• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام به هواداران آبی دل
چرا اینجا اینقدر خلوته ؟؟؟
Just_Cuz_06.gif

به خاطر نتایج گذشتهه........
برد دیشب مقابل من یو رو تبریک عرض مینمایم :cool:
4chsmu1.gif

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام به هواداران آبی دل
چرا اینجا اینقدر خلوته ؟؟؟
Just_Cuz_06.gif

به خاطر نتایج گذشتهه........
برد دیشب مقابل من یو رو تبریک عرض مینمایم :cool:
4chsmu1.gif

الان بچه های آبی دل با گل و شیرینی رفتن خونه ی آتکینسون !! دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
ضمن تیریک به هوادارای گل تیم چلسی متاسفانه این سه دوست بالایی علی رغم داشتن عناوینی چون کاربر فعال فوتبال و کاربر برتر ماه فوتبال هنوز نمی دونند اینجور پست زدن ها در کلوب هواداران یک تیم، شایسته نیست امیدوارم مدیرای بخش به این مورد رسیدگی کنند

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ضمن تیریک به هوادارای گل تیم چلسی متاسفانه این سه دوست بالایی علی رغم داشتن عناوینی چون کاربر فعال فوتبال و کاربر برتر ماه فوتبال هنوز نمی دونند اینجور پست زدن ها در کلوب هواداران یک تیم، شایسته نیست امیدوارم مدیرای بخش به این مورد رسیدگی کنند

كاملا تاييد ميشه.مثل انكه رسمه دوستان بعد از برد يا حتي باخت! يه سر به تايپيك رقيب ميزنن .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریک میگم برد چلسیو ... بازیو ندیدم من ... چلا چطوری بود ؟ کلا بازی دست کی بود ؟ کی بهتر بازی کرد ؟

البته گل آخر میدونم پنابتی بوده

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
آی خیلی چسبید بازی

نمیه اول که گلو خوردیم گفتم تموم شد . زدم یه اهنگ گوش کنم . دوباره که برگشتتم دیدم یک یکیم . گل دومو که زدیم دیگه ترکیدم از خوشی

عشقمم اخر بازی بود . چقدر حرفه ای زمان بازی رو از یونایتد می گرفتن . منچستریا عصبی شده بودن طوری که حتی گیگز هم یه خطای غیر اخلاقی کرد و ویدیچ هم اخراج شد. صحنه اخراج ویدیچ فکر کردم پنالتی گرفیتم کلی الکی ذوق کردم ! دی:

نکته جالبم بازی دروگبا بود . پست به زمین توپو میذاشت کنار خط . منچستریا تنه میزدن توپو بگیرن ، خودشون کمونه می کردن میخوردن زمین ! دی:

خلاصه بعد از مدتها یه بازی خوب از چلسی دیدم

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

دوست عزیز شما اگه بازی رو دیده بودی ، اصلآ روت نمی شد بیای اینجا نظر بدی :D .
داور که کلآ گیج می زد . چهارتا خطا که کارت زردی بودن رو اصلآ خطا نگرفت ( یکیش به خاطر تمارض برای گرفتن پنالتی ) ! بازیکنتون رو اخراج نکرد !! بی جهت پنالتی گرفت !! دیگه می خواستی چی کار بکنه ؟؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
آی خیلی چسبید بازی

نمیه اول که گلو خوردیم گفتم تموم شد . زدم یه اهنگ گوش کنم . دوباره که برگشتتم دیدم یک یکیم . گل دومو که زدیم دیگه ترکیدم از خوشی

عشقمم اخر بازی بود . چقدر حرفه ای زمان بازی رو از یونایتد می گرفتن . منچستریا عصبی شده بودن طوری که حتی گیگز هم یه خطای غیر اخلاقی کرد و ویدیچ هم اخراج شد. صحنه اخراج ویدیچ فکر کردم پنالتی گرفیتم کلی الکی ذوق کردم ! دی:

نکته جالبم بازی دروگبا بود . پست به زمین توپو میذاشت کنار خط . منچستریا تنه میزدن توپو بگیرن ، خودشون کمونه می کردن میخوردن زمین ! دی:

خلاصه بعد از مدتها یه بازی خوب از چلسی دیدم

کاملآ موافقم
اون حرکات دروگبا واقعآ جالب بود.کل 4 دقیقه وقت اضافه رو تلف کرد اون گوشه زمین :lol:
اون تیکه هم منم فکر کردم پنالتی گرفته :blush: و من یویی ها میخان 3 تایی شن:p

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

منظورت منم هست ...........:blink:
من که فقط تبریکات عرض نماییدم...........:rolleyes:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
دوست عزیز شما اگه بازی رو دیده بودی ، اصلآ روت نمی شد بیای اینجا نظر بدی :D .
داور که کلآ گیج می زد . چهارتا خطا که کارت زردی بودن رو اصلآ خطا نگرفت ( یکیش به خاطر تمارض برای گرفتن پنالتی ) ! بازیکنتون رو اخراج نکرد !! بی جهت پنالتی گرفت !! دیگه می خواستی چی کار بکنه ؟؟

خب کلوب هواداری تیمها برای طرح همین موارد هست دیگه. شما اونطرف حسابی از خجالت تیم چلسی در اومدید با این حال همون روند رو اینجا هم ادامه می دید این کارشما علاوه بر اینکه خلاف قوانین تالار فوتبال هست موجب تحریک هوادارای گل تیم محبوب چلسی هم میشه علی ای حال اگر شما اینجوری حال می کنید بهتره تاپیک کل کل لیگ جزیره رو استارت کنید تا هر کامنتی در جای مناسب خودش عنوان بشه

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
منظورت منم هست ...........:blink:
من که فقط تبریکات عرض نماییدم...........:rolleyes:

دادش من شرمنده ام اصلا منظورم شما نبودید قبل از کامنت من معین مهرداد و امیر سه نفر از لیدرای منچستر! پست نامربوط داده بودن که گویا مهرداد زحمت کشیده کامنتش رو پاک کرده

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
خب کلوب هواداری تیمها برای طرح همین موارد هست دیگه. شما اونطرف حسابی از خجالت تیم چلسی در اومدید با این حال همون روند رو اینجا هم ادامه می دید این کارشما علاوه بر اینکه خلاف قوانین تالار فوتبال هست موجب تحریک هوادارای گل تیم محبوب چلسی هم میشه علی ای حال اگر شما اینجوری حال می کنید بهتره تاپیک کل کل لیگ جزیره رو استارت کنید تا هر کامنتی در جای مناسب خودش عنوان بشه

ای بابا !! دی . من کجای این تاپیک به چلسی تازوندم ؟؟ یکی گفت بچه ها کجایید ، منم گفتم رفتن مهمونی . دی
تو ایرانم این چیزا رایجه . مثلآ اونروز بازیکنای صبای قم با گل و شیرینی رفته بودن خونه ی عبدلله ویسی یا بازیکنای پرسپولیس با گل و شیرینی رفته بودن خونه دایی :D

همچین تاپیکی هم موجوده که فکر کنم بهروز استارتش کرده بود . البته تاپیک تخصصی هست نه برای کل کل !!
:cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله من دیدم حق با این دوستمون هست. پست خودم رو پاک کردم.

البته ناراحت بودم ولی خب پست نباید میزدم.

به هر حال تبریک میگم. بازی هم گذشته و با بحث کردن ما نتیجه عوض نمیشه. امیدوارم تیمتون به روزهای خوب خودش برگرده.

واسه اینکه اسپم نشه به من بگید بازی بعدی تیمتون در لیگ قهرمانان به کیه ؟ بعد از این حریف دانمارکی
======================================
ولی خب یاد قبول کرد انصافا داور تو بازیتون جلو تیم ما خیلی به تیمتون لطف کرد

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
واسه اینکه اسپم نشه به من بگید بازی بعدی تیمتون در لیگ قهرمانان به کیه ؟ بعد از این حریف دانمارکی

این الان اسپم بود یا گاف دادی ؟؟ دیمعلوم نیست با کی بازی کنن ولی به نظرم به آرسنال بخورن ! :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
Last edited:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این الان اسپم بود یا گاف دادی ؟؟ دیمعلوم نیست با کی بازی کنن ولی به نظرم به آرسنال بخورن ! :D

گاف واسه چی؟ خب نمیدونستم قرعه کشی میشه دوباره

فکر میکردم جدولش مشخص شده.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دادش من شرمنده ام اصلا منظورم شما نبودید قبل از کامنت من معین مهرداد و امیر سه نفر از لیدرای منچستر! پست نامربوط داده بودن که گویا مهرداد زحمت کشیده کامنتش رو پاک کرده

خواهش میکنم داداش:blush:
از مهرداد خان هم برای پاک کردن پستشون در جای نا مربوط تشکر میکنم. ;)

بالا