• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

ghazale.kz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
من اومدم............
يه هوادار پروپاقرص چلسي.........
البته چلسي با خوزه جون خيلي بهتر بود.....

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من اومدم............
يه هوادار پروپاقرص چلسي.........
البته چلسي با خوزه جون خيلي بهتر بود.....

دوست عزیز خوش آمدی . :)
امیدوارم با حضور همیشگیتون تاپیک چلسی جایگاه خوبی در بین سایر تاپیکهای هواداری به دست بیاره.

شاد و پیروز باشید

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
واقعا حیفه اینجا انقدر خلوت باشه
echo.gif

ونگر: تورس مي‌تواند سرنوشت‌ بازي را رقم بزند

در حال حاضر تورس موفقيت آنچناني در تيم جديدش نداشته و هنوز نتوانسته براي اين تيم گل بزند. او هرگز مانند زماني که در ليورپول بازي مي‌کرد نيست و آشکارا کيفيت بازيش افت کرده است ولي سرمربي توپچي‌ها نظر ديگري دارد.
ونگر گفت: من به بازي تورس اعتقاد دارم و مي‌دانم که او بازي به بازي بهتر خواهد شد و سرانجام در پيراهن چلسي خواهد درخشيد. به نظرم ديدار چلسي و يونايتد مي‌تواند جذابيت‌هاي بسياري داشته باشد. هر دو تيم شناخت ويژه‌اي از يکديگر دارند ولي اعتقاد دارم تورس مي‌تواند نقش تعيين‌کننده‌اي داشته باشد.
ونگر در ادامه گفت: بازيکنان بزرگ بسياري در اين ديدار حضور دارند. بازيکناني مانند روني، دروگبا و برباتوف ولي احساس مي‌کنم فرناندو تورس در اين ديدار توانايي‌هايش را اثبات خواهد کرد. او بازيکن ارزشمندي است و مي‌تواند کلاس خود در بازي‌هاي اروپايي را به نمايش بگذارد.

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خب من تازه یادم افتاد هوادار چلسی هستم :دی
بازی بعدی در لیگ جزیره با بیرمنگامه
در این بازی با سیستم 3 3 4 بازی میکنیم و مهاجم ها مالودا و تورس در دو گوش و دروگبا در نوک هستند

امیدوارم تورس هم تا لیگ تموم نشده بیفته روی دور

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب من تازه یادم افتاد هوادار چلسی هستم :دی
بازی بعدی در لیگ جزیره با بیرمنگامه
در این بازی با سیستم 3 3 4 بازی میکنیم و مهاجم ها مالودا و تورس در دو گوش و دروگبا در نوک هستند

امیدوارم تورس هم تا لیگ تموم نشده بیفته روی دور

باز خوب شد فهمیدی:D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
پسر باور کن اصلا حواسم نبود حتی نمیدوستم کلوبش هست یا نه
سرچ کردم
بعدش شما چرا اینجا میای از آواتارت میشه فهمید که اجنبی هستی :دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
پسر باور کن اصلا حواسم نبود حتی نمیدوستم کلوبش هست یا نه
سرچ کردم
بعدش شما چرا اینجا میای از آواتارت میشه فهمید که اجنبی هستی :دی

اجنبی؟بله یک شایعاتی هست که تایید میکنم:p
ولی خب حیفه این تاپیک خالی باشه.امیدوارم حضور مداوم داشته باشی :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تصمیم دارم تایپکو یه تنه ببرم جلو
رو هر چی بارسایی , رئالی, میلانی از هر دو نوع, منچستری , آرسنالی و ... رو کم کنم

جدیدترین اخبار رسیده از باشگاه :

پیشنهاد 9 میلیارد تومنی هدایتی برای خرید چلسی به آبرومویچ
احتمال بازگشت مورینیو به چلسی در هفته آینده

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
تصمیم دارم تایپکو یه تنه ببرم جلو
رو هر چی بارسایی , رئالی, میلانی از هر دو نوع, منچستری , آرسنالی و ... رو کم کنم

جدیدترین اخبار رسیده از باشگاه :

پیشنهاد 9 میلیارد تومنی هدایتی برای خرید چلسی به آبرومویچ
احتمال بازگشت مورینیو به چلسی در هفته آینده

:lol::lol::lol:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
یادداشت هری ردنپ: کارلو آنچلوتی را نگه دارید!

سایت گل – هنگامی که کارلو آنچلوتی چلسی را به دوگانه فصل پیش رساند، تصور می‌شد او تا سه سال دیگر در این تیم جایش محفوظ است.

اما در عوض فشارها بر او روزافزون بوده و باید بگویم که این مایه شرمساری است.

او فردی است که دوران بازی فوق‌العاده‌ای داشته و در مربی‌گری حتی از دستاوردهای دوران بازی هم فراتر رفته است.

او قهرمان لیگ قهرمانان، لیگ برتر، سری آ، جام حذفی ایتالیا و جام حذفی انگلیس شده؛ می‌دانید که او چه مربی قابلی است.

فراموش نکنید که حتی با لغزش چلسی در اواسط فصل، او می‌تواند از عنوان قهرمانی لیگ برتر دفاع کند.
اگر فردی به شما می‌گفت یک مربی چنین دستاوردی برای باشگاه به ارمغان آورده و کمتر از 12 ماه بعد در آستانه اخراج است به او می‌گفتید دروغ نگوید. اما این دقیقا همان اتفاقی است که برای کارلو افتاده و یکی از عجیب‌ترین چیزهایی است که در تمامی سال‌های حضورم در فوتبال دیده‌ام.

کارلو را از نزدیک نمی‌شناسم، و تنها زمانی که تاتنهام من با چلسی او بازی کرده او را دیده‌ام، اما هیچ چیزی جز ستایش برای این فرد ندارم.

فوتبال پر است از بدبین‌ها و عیب‌جویان. اما من تا حالا حتی یک نفر را هم ندیده‌ام که درباره او حرف بدی بزند.

این که او چطور در میان این همه شایعه مسیر خود را می‌یابد باورکردنی نیست. بی‌تردید افراد بسیار دیگری هستند که دوست دارند به موقعیت او آسیب بزنند. با این که بازیکنان به این موضوع عادت کرده‌اند، اما به نظرم این جو باشگاه را بد می‌سازد. کار برای کارلو آسان نیست، آن هم در شرایطی که خودش می‌داند چقدر خوب دارد کارش را انجام می‌دهد.

با این حال، او بسیار متین و موقر مانده و حتی جایگاهش به نظر من بالاتر هم رفته.

شاخص خوبی برای ارزیابی مربیان این است که ببینید بازیکنان چطور به او می‌نگرند. من می‌دانم که بازیکنان چلسی احترامی کامل برای کارلو قائلند.

ببینید، اگر آن دو، سه هفته کذایی نبود – و فراموش نکنید که چلسی در آن هنگام مصدومان پرشماری داشت – آنها همین حالا بخت اول قهرمانی لیگ برتر بودند. صادقانه بگویم که آرسنال فعلی را در اندازه قهرمانی نمی‌بینم، اما منچستریونایتد هم به نظرم قدرت پایان دادن به نبرد قهرمانی را ندارد و تا روز آخر قهرمانی آنها قطعی نیست.

چلسی باید دیدارهای باقی‌مانده را ببرد تا بخت قهرمانی داشته باشد. اما با روشی که کارلو از آنها بازی می‌گیرد آنها می‌توانند به بردهای پیاپی برسند.

اگر آنها ماه بعد به اولدترافورد بروند و پیروز شوند، کسی چه می‌داند بعدش چه می‌شود؟ ضمن آن که یونایتد همچنان به لیگ قهرمانان هم می‌اندیشد. آنها بازی با شالکه در نیمه‌نهایی را دارند، و بعید نیست این دو بازی دشوار تاثیر زیادی روی یونایتد بگذارند، که این‌گونه هم خواهد شد.

صرف نظر از این که چلسی بتواند به قهرمانی برسد یا نه، این که اکثر افراد می‌گویند آنچلوتی از چلسی می‌رود مضحک است.

به نظرم خوش‌اقبالم که هرگز فشاری که کارلو در حال حاضر تحمل می‌کند به من وارد نشد؛ نه در روزهای اولیه مربی‌گری در بورن‌موث، نه بی‌تردید در پورتسموث، و هرچند در تاتنهام همیشه فشاری وجود دارد، این فشار به مراتب زیباتر است.

کارلو در سطحی بالاتر باید با فشارها برخورد کند، آن هم در شرایطی که او مربی بسیار، بسیار بزرگ و تراز اولی است.

شخصا دوست دارم او چند سال دیگر در انگلیس بماند چون انسان فوق‌العاده‌ای است.

اما اگر اخراج شد، بی‌تردید بیکاری او خیلی طول نمی‌کشد، چون سیلی از پیشنهادها فرامی‌رسند.

حدس می‌زنم فتح لیگ این حرف‌ها را به پایان ببرد، اما باید بگویم که شخصا دوست دارم یونایتد قهرمان شود.

اگر این طور شود، این را بزرگ‌ترین دستاورد الکس فرگوسن در اولدترافورد خواهم دانست.

اگر منصف باشیم نمی‌توانیم این را بهترین تیم یونایتد در دوران فرگوسن بدانیم، اما همین تیم دستاوردهای تیم‌های پیشین را دنبال می‌کند و همان ذهنیت پیروز را دارد. این در حال حاضر، به ویژه در این برهه از فصل حیاتی است.

هر فردی در باشگاه‌های بزرگ یکی، دو دوره ضعیف دارد. آنها امتیازات زیادی را احمقانه از دست دادند و بسیار پایین‌تر از حد انتظار بوده‌اند.

آنها هم‌سطح بقیه تیم‌ها بوده‌اند، در حالی که در برخی از سال‌های قهرمانی‌شان سطحی فراتر از سایر تیم‌ها داشتند و همین نشان می‌دهد سر الکس چه مربی بزرگی است.

اما کارلو هم در کنار سر الکس است و امیدوارم چند سال دیگر هم این‌جا بماند.

صحبت از مربی‌ها شد، چند بازیکن هم هستند که می‌توانند در آینده مربی شوند.

به نظرم چلسی همین حالا فردی را دارد که می‌تواند مربی بزرگی در آینده برای باشگاه شود، البته اگر بخواهد پس از خداحافظی به دنیای مربیان بیاید: فرانک لمپارد.

فرانک در هر کاری که انجام می‌دهد اراده موفقیت را دارد و این دارایی فوق‌العاده‌ای است.

او هم در میدان و هم در خارج از میدان بازیگری در سطح جهانی است، مانند مربی‌اش.

امیدوارم چند سال آینده هم در لیگ برتر به مصاف تیم کارلو بروم.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خب دوستان فردا با وستهام بازی داریم
اگه اشتباه نکنم سرمربی وستهام گرانت هست که یه مدت مربی و سرمربی چلسی هم بوده

در 9 بازی اخیر این دو تیم 7 بار چلسی پیروز شده و فقط 2 بار وستهام تونسته مساوی از چلسی بگیره البته به نظر من بازی سختی هستش چون وستهام باید برای بقا در لیگ بازی کنه
چلسی با سیستم 3 3 4 و وستهام با سیستم 2 4 4 بازی خواهند کرد

خب با تشکر از سعادت عزیز بابت کارشناسی بازی میریم به پخش و بعد با مزدک میرزایی برای گزارش بازی همراه خواهیم شد :دی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
گل پیروزی زده شد

بعید میدونم توی این یکی دو دقیقه تاتنهام بتونه کاری بکنه

امیدوارم منچستر فردا ببازه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عزیزم داری بازیو زنده گزارش میکنی ؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
عزیزم داری بازیو زنده گزارش میکنی ؟
داشتم گزارش میکردم تموم شد :دی
پ.ن : میخوام یه ذره تاپیک بیاد بالا بلکه دو سه نفر بیان همراهی کنن تاپیک جون بگیره

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
منچستر باخت و ما فقط 3 امتیاز دیگه یخوایم تا بهشون برسیم
همه چیز هفته آینده مشخص میشه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ایول نتیجه امروز ارسنال و منچستر واقعآ خوب بود .
تبریک دوستان

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منچستر باخت و ما فقط 3 امتیاز دیگه یخوایم تا بهشون برسیم
همه چیز هفته آینده مشخص میشه

خیلییییییییییییی خوب شد ... 3 تا بازی مونده و شخصا خیلییییییییییی امیدوارم چلسی قهرمان بشه

مخصوصا فینال سی ال هم به بارسا که ببازن روحیشون حسابی خراب میشه و میشه امیدوار بود قهرمانی رو

به دست بیاریم

بالا