سلام دوستان
چند تا خبر از سایت براتون گلچین کردم که گل سر سبدش مال کاپیتانه:happy:
----------------
يك روز مهم و ويژه؛ از الساندرو دل پيرو ممنونيم
فصل را در شرايطي آغاز كرد كه در استاديوم مملو از هوادار در كنار هم تيمي هايش پيروزي پرگل برابر پارما را جشن گرفت تا سالگرد آغاز زندگي بيانكونري بودنش را با شادي و هيجان خاص احساس كند.
الساندرو دل پيرو كه از 18 سال حضور خود در يووه هيجان زده و خوشحال است مي گويد " يك هفته استثنايي و ويژه ديگر را با يوونتوس سپري كردم. ابتدا هيجان افتتاح ورزشگاه كه هيجاني عجيب و باورنكردني بود، بعد هيجان و انتظار نخستين بازي رسمي در خانه جديد و در ادامه خوشحالي بي اندازه از برتري پرگل در خانه و برابر هواداران.
خب بايد تاكيد كنم كه هيجان آغاز زندگي دوباره با يووه كه به هجده سال رسيد نيز باعث شد تا هفته اي استثنايي و به يادماندني را ثبت كنم. البته اين هيجان تمام شدني نيست زيرا در اين هفته برنامه هاي كمك به مردم ژاپن نيز ادامه مي يابد، مسئله اي كه خوشحالي من و دوستانم را به همراه دارد.
اين هفته به فروش پيراهن هاي "ALE10 FRIENDS FOR JAPON" را ادامه مي دهيم. در حال حاضر 20.951 پيراهن به فروش رسيده و 303.880 دلار نيز به دست آمده كه براي كمك به مردم ژاپن به گروه هاي ويژه اهدا خواهد شد. "
الكس كه در اين كشور هواداران بسيار زيادي دارد تاكيد كرد كه در سال 96 و در مسابقات بين قاره اي به اين كشور سفر كرد و لحظات به يادماندني را رقم زد.
شيگمي زوموري كه در كاپيتان يووه هداياي و مبلغ جمع شده را دريافت مي كرد گفت: يك روز مهم و ويژه . از الساندرو دل پيرو ممنونيم. دو تيم در سري A 22 تيم سري B در كنار كاپيتان هايشان اين پيراهن را بر تن كردند و حالا بايد از بازيكنان حاضر در ايتاليا متشكر باشيم.
بايد از مهره و نام محبوب مردم ژاپن، الساندرو دل پيرو ممنون باشيم، كسي كه درقلب همه هم وطنانم وجود دارد. برنامه هاي او براي كمك به مردم كشورم استثنايي و قابل تحسين است، ممنونيم الكس، تو كاپيتان و فوتباليستي دوست داشتني و قابل احترامي كه خصوصيات انساني را به بهترين شكل ممكن رعايت مي كني "
در ادامه اين مراسم و كنفرانس خبري، پينتوريكيو به سوالاتي در خصوص يووه و شرايط اين تيم پاسخ داد
كونته
مستر رنگ سياه و سفيد را تاييد مي كند، او نشان گر اعتبار بيانكونري ست. توجه ويژه اي به اعتبار يووه دارد. با دقت همه مسائل را دنبال مي كند. اميدوارم كه يووه با او شروع دوباره اي داشته باشد زيرا توان و انگيزه لازم را داريم. در تور امريكا به خوبي كار كرديم و در ادامه به مسائل تاكتيكي تيم پرداختيم. در حال حاضر بسيار خوشحاليم و از انديشه ها و ذهنيت كنوني تيم خرسند.
پيرلو – بوفون
جان لوئيجي در پايان بازي در خصوص نمايش پيرلو گفت" زماني كه بازي او را ديدم احساس كردم كه خدا وجود دارد " نظر شما چيست؟ خب بايد بگويم كه اين هفته بايد به پزشك مراجعه كند ( شروع به خنده مي كند ) شوخي بود. منم بايد اعتراف كنم كه از چنين نمايشي شگفت زده شدم، چه نمايشي ! يك بازيكن فانتزي و يك نمايش ديدني. تنها بازيكني به شايستگي او مي تواند چنين خوب ظاهر شود ما نيز هيچ ترديدي در خصوص شايستگي هاي او نداشتيم. "
رقابت هاي سري A
يك هفته از رقابت ها گذشته و اظهار نظر در اين خصوص آسان نيست. نبايد از قدرت ميلان، اينتر گذشت و البته ساير رقبا. تيم در اين لحظه خوب و هجومي ست و فوتبال خوبي بازي مي كند. ما توان و قدرت بالايي داريم اما حركت مان را متوقف نمي كنيم. خيلي زود پيروز شديم و اين پيروزي بايد ادامه داشته باشد. "
اشتباهات تكرار نشدني
يووه نبايد با اشتباهات سال گذشته رقابت ها را شروع مي كرد. " بايد از اشتباهات گذشته درس مي گرفتيم ، به گذشته نگاه نمي كنيم به اين دليل كه نظاره كردن به اين مسئله درست نيست. بايد تلاش مان را با دقت بيشتر ادامه دهيم. در ديدار برابر پارما نمايش بي نقصي داشتيم و خوب نتيجه گرفتيم اما اين نتيجه بايد ادامه داشته باشد و در ديدارهاي اتي نيز به پيروزي فكر كنيم. بايد لذت بخش بازي كنيم و هواداران را از ديدن بازي مان خوشحال كنيم.
آينده
مي توانيد يك سال ديگر نيز در يووه بمانيد و البته شايد رفتن به امريكا بهتر باشد؟ در نخستين روزهاي رقابت هاي اين فصل هستيم. بايد منتظر ماه هاي بعد باشيم و مذاكراتي كه احتمال برگزار مي شود. اميدوارم كه به مدت طولاني در يووه بمانم. امروز نمي توانم در اين باره صحبت كنم در حال حاضر رفتن به امريكا تنها براي گذراندن تعطيلات است. همه چيز خوب پيش مي رود.
دلتنگي
دل پيرو تا چه اندازه دلتنگ ليگ قهرمانان اروپا شديد؟ بي اندازه. من و هم تيمي هايم مي خواهيم در ليگ قهرمانان توپ بزنيم اما به زودي اين اتفاق روي مي دهد. 18 سال در كنار بهترين روزها را داشتم و حالا هم به اين روزها فكر مي كنم. من هميشه دلتنگ يووه هستم مي خواهم در كنار اين هواداران باشم و به روياهايم برسم. مي خواهم و اميدوارم بهترين باشم و ادامه دهم. انرژي زيادي دارم و دوست دارم همچنان براي يووه گلزني كنم و همچنان براي تيمم مفيد. با اين روش و هدف ادامه مي دهم..
شروع باشكوه يووه
بهترين شروع ممكن. فوق العاده خوشحالم، بهتر از اين نمي شد. دركنار اين شروع، مراسم كمك به مردم ژاپن نيز برگزار شد و حالا احساس عجيبي را تجربه مي كنم. خواسته هاي مان زياد است و همه متحد. با كونته يوونتوسي بزرگ مي خواهيم. حالا بيش از گذشته راضي ام و هيجان زده و البته خوشحال.
او با یووه گره خورده، مدیری تیزهوش که هر از یوونتوس و فوتبال ایتالیا دور باشد باز هم نمونه از یک مدیر اگاه و بابرنامه ست. لوچانو موجی که همچنان محروم از همکاری در زمینه فوتبال است در این دوره به کارشناسی می پردازد و هر نکته او برای رسانه ها جذاب است.
این بار لوچانو از هفته نخست سری A و نتایج به دست امده در این هفته گفت. از نظر او یوونتوس خوب تمرین داده شده و کونته مربی ای مناسب برای این تیم است
" در ورزشگاه جدید یوونتوس 4 بر یک برابر پارما پیروز شد، دیداری که به هیچ عنوان سخت نبود اما در این بازی یووه نشان داد که در میانه میدان تا چه اندازه قدرتمند است. در این میان باید از پیرلو ممنون باشد، هر چند که پیش از این نیز پیش بینی می شد چنین نمایشی از او ببینیم.
در این روز یووه مبارزه خوبی داشت و نشان داد که در خانه جدیدش تغییراتی داشته و کونته یک **** ایده ال برای این تیم خواهد بود .
او برای بازگشت و تکرار گذشته مناسب است. در وجود او DNA یوونتوس موج می زند، بازیکن یووه و حالا هدایت این تیم را در دست گرفته. البته باید اشاره کنم که بازی در ورزشگاهی که سرانجام هواداران در نزدیکی انان هستند و از نزدیک انان را تشویق می کنند بسیار زیباست. "
طی روزهای گذشته اخبار زیادی مبنی بر علاقه ی دو باشگاه منچستر یونایتد و چلسی انگلیس برای به خدمت گرفتن میلوش کراسیچ هافبک هجومی یووه منتشر شده و روزنامه ی انگلیسی از علاقه ی شدید فرگوسن به این بازیکن خبر دادند.
بر این اساس فرگوسن تصمیم دارد برای تقویت تیم خود در زمستان کراسیچ را به انگلیس ببرد اما مدیر برنامه های این بازیکن با رد کردن مذاکرات گفت:
"هیچ مذاکره ای با سران انگلیسی نداشته ایم و میلوش در یووه بسیار خوشحال است و هیچ برنامه ای برای ترک تورین ندارد و یوونتوس نیز علاقه ای به فروش بازیکن خود ندارد."
الیا،در انتظار حضور