سلام
خب امشب با بولونا داریم. تو خونه . ساعت یازده و ربع.
چند تا خبر :
این بازیکن پاراگوئه ای جدیدی که گرفتیم و استیگاریبا ظاهرا مشکلی برای اجازه بازی داره و علی رغم اینکه گفتن از این بازی مشکلش برطرف هست و میتونه بازی کنه ولی اسمش تو لیست 18 نفره نیست.
99999999999999999999
لیست 18 نفره این بازی هم اعلام شد و بازیکنها ظاهرا به هتل ورزشگاه جدید رفتند/ مثل اینکه یه جای مخصوص برای اردوهای شبانه روزی قبل بازیها تو استادیوم تدارک دیده شده.
لیست:
Buffon, Chiellini, Pazienza, Pepe, Marchisio, Del Piero, De Ceglie, Manninger, Vucinic, Barzagli, Elia, Quagliarella, Bonucci, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Lichtsteiner, Krasic, Estigarribia, Storari, Matri.
88888888888888888888
در این مورد بگم که صحبتهای دوستان در تاپیک در مورد نبود ویدال و الکس به صورت فیکس انگار اثر داشته و این بازی اونطور که فهمیدم الکس و ویدال و ده چلیه فیکس هستن. البته دچلیه مصدوم بود و رسیده. ماتری بخاطر مصدومیت جزئی که داشت ممکنه از روی نیمکت دنبال بکنه ولی برای بازی مشکلی نداره. در جهت تقسیم انرژی تو بازیهاست این حرکت.
77777777777777777777
بولونا تیمی هست که زخم خورده نشون میده/ تو زمین جدید ما به میدان میره که خودش براش انگیزه ای برای ثبت یه نتیجه خاص هست/ و اینکه اگر این بازی رو ببازه کارش سخت میشه و میشه سه بازی و سه باخت. برای همین ممکنه انتحاری بازی کنه یا اینکه بره تو لاک دفاعی. به لچه و فیورنتینا دو هیچ باخته و حالا بازی با یووه.
یووه شرایط خوبی داره و میتونه از این فرصت خانگی در برابر تیم نه چندان قوی استفاده کنه و فاصله امتیازیش با رقیباش رو بیشتر کنه. نباید گول اسم تیم ها رو خورد و از بولونیا غافل شد ولی با انگیزه یووه موفقیت در دسترس است.
اینها حرفهای مهندس نمیدونم کی بود. اسمش سخت بود و نمیشناختمش. شاید از مسئولین اونها بوده.
666666666666666666666
کونته:
من امید دارم تا فردا (امروز) با برد بازی بیشترین امتیاز ممکن را بدست بیاورم.
با شاگردانم صحبت کردم تا فروتن باشند و غرور نداشته باشند. یک تیم بزرگ باید متین باشد
بولونا تیم تکنیکی ای است و نباید فریب نتایج را خورد
برای بازگشت یووه همه مردم و مسئولین باید یووه را باور کنند
نباید فکر کنیم با شروع خوب کار ما انجام شده است.
این تیم نیز مانند سیه نا برای من با اهمییت است.
555555555555555555555
لیست بولونیا
گلرها: Agliardi, Gillet.
مدافعان: Antonsson, Crespo, Garics, Morleo, Portanova, Rickler.
هافبک ها: Casarini, Kone, Krhin, Mudingayi, Perez, Pulzetti.
مهاجمین: Acquafresca,
Di Vaio, Diamanti, Paponi, Ramirez, Vantaggiato
اسم دی وایو توی لیست جلوه دیگه ای داره. خیلی دوسش داشتم ولی امید وارم امشب ناکام باشه. :دی
444444444444444444444
مربی بولونا :
ما کلیدی داریم بنام دی وایو . اگر او بتواند مدیریت کند ما موفق میشویم. باید به رامیرز اشاره کنم که برای ما مهم است.
ما در شرایط خوبی نیستیم و شاید در یک بازی خانگی به اولین برد برسیم. یک امتیاز در این دیدار برای ما بسیار ارزشمند است.
متاسفانه در بدترین زمان به یووه رسیدیدم. ما دو شکست داریم و انها دو برد و مطمعنا برای بدست اوردن سه پوینت تلاش میکنند.
بخاطر دو بازی بی امتیاز به شاگردانم توصیه لازم و روحیات از دست رفته را داشته ام و فکر میکنم نا امید نیستیم.
333333333333333333333
ظاهرا کاپتان خیلی رو فرمه و پر روحیه:
پیغامی رو قبل از بازی روی فیسش گذاشته:
“Ciao a tutti, un saluto prima di iniziare l’allenamento e a seguire in ritiro per la gara di domani contro il Bologna. A presto!”.
سلام. یک سلام پیش از شروع ورزش(بازی) با بولونا و بعد از دورخیز برای بازی که بزودی مشاهده خواهید کرد.
22222222222222222222
برای دیدن بازی هم فعلا یه لینک هست ولی تا موقع بازی مطمعنا 7-8 تایی خواهد بود
Watch Live Juventus - Bologna Online Video Italy - Serie A - Football
با اجازه جواد جان من ادرس رو میذارم.
Watch Football Online - FromSport - SportLemon.tv
مخصوص حمید جان و دوستانی که مشکل سرعت دارند.
توی لیست تا اون موقع چندتا لینک خواهد بود. یکی یکی امتحان کنید ببینید کدوم لینک مال
الریاضیه هست. چون سرعتش خیلی خوبه و سکته اش تقریبا هر 5-6 ثانیه 1 ثانیه هست. دقیقا بازی قبلی رو من نیمه دومش رو به خوبی دیدم.
11111111111111111111111
امیدوارم امشب 9 امتیازی بشیم