• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ایول نتیجه امروز ارسنال و منچستر واقعآ خوب بود .
تبریک دوستان

عمو مران قبلا هم گفتم ( نمیدونم یادت هست یا نه ) که تنها کسی که تیمای محبوبش مثل منه تویی

پرسپولیس - بارسا - میلان - چلسی :)
give_heart.gif

9btdqyum8jumn2264ag6.gif

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
عمو مران قبلا هم گفتم ( نمیدونم یادت هست یا نه ) که تنها کسی که تیمای محبوبش مثل منه تویی

give_heart.gif

9btdqyum8jumn2264ag6.gif
آره عمو خیلی تفاهم داریم با هم :دی
البته به دلایل پشت پرده زیاد تو فاز میلان نیستم اما خاطران خوبی باهاش دارم و نصفه/نیمه طرفدارشم .
عمو من برزیل رو هم خیلی دوست دارم :دی

پ.ن : اسپم نشه :دی

فرانک لمپارد: حالا بايد بنشينيم و منتظر بمانيم

فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسي، پس از پيروزي 2-1 تيمش مقابل تاتنهام تاييد کرد که آبي ها با خوش شانسي توانستند به دو گل برسند.

او که گل اول چلسی را به ثمر رساند، در گفتگویی گفت:" آیا خوش شانس بودیم؟ روی آن صحنه، شاید تا اندازه ای. روی گل اول توپ از خط عبور نکرد اما من در جام جهانی یک گل زدم که توپ کاملا از خط گذشت اما داور گل اعلام نکرد بنابراین خوش حالم که این بار گلم پذیرفته شد. آنها کمی بدشانس بودند.
شما به چیزی دست پیدا می کنید که شایستگی آن را دارید. ما شایسته پیروزی بودیم. ما موقعیت زیادی ایجاد کردیم و برای پیروزی به اندازه کافی خوب بودیم.
ما تا پایان جنگیدیم. ما برای چند ماه بد کار کردیم اما شما در این دیدار شخصیت ما را دیدید. ما برای رسیدن به این جایگاهی که اکنون در آن قرار داریم، تلاش زیادی کردیم. ما کاری که باید را انجام دادیم و اکنون باید بنشینیم و انتظار بکشیم."

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تفاضل گلتون با ما چنده؟

یک گل شما بیشترید :rolleyes:

مخصوصا فینال سی ال هم به بارسا که ببازن روحیشون حسابی خراب میشه و میشه امیدوار بود قهرمانی رو
آره اینم واقعا میتونه خیلی کمک کنه بهمون :D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بودجه 80 میلیون پوندی آبراموویچ برای خریدهای تابستانی چلسی

سایت گل- رومن آبراموویچ ، مالک باشگاه چلسی درنظر دارد تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی و برای تقویت رختکن تیمش مبلغ 90 میلیون یورو (80 میلیون پوند) هزینه کند.

آبی ها در بازار زمستانی با پرداخت 56 میلیون یورو (50 میلیون پوند) فرناندو تورس را به خدمت گرفتند و مبلغ 24.5 میلیون یورو (22 میلیون پوند) هم برای خرید داوید لوئیس هزینه کردند ولی اکنون مالک روس چلسی آماده است تا بازیکنان بیشتری را به رختکن تیمش بیاورد

روزنامه سان در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه لندنی بازیکنانی از جمله سسک فابرگاس (آرسنال)، گرث بیل (تاتنهام) و گرگوری فان در ویل (آژاکس) را زیر نظر دارند

در حالی که چلسی روزهای پرفراز و نشیبی را سپری می کند، برد مقابل منچستریونایتد در دیدار یکشنبه شب اولدترافورد، ممکن است این تیم را به صدر جدول بازگرداند

chelseafc1

Registered User
لایک‌ها
7
سلام ..
بعضی جاها خوندم که تری و دروگبا برای این بازی محرومن ، ولی سایت گل زده که آنچلوتی میخواد برای این بازی از دروگبا و تورس توی خط حمله استفاده کنه ..
http://www.goal.com/en/news/9/engla...rlo-ancelotti-hints-at-starting-didier-drogba

شما خبر ندارین داستان چیه ..؟

یه والپیپر توپ از لمپارد که کار بچه های چلسی کلوبه ..

chelseaclub.us/forum​

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20

give_heart.gif

9btdqyum8jumn2264ag6.gif

حاجی شما به سند و سالت نمی خوره طرفدار چلسی باشی !:f34r:

یعنی زمانی که ویالی مربی این تیم بود، هم چنین زولا و دسایی بازیکناش بودن ... از اون موقع بهش علاقه مند شدی ؟:D

یا نه مثل خیلیای دیگه طرفدار آرسنال بودی و تغییر روش دادی ؟
icon10.gif

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یعنی زمانی که ویالی مربی این تیم بود، هم چنین زولا و دسایی بازیکناش بودن ... از اون موقع بهش علاقه مند شدی ؟
یادش بخیر من اون موقعی که دسایی و پتی توی چلسی بودن و از این بازیکنا خیلی خوشم میومد طرفدار این تیم بودم
چلسی قبل آبرو موویچ هم تیم بود

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یادش بخیر من اون موقعی که دسایی و پتی توی چلسی بودن و از این بازیکنا خیلی خوشم میومد طرفدار این تیم بودم
چلسی قبل آبرو موویچ هم تیم بود

وضعیتش مثل اورتون الان بود

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
آره یه چیزی توی همین مایه ها بود
یاد اون موقع هایی بخیر که داف توی تیم بود
کرسپو پارکر جانسون و خیلی بازیکنایی که اون اوایل که آبرومویچ تیمو خرید به تیم اومدند
یاد رانیری به خیر

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سایت گل – کارلو آنچلوتی، مربی چلسی گفته در لندن خوشحال است و فعلا به رم نمی‌رود.

او هفته گذشته در پایتخت ایتالیا دیده شد و این خبر به سرعت پخش شد و طرفداران هیجان‌زده رم مرتبا با ایستگاه‌های رادیویی شهر تماس گرفتند.

شایعات درباره این مربی 51 ساله پس از دوره ضعیفی که چلسی در این فصل گذراند بالا گرفت، ولی خود او گفته در استمفورد بریج می‌ماند.

او به سان گفته است: «هنوز یک سال از قراردادم مانده و در لندن خوشحالم.»

مربی سابق میلان در سال 1983 به عنوان بازیکن رم فاتح اسکودتو شد و هنوز هم به این باشگاه علاقه دارد: «بارها گفته‌ام که آرزویم این است که روزی مربی رم شوم. این همیشه آرزوی من بوده. اما به این معنا نیست که همین فردا مربی رم می‌شوم.»

گفته می‌شود آنچلوتی برای جشن تولد همسر سابقش به رم رفته.

مردان آنچلوتی قرار است یکشنبه در اولدترافورد با منچستریونایتد بازی کنند، دیداری که سرنوشت قهرمانی لیگ برتر را مشخص می‌کند.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خب دوستان پس فردا با منچستری ها بازی داریم اینجور که شنیدم آنچلوتی قصد داره از زوج تورس و دروگبا استفاده کنه
اگه یادتون باشه ما پارسال توی پریمر لیگ منچستر رو توی خونه خودش دو یک بردیم

به امید برد

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
GYI0064011752_crop_450x500.jpg

کارلو آنچلوتی، مربی چلسی مطمئن است که شتاب گرفتن تیمش در هفته‌های گذشته آنها را در دیدار یکشنبه مقابل منچستریونایتد به پیروزی می‌رساند.آبی‌ها تاتنهام را اخیرا برده‌اند و یونایتد هم در خانه آرسنال باخت.
مردان کارلو آنچلوتی که در هفته‌های اخیر نتایجی عالی گرفته‌اند می‌دانند بردن سه بازی باقی‌مانده به احتمال فراوان آنها را به قهرمانی لیگ برتر می‌رساند.
از آنچلوتی پرسیدند نکته کلیدی پیروزی در اولدترافورد چیست و او گفت: «همین حال حاضر.
ما باید از شخصیت خود برای این دیدار استفاده کنیم. هر دو تیم این کار را کرده‌اند اما ما شتاب خوبی گرفته‌ایم.»

منبع : http://www.chelsea_news.mihanblog.com

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
این چلسی به یه گلزن نیاز داره زوجی واسه دروگبا نیست تورس هم که خوب در نیومد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این چلسی به یه گلزن نیاز داره زوجی واسه دروگبا نیست تورس هم که خوب در نیومد

خرید تورس اصلا از روی منطق نبوده ... فقط از روی احساسات بوده ... چون یک سری خریدارو خود آبرامویچ طبق

علایق شخصیش انجام میده ... مثل شوچنکو

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تورس از همون اولش هم هیچ غلطی نکرد !
گل اول بازی هم افتضاح بود . آخه ثانیه 36 !!؟؟

بالا