• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
تبریک میگم قهرمانی رو . تیم خوب بازی کرد مخصوصا پیتر چک و برگردوندن ضربه سر کارول از رو خط .

ولی بازیکنای باتجربه چلسی عالی بودن با توجه به سنشون واقعا اون سی دقیقه اخر زیرفشار بودن ولی در نهایت جام رو گرفتن

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
خر شانس تر از چلسی وجود نداره تو دنیا :hmm:

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159

دوست من تو تاپیک لیورپول میتونی هرچقدر میخوای اینو بگی ولی اینجا جالب و محترمانه نیست.

دوما منطقی باش شانسی تو دنیا وجود نداره نیمه اول چلسی فشار اورد و گل زد. اغاز نیمه دوم فشار و گل دوم و بعد از اون از دو گل زدش دفاع کرد ......

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر اون توپ گل میومد. خیلی توی دروازه بود. اما خب شانس چلسی از دو طرف زیاده. از یه طرف من نمیدونم این رومن چقدر به تیر دروازه پول داده که همه جا داره به کمک تیم میاد. عکس العمل چک خوب بود اما بازم خوش شانس بود که تیر دروازه مثل اکثر بازیهای قبلی به کمکش اومد.

به هر حال
مراسم قهرمانی هم زیبا بود. البته ایران نشون نداد اما خود دی متئو خیلی خوشحال بود.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
اولین جام نوش جون تمام طرفدارای چلسی! :D
پیتر چک با اون توپی که در اورد بازی ضعیفشو جلو نیوکاسل جبران کرد.
ایشاا... فینال چمپیونز هم می بریم:thumbsup:

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98

به نظر اون توپ گل میومد. خیلی توی دروازه بود. اما خب شانس چلسی از دو طرف زیاده. از یه طرف من نمیدونم این رومن چقدر به تیر دروازه پول داده که همه جا داره به کمک تیم میاد. عکس العمل چک خوب بود اما بازم خوش شانس بود که تیر دروازه مثل اکثر بازیهای قبلی به کمکش اومد.

به هر حال
مراسم قهرمانی هم زیبا بود. البته ایران نشون نداد اما خود دی متئو خیلی خوشحال بود.

من از الجزیره می دیدم، به صورت کامپیوتری هم نشون داد و توپ 100% از خط رد نشده بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من از الجزیره می دیدم، به صورت کامپیوتری هم نشون داد و توپ 100% از خط رد نشده بود.

خودمم مطمئن نیستم.

اما خب چک هم خوش شانس بوم. توپ یکم پایینتر بود گل شده بود.

به هر حال این تیر دروازه ها هم یه روزی تموم میشه. :)

مبارکتون باشه

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
اینم یه شات از اون صحنه:

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
خودمم مطمئن نیستم.

اما خب چک هم خوش شانس بوم. توپ یکم پایینتر بود گل شده بود.

به هر حال این تیر دروازه ها هم یه روزی تموم میشه. :)

مبارکتون باشه

تا دقیقه 60 که بازی کاملاً دست ما بود اگه اون بوسینگوای ابله سوتی نمیداد تا شما گل بزنید شما الان اینقدر امیدوار نمی شدید که می تونید چلسی رو ببرید!:D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
این تازه اول کاره بچه هاست . هه هه
اگه دی متیو زودتر اون بواس انداخته بودن بیرون اومده بود امسال 3 جامه میشدن

قابل توجه آنها که میگویند چلسی شانس دارد چلسی در بازیهای استراتژیکش نیمه اول یا رو ضد حملات گل میزنه و میشینه ( یهنی مراقبت میکنه)
تیم با سیاست و منطقی ای هست

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
تا دقیقه 60 که بازی کاملاً دست ما بود اگه اون بوسینگوای ابله سوتی نمیداد تا شما گل بزنید شما الان اینقدر امیدوار نمی شدید که می تونید چلسی رو ببرید!:D

ایشون در کل اهمیتی به این بازی نمیدن چون فکر نکنم طرفدار لیورپول باشن ظاهرا هنوز ناراحت از نتیجه سمی فینال چمپیونز لیگ هستن و .....

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
ایشون در کل اهمیتی به این بازی نمیدن چون فکر نکنم طرفدار لیورپول باشن ظاهرا هنوز ناراحت از نتیجه سمی فینال چمپیونز لیگ هستن و .....

آها، پس بنده خدا هنوز عزا داره از اون باخت!:D ایشالا خدا بهشون صبر بده!:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

من که لیورپولی نیستم. اصلا برام مهم نبود چلسی بگیره یا لیورپول...

درسته بازی دست شما بود تا دقیقه 60

اما خب فوتبال بازی لحظه هاست. اگه واقعا اون تیر دروازه گل میشد الان شاید چلسی قهرمان نشده بود. دیگه قبول کن تیر دروازه جز شانس هست. نکته جزء تاکتیکهاتون هست ؟!!؟!؟

چه تیر دروازه ما بخوره , چه شما . تیر دروازه جز شانس تیم هست. و خب تو این بازیهای اخیر ماشالله چلسی شانس کم نیاورده. حداقل از تیر دروازه. اما خب شانس یه روز تموم میشه. اونوقت باید دید چطوری توپ ها میرن تو گل.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تبریک به هوادارن چلسی:)

دوستانی که از شبکه 3 دیدن، از حال و هوای عادل بگید:دی فکر کنم 100 بار گفته توپه گل شده:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک به هوادارن چلسی:)

دوستانی که از شبکه 3 دیدن، از حال و هوای عادل بگید:دی فکر کنم 100 بار گفته توپه گل شده:lol:

عصبی شده بود. بخصوص گل دروگبا رو که دید دیگه شاکی شده بود.

گلش هم انصافا قشنگ بود.

گل رامیرز روی اشتباه پپ رینا بود. اگه اشتباه نمیکرد میتونست توپ رو بگیره.

یه سوال از طرفداران چلسی

این دی ماتئو از اول دستیار بواش بوده ؟ قبلا جایی سرمربی نبوده نه ؟

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
من که لیورپولی نیستم. اصلا برام مهم نبود چلسی بگیره یا لیورپول...

درسته بازی دست شما بود تا دقیقه 60

اما خب فوتبال بازی لحظه هاست. اگه واقعا اون تیر دروازه گل میشد الان شاید چلسی قهرمان نشده بود. دیگه قبول کن تیر دروازه جز شانس هست. نکته جزء تاکتیکهاتون هست ؟!!؟!؟

چه تیر دروازه ما بخوره , چه شما . تیر دروازه جز شانس تیم هست. و خب تو این بازیهای اخیر ماشالله چلسی شانس کم نیاورده. حداقل از تیر دروازه. اما خب شانس یه روز تموم میشه. اونوقت باید دید چطوری توپ ها میرن تو گل.

ما هرگونه رابطه ایی رو با تیرک، دیرک و غیره تکذیب می کنیم! :D

ببین، همون قدر که خوردن توپ به تیرک دروازه ما رو خوش شانسی تعبیر می کنی میشه به بی دقتی بازیکنان خودتون هم تعبیرش کرد. پس میشه اینجوری هم گفت که بازیکنای ما کارشون رو دقیق و درست انجام دادن ولی بازیکنای شما حتی بهترین شون (بهترین دنیا!) نتونستن از پس این کار بر بیان!

بالا