والا این چیزیکه داری میگی من تا حالا جایی نخوندم. بعید هم میدونم همچین چیزی بوده باشه چون اخبار باشگاه رو پیگیری میکنم! شما میگی رسمی، یعنی مقامات باشگاه چلسی و یا بارسلونا باید در مورد صحبت کرده باشن که من تا حالا همچین چیزی ندیدم!
الان من نگاه کردم ظاهرا و متاسفانه خبرش درسته!
توی تلگراف هم که به هر حال خبرگزاری معتبری هست اومده:
Chelsea owner Roman Abramovich offers Pep Guardiola total control - Telegraph
یعنی من اگه به جای دی ماتئو بودم عمرا قرار دادم رو تمدید میکردم! نمیدونم این آبرامویچ و سایر مسئولین باشگاه چه درگیری ای با خودشون دارن؟!
موافقم. مشکل اون رومن ابله! که باشگاه رو نابود کرد با این کارش یاولا تا الان جام قهرمانان رو هم برده بودیم. خوزه هم خوب جواب آبرامویچ رو داد با قهرمان شدن با اینتر تو سال بعدش!
دقیقاً یادمه اون موقه که خبر قطع همکاری باشگاه با خوزه منتشر شد شوکه شده بودم اصلاً باورم نمیشد حتی تا چند ماه اعصابم خورد بود از این قضیه! اون قضیه جان تری هم یادمه، فکر میکنم روزنامه سان یه همچین مطلبی منتشر کرده بود! البته خود جان تری بعدها این قضیه رو تکذیب کرد!
در مورد پرستیژ هم باهات کاملاً موافقم. خوزه چلسی یه چیز دیگه بود تمام کارا، رفتاراش، مصاحبه هاش تک بود موقه ایی که تو چلسی بود! چیزیکه من تو هیچ تیم دیگه ایی ندیدم انجام بده! در مورد اون کت مخصوصش هم اصلاً یه آهنگ اون موقه ساخته شد:happy:
امیدوارم یه روزی دوباره برگرده چلسی فقط امیدوارم اگه برگشت لیگ برتر تو منچستر و لیورپول و منسیتی و آرسنال و تاتنهام و... نباشه!
البته مشکل 2 نفرن یکی رومن آبرامویچ یکی هم جان تری! از همون اولش هم از این جان تری خوشم نیومده! انصافا ضررش برای باشگاه بیشتر از سودشه. اون از توطئه ای که برای خوزه درست کرد (البته به قول شما خودش رد میکنه ولی بعید میدونم خبر دروغ باشه) اون از پلانتی ای که خراب کرد و اون هم از کاری که توی نیو کمپ کرد. بازیکن حاشیه سازی هم که هست! واقعا تمام صفات یک بازیکن ایده آل رو داره! :دی
در مورد قطع همکاری خوزه هم کاملا موافقم! البته من هنوز هم شوکه هستم و از این کار آبرامویچ ناراحتم! اگه بخوام یک چیزی رو اعتراف کنم اون اینه که توی همه رقابت های حساسی که چلسی داشت مثل فینالی که سال بعدش با منچستر داشت واقعا آرزو میکردم چلسی موفق نشه (البته خیلی از طرفدارهای چلسی از این حرف ها قطعا خوششون نمیاد!) از تیم چلسی بدم نمیومد ولی از آبرامویچ ناراحت بودم. میخواستم بدونه که وقتی مربی ای مثل مورینیو رو از چلسی بیرون میکنی چه مزه ای داره! هنوز هم امیدوارم آبرامویچ مربی دلخواهش رو پیدا نکنه و سرش به سنگ بخوره و خوزه رو برگردونه!
از این جهت نسبت به دی ماتئو احساس دو گانه ای دارم! هم دوست دارم موفق باشه چون مخصوصا بعد از اون بردش مقابل بارسا نشون داد که مربی تواناییه و هم دوست دادم موفق نشه چون شاید و شاید آبرامویچ خوزه رو برگردونه!
در مورد آهنگه هم ممنون
نمیدنستم اصلا چنین آهنگی هم هست
به لیگ برتر که یک روزی بر میگرده. خودش هم قطعا دوست داره بیشتر از هر تیم دیگه ای توی جزیره مربی چلسی بشه، ولی باید دید آیا آبرامویچ حاضر میشه غرورش رو زیر پا بگذاره یا نه؟! اگر حاضر نشه که باید به یکی از تیم هایی که اشاره کردین بره!
یک بررسی هم بخواهیم بکنیم چیزی مثل این میشه:
به منچستر یونایتد فکر نکنم بره چون خوزه دستمزدش بالایه و هم باشگاهی میخواد که پول کافی برای خرید بازیکن در اختیارش بگذاره که یونایتد این شرایط رو نداره!
منچستر سیتی هم مالکانش ثابت کردن توی بیرون کردن مربی مهارت خاصی دارن خوزه مالکانی میخواد که بشه بهشون اعتماد کرد یکبار این زهر رو از آبرامویچ خورده دیگه چنین اشتباهی رو نمیکنه!
در مورد آرسنال هم بعید میدونم نه خود مالکان باشگاه بخوان ونگر رو بیرون کنن و نه هم خود ونگر قصد رفتن داشته باشه ضمن اینکه آرسنال هم مثل منچستر یونایتد بعیده حاضر به پرداخت هزینه های زیادی بشه.
میمونه تاتنهام و لیورپول؛ تاتنهام، نیوکاسل، فولام و ... هیچوقت نخواستن باشگاه های بزرگی بشن و هدفشون بیشتر قهرمانی توی لیگ برتر و سایر لیگ های انگلیسه چیزی که با هدف خوزه متفاوته!
فقط میمونه لیورپول! از زمانی که مالکان جدید باشگاه رو خریدن ظاهرا حاضر به خرج کردن مبالغ زیادی برای برگردوندن لیورپول به دوران طلاییش هستن ضمن اینکه پر افتخارترین باشگاه جزیره هم هست. به نظرم اگر خوزه قرار باشه به چلسی نره تیمی که قراره مربیش بشه لیورپوله.
من فکر نکنم مورینیو دیگه برگرده چلسی
با اون کاری که رومن باهاش کرد.
اگه برگرده انگلیس به احتمال زیاد میره منچستر یونایتد.
منهم یادمه اون روز که از اخبار شبکه 3 شنیدم کلی تعجب کردم. اول فکر کردم باز از این شایعه های شبکه 3 هست اما بعد دیدم جدی شده
اوائل مورینیو و فرگوسن خیلی کل کل داشتند اما بعدا خیلی رفیق شده بودند با هم. فرگوسن گفته بود که مورینیو میتونه یکی از جانشین های اون در اولدرترافورد بشه. حتی بازیکنان منچستر هم این صحبت رو کردند. خود مورینیو هم بدش نمیاد که بره منچستر
البته ما که نمیدونم توی فکر خوزه چی میگذره ولی تا اینجایی که من متوجه شدم خودش هم بیشتر از هر تیمی توی جزیره دوست داره برگرده به چلسی