سلام دوستان
ممنون حمید جان ولی انگار یه خبراییه امشبم بازی اینتر با ناپولی رو زده پخش کنه
جواد جان دست گلت درد نکنه
اما بریم سر خبرها و حواشی قبل از دربی بزرگ ایتالیا :happy:
------------
مصافي غير قابل قياس
يكشنبه شب ورزشگاه جديد يوونتوس ميزبان مصافي حساس و پرهيجان ميان يووه و ميلان خواهد بود. فانتزي باز بزرگ بيانكونري در آستانه اين ديدار مهم گفت:«هيچ ديداري قابل قياس با ديدار مقابل ميلان نيست. يك ديدار بزرگ و اما تاكيد مي كنم كه براي سرنوشت قهرماني تعيين كننده نيست.»
الساندرو دل پيرو مي نويسد" در طول دوران بازيگري بازي هاي زيادي را تجربه كردم، ديدارهاي زيادي كه گل زدم اما در اين 18 سال هيچ مصافي قابل قياس با ديدار مقابل ميلان نيست. "
كاپيتان يووه به گذشته نيم نگاهي مي اندازد " در اولين سالي كه به يووه پيوستم در فصل 94/93 و مصاف ما و ميلان و البته فصل بعدش و پيروزي ما دل الپي، اين آغاز جدال حساس و تاريخي ما شد. به اين ترتيب مصاف ميلان و يووه براي من بسيار بسيار مهم است و از اين ديدار لذت مي برم. "
پينتوريكيو در ادامه از شروع فصل مي گويد: رقابت ها تازه شروع شده و اين دو تيم به تازگي چهره خود را يافتند و با ارامش و دقت به پيروزي فكر مي كنند. در ورزشگاه جديد بازي مي كنيم و پيش روي هواداران مان. تاكيد ميكنم كه منتظر اين جو هستم، جوي كه هر يكشنبه در خانه جديد ديده مي شود مي خواهيم اينگونه ادامه دهيم و راهي كه بسيار بسيار طولاني است.
حالا با امادگي كامل برابر ميلان به ميدان مي رويم
زننده گل يووه برابر كاتانيا كه خود را اماده رقابت برابر ميلان مي كند در استانه اين بازي تاكيد كرد كه اماده رقابت است و از ميلان هراسي ندارند" در لحظات خوبي هستم و مشكل مصدوميت ام تمام شد، مصدوميتي كه در ابتداي فصل مشكلاتي را برايم ايجاد كرد. اما حالا از بازگشت و بهبودي سريع ام خوشحالم.
گلي كه برابر كاتانيا به ثمررساندن را خيلي دوست دارم اما تيم خوب بازي كرد و تيم هماهنگي به ميدان قدم مي گذارد و ما از اين جهت خوشحاليم. گل زدن برايم مهم نيست موفقيت يوونتوس و كسب پيروزي ارزش زيادي دارد.
حالا با امادگي كامل برابر ميلان به ميدان مي رويم و مي خواهيم برنده از ميدان خارج شويم. تيم بزرگي هستيم و برابر رقيبي بزرگ به ميدان مي رويم اما ورزشگاه و هواداران مان به ما كمك مي كنند تا پيروز شويم.
فراموش نكنيد كه ويدال، ووچينيچ و پيرلو مهره هاي بزرگ و موثرند كه در تركيب يوونتوس به ميدان مي روند."
به صخره ایتالیا و یووه مشهور است، وارث فابیو کاناوارو و مدافعی ارزشمند و جنگنده که برای هر تیمی ارزش بسیار زیاد دارد. جورجو کیه لینی، مدافع ملی پوش بیانکونری هر چند فصل را به خوبی گذشته شروع نکرده و در نمایش های خود دچار لغزش شده اما یوونتوسی ها قدر او را به خوبی می دانند و حاضر به کنار گذاشتنش نیستند.
مطمئنا او در دیدار برابر میلان می تواند با نمایش قدرتمند بازگشتی شایسته داشته باشد. مجموعه یوونتوس به این دلیل که امید و روحیه را نزد او زنده نگاه دارند و ثابت کنند به او همچنان اطمینان دارند، در استانه دیدار حساس مقابل روسونری به شبکه یوونتوس دعوت شد تا گفت و گویی با هواداران داشته باشد.
دوئل بازی ایبرا
نمی تواند تنها یک رقابت فردی باشد، او مهاجمی گلزن و خطرناک است اما باید بگویم که تیم اماده است و بسیار خوب نیز خود را اماده این دیدار حساس کرده. به هر حال من نیز تلاش می کنم او را تحت فشار قرار دهم اما یک تیم هستیم و یک تیم نتیجه می گیرد و مطمئنا از شکست انان بسیار خوشحال خواهیم شد.
هواداران یار دوازدهم
در استادیوم جدید انرژی ویژه ای وجود دارد، فضایی خاص و هوایی تازه. در روز افتتاحیه هیجان فوق العاده ای را تجربه کردیم. این گروه به ما این هیجان را هدیه کردند. به مانند یک پسربچه هیجان زده شده بودم که هدیه دریافت کرده. با هم تیمی هایم صحبت می کنیم و همیشه به هواداران مان افتخار که همیشه درکنارمان هستند. این گروه یار دوازدهم ما در زمین هستند.
پیرلو مهره استثنایی
بازی مهمی است و ما راه شکست حریف را فراگرفته ایم. پیرلو یکی از مهره های بزرگ تیم مان است که می تواند در نتیجه گیری ما تاثیرگذار باشد. او مانند همیشه می تواند بازیکن بزرگ و تعیین کننده ای باشد.
نخستین بار
برای اولین بار یازده ساله بودم که در جایگاه تماشاگردان در دل الپی نشستم. میلان کاپلو برابر یوونتوس لیپی ما 4 بر یک پیروز شدیم و یک یکشنبه استثنایی و تاریخی برای من که دوست دارم تکرار شود.
7 سال بیانکونری
یک دوره مطمئنا به یادماندنی، با انگیزه و حسی خاص راهی یووه شدم و حالا هفت سال از ان سالها می گذرد. می خواهم به کار و تمرین ادامه دهم و یک یوونتوسی بمانم. امیدوارم که موفق شوم و افتخار می کنم که چنین پیراهنی با این رنگ می پوشم. 7 سال با یووه همراه با رشد و پیشرفت من بود، هم از پیشرفت شخصی و هم در دنیای فوتبال. زمانی که این پیراهن را می پوشم متوجه می شوم که چه ارزشی دارد.
کونته
جذاب، دقیق، مشکل پسند و یک یوونتوسی تمام عیار. هیجان را به ما بازگرداند. از نظر تکنیکی به تیم مسائلی را اورد که فوق العاده ارزشمند است. میان ما بازیکنان و او صمیمیت و در عین حال احترام وجود دارد. انگیزه عجیبی دارد و این انگیزه را به ما تزریق کرد. هر مربی روش خاص خود را دارد اما می تواند سال به سال و بازی به بازی سیستمش را تغییر دهد. با با روش های متفاوت و با توجه به سیستم حریف بازی می کنیم. اینجا صحبت از جزییات نیز هست.
میلان اما...
دوران متفاوتی ست، پیش از اغاز فصل میلان را شانس اول قهرمانی معرفی کردند. این گروه در اروپا نیز خوب نتیجه گرفته اما هدف ما قهرمانی ست و می خواهیم به بهترین شکل ممکنم برگردیم. ما تعادل خاصی میان مان دیده می شود. در حال حاضر ناپولی، اینتر، لاتزیو، رم و اودینزه نیز شانس قهرمانی دارند. با این حال همچنان میلان شانس نخست است اما امیدواریم صدرنشینی را ادامه دهیم.
جذب نکردن دل پیرو یکی از بزرگ ترین اشتباهات من بود