• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
مسي هم واسه ما شاخ شده بود
ميرفت تو درگيري ها
شركت ميكرد ! :دي

يعني خداييش ... نشون دادن يه تيم انگليسي چه تفاوت هايي داره با تيم هاي ليگ هاي ديگه ...

همين كه گزارشگرا و خيلي ها از جمله رسانه ها و سايت هايي كه اگه بارسا ميبرد الان هواااار ميكشيدن
خفه شدن
خودش كلي ارزش داره !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مسي هم واسه ما شاخ شده بود
ميرفت تو درگيري ها
شركت ميكرد ! :دي

يعني خداييش ... نشون دادن يه تيم انگليسي چه تفاوت هايي داره با تيم هاي ليگ هاي ديگه ...

همين كه گزارشگرا و خيلي ها از جمله رسانه ها و سايت هايي كه اگه بارسا ميبرد الان هواااار ميكشيدن
خفه شدن
خودش كلي ارزش داره !

رفیق تو منسچتری هستی. درسته ؟

یادت رفته همین چلسی چطوری با خیانت استیو جرارد قهرمان جزیره شد سر کل کل ما با لیورپولیا !!
اون زمان که بالاک تو چلسی بود, یادته تو زمین اونا 2 1 باختیم با اون فضاحت داوری !!! که همین دروگبا با نامردی زد فک ویدیچو داغون کرد
مستر اتــــکینسون رو یادته که چطوری یه پیروزی رو از ما گرفت و هدیه داد به این اقایون چلسی ......
باز اومدی اینجا طرفداری اینا رو میکنی :دی
:D

روبــی جان
چطوری؟
راستی اینکه 2 بازی رفت و برگشت مجبور به دفاع بشی . اونم از نوع ایتالیاییش ...
بعد توپهای خطرناک رو دروازه بانت بگیره. اونهایی هم که نمیتونه بگیره و نگاهشون میکنه بره بخوره به تیر دروازه و برگرده , به نظرت نشونه چی میتونه باشه :)

اگه ایتالیا هم با تیرهای دروازه به این شکل قرارداد داشت الان پر افتخار ترین تیم جام جهانی میشد :)

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بله ما هم بعضا با تیر دروازه قرارداد داشتیم:D فینال 94 که البته آخرش نشد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله ما هم بعضا با تیر دروازه قرارداد داشتیم:D فینال 94 که البته آخرش نشد

یه دونه شوت مائورو سیلوا رو میگی که جیانلوکا پابلیوکا گرفت و از دستش در اومد و رفت خورد به تیر دروازه :)

یادم نمیره پابلیوکا تیر دروازه رو بوسید...

اون یه دونه بود. یه دونه اشکالی نداره. 6 تاش هست که داره منو میسوزونه :دی

من طرفدار برزیل بودم . دوستم ایتالیا. ... اما یادم نمیره. باجو چه پنالتی ای خراب کرد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم به طرفدارهای چلسی تبریک می گم واقعا بعد از 10 نفره شدن تیم چلسی احساس کردم کارشون تمومه ولی بعد از گل رامیرس گفتم چلسی یه گل دیگه هم می زنه و در دقایق آخر زد :)

راستی این بازی من همش بازی لمپارد رو نگاه می کردم بعد از 10 نفره شدن چلسی واقعا عالی بود امشب عالی تر از بقیه بازیکن ها و کاملا نفش یک ستاره رو ایفا کرد.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
آره واقعا چه شبی بود. هرچند شب بسیار تلخی بود که تا سه چهار روز بعدش دپرس بودم و حتی اونشب اشک بر چشمامون جاری شد. اما خب بازهم یادش بخیر

خب کلا این سبک بازی چنین مسائلی هم توش هست نمیشه توقع داشته باشید که هیچ خطری روی دروازه ایجاد نشه و البته یکی از ملزومات مهم اینکار داشتن دروازه بانهای خیلی خوبه که ایتالیا همیشه از این بابت بی نظیر بوده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آره واقعا چه شبی بود. هرچند شب بسیار تلخی بود که تا سه چهار روز بعدش دپرس بودم و حتی اونشب اشک بر چشمامون جاری شد. اما خب بازهم یادش بخیر

خب کلا این سبک بازی چنین مسائلی هم توش هست نمیشه توقع داشته باشید که هیچ خطری روی دروازه ایجاد نشه و البته یکی از ملزومات مهم اینکار داشتن دروازه بانهای خیلی خوبه که ایتالیا همیشه از این بابت بی نظیر بوده

بازی که یادمه بامداد بود. 3 4 صبح اگه اشتباه نکنم. 18 سال پیش.. wow چه عمری گذشته ازمون :)

گزارشگر هم فکر کنم بهرام شفیع بود. اون موقع همین شعیع بود و اسکندر کوتی

خبری از عادل و پدیده هایی مثل یوسفی , خیابانی و مزدک و اینا نبود

چه کل کلی داشتیم با دوستام. فرانکو بارسی بود. مالدینی بود. البرتینی بود. خط حمله هم باجو رو یادمه.

تیم ما , به به تو , روماریو , جورجینیو , دروازه بان هم کلودیو تافارل بود.

یادمه کافو و رونالدو ذخیره بودند. عجب عمری گذشته ازمون. پیرمرد شدیم. یادش بخیر. اون موقع اصلا اینترنتی هم در کار نبود به این شکل فعلی که با هم کل کل اینترنتی کنیم.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
آزه حسابی پیر شدیم رفت کم کم باید فکر آخرتمون باشیم:)
گزارشگر فکر کنم اون مردک برزیلی کوثری بود که اصلا چشم دیدنش رو هم نداشتم و ندارم.
از هواداران محترم چلسی به شدت عذر خواهی میشه اگر این دو سه پست بنده که مصداق بارز اسپمینگ هست موجب آزار و اخلال در نظم عمومی تاپیکه بگید:D تا حذفشون کنم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کدوم بازیکن ها محروم هستن برای فینال و جانشین های احتمالیشون رو هم اگر میدونید بگید
ممنون

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
کدوم بازیکن ها محروم هستن برای فینال و جانشین های احتمالیشون رو هم اگر میدونید بگید
ممنون

رامیرس - میرلس - تری

کیهیل و لوئیز ( که نمیدونم کی مصدومیتش خوب میشه ) و ایوانویچ و بوسینگوا خلاء تری رو میتونند پر کنند ولی خط میانی یکم وضعش خطری هست ولی خب اسین و میکل و مالودا رو داریم :)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
رامیرس - میرلس - تری

کیهیل و لوئیز ( که نمیدونم کی مصدومیتش خوب میشه ) و ایوانویچ و بوسینگوا خلاء تری رو میتونند پر کنند ولی خط میانی یکم وضعش خطری هست ولی خب اسین و میکل و مالودا رو داریم :)

ایوانویچ هم محرومه
البته کیهیل فک کنم برسه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
پس با کی می خواد چلسی بازی کنه؟ همه محروم هستن که ؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
وقتی که تیم ششم لیگ انگلیس 10 نفره جلو این همه ادعا رو میگیره آدم حال منیکنه شدید!!

دیشب گزارشگر شبکه 3 داشت تا فیها خالدونش آتیش میگرفت آخر بازی و اشکش در اومده گل آفساید به اون واضحی رو میگفت میلی متری!!!:lol:

چلسی دیشب خوب حالشون رو گرفت که بدونن دیگه دورانشون به سر اومده

خلاصه که دیشب خیلی حال کردم
یعنی جیگرم حال اومد
یعنی بضیا چقد سوختنا
یعنی :lol:

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
به قران قسم اون بازی که داور نروژی حق چلسی رو خورد منم یادمه. واقعا هم حق چلسی بود. گاس هیدینک مربیش بود.

نمیدونم شاید این تکرار تاریخ و یه جور انتقام زمانه باشه.

من از یه چیز ناراحتم , بازی رو ما کردیم , چلسی فقط دفاع کرد و ضد حمله های کور !! ما از شانسمون توپ خورد به تیر دروازه !!! اونم نه یه بار 6 بار !!!!
چلسی از این طرف گل زد...

من هیچوقت طرفدار چلسی نبودم. منچستری بودم. اما زمان مورینیو چلسی , چلسی شد. بعدش هم گاس هیدینگ و کارلتو

همه فکر میکنن در ماتئو خیلی مربی شاخیه !! اما اگه 3 بازی اخیر این تیم رو ببینید هیچ عاملی جز شانس باعث موفقیت این تیم نبوده. دیگه چند تا توپ باید بخوره به تیر !!

وقتی دفاع رو اتوبوسی میچینی , چند تا فرصت مگه میشه ایجاد کرد !!! که از این فرصتها 6 7 تاش فقط بخوره به تیر :(

دیگه ادامش ندیم. رفتید فینال. ببینیم فینال چیکار میکنید.

توجه کردید تو هر پست تعداد تیرکهارو یکی میبری بالا :lol::D:rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
[QUOTE="AmirHesam";4797501]توجه کردید تو هر پست تعداد تیرکهارو یکی میبری بالا :lol::D:rolleyes:[/QUOTE]

:دی بذار تسکین بدن دردها رو :دی کلا این منچستری بارسایی ها همینطورن :دی
100 تا تیرکم که زده باشن به یه گل نمیرزه. اونم جلو تیم 10 نفره :دی نچ نچ نچ وای وای وای :دی:lol:

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
چلسی واقعا خیلی عالی دفاع میکرد. اون گل تورس هم خیلی حال داد :p

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
عامل پیروزی چلسی 4 نفر بودن از نظر من
یکی متئو به خاطر درست پیاده کردن دفاع کاتانچیو ولی یکم تفاوت داشت ولی خیلی شبیهش بود واقعا تمام فضا ها رو بسته بودن این دفاع از دفاع اینتر مورینیو هم بهتر بود شاید شانسی بود خلاصه تمام اینا واسه متئو افتخاره با این سنش
نفر بعدی دروگبا هست تنها کسی که میتونست فشار رو از روی چلسی برداره این مرد ساحل عاجی بود تنها تفاوت دروگبا با چند سال پیش یکم سرعتش اومده پایین ولی دیشب چند بار پویول قشنگ جا گذاشت
نفر بعد پیتر جک داره به دوران طلاییش بر میگرده چندتا سیو فوق العاده داشت
و نفر اخر رامیرس مرد برزیلی چلسی که اول فصل فوق العاده ضعیف بود تا جایی پیش رفت که هوادارای چلسی هو ش میکردن تو بازی رفت اون پاس زیبا و بازی دیشب اون گل زیبا هر بار اون گلو میدیدم کیف میکردم واقعا زیبا زد فقط یک بازیکن بزرگ میتونه تو همچین بازیی این چیپو میزنه
با توجه به این چلسی و نفرات محروم تری - رامیرس-میرالس فک نکنم چلسی بتونه قهرمان بشه ولی تا همین جایی که اومده کار بزرگی کرده با توجه که احترام زیادی واسه هواداران چلسی قاعل هستم ولی قطار چلسی اخرش فیناله نه جام ولی مطمئن بازی یک طرفه نخواهد بود

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
می دونید داشتم به چی فکر می کردم؟! به این بازیکن چلسی که چطور اینقدر راحت مقابل هوادارای بارسا داره خوشحالی می کنه .. یعنی مقایسه کردم با استادیوم آزادی که اگه اینقدر تماشاگرها نزدیک بودند و به طور مثال یک تیم خارجی میومد به تیم محبوبشون گل می زد و اینطور جلوشون شادی پس از گل می کرد ! اونوقت می دونید چه اتفاقی می افتاد؟ یه جای سالم واسه بازیکنه باقی نمی موند ! :lol:
حتا تصورش هم وحشتناکه !!

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
خداوکیلی تابحال اینقد از باخت بارسلونا حال نکرده بودم.
خیلی حال داد.
چلسی فوق العاده دفاع میکرد.

بالا