• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
بارسا شاید تیم خوبی باشه ولی در مقابل چلسی هیچوقت کاره ای نبوده! اون دفعه هم که برد یادتون هست دیگه خودشونم روشون نمیشد خوشحالی کنن با اون وضع داوری! تو نیوکمپ خودش هم تا حالا نبرده چلسیو :دی
دیشبم همینطور , داور هر کار دلش خواست کرد ولی حریف نشد....
تازه الان چلسی تیم 6 لیگ برتر هست که پوز بارسا رو زد
خیلی حال کردم با بازی دیشب امشب هم میریم به امید بایرن که حال اون یکی اسپانیایی رو بگیره

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
فقط اومدم تبریک بگم برم
واقعا خوب بازی کردیم:دی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
وای خدا . دیشب عجب شبی بود . یکی دو سالی بود شادی بعد از گل این مدلی نکرده بودم :lol:
یعنی فکر کنم بعد از این سه مسابقه ی اخیر ، هواداران بارسا به نصف رسیده :دی ( همون طور که دیشب 2 تا از جوجه فن های بارسا که باهاشون بودم بعد از حذف گفتند : گور بابای بارسا :D )

تبریک می گم . من از همون اولشم امیدوارم بودم فینال بین چلسی و بایرن باشی تا برای من یکی ، جذابیت داشته باشه .

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
بارسا شاید تیم خوبی باشه ولی در مقابل چلسی هیچوقت کاره ای نبوده! اون دفعه هم که برد یادتون هست دیگه خودشونم روشون نمیشد خوشحالی کنن با اون وضع داوری! تو نیوکمپ خودش هم تا حالا نبرده چلسیو :دی
دیشبم همینطور , داور هر کار دلش خواست کرد ولی حریف نشد....
تازه الان چلسی تیم 6 لیگ برتر هست که پوز بارسا رو زد
خیلی حال کردم با بازی دیشب امشب هم میریم به امید بایرن که حال اون یکی اسپانیایی رو بگیره
ایول...عجب نطقی.:D

وای خدا . دیشب عجب شبی بود . یکی دو سالی بود شادی بعد از گل این مدلی نکرده بودم :lol:
یعنی فکر کنم بعد از این سه مسابقه ی اخیر ، هواداران بارسا به نصف رسیده :دی ( همون طور که دیشب 2 تا از جوجه فن های بارسا که باهاشون بودم بعد از حذف گفتند : گور بابای بارسا :D )

تبریک می گم . من از همون اولشم امیدوارم بودم فینال بین چلسی و بایرن باشی تا برای من یکی ، جذابیت داشته باشه .
موافقم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

:دی
یه دونه ای عمو معین :اسمایلی تعظیم!:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
:دی
یه دونه ای عمو معین :اسمایلی تعظیم!:

واو . به خدا شرمنده می کنی
05688IMM1sa6h6er9ide03we81a8%5B1%5D.gif
شما خودت یه دونه ای
s050.gif

خیلی مخلصم .

پ ن : تو یه پستی دیدم که یکی از بچه ها گفته بود خیلی خوب می شه اگه محروم های بازی فینال بخشیده بشن و ....
تا حالا یوفا سابقه ی انجام همچین اقدامی رو داشته ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کاش ببخشن محرومیت ها رو خیلی میتونه به جذاب شدن بازی کمک کنه.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
پ ن : تو یه پستی دیدم که یکی از بچه ها گفته بود خیلی خوب می شه اگه محروم های بازی فینال بخشیده بشن و ....
تا حالا یوفا سابقه ی انجام همچین اقدامی رو داشته ؟

به مورد خوبی اشاره کردی ولی اقدام همچین کاری 0% هست و یوفا این محرومیت هارو نمی بخشه از این بهتراشو نبخشیده اینا که یا اخراج شدن یا دو کارته

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اگه قرار بود بخاطر باخت ، هواداری از تیمی جدا بشه روی این کره ی خاکی تیمی هوادار نداشت .

هوادارهای بارسلونا زمانی جونشون رو برای این تیم دادن ، بخاطر حبس 180 دقیقه ای چلسی تو محوطه خودش و مجموع 3-2 کسی از تیم جدا بشه ؟؟!

خوبه نتیجه با اختلاف 3 یا 4 تا نگرفته بارسلونا . همین که باخت با اختلاف 1 گل رو برای بارسلونا فاجعه میدونید و احتمال جدایی هوادارهاش رو مطرح میکنید یعنی اعتراف به بزرگی تیم ما ، خیلی ممنونم .
هنوز اینقدر بهانه وجود داره که حزب بادترین هوادار هم به بزرگی این تیم شک نکنه .

میتونی بشماری ؟! :

اون جوجه فن ها هم برا خودشون شعری سرودن !

به هوادارهای واقعی چلسی هم تبریک میگم ، دیشب یادم رفت .

.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اگه قرار بود بخاطر باخت ، هواداری از تیمی جدا بشه روی این کره ی خاکی تیمی هوادار نداشت .

هوادارهای بارسلونا زمانی جونشون رو برای این تیم دادن ، بخاطر حبس 180 دقیقه ای چلسی تو محوطه خودش و مجموع 3-2 کسی از تیم جدا بشه ؟؟!

خوبه نتیجه با اختلاف 3 یا 4 تا نگرفته بارسلونا . همین که باخت با اختلاف 1 گل رو برای بارسلونا فاجعه میدونید و احتمال جدایی هوادارهاش رو مطرح میکنید یعنی اعتراف به بزرگی تیم ما ، خیلی ممنونم .
هنوز اینقدر بهانه وجود داره که حزب بادترین هوادار هم به بزرگی این تیم شک نکنه .

میتونی بشماری ؟! :

اون جوجه فن ها هم برا خودشون شعری سرودن !

به هوادارهای واقعی چلسی هم تبریک میگم ، دیشب یادم رفت .

.

دوسته عزیز حالا چرا از کوره درمیری ؟ دی
فعلآ که دیشب دو تاشون جلو چشم خودم چنان از مسی و گواردیولا و ویکتور حماسه سرایی کردن که من واقعآ افتخار کردم به وجود چنین هوادارانی . :lol: یکیشون می گفت کاش فن رئال می موندم . اینم از فن های بارسای کبیر . :D

:دی . شما اگه عکسای گیگزی رو با کاپهاش ببینی که سلول های مغزیتون اسپاسم میشن :lol: یا عکس مالدینی و امثالهم / نگته ی این عکس چی بود ؟

منم بهشون تبریک میگم . انصافآ حقشون بوده که تو چندسال اخیر برای یک بار هم شده چمپین بشن . :)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
:دی بذار تسکین بدن دردها رو :دی کلا این منچستری بارسایی ها همینطورن :دی
100 تا تیرکم که زده باشن به یه گل نمیرزه. اونم جلو تیم 10 نفره :دی نچ نچ نچ وای وای وای :دی:lol:

ببخشید 8 تا گل زدن تسکین دادن هم میخواد؟:lol:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اونچه گفتنی بود گفتم ، دیگه مناسب این تاپیک نیست ادامه بدم .

فقط یه چیز : از بین همه حرفهام گیر دادی به عکس ، عارضم که سالهای بازی جناب گیگز یا مالدینی از دست بنده در رفته ولی اون جامها رو اگه تعدادش رو سه برابر کنی تو همین 3 .. 4 ساله کسب شده.

موردی بود ، شک و شبهه ای چیزی تو تاپیک بارسلونا شنونده خواهیم بود .

.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب بحث کاپیتان ما اومدم وسط لازم به ذکر هست که پویول اگه تا اخر عمرشم تو بارسا بازی کنه نمیتونه اندازه کاپیتان تکرار نشدنی ما جام بگیره حتی هم اگه بتونه بگیره نمیتونه منش و مردی رو از کاپیتان ما یاد بگیره
درباره بازیم عده ای میگن که 180 دقیقه همه تو دفاع بود الان ما یادمونه شاید فردا یادمون نباشه درکل چند سال دیگه نمیگن چلسی چطوری برد میگن برد صعود کرد همونطور که هیشکی زیاد یادش نیست سال 2005 فینال استامبول بازی دست که بود فقط میگن لیورپول قهرمان شد همین

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ضمن این که فوتبال فقط حمله نیست دفاع هم هست کی گفتا هر کی فوتبال میکنه باید حمله کنه ؟

اینم بگم به شخصه دیشب از بارسا چیز خاصی ندیدم فقط داشتند پشت محوطه جریمه به صورت عرضی توپو پاسکاری میکردند از سمت راست توپو میدادن وسط از وسط میدادن سمت چپ زمین و دوباره برعکس :دی

آلوز توپو میداد ژاوی ژوای میداد به اینیستا اینیستا میداد به سانچز سانچز میداد به کوئنکا و بعد برعکس :lol: مسی هم میون مدافع ها ا داشت نگاه میکرد :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اونچه گفتنی بود گفتم ، دیگه مناسب این تاپیک نیست ادامه بدم .

فقط یه چیز : از بین همه حرفهام گیر دادی به عکس ، عارضم که سالهای بازی جناب گیگز یا مالدینی از دست بنده در رفته ولی اون جامها رو اگه تعدادش رو سه برابر کنی تو همین 3 .. 4 ساله کسب شده.

موردی بود ، شک و شبهه ای چیزی تو تاپیک بارسلونا شنونده خواهیم بود .

.

:lol::lol:

League

1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11

FA Cup

1993–94, 1995–96, 1998–99, 2003–04

League Cup

1991–92, 2005–06, 2008–09, 2009–10

FA Charity/Community Shield

1993, 1994, 1996, 1997, 2003, 2007, 2008, 2010, 2011

UEFA Champions League

1998–99, 2007–08

Intercontinental Cup: 1

1999

FIFA Club World Cup: 1

2008

اینا فقط مربوط زمان گیگز هست محسن جان حالا مقایسه کن;)

شرمنده بابت اف تاپیک از طرفدارای چلسی

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
به نظر من اگه رئال بیاد بالا یکم به نفع چلسی میشه نه؟

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
بازیکن ها دارن خودشون رو گرم می کنند.

ترکیب بایرن همون ترکیب بازی قبلیه و گومز از اول تو ترکیب هستش

مارسلو هم با کوئنتراو جاش عوض شده

Last edited:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
بازی ریال و بایرنو که میبینم به عظمت دفاع چلسی دارم پی میبرم

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
از هر لحاظ دوست دارم چلسی قهرمان بشه چون واقعا بارسا رو شکست دادن کار هر تیمی نیست اونم 10 نفره ....

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
این بود ریال تهاجمی ترین تیمه دنیا ؟

باز چلسی دفاع میکنه دفاع بلده

بایرن هم فینال محروم داره

چلسی قهرمانه . شک نکنید

تفکرات روبرتو دی متیو جواب میده . ایشالا

بالا