• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
تبریکات من را هم پذیرا باشید .
واقعا با تمرکز بالا بازی کردید و عالی بود . :D

به نظر من چلسی کاری رو کرد که باید انجام میداد . یعنی دفاع منطقی و استفاده از ضد حملات . تمرکز توی دفاع خیلی مهم هست اما اونها تمام بازی تمرکز رو حفظ کردند .
عالی بود .
به امید فینال خوب و قشنگ .

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تبریک به طرفداران چلسی اما بد جوری هم 2 کارته داد برای فینال. دروگبا اگه سر هنده بهش کارت میداد دو کارته میشد؟

میگم پیتر چک همیشه دیگه باید اون کلاهه سرش باشه؟

چک واسه اطمینان بیشتر میزاره یکجورایی میترسه حقم داره
فک کنم 2 کارته می شد

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
یه طوری میگه له کرده انگار مثلا چطوری بازی کرده. برید ممنون تیر دروازه ها باشید... بازی ارسنالتون رو هم که دیدم خداییش تیر دروازه نذاشت که نبازید. وگرنه اونجا هم توپ 2 3 بار خورد به تیر دروازتون

برید دعا کنید که تو فینال هم شانس این3 بازی اخیر رو داشته باشید...

وگرنه با این 2 3 بازی ای که انجام دادید حتی نصف بایرن مونیخ هم حق چلسی نیست که جام بگیره. منصفانه باشه جام یا باید برسه به رئال یا بایرن. حداقل اونها علی اصغری و بکش زیرش بازی نمیکنند.

داداش نیگا کدوم تیم صعود کرد ؟
چلسی

در مجموع چند چند
3-2 . چلسی

تیر دروازه رو نمیشمارن که . هر حمله ای هم که گل نمیشه که
دفاع عالی بازی کرد

2 تا تیر درست ولی خدایی 20 تا حمله رو دفع کردن که
اما اونور چی ؟ 2 تا حمله 2 گل . دقت هم کرد که به تیرک نزنه

پس کی برده ؟ چلسی ی ی ی ی ی ی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
نکته جالب اینه که دی متئو با تعویض تورس بهترین کار ممکن رو انجام داد که نتیجش رو هم دید
و البته دفاع رو هم کاملا ایتالیایی و لایه لایه چیده بود (پدرررر سوخته)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داداش نیگا کدوم تیم صعود کرد ؟
چلسی

در مجموع چند چند
3-2 . چلسی

تیر دروازه رو نمیشمارن که . هر حمله ای هم که گل نمیشه که
دفاع عالی بازی کرد

2 تا تیر درست ولی خدایی 20 تا حمله رو دفع کردن که
اما اونور چی ؟ 2 تا حمله 2 گل . دقت هم کرد که به تیرک نزنه

پس کی برده ؟ چلسی ی ی ی ی ی ی

اینا رو ولش کن.. اگه قهرمان شدید بیاید ....

بعید نیست با نبود بازیکنای مهمتون یه باخت خفت بار در فینال در انتظارتون باشه :) البته اگه تیر دروازه ها بذارن :)

شبتون بخیر. ما رفتیم. شما هم خوش باشید :)

راستی امیدوارم اگه سنگین باختید در فینال اینجا ببینیمتون. طرفدارای چلسی معمولا وقتی میبازن پیداشون نمیشه :) اینو با تجربه قبلی در کل کل با ما منچستری ها دارم.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
دلشون خوشه برنامه شبکه سه مثلا بیطرفه!!! همه طرف بارسا بودن.یوسفی هم که وقتی تورس گل دوم رو زد انگار ایران دقیقه 90 تو جام جهانی گل خورده : دی
دم چلسی گرم مخصوصا دروگبا با اون دریبل های فوق العادش که پویول رو بازی قبل با یه پا دو پا تکلش رو جا میذاشت این بازی هم فکر کنم با تغییر مسیر محوش کرد.لمپارد هم که دیگه جای خود داره. عشق است فینال رئال-چلسی

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
یه طوری میگه له کرده انگار مثلا چطوری بازی کرده. برید ممنون تیر دروازه ها باشید... بازی ارسنالتون رو هم که دیدم خداییش تیر دروازه نذاشت که نبازید. وگرنه اونجا هم توپ 2 3 بار خورد به تیر دروازتون

برید دعا کنید که تو فینال هم شانس این3 بازی اخیر رو داشته باشید...

وگرنه با این 2 3 بازی ای که انجام دادید حتی نصف بایرن مونیخ هم حق چلسی نیست که جام بگیره. منصفانه باشه جام یا باید برسه به رئال یا بایرن. حداقل اونها علی اصغری و بکش زیرش بازی نمیکنند.

دوست عزیز..من معمولا پست نمیدم ولی تاپیکهای هواداری و تیمها رو میخونم..تقریبا ادبیات نوشته هاتون منصفانه بوده اما بنظرم امشب بسیار از باخت تیمتون ناراحت هستید..من طرفدار چلسی نیستم اما مطمئنا چلسی راه دیگری برای رسیدن به فینال نداشت..در مورد توپهایی که به تیرک خورد شاید عدالت فوتبال اجرا شد البته بعد از چند سال و اون بازی معروف.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تورس که گل زد به خاطر این که یوسفی خفه شد من فکر کردم گل مردو اعلام شده هاج و واج مونده بودم دیدم تورس داره خوشحالی میکنه فهمیدم گل حسابه :eek:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
اینا رو ولش کن.. اگه قهرمان شدید بیاید ....

بعید نیست با نبود بازیکنای مهمتون یه باخت خفت بار در فینال در انتظارتون باشه :) البته اگه تیر دروازه ها بذارن :)

شبتون بخیر. ما رفتیم. شما هم خوش باشید :)

راستی امیدوارم اگه سنگین باختید در فینال اینجا ببینیمتون. طرفدارای چلسی معمولا وقتی میبازن پیداشون نمیشه :) اینو با تجربه قبلی در کل کل با ما منچستری ها دارم.

قبل بازی با هم بارسا هم همه اینو میگفتن
بازیکن تا دلت بخاد چلسی بازیکن خوب داره
اسین و مالودا هستن
جایگزین تری هم هست
مسلما فینال ببین کی بهت گفتم چلسی قهرمانه ه

شک نکن

هستیم همینجا . با تبریگ گفتن پیروزی چلسی در فینال

همین کری هاوو قبل بازی با بارسا هم میخوندن
میگفتن چلسی تیم 6 ام جدوله و برو بابا و...

چیزی که هست از رو قیافش هم ببین دی متیو آدم باهوشیه میدونه چیکار کنه
شده تو فینال از هافبک کم کنه و دروگبا و تورس کنار هم باشن هم انجام میده

یجور میگه

ریال هم فردا مارسلو . پپه . ژابی آلونسو و راموس محرومن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
تورس که گل زد به خاطر این که یوسفی خفه شد من فکر کردم گل مردو اعلام شده هاج و واج مونده بودم دیدم تورس داره خوشحالی میکنه فهمیدم گل حسابه :eek:

تورس خوب بود ولی تیم واقعا به چک و دروگبا مدیونه . یه وزنه این

من خندم گرفته بود از پیمان یوسفی
بعد بازی متاسفم بخاطر ان شب تلخ . حالا منظورش شب تلخ باخت بارسا بود میگه شب تلخ بخاطر شهادت حضرت زهرا

چت کرده بود شدید

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دروگبا رو موقعیت شانس ترین مهاجم دنیا میدونستم . ولی مثل اینکه کل تیم چلسی همین طوریه :دی یه موقعیت گیر میارن میزنن :eek:

یه دوره آموزشی برای برهانی و شریفات بزارن بد نیست :)

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
تبریک می گم
عجب دروازبانیه این چک، واقعا با کلاس جهانی بازی کرد
موثرترین بازیکن چلسی بود، تو پنالتی مسی و شوتی که مسی زد(به نوک انگشتان چک خورد) تاثیر مستقیم داشت
بهترین بازیکن چلسی هم رامیرز بود.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
دروگبا رو موقعیت شانس ترین مهاجم دنیا میدونستم . ولی مثل اینکه کل تیم چلسی همین طوریه :دی یه موقعیت گیر میارن میزنن :eek:

یه دوره آموزشی برای برهانی و شریفات بزارن بد نیست :)

بازی اسپانیا . انگلیس یادتون هست ؟
انگلیس برد

فوتبال انگلیسیه . مثل سیاستش

آره ولی واقعا برا برهانی باید بزارن

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
واقعا حالم از گزارش یک طرفه ی اون پیمان یوسفی عقده ای به هم خورد
نمی دونم چرا گزارشگرای ما نمی فهمن که نباید هنگام گزارش طرفداری تیم مورد علاقه شون رو بکنن ؟
گزارشش هم پر از سوتی بود، اون وقت اسم خیابانی بد در رفته
به دنی الوز می گفت والدس، والدس از دروازه اومده بیرون می گه خروج ناموفق گواردیولا، لمپارد روی فابرگاس خطا کرده میگه فابرگاس لمپارد رو جریمه کرد و ... (اگه خیابانی این سوتی ها رو می داد فردا تمام روزنامه ها به صلابه می کشیدنش)
هی از فوتبال چشم نواز بارسلونا تعریف می کرد و می گفت همه ی دنیا از این فوتبال خوششون میاد و فقط عده ی کمی طرفدار نتیجه گیری چلسی هستن !!!
اخه یه ادم چقدر باید شخصیتش کوچیک و حقیر باشه که حودش رو کل دنیا بدونه ؟
وقتی مدیر شبکه ها خودشون طرفدار یه تیم باشن طبیعیه که این گزارش گر ها هم افسار پاره می کن و هر جوری دلشون می خواد جولون می دن.
یه جایی باید جلوی این گزارش های اعصاب خورد کن گرفته بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز..من معمولا پست نمیدم ولی تاپیکهای هواداری و تیمها رو میخونم..تقریبا ادبیات نوشته هاتون منصفانه بوده اما بنظرم امشب بسیار از باخت تیمتون ناراحت هستید..من طرفدار چلسی نیستم اما مطمئنا چلسی راه دیگری برای رسیدن به فینال نداشت..در مورد توپهایی که به تیرک خورد شاید عدالت فوتبال اجرا شد البته بعد از چند سال و اون بازی معروف.

به قران قسم اون بازی که داور نروژی حق چلسی رو خورد منم یادمه. واقعا هم حق چلسی بود. گاس هیدینک مربیش بود.

نمیدونم شاید این تکرار تاریخ و یه جور انتقام زمانه باشه.

من از یه چیز ناراحتم , بازی رو ما کردیم , چلسی فقط دفاع کرد و ضد حمله های کور !! ما از شانسمون توپ خورد به تیر دروازه !!! اونم نه یه بار 6 بار !!!!
چلسی از این طرف گل زد...

من هیچوقت طرفدار چلسی نبودم. منچستری بودم. اما زمان مورینیو چلسی , چلسی شد. بعدش هم گاس هیدینگ و کارلتو

همه فکر میکنن در ماتئو خیلی مربی شاخیه !! اما اگه 3 بازی اخیر این تیم رو ببینید هیچ عاملی جز شانس باعث موفقیت این تیم نبوده. دیگه چند تا توپ باید بخوره به تیر !!

وقتی دفاع رو اتوبوسی میچینی , چند تا فرصت مگه میشه ایجاد کرد !!! که از این فرصتها 6 7 تاش فقط بخوره به تیر :(

دیگه ادامش ندیم. رفتید فینال. ببینیم فینال چیکار میکنید.

Last edited:

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
اینایی که میگن چلسی فوتبال بازی نکرد بازی کثیف کرد یاد قیافه مایلی کهن میوفتم گریه میکرد میگفت به خدا من این فوتبالو نمیخوام :))))
25r30wi.gif

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
بازیکنای چیلسی توکلشون به خدا بود

دروگبا همینجور داشت تا آخر بازی دعا میکرد . منم از اینجا دعای توسل میخوندم

پیتر چک واقعا توپه ه .

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من طرفدار چلسی نیستم (رئالی هم نیستم) ولی حال کردم بارسا رو حذف کرد دمشون گرم خیلیم خوب بازی کردن
بابا ادم خسته میشه از این بازیشون از این ور پاس میدن انور از اونور به این ور نمیزارن بازی هیجان داشته باشه

بالا