سلام دوستان
یوونتوسی ها هم در غیاب ملی پوشان گل کاشتن هم در تیم ملی:happy:
------------------
همكاري الكس و Airc ده ساله شد
همیشه زمانی که نام مهره ای خستگی ناپذیر، جنگنده و همچنان باانگیزه برده می شود او در صدر لیست قرار می گیرد و در یادها بی تردید نام او تداعی می شود، الساندرو دل پیرو . الکس، کاپیتان محبوب بیانکونری دهمین سال همکاریش با مارک AIRC را جشن گرفت.
پینتوریکیو زمان همکاری اش را به ده سال رساند تا همانند شماره ای که بر تن می کند همکاری با این مارک را نیز به ده سالگی برساند. مارک AIRC که بر روی پیراهن شماره ده یوونتوس حک شده همچنان به همکاری خود را این ستاره دوست داشتنی را ادامه می دهد.
الکس در این باره گفت: فکر نمی کردم که بتوانیم در کنار یکدیگر برای ده سال باشیم و یک بار دیگر شماره ده را با این مارک بر تن کنم. افتخار می کنم که روی پیراهنم چنین نامی دیده می شود، شماره ده مانند ده سال همکاری مان و حمایت این شرکت از من. خب بهتر است که یک گل برای همکاری مجدمان به ثمر برسانم.
در این سال ها در همه لحظات در کنار یکدیگر بودیم و لحظات بزرگی را تجربه کردیم اما این کافی ست و یک گل می تواند موثر باشد.
از خریدهای خود راضی به نظر می رسد و امیدوار است یوونتوس روند رو به رشد خود را طی هفته های اینده ادامه دهد و بتواند در پایان فصل در جایگاه مناسبی قرار بگیرد.
مدیر نقل و انتقالات یوونتوس در اخرین مصاحبه ی خود گفت:
" به این یوونتوس اطمینان دارم و ارائه کردن چنین نمایشی من را شگفت زده نمی کند ، باید از شکست پرهیز کرد ، کسانی که در یوونتوس هستند باید بر این باور باشند که یوونتوس واقعی باید چنین باشد البته نباید فراموش کرد که راه طولانی در پیش است "
به نظر می رسد که یوونتوس راه پیروز شدن را یافته است اما آیا کونته در ترانسفر بازیکنان مورد نظر را انتخاب می کند یا ... ؟
" انیلی با آمدن خود به یوونتوس هیجان بخشید چرا که وی در گذشته به همراه پدر خود همواره به یوونتوس نزدیک بوده است سپس با انتخاب کونته سعی کردیم تا وی بازیکنان مورد نظر خود را برگزیند ، بازیکنانی که شایستگی پوشیدن پیراهن سیاه و سپید را داشته باشند "
جذب پیرلو :
" جذب یک هافبک با کیفیت و بزرگ بسیار دشوار بود چرا که بازیکنان بزرگ در این پست بسیار اندک هستند ، ما در پی بازیکنی بودیم که شخصیت و کیفیت بالایی دارد و این دو مشخصه در پیرلو وجود داشت ، جذب پیرلو با تایید کونته صورت نگرفت چرا که وی سرمربی یوونتوس نبود اما باید پذیرفت که پیرلو در برنامه های کونته نقش اساسی خواهد داشت و در حال حاضر رابطه ی بسیار خوبی بین کونته و پیرلو برقرار است ، جذب پیرلو دشوار نبود چرا که پس از گفتگو با مدیر برنامه های وی همه چیز در یک ساعت به پایان رسید "
مشکلات یوونتوس در فروش بازیکن :
" فروش این بازیکنان کار دشواری بود ؛ کیمنتی - گریگرا - لگروتالیه - زبینا - سیسوکو - کامورانزی - ترزگه - تیاگو - پولسن - دیه گو و ترزگه ، در دوره ی مدیریت من ، یازده بازیکن را به فروش رساندم و تنها در فروش دو بازیکن ناکام بودم ، یاکوینتا بدلیل مصدومیت و آمائوری که تمام پیشنهادات را رد کرد و در این ناکامی نیز من مقصر نبودم "
خریدهای دشوار یوونتوس :
" دو خرید بسیار دشوار بودند ، ووچینیچ بدلیل اینکه رم حاضر نبود تا مبلغ مورد نظر را کاهش دهد و ویدال که باید با بایرن مونیخ رقابت می کردیم البته باید از بایرن مونیخ نیز تشکر کرد اما ما توانسته بودیم تا خواسته های لورکوزن را برآورده کنیم "
جذب ویدال :
" وی یک قهرمان است ، حضور ویدال در ترکیب مانند این است که ما با 12 بازیکن به میدان رفته ایم "
ساخت ورزشگاه جدید و سختی های آن :
" وجود یک مشکل در برنامه ها ممکن است که ساخت ورزشگاه را متوقف کند ، برنامه ی ساخت ورزشگاه جدید چند سال طول کشید و از دو سال پیش کار برای ساخت ورزشگاه شروع شد البته یوونتوس در دوره ی نخست وزیری برلوسکونی برای دریافت مجوز با مشکلات زیادی مواجه شد ، ورزشگاه یوونتوس از نظر ساختار از ورزشگاه آرسنال الگوبرداری کرده است "
ممکن است که فوتبال ایتالیا جایگاه فعلی خود را نیز از دست دهد :
" در ایتالیا درآمد حاصل از حق پخش تلویزیونی 70 در صد تمام درآمدها را تشکیل می دهد ، در انگلستان و آلمان در چنین شرایطی سیاست کنار گذاشته می شود اما ایتالیا با این وضعیت بیمار خواهد شد و دیگر توانایی رقابت با باشگاه های بزرگ جهان را نخواهد داشت "
رابطه با اینتر :
" در واقع بر خلاف رابطه ی موجود بین دو باشگاه رابطه ی خوبی بین انیلی و موراتی برقرار است اما مجلس فدرال خواستار بوجود آمدن چنین شرایطی بود "
وضعیت میلان و اینتر :
" ما نسبت به این دو تیم از جایگاه بهتری برخوردار هستیم ، میلان نسبت به فصل پیش 3 امتیاز کمتر دارد و اینتر با بنیتز نیز شروع بدتری نسبت به فصل کنونی داشت و سپس با لئوناردو همه چیز تغییر کرد ، ناپولی را نباید فراموش کرد "
نظر شما در مورد کونته :
" در کار با گروه و برقراری ارتباط با بازیکنان مختلف فوق العاده بود "
اگر یوونتوس قهرمان شود ، ستاره ی سوم بر سینه نقش خواهد بست ؟
" بدون شک ، در میدان مسابقه 29 اسکودتو کسب کردیم و با کسب یک قهرمانی دیگر ما 30 قهرمانی خواهیم داشت ، ستاره ی سوم ، در برابر میلان تلاش برای پیروزی مربی در تیم دمیده بود من را خوشحال کرد ، کونته تنها به یک چیز می اندیشد ، یوونتوس باید ضربه ی نخست برای نابودی را بزند "
پیروزی پرگل یووه در غیاب ملی پوشان
یوونتوس در غیاب بازیکنان ملی پوش تمرینات اماده سازی خود را ادامه می دهد و روز گذشته بانوی پیر در یک دیدار دوستانه موفق شد تیم کیه ری که در سری C1 فوتبال ایتالیا فعالیت می کند را با 9 گل شکست دهد.
یوونتوسی ها در نیمه ی اول با پنج گل به برتری دست پیدا کردند که در این میان دل پیرو - پاتزینتزا - په په و کوالیارلا ( 2 ) گل های یووه را به ثمر رساندند. در نیمه دوم نیز یووه دست از گلزنی برنداشت و چهار گل دیگر وارد دروازه ی حریف کرد تا در نهایت یووه با 9 گل تیم کیه ری را شکست دهد.
گفتنی است متری - موتا و تونی ( 2 ) گل های یوونتوس در نیمه ی دوم را به ثمر رساندند
لحظاتي باور نكردني براي كلوديو