• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
این چند روزه اینترنتم قطع بود نشد بیام به طرفداران چلسی تبریک بگم ولی الان که هست تبریک تبریک :)

به نظرم دی ماتئو میتونه دوباره چلسی رو به اوج خودش برگردونه و این پتانسیل رو داره که یه یک مربی بزرگ مثل مورینیو تبدیل بشه. من که خیلی ازش خوشم اومده. اگر هم نتونست قهرمان بشه اصلا اشکالی نداره از نیمه های فصل اومدن و 10 نفر مقابل بارسا پیروز شدن هیچ دست کمی از قهرمانی نداره.

من هم روزگاری طرفدار چلسی بودم (زمانی که مورینیو بود) ولی الان که اجبارا طرفدار رئال شدیم! :D اما این رو قبول دارم که چلسی مورینیو از رئال مورینیو خیلی بهتر بود

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
چه عجب طرفداران چلسی پیداشون شد! :lol:

با اراده ایی که از خودمون نشون دادیم بدون شک فینال هم تو مونیخ چشن می گیریم.:thumbsup:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
واقعیتش من زیاد خوشبین نیستم چلسی هیچیش نمونده همه محروم شدند

بایرن اونم توی مونیخ توی ورزشگاه خودش شوخی نیست

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
آقا از فکر قهرمانی بیاین بیرون! :D شانس بایرن انصافا خیلی بیشتره

همینکه چلسی رفته فینال بازم کار خیلی بزرگیه. البته اون چلسی ای که من دیدم به این راحتی ها تسلیم نمیشه

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
خب بحث کاپیتان ما اومدم وسط لازم به ذکر هست که پویول اگه تا اخر عمرشم تو بارسا بازی کنه نمیتونه اندازه کاپیتان تکرار نشدنی ما جام بگیره حتی هم اگه بتونه بگیره نمیتونه منش و مردی رو از کاپیتان ما یاد بگیره
درباره بازیم عده ای میگن که 180 دقیقه همه تو دفاع بود الان ما یادمونه شاید فردا یادمون نباشه درکل چند سال دیگه نمیگن چلسی چطوری برد میگن برد صعود کرد همونطور که هیشکی زیاد یادش نیست سال 2005 فینال استامبول بازی دست که بود فقط میگن لیورپول قهرمان شد همین

نه من یادمه :D

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
واقعیتش من زیاد خوشبین نیستم چلسی هیچیش نمونده همه محروم شدند

بایرن اونم توی مونیخ توی ورزشگاه خودش شوخی نیست

ولی برعکس خیلی خوش بینم!:D
درسته دسته یه سری از بازیکنای کلیدی نیستن ولی چلسی از نظر مهره کمُ کسری نداره می تونیم جاشون رو پر کنیم. وقتی با 10 نفر و بدون دفاع وسط بارسلونا رو می بریم بایرن نباید برامون مشکلی باشه. هر چند که احتمال بخشش بازیکنای دو کارتع هم هست! ضعیفه ولی احتمالش هست.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
ولی برعکس خیلی خوش بینم!:D
درسته دسته یه سری از بازیکنای کلیدی نیستن ولی چلسی از نظر مهره کمُ کسری نداره می تونیم جاشون رو پر کنیم. وقتی با 10 نفر و بدون دفاع وسط بارسلونا رو می بریم بایرن نباید برامون مشکلی باشه. هر چند که احتمال بخشش بازیکنای دو کارتع هم هست! ضعیفه ولی احتمالش هست.

خدا کنه
ولی طبق چه قانونی ؟

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
خدا کنه
ولی طبق چه قانونی ؟

طبق همین چیزیکه بالا گفتم.
وقتی بر خلاف انتظار همه، بعد اخراج سر مربی تیم، می تونیم تا فینال بریم بازی 3-1 باخته رو 4-1 ببریم و صعود کنیم، به بارسلونا با 10 نفر تو زمین خودش گل بزنیم در حالیکه تیم دفاع وسط نداشته باشه ولی بتونه مقاومت کنه و گل هم بزنه فقط و فقط از یه تیم بر میاد!:D
اگه رئال صعود میکرد شاید اینقدر جای امیدواری نبود! هم بخاطر مهره هایی که داره و همین اینه بهرحال مربیشون خوزس! و به تیم و بازکنا و...اشراف کامل داره! بازی با اینتر رو یادمون هست که چه انتفاقی افتاد!:eek: از اون ور بایرن همچنین شرایطی نداره! درسته که تو خونه خودش بازی برگزار میشه ولی هر دو به یه اندازه از امتیاز میزبانی استفاده می کنن.;)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
طبق همین چیزیکه بالا گفتم.
وقتی بر خلاف انتظار همه، بعد اخراج سر مربی تیم، می تونیم تا فینال بریم بازی 3-1 باخته رو 4-1 ببریم و صعود کنیم، به بارسلونا با 10 نفر تو زمین خودش گل بزنیم در حالیکه تیم دفاع وسط نداشته باشه ولی بتونه مقاومت کنه و گل هم بزنه فقط و فقط از یه تیم بر میاد!:D
اگه رئال صعود میکرد شاید اینقدر جای امیدواری نبود! هم بخاطر مهره هایی که داره و همین اینه بهرحال مربیشون خوزس! و به تیم و بازکنا و...اشراف کامل داره! بازی با اینتر رو یادمون هست که چه انتفاقی افتاد!:eek: از اون ور بایرن همچنین شرایطی نداره! درسته که تو خونه خودش بازی برگزار میشه ولی هر دو به یه اندازه از امتیاز میزبانی استفاده می کنن.;)

ممنون . تیکه اولو متوجه شدم
منظورم بخشیده شدنه 2 کارتا بود
طبق کدوم قانون ؟

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
ممنون . تیکه اولو متوجه شدم
منظورم بخشیده شدنه 2 کارتا بود
طبق کدوم قانون ؟

همچین قانونی یوفا نداره! یعنی عشقیه!:D یوفا می تونه تصمیم بگیره که بازیکنا رو ببخشه یا نه! که البته تا حالا همچین اتفاقی نیافتاده به خاطر همین گفتم بعیده ولی غیر ممکن نیست. بازیکنایی که 3 کارته و یا اخراجی هستن بازی بعد رو محرومن ولی فیفا یه همچین قانونی داره که بازیکنایی که 3 کارته هستن رو میبخشه. FIFPro هم دیروز پریروز یه همچین بیانیه ای داده بود که یوفا بازیکنای محروم دو تیم رو ببخشه.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خبر رسمی: مارکو مارین به چلسی پیوست

سایت گل- باشگاه چلسی تایید کرد که مارکو مارین، هافبک وردربرمن را به خدمت گرفته است.

این بازیکن 23 ساله برای بندهای شخصی قراردادش نیز با چلسی به توافق رسیده و با قراردادی 5 ساله در تابستان به چلسی خواهد پیوست.

در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه چلسی منتشر شده، آمده است:" باشگاه چلسی، امروز (شنبه) با باشگاه وردربرمن به توافق رسید. هر دو باشگاه برسرس مبلغ قرارداد به توافق رسیدند و این بازیکن نیز بر سر دستمزد و مدت قراردادش با باشگاه چلسی به توافق رسید.

مارین که برای تیم ملی آلمان هم بازی می کند، در تابستان به چلسی ملحق می شود."

مارین در سال 2009 از مونشن گلادباخ به وردربرمن پیوست و در این مدت در 83 دیدار، 8 بار نیز برای این تیم موفق به گلزنی شد.

با توجه به اینکه هنوز سرمربی فصل آینده چلسی مشخص نیست، می توان خرید مارین را نشانه دیگری از ادامه حضور در دی متئو در این باشگاه دانست. سرمربی ایتالیایی آبی ها را به دو فینال رسانده و اکنون گزینه اول نشستن روی نیمکت چلسی در فصل آینده است. به ویژه اینکه گواردیولا، گزینه دیگر آبراموویچ، اعلام کرده قصد ندارد فصل آینده در تیمی مربیگری کند و این شانس دی متئو را برای ادامه حضور در استمفوردبریج افزایش داده است.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
بچه ها یه سوال
7.gif

الان با این وضعی که چلسی توی لیگ برتر داره فصل بعد توی چیمپیونز لیگ نیست؟!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
داره تلاش میکنه برای گرفتن سهمیه چمپینز لیگ
بازی بعد با نیوکاسل هست که اگر ببریم میتونیم خیلی امیدوار باشیم مخصوصا اگه تاتنهام امروز امتیاز از دست بده دیگه توپ میشه :دی
امروز هم برد خیلی خوبی به دست آوردم

مرین هم هافبک خیلی خوبیه اگه اشتباه نکنم هافبک گوش چپ هست در اون سمت بازیکن لازم داشتیم

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
چلسی اگر می خواد به سی ال فصل بعد برسه باس بیاد جز 4 تیم اول اما الان پنجمه هرچند تیم توی این هفته ها خیلی اماده است و بنظر می رسه بتونه خودش رو برسونه. الان رقیبهای ما برای رده چهارمی نیوکاسل و تاتنهام هستند نیوکاسل 4امه تاتنهام 6ام با یک بازی کمتر. امتیازی که چلسی نسبت به نیوکاسل داره اینه که هفته بعد میزبانشون هست. در مورد تاتنهام می شه گفت که 4 امی تو لیگ دست خودشه یعنی اگه تمام بازی هاشو ببره تنها شانس چلسی برای رسیدن به سی ال فصل بعد قهرمانی در فینال امسال خواهد بود!

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
بازی امروز فوق العاده بود. تورس اولین هتریکش رو تو پیرهن چلسی به ثمر رسوند :cool: فاصله مون رو با تیمهای سوم و چهارم کمتر کردیم.
دیروز آرسنال جلو استوک مساوی داد و نیوکاسل هم 4 - 0 باخت فقط تاتنهام تونست بازی امروزشو ببره! ولی اگه بتونیم 3 تا بازی باقیه مونده رو ببریم با توجه به بازیایی که تیمهای دیگه دارن بتونیم حداقل چهارمی رو بدست بیاریم. در غیر اینصورت فقط با برد فینال جام قهرمانان میتونیم سهمیه فصل بعد رو بدست بیاریم!

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
البته آسون نیست چون نیوکاسل و تاتنهام هم تمام تلاششون رو میکنن تا جزو 4 تیم اول باقی بمونن

فرناندو هم بعد از گلی که به بارسا زده روحیه اش خوب شده اومده رو فرم :)

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
نگرانی هم برای تاتنهامه! چون آسونترین بازیای باقی مونده برای اوناس! با بولتون، استون ویلا و فولام. فقط مشکلشون اینه که دو تا بازی اولی تو زمین حریفه که امیدوارم گند بزنن و اونجا به مشکل بخورن:lol: تقریباً میشه گفت تو هفته های بعد سخترین بازیا رو ما داریم و نیوکاسل!
نیوکاسل با ما تو زمین خودمون بازی داره همین فردا و یه بازی هم با من سیتی داره تو زمین خودش که حتماً ایشالا میبازن جفتشم! :lol:
ما هم یه بازی سخت با لیورپول داریم تو زمین اونا. اگه بتونیم این 3 تا بازی باقیه مونده ببریم تقریباً صعودمون به رتبه چهارم خیلی محتمله. تازه اینا هم نشه خیالی نیست چون قهرمانیم تو فینال CL امسال!:D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان بازی زیبای چلسی و لیورپول یادتون نره :)

بازی شروع شد

تورس هم روی نیمکت هست

بالا