, کوادرادو (و کِنِدی).
موزس 2 فصل گذشته قرض داده شد. شورله و صلاحم نظر مورینیو رو جلب نکردن و کوادرادو هم نیم فصل گذشته زیاد بهش بازی نرسید. ویلیان انتخاب اول مورینیو بود چون مو به مو دستورات مورینیو رو اجرا میکنه و تو 90 دقیقه تمام تلاشش رو میکنه. در مورد شوت زدنش خود مورینیو اتفاقا گفت کم شوت میزنه و باید بیشتر شوت بزنه. جالبه وقتی ویلیان نتونه گل بزنه میشه بی عرضه ولی وقتی هازارد (که همه دنیا قبول دارن بازیکن خیلی خوبیه) تک به تک از فاصله 3, 4 متری نمیتونه بزنه علتش میشه اینکه خرید نکردیم و هازارد اُفت کرده!!
مانسینی و کوارشما بازیکنای خیلی خوبی بودن ولی نتونستن تو اینتر مورینیو فیکس بشن. مورینیو گفته بود اونطوری که یکی مثل زلاتان در خدمت تیمه و برای تیم تلاش میکنه کوارشما نمیکنه.
هازارد طبق گفته هم خودش و هم مورینیو تو تمرینات یه پسر بازیگوش بود. الان خودش میگه دیدش تو تمرینات اصلا عوض شده و مسئولیت پذیر شده و همه قبول دارن زیر نظر مورینیو پیشرفت کرده, کاری که دی بروین نتونست (یا نخواست) انجام بده.
و حالا پدرو. من گفتم پدرو مترسک سر جالیزه؟! پدرو جلو اینتر مورینیو بازی کرد و تو مه آتزا به اینتر گل زد. 3 سال جلو رئال مورینیو بازی کرد. در نتیجه طبیعیه که مورینیو شناخت خوبی از پدرو داره. شخصا امید زیادی به موفقیتش تو چلسی دارم و همونطور که گفتم (با توجه به بازیکنهایی که الان داریم) دوست دارم پدرو و ویلیان کنار هم بازی کنن.
=====================
و در پایان احسانبزرگی یادت نره روزی که ویلیان اومد چلسی گفتی "این بازیکن قرار بود جایگزین بیل در تاتنهام بشود لذا عالی است."
فصل پیش موقع اومدن کوادرادو گفتی "شک نکنید از همه لحاظ از ویلیان سر می باشد."
الانم که چشم نداری هیچکدومشونُ ببینی.