• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
نمیدونم چرا همه به تیر دروازه گیر میدن و به چلسی متلک میندازن به خاطرش. هرتیمی که به تیر زده نه از خوش شانسی چلسی بلکه از کم دقتی مهاجم های خودش بوده وگرنه ربطی به شانس تیم نداره اصلا..

اگر هم بنا به جک درست کردن باشه باید واسه مهاجم ها درست کرد:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
توپی که مستقیم بخوره به تیر حرف شما درست

اما توپی که تو دروازه هست. دروازه بان سعی میکنه بگیره و نمیتونه کامل دفع کنه. بعد توپ داره میره تو دروازه میخوره به تیر ! این شانس دروازه بان هست.

الان چند بازی دارم تعقیب میکنم بازیهای چلسی رو, هیچکدوم از توپهایی که چک نتونسته کامل دفع کنه و خورده به تیر گل نشده

حالا رکافیه تو بازیهای بارسا و رئال و منچستر و میلان این فصل بگردی و ببینی که موقعیت هایی بوده که دروازه بان عکس العمل نشون داده , توپ رو دفع کرده . توپ خورده به تیر و گل شده.

حالا اگه تونستی برای چلسی پیدا کنی :) البته وقتی چک دروازه بان بوده.

بگذریم. مبارکتون باشه.

جواب سوال من در مورد دی ماتئو رو ندادید.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
عصبی شده بود. بخصوص گل دروگبا رو که دید دیگه شاکی شده بود.

گلش هم انصافا قشنگ بود.

گل رامیرز روی اشتباه پپ رینا بود. اگه اشتباه نمیکرد میتونست توپ رو بگیره.

یه سوال از طرفداران چلسی

این دی ماتئو از اول دستیار بواش بوده ؟ قبلا جایی سرمربی نبوده نه ؟

دی متئو، بازیکن سابق چلسی و از اسطوره های باشگاه به حساب میاد. سال 2008 مربی "ام کی دانز" که از تیمای دسته 1 انگلیس بود شد سال بعد مربی "وست برام ویچ البیون" شد و تونست به لیگ برتر صعود که بعد هم که تو لیگ نتیجه نگرفت و از اونجا اخراج شد. این فصل هم به عنوان دستیار ویاس بوآس بود که بعد از اخراج اون فعلاً تیم رو دستش گفته;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر میکنم اگه از اول خود دی ماتئو رو میذاشتن چلسی الان خیلی بهتر بود اوضاعش تو لیگ

تو بارسا به گواردیولا اعتماد کردند و نتیجش رو گرفتند

اینجا هم بد نبود اعتماد میکردند بهش ..

به هر حال دوره داره عوض میشه و مربی های جوون دارن از راه میرسن. البته هر تجربه ای هم جواب نمیده. ولی به نظرم دی ماتئو مربی خوبی بشه.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خوب از قبل که نمی شناختنش. دستیار ویلاس بوآس بود بعد که اون رو انداختن بیرون به عنوان مربی موقت تا آخر فصل هدایت چلسی رو به عهده داره. حالا باید ببینیم آبراهامویچ با موندنش موافقت میکنه یا نه؟!

چیزی که من رو خیلی متعجب و البته متاسف میکنه اینه که بعضی رسانه ها میگفتن که مسئولین چلسی به گواردیولا پیشنهاد دادن که سرمربی گری چلسی رو برای فصل بعد به عهده بگیره!! خوب اینجا 2 تا احتمال هست یا اینکه اون رسانه ها شایعه سازی کردن و خبر درست نبوده که باید گفت با چه عقلی چنین چیزی رو شایعه کردن یا اینکه واقعا مسولین چلسی با گواردیولا مذاکره کردن که باز هم باید گفت اونا با چه عقل و منطقی این کار رو کردن و حاضر شدن دی ماتئو رو بندازن بیرون!!

به نظر من دی ماتئو میتونه مربی خیلی بزرگی بشه. فکر میکنم در آینده رقابت بین 2 تا مربی باشه یکی دی ماتئو و یکی هم مورینیو. جالب هم اینجاست که خود خوزه هم از همین چلسی معروف شد
icon12.png

با اینکه خودم طرفدار خوزه ام ولی برای هر دو شون آرزوی موفقیت دارم :) اگر دی ماتئو فصل بعد توی چلسی باشه رقابت اصلی توی جزیره بین چلسی و منچستر سیتی خواهد بود که باید جالب بشه

راستی یادم رفت! :دی تبریک به همه طرفدار های چلسی برای این پیروزی
53.gif

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
من فکر میکنم اگه از اول خود دی ماتئو رو میذاشتن چلسی الان خیلی بهتر بود اوضاعش تو لیگ

تو بارسا به گواردیولا اعتماد کردند و نتیجش رو گرفتند

اینجا هم بد نبود اعتماد میکردند بهش ..

به هر حال دوره داره عوض میشه و مربی های جوون دارن از راه میرسن. البته هر تجربه ای هم جواب نمیده. ولی به نظرم دی ماتئو مربی خوبی بشه.

فلسفه باشگاه چلسی تو مربی عوض کردن با تمام باشگاه ها فرق داره! اونم به این علته که خود مالک باشگاه هر تصمیمی بگیره همونه! علت اینکه تا حالا اینقدر مربی اخراج شدن هم همینه! یاولا اخراج یا اوردن خیلی از مربیا اشتباه بوده ولی فقط یک نفر تصمیم گرفته! نمونه بارزش هم اخراج خوزه مورینیو بعد از اوردن اون همه افتخار برا باشگاه بود!:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوب از قبل که نمی شناختنش. دستیار ویلاس بوآس بود بعد که اون رو انداختن بیرون به عنوان مربی موقت تا آخر فصل هدایت چلسی رو به عهده داره. حالا باید ببینیم آبراهامویچ با موندنش موافقت میکنه یا نه؟!

چیزی که من رو خیلی متعجب و البته متاسف میکنه اینه که بعضی رسانه ها میگفتن که مسئولین چلسی به گواردیولا پیشنهاد دادن که سرمربی گری چلسی رو برای فصل بعد به عهده بگیره!! خوب اینجا 2 تا احتمال هست یا اینکه اون رسانه ها شایعه سازی کردن و خبر درست نبوده که باید گفت با چه عقلی چنین چیزی رو شایعه کردن یا اینکه واقعا مسولین چلسی با گواردیولا مذاکره کردن که باز هم باید گفت اونا با چه عقل و منطقی این کار رو کردن و حاضر شدن دی ماتئو رو بندازن بیرون!!

به نظر من دی ماتئو میتونه مربی خیلی بزرگی بشه. فکر میکنم در آینده رقابت بین 2 تا مربی باشه یکی دی ماتئو و یکی هم مورینیو. جالب هم اینجاست که خود خوزه هم از همین چلسی معروف شد
icon12.png

با اینکه خودم طرفدار خوزه ام ولی برای هر دو شون آرزوی موفقیت دارم :) اگر دی ماتئو فصل بعد توی چلسی باشه رقابت اصلی توی جزیره بین چلسی و منچستر سیتی خواهد بود که باید جالب بشه

53.gif

جالبه شما منچستر یونایتد رو که الان با یه لشگر مصدوم و محروم و یه مشت جوون که شاید ارزش کل اونها اندازه نصف هزینه سیتی (منظورم چلسی نبود) هم نشه داره تنه میزنه به سیتی نادیده میگیری.

فصل بعد یونایتد با قدرت بیشتری خواهد اومد.

Last edited:

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98

icon12.png

53.gif

اومدن گواردیولا به نظرم شایعه ای بیشتر نیست. خودش هم تو مصاحبه چند هفته قبلش تکذیب کرد این مطلبو. رسانه ها هم خوب صد البته از این شایعه پراکنیها سود میبرن.

امروزم با بردن فینال جام حذفی یه قدم به سر مربیگری چلسی برای فصل بعد نزدیک شد اگه جام قهرمانان رو هم ببریم حتماً این پست رو بهش میدن. یعنی حقشه مگه اینه باز رومن **** کنه و یکی دیگه رو بیاره!:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اومدن گواردیولا به نظرم شایعه ای بیشتر نیست. خودش هم تو مصاحبه چند هفته قبلش تکذیب کرد این مطلبو. رسانه ها هم خوب صد البته از این شایعه پراکنیها سود میبرن.

امروزم با بردن فینال جام حذفی یه قدم به سر مربیگری چلسی برای فصل بعد نزدیک شد اگه جام قهرمانان رو هم ببریم حتماً این پست رو بهش میدن. یعنی حقشه مگه اینه باز رومن **** کنه و یکی دیگه رو بیاره!:lol:

اگه این رومن عقل درست حسابی داشت به اون شکل با مورینیو تا نمیکرد.

البته مورینیو خودشم میخواست بره. چون هدقش رسیدن به قهرمانی در چهار لیگ بزرگ دنیا بود که بهش الان رسیده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
پیشنهاد چلسی و مشخصا شخص آبراموویچ شایعه نبوده ، خبر رسمی بود ، اونهم با مبالغ کلان .
قبل از کناره گیری گواردیولا ارایه شد و همچنین بعدش . هر 2 بار هم گواردیولا رد کرد .

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
فلسفه باشگاه چلسی تو مربی عوض کردن با تمام باشگاه ها فرق داره! اونم به این علته که خود مالک باشگاه هر تصمیمی بگیره همونه! علت اینکه تا حالا اینقدر مربی اخراج شدن هم همینه! یاولا اخراج یا اوردن خیلی از مربیا اشتباه بوده ولی فقط یک نفر تصمیم گرفته! نمونه بارزش هم اخراج خوزه مورینیو بعد از اوردن اون همه افتخار برا باشگاه بود!:)

در مورد خوزه موافقم. اگه یک سال دیگه توی چلسی بود کاپ قهرمانی اروپا رو هم به باشگاه میاورد. حیف که این آبراهامویچ مغرورتر از این حرف های که دوباره خوزه رو برگردونه وگرنه خودش هم دلش میخواد که برگرده. توی مصاحبه هاش هم تا حالا چندین بار غیر مستقیم گفته که مایلم دوباره به لیگ برتر برگردم. خوب این یعنی یک چراغ سبز برای آبراهامویچ ولی افسوس!

البته یادمه یکی از بازیکن های سابق چلسی بعد از اینکه از باشگاه خارج شد یک کتاب چاپ کرد و توی اون افشاگری کرده بود که یکی عوامل اصلی اخراج مورینیو از چلسی جان تری بود! جزئیاتش رو یادم نیست ولی تا همین حد یادم مونده! :دی

از همه این ها بگذریم خوزه وقتی توی چلسی بود لعنتی عجب پرستیژی داشت مخصوصا وقتی اون آور کتش رو هم تنش میکرد (دیگه از اون به بعد ندیدم تنش کنه ظاهرا مخصوص چلسی بود) و کنار زمین میرفت اصلا روحیه تیم حریف رو خراب میکرد! :دی

به یاد گذشته ها و دوران طلایی مورینیو:

jose-mourinho1.jpg

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
اگه این رومن عقل درست حسابی داشت به اون شکل با مورینیو تا نمیکرد.

البته مورینیو خودشم میخواست بره. چون هدقش رسیدن به قهرمانی در چهار لیگ بزرگ دنیا بود که بهش الان رسیده

شاید. البته اون موقعه ها تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود بود که دوست داره مثل فرگوسن چندین سال تو چلسی بمونه اگه باشگاه بخواتش که متاسفانه اینجور نشد!
بهرحال مسئله اینه که باشگاه باهاش قطع همکاری کرد و خودش استعفاء نداد برخلاف مثلاً چیزیکه تو اینتر اتفاق افتاد. اونجا خودش رفت.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
پیشنهاد چلسی و مشخصا شخص آبراموویچ شایعه نبوده ، خبر رسمی بود ، اونهم با مبالغ کلان .
قبل از کناره گیری گواردیولا ارایه شد و همچنین بعدش . هر 2 بار هم گواردیولا رد کرد .

والا این چیزیکه داری میگی من تا حالا جایی نخوندم. بعید هم میدونم همچین چیزی بوده باشه چون اخبار باشگاه رو پیگیری میکنم! شما میگی رسمی، یعنی مقامات باشگاه چلسی و یا بارسلونا باید در مورد صحبت کرده باشن که من تا حالا همچین چیزی ندیدم!

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
در مورد خوزه موافقم. اگه یک سال دیگه توی چلسی بود کاپ قهرمانی اروپا رو هم به باشگاه میاورد. حیف که این آبراهامویچ مغرورتر از این حرف های که دوباره خوزه رو برگردونه وگرنه خودش هم دلش میخواد که برگرده. توی مصاحبه هاش هم تا حالا چندین بار غیر مستقیم گفته که مایلم دوباره به لیگ برتر برگردم. خوب این یعنی یک چراغ سبز برای آبراهامویچ ولی افسوس!

البته یادمه یکی از بازیکن های سابق چلسی بعد از اینکه از باشگاه خارج شد یک کتاب چاپ کرد و توی اون افشاگری کرده بود که یکی عوامل اصلی اخراج مورینیو از چلسی جان تری بود! جزئیاتش رو یادم نیست ولی تا همین حد یادم مونده! :دی

از همه این ها بگذریم خوزه وقتی توی چلسی بود لعنتی عجب پرستیژی داشت مخصوصا وقتی اون آور کتش رو هم تنش میکرد (دیگه از اون به بعد ندیدم تنش کنه ظاهرا مخصوص چلسی بود) و کنار زمین میرفت اصلا روحیه تیم حریف رو خراب میکرد! :دی

به یاد گذشته ها و دوران طلایی مورینیو:

jose-mourinho1.jpg

موافقم. مشکل اون رومن ابله! که باشگاه رو نابود کرد با این کارش یاولا تا الان جام قهرمانان رو هم برده بودیم. خوزه هم خوب جواب آبرامویچ رو داد با قهرمان شدن با اینتر تو سال بعدش!
دقیقاً یادمه اون موقه که خبر قطع همکاری باشگاه با خوزه منتشر شد شوکه شده بودم اصلاً باورم نمیشد حتی تا چند ماه اعصابم خورد بود از این قضیه! اون قضیه جان تری هم یادمه، فکر میکنم روزنامه سان یه همچین مطلبی منتشر کرده بود! البته خود جان تری بعدها این قضیه رو تکذیب کرد!
در مورد پرستیژ هم باهات کاملاً موافقم. خوزه چلسی یه چیز دیگه بود تمام کارا، رفتاراش، مصاحبه هاش تک بود موقه ایی که تو چلسی بود! چیزیکه من تو هیچ تیم دیگه ایی ندیدم انجام بده! در مورد اون کت مخصوصش هم اصلاً یه آهنگ اون موقه ساخته شد:happy:
امیدوارم یه روزی دوباره برگرده چلسی فقط امیدوارم اگه برگشت لیگ برتر تو منچستر و لیورپول و منسیتی و آرسنال و تاتنهام و... نباشه!:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر نکنم مورینیو دیگه برگرده چلسی

با اون کاری که رومن باهاش کرد.

اگه برگرده انگلیس به احتمال زیاد میره منچستر یونایتد.

منهم یادمه اون روز که از اخبار شبکه 3 شنیدم کلی تعجب کردم. اول فکر کردم باز از این شایعه های شبکه 3 هست اما بعد دیدم جدی شده

اوائل مورینیو و فرگوسن خیلی کل کل داشتند اما بعدا خیلی رفیق شده بودند با هم. فرگوسن گفته بود که مورینیو میتونه یکی از جانشین های اون در اولدرترافورد بشه. حتی بازیکنان منچستر هم این صحبت رو کردند. خود مورینیو هم بدش نمیاد که بره منچستر

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
والا این چیزیکه داری میگی من تا حالا جایی نخوندم. بعید هم میدونم همچین چیزی بوده باشه چون اخبار باشگاه رو پیگیری میکنم! شما میگی رسمی، یعنی مقامات باشگاه چلسی و یا بارسلونا باید در مورد صحبت کرده باشن که من تا حالا همچین چیزی ندیدم!

الان من نگاه کردم ظاهرا و متاسفانه خبرش درسته!

توی تلگراف هم که به هر حال خبرگزاری معتبری هست اومده:

Chelsea owner Roman Abramovich offers Pep Guardiola total control - Telegraph

یعنی من اگه به جای دی ماتئو بودم عمرا قرار دادم رو تمدید میکردم! نمیدونم این آبرامویچ و سایر مسئولین باشگاه چه درگیری ای با خودشون دارن؟!

موافقم. مشکل اون رومن ابله! که باشگاه رو نابود کرد با این کارش یاولا تا الان جام قهرمانان رو هم برده بودیم. خوزه هم خوب جواب آبرامویچ رو داد با قهرمان شدن با اینتر تو سال بعدش!
دقیقاً یادمه اون موقه که خبر قطع همکاری باشگاه با خوزه منتشر شد شوکه شده بودم اصلاً باورم نمیشد حتی تا چند ماه اعصابم خورد بود از این قضیه! اون قضیه جان تری هم یادمه، فکر میکنم روزنامه سان یه همچین مطلبی منتشر کرده بود! البته خود جان تری بعدها این قضیه رو تکذیب کرد!
در مورد پرستیژ هم باهات کاملاً موافقم. خوزه چلسی یه چیز دیگه بود تمام کارا، رفتاراش، مصاحبه هاش تک بود موقه ایی که تو چلسی بود! چیزیکه من تو هیچ تیم دیگه ایی ندیدم انجام بده! در مورد اون کت مخصوصش هم اصلاً یه آهنگ اون موقه ساخته شد:happy:
امیدوارم یه روزی دوباره برگرده چلسی فقط امیدوارم اگه برگشت لیگ برتر تو منچستر و لیورپول و منسیتی و آرسنال و تاتنهام و... نباشه!:D

البته مشکل 2 نفرن یکی رومن آبرامویچ یکی هم جان تری! از همون اولش هم از این جان تری خوشم نیومده! انصافا ضررش برای باشگاه بیشتر از سودشه. اون از توطئه ای که برای خوزه درست کرد (البته به قول شما خودش رد میکنه ولی بعید میدونم خبر دروغ باشه) اون از پلانتی ای که خراب کرد و اون هم از کاری که توی نیو کمپ کرد. بازیکن حاشیه سازی هم که هست! واقعا تمام صفات یک بازیکن ایده آل رو داره! :دی

در مورد قطع همکاری خوزه هم کاملا موافقم! البته من هنوز هم شوکه هستم و از این کار آبرامویچ ناراحتم! اگه بخوام یک چیزی رو اعتراف کنم اون اینه که توی همه رقابت های حساسی که چلسی داشت مثل فینالی که سال بعدش با منچستر داشت واقعا آرزو میکردم چلسی موفق نشه (البته خیلی از طرفدارهای چلسی از این حرف ها قطعا خوششون نمیاد!) از تیم چلسی بدم نمیومد ولی از آبرامویچ ناراحت بودم. میخواستم بدونه که وقتی مربی ای مثل مورینیو رو از چلسی بیرون میکنی چه مزه ای داره! هنوز هم امیدوارم آبرامویچ مربی دلخواهش رو پیدا نکنه و سرش به سنگ بخوره و خوزه رو برگردونه!

از این جهت نسبت به دی ماتئو احساس دو گانه ای دارم! هم دوست دارم موفق باشه چون مخصوصا بعد از اون بردش مقابل بارسا نشون داد که مربی تواناییه و هم دوست دادم موفق نشه چون شاید و شاید آبرامویچ خوزه رو برگردونه!

در مورد آهنگه هم ممنون
53.gif
نمیدنستم اصلا چنین آهنگی هم هست
t328819_igeek-1-.gif

به لیگ برتر که یک روزی بر میگرده. خودش هم قطعا دوست داره بیشتر از هر تیم دیگه ای توی جزیره مربی چلسی بشه، ولی باید دید آیا آبرامویچ حاضر میشه غرورش رو زیر پا بگذاره یا نه؟! اگر حاضر نشه که باید به یکی از تیم هایی که اشاره کردین بره!
icon9.png

یک بررسی هم بخواهیم بکنیم چیزی مثل این میشه:

به منچستر یونایتد فکر نکنم بره چون خوزه دستمزدش بالایه و هم باشگاهی میخواد که پول کافی برای خرید بازیکن در اختیارش بگذاره که یونایتد این شرایط رو نداره!

منچستر سیتی هم مالکانش ثابت کردن توی بیرون کردن مربی مهارت خاصی دارن خوزه مالکانی میخواد که بشه بهشون اعتماد کرد یکبار این زهر رو از آبرامویچ خورده دیگه چنین اشتباهی رو نمیکنه!

در مورد آرسنال هم بعید میدونم نه خود مالکان باشگاه بخوان ونگر رو بیرون کنن و نه هم خود ونگر قصد رفتن داشته باشه ضمن اینکه آرسنال هم مثل منچستر یونایتد بعیده حاضر به پرداخت هزینه های زیادی بشه.

میمونه تاتنهام و لیورپول؛ تاتنهام، نیوکاسل، فولام و ... هیچوقت نخواستن باشگاه های بزرگی بشن و هدفشون بیشتر قهرمانی توی لیگ برتر و سایر لیگ های انگلیسه چیزی که با هدف خوزه متفاوته!

فقط میمونه لیورپول! از زمانی که مالکان جدید باشگاه رو خریدن ظاهرا حاضر به خرج کردن مبالغ زیادی برای برگردوندن لیورپول به دوران طلاییش هستن ضمن اینکه پر افتخارترین باشگاه جزیره هم هست. به نظرم اگر خوزه قرار باشه به چلسی نره تیمی که قراره مربیش بشه لیورپوله.

من فکر نکنم مورینیو دیگه برگرده چلسی

با اون کاری که رومن باهاش کرد.

اگه برگرده انگلیس به احتمال زیاد میره منچستر یونایتد.

منهم یادمه اون روز که از اخبار شبکه 3 شنیدم کلی تعجب کردم. اول فکر کردم باز از این شایعه های شبکه 3 هست اما بعد دیدم جدی شده

اوائل مورینیو و فرگوسن خیلی کل کل داشتند اما بعدا خیلی رفیق شده بودند با هم. فرگوسن گفته بود که مورینیو میتونه یکی از جانشین های اون در اولدرترافورد بشه. حتی بازیکنان منچستر هم این صحبت رو کردند. خود مورینیو هم بدش نمیاد که بره منچستر

البته ما که نمیدونم توی فکر خوزه چی میگذره ولی تا اینجایی که من متوجه شدم خودش هم بیشتر از هر تیمی توی جزیره دوست داره برگرده به چلسی

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
پست قبلی طولانی شد دیگه جایی برای عکس نبود! :دی ضمن اینکه 1000 پسته شدن این تاپیک رو هم تبریک میگم!
53.gif
icon10.png

این 2 تا عکس هم به پیروی از پست های قبلی.

رومن و خوزه (در زمان چلسی):

i329334_romankenyonjoseact-468x312.jpg

i329336_620getty-mourinhoroman.jpg

شرمنده دیگه سایز بزرگترش رو پیدا نکردم!

بالا