• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یکشنبه با وست بروم بازی داریم. شبکه 3:

upload_2015-8-21_14-34-54.png
فصل قبل از بازی با سوانسی تو خونه و از بازی با سیتی تو زمین سیتی و از بازی با وست بروم تو زمین وست بروم 4 امتیاز گرفتیم. یکشنبه اگه ببریم بازم مثل فصل گذشته از این 3 بازی 4 امتیاز میگیریم البته با این تفاوت که 2 امتیاز بیشتر به سیتی رسید.
مربیه وست بروم تونی پولیس علاوه بر پیروزی 3-0 فصل قبل (که البته بعد از مسجل شدن قهرمانیه چلسی بود), دو فصل پیشم در حالیکه تو کورس قهرمانی بودیم چلسی رو 1-0 تو زمین کریستال پالاس برد. همون بازی که تری گل بخودی زده بود.
یکشنبه مورینیو برای 300th بار هدایت چلسی رو بر عهده خواهد داشت.

upload_2015-8-21_15-1-5.png
upload_2015-8-21_15-1-30.png
کنفرانس خبری مورینیو امروز ساعت 16 برگزار میشه.
دو تیم محروم ندارن.
کلاتنبرگ داور بازیه. آخرین قضاوتش برای چلسی پیروزی 3-1 برابر لستر بود.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورينيو در مورد ويليان: "هيچ باشگاهى نميتونه ويليانُ از ما جدا كنه."
خريد پوگبا رو هم رد نكرد: "در مورد پوگبا چيزى نميگم ولى آلگرى تمام تابستون در مورد اسكار و راميرز صحبت كرد."
بد نيست پوگبا رو داشته باشيم ولى بالا قيمت گذاشتن. اگه قبول كنن بازيكن عوض كنيم خوبه.
============
پدرو: "مورينيو چندين بار با من تماس گرفت و گفت كه چقدر براى تيم اهميت دارم. بهترين انتخاب براى من چلسى بود. ما بهترين مربى رو داريم و تمام تلاشم رو براى موفقيت تيم انجام خواهم داد."

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
عجب بازی کنیه این پدرو عالیه لاغل من امروز ازش راضی بودم:D
3گل و4پاس گل
7otsl6rqe6jvdqyfwfxo.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ ١٢٣٠٣، عمودى، ٢٧٥٠٠. روى مَه واره تركمنستان كه چون به يا ه ست نزديكه رو همون يا ه ست ميگيره.
بين اسپورت فقط اگه فركانس فيد بذاره ميشه ديد. الان نميدونم ولى مثلا براى بازيهاى آسيايى روى ٧ درجه ميذاشت.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
^ ١٢٣٠٣، عمودى، ٢٧٥٠٠. روى مَه واره تركمنستان كه چون به يا ه ست نزديكه رو همون يا ه ست ميگيره.
بين اسپورت فقط اگه فركانس فيد بذاره ميشه ديد. الان نميدونم ولى مثلا براى بازيهاى آسيايى روى ٧ درجه ميذاشت.
ترکمن اسپورت تمام بازیهای چلسی رو نشون میده؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ تمام بازيهاى ليگ برتر رو پخش ميكنه. ولى وقتى بازيها همزمان باشن فقط يدونه رو ميتونه پخش كنه ديگه.
فردا موقع بازيه چلسى بازيه ديگه اى نيست پس حتما پخش ميكنه.
بعد از بازيه چلسى بازيه اورتون و سيتى و بازيه واتفورد و ساوتمپتون همزمانِ كه طبيعتا يه بازى رو زنده پخش ميكنه.
اينم بگم تركمن اسپرت بازيها رو از كانال استن اسپرت ميگيره. استن اسپرت از بازيهاى همزمان يدونه رو كه پخش زنده كرد بقيه رو بلافاصله با تاخير پخش ميكنه. شايد تركمن اسپرتم پخش كنه بقيه رو با تاخير، تا حالا چك نكردم.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
فردا که هیچ نشون میده
بازیهای بعدی که نشون نمیدن رو میگیم بین اسپورت اسکای همه کارتی هستن حتی یه کانالی بود canal sport+ اشتب نکنم موقع پخش زنده قطع شد زد کارتی
راستی کانال d هم هرزگاه نشون میده نه؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
^ كانال دى يادم نمياد ليگ برتر پخش كرده باشه.
كانالاى رايگان چنتا ديگه هم هستن ولى رو جهت هاى ديگه ان. تركمن واسه اينكه اكثرا يا ه ست دارن از محبوبيت بيشترى برخورداره.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
^ كانال دى يادم نمياد ليگ برتر پخش كرده باشه.
كانالاى رايگان چنتا ديگه هم هستن ولى رو جهت هاى ديگه ان. تركمن واسه اينكه اكثرا يا ه ست دارن از محبوبيت بيشترى برخورداره.
اونکه مسئله نیست گردون دارم سریع پیدا میکنه
فقط تا اینجا که شانسمون بازیهارو نشون دادن تداخل نداشته با لیگ اسپانیا :general506:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
میبینم که چرخ پدرو داره براتون میچرخه...:)
هرچند این نیمه خیلی خوش شانسم بودید...:D

بالا