• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
خب مثل اینکه پرونده فان پرسی هم بسته شد :

به نقل از رسانه های انگلستان و ایتالیا روبین فن پرسی ستاره باشگاه آرسنال برای پیوستن به یووه خواستار دستمزد ۱۳ میلیون یورویی شده است.مبلغ درخواستی فن پرسی فوق العاده بالاست و قطعا یووه با این درخواست مخالفت خواهد کرد و ممکن است پرونده ترانسفر او برای یووه همینجا بسته شود.این مبلغ حتی برای تیم های متمول منچستری هم فوق العاده بالاست و آن ها هم به سادگی با این درخواست کنار نخواهند آمد. شاید تنها تیم هایی مانند من سیتی و پاریس سن ژرمن بتوانند چنین دستمزدی را بپردازند.لازم به ذکر است زلاتان ایبراهیموویچ خرید جدید psg هم در پاریس دستمزدی ۱۳ میلیون یورویی در سال خواهد داشت.

با این حال فقط یوتیویچ میمونه برای خرید یووه

آخر فن پرسی میاد یا نه؟

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
آخر فن پرسی میاد یا نه؟

ظاهرا امروز باز توی رسانه های ایتالیایی و انگلیسی گفته میشه که یووه با ارسنال به توفق رسیده اند! اما هنوز هیچ خبر رسمی منتشر نشده.امیدوارم این جریان هر چه زودتر تموم بشه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان
------------------

حضور مارکیزیو در کنار مسی
fifa2013.jpg

حضور کلودیو مارکیزیو ستاره درخشان یووه در کنار لیونل مسی بر روی کاور فیفا 2013 برای تیفوسی های تورین بسیار جالب توجه بود و این درحالی است که مارکیزیو نیز از این موضوع خوشحال است.

کلودیو در این باره گفت: "وقتی به بازیکنان بزرگی که قبل از من در این کاور قرار گرفته اند نگاه میکنم، از حضور در کاور فیفا 13 و در کنار مسی احساس غرور میکنم. چیزی بود که از بچگی نه تنها بعنوان یک بازیکن بلکه بعنوان یک گیمر همیشه آرزویش را داشتم."

"نمایندگی کردن و عضوی از تیم مجازی EA بودن ، که واقع گرایانه ترین بازی فوتبال در جهان را ارائه میدهد و پدیده هرساله دنیاست، افتخار واقعاً بزرگی است. در این بازی معمولاً یووه را انتخاب می کنم ولی گاهی اوقات انتخاب تیمای ضعیف برای تست توانایی ها مناسب است."

دنیله سیسیلیانو مدیر بازاریابی بخش ایتالیایی Electronic Arts در مورد انتخاب مارکیزیو گفت:

"کلودیو بهترین فردی است که می تواند ایتالیا را در کاور فیفا 13 نمایندگی کند. او خلاق و با ظرافت با توپ کار می کند و فوق العاده با استعداد است و همچنین فصل باورنکردنی را تجربه کرده و علاوه بر این وی یکی از بزرگترین طرفدارای بازی های رایانه ای است و همه این خصلتها با اهداف تیم مجازی Electronic Arts همخونی دارد و او در کنار مسی قرار می گیرد که 3 بار توپ طلا را برده است. ما واقعاً هیجان زده ایم و بهتر از این نمیتوانستیم نسخه جدید فیفای امسال را عرضه کنیم."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

پوگبا دیروز توی تست پزشکی یووه حاضر شده و احتمالا امروز با یووه ثبت می کنه :happy:
از طرفی هم گویا فیورنتینا به ماتری علاقه مند شده و شاید این علاقه باعث جذب یووتیچ بشه در حالی که ماروتا همچنان می تازد :wacko::D
------------------

الکس در اغاز المپیک از ادامه فوتبالش در تیمی مناسب خبر داد
alex4.jpg

امشب در حالی که دنیا چشم به اففتاحیه رسمی بزرگ ترین رقابت ورزشی جهان ( المپیک 2012 لندن ) داشت الساندرو دل پیرو از اغاز این رقابت دیدنی ابراز خوشحالی کرد و خبر از احتمال ادامه دوران فوتبالش برای 5 سال اینده داد.

" این بزرگ ترین رویدادی ست که در کارنامه دوران بازیگری من وجود نداشت و این رویداد را در حیات ورزشی ام کم دارم، یک رویداد بزرگ که واقعا عاشق اش هستم، این بار هم همین طور است ، ورزش که همیشه لذت و اصلی ترین مسئله برای لذت من تمام ورزش ها، امروز برای چهار سال منتظر ماندیم تا این رویداد هیجان انگیز را ببینیم. المپیک لندن واقعا استثنایی ست، یک رویداد در شهر بسیار بسیار دیدنی دنیا. فورتزا اتزوری با ارزوی المپیکی خوب برای همه "

اما دوران بازیگری و اینده
احتمال حضور در امریکا " کشوری یگانه، مکان هایی که من همیشه از بودن در تعطیلات در این کشور لذت می برم، هنوز هیچ چیز مشخص نیست و باید ببینیم که در انجا و یا در کشوری دیگر چه خواهد شد. تنها می خواهم بهترین شرایط را برای بازی کردن فوتبال برای یک، دو، سه و یا پنج سال ."

ناراحتی از عدم تمدید با یووه
الکس این بار ناراحتی خود را از عدم تمدید قرارداد با یوونتوس پنهان نکرد " حقیقت این است که من انتظار این را نداشتم که قراردادم تمدید نشود. سال گذشته سال سختی بود، من همه چیز را گفته ام و هر چه می توانستم انجام بدهم در این سال ها انجام دادم، خلی خوشحالم و حالا به اینکه بتوانم سرنوشت را ادامه دهیم دارم، امروز سرنوشت از انچه که انتظار داشتم متفاوت است، برای ان باید به عقب برگشت. می خواهم بهترین شرایط را برای ادامه فوتبال انتخاب کنم بدون اینکه تلخی و ناراحتی باشد، حداقل از طرف من. "

اینده مربیگری
دل پیرو در روش مربیگری از گواردیولا به عنوان یک سمبل یاد می کند " اگر می خواهی یک مربی باشی باید راه گواردیولا را داشته باشی. اما در کنار هیجان تراپاتونی ، میل به پیروزی لیپی، برنامه و نظم کاپلو، چشم انداز انچلوتی. "

بهترین پیروزی و رکوردها
"برای من بهترین در دوران بازیگری ام جام جهانی ست اما در سایر استادیوم ها که مورد تشویق قرار گرفتم مثل برنابئو، و اخرین کاپ ام در اخرین بازی ام در تورینو ، مردمی که بیش از بیست دقیقه مرا تشویق کردند. چیزهایی که نمی توانم توضیح بدهم اما همیشه در ذهنم می ماند و البته لحظاتی مانند فینال یورو 2000 که پس از ان یورو که از دست رفت، جام جهانی به دست امد. "

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ترکیب بازی با هرتابرلین :)

Untitled.jpg

ادیت:

نیمه اول یک مصدوم داشتیم یک گل :(

دچلیه مصدوم شد و ماتری روی پاس ویدال گل زد .

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
کد خبر : 977990 زمان ارسال : شنبه 1391/05/07 16:40

[h=1]کونته و مذاکره با فدراسيون فوتبال ايتاليا[/h]
[h=2] آنتونيو کونته، سرمربي يوونتوس، قصد دارد در مورد جريمه اش به خاطر عدم اطلاع رساني در مورد برخي تباني ها در رسوايي اسکومس پولي با فدراسيون فوتبال ايتاليا وارد مذاکره شود.[/h]
00038140.jpg

سرمربي بيانکونري يکي از چهره هاي سرشناسي است که در رسوايي اخير فوتبال ايتاليايي تحت بازجويي قرار گرفت و متهم است که در مورد تباني در دو ديدار به پليس اطلاع نداده است.

در صورتي که اتهام کونته ثابت شود، ممکن است با محروميتي طولاني مدت روبرو شود و به همين خاطر تصميم گرفته در اين زمينه با مديران فدراسيون فوتبال ايتاليا وارد مذاکره شود.

به گزارش رسانه ها، اين به معناي اثبات کامل اتهام کونته نيست بلکه اين يک توافق بين دو طرف است تا با اجراي يک محروميت توافقي، از ادامه تحقيقات در مورد او خودداري شود.

در صورت قبول اين درخواست، احتمالا کونته براي سه تا چهار ماه از همراهي تيمش محروم خواهد شد و به اين ترتيب يوونتوسي ها بايد يک مربي موقت به عنوان جانشين او در نظر بگيرند.

از مارکو باروني، سرمربي تيم جوانان باشگاه و ماسيمو کارره را، يکي از کمک هاي کونته، به عنوان جانشينان احتمالي او نام برده مي شود اما هيچ يک از آنها تجربه کار در چنين سطحي را ندارد.

منبع خبر: سایت ورزش 3

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر همه یونتوسی های عزیز...
من یه یوونتوسی دو آتیشم...
درود بر یوونتوس و الکس کبیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
Untitled.jpg

بازی با گل های ماتری و شماره 17 خودمون کراسیچ ( فکر کنم باید بگیم جانشین په په ) تموم شد.:happy:

خوش آمدید دوست من

امیدوارم همیشه به تاپیک خودتون سر بزنید و با پست هاتون ما رو تنها نگذارید :happy:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

بازی با گل های ماتری و شماره 17 خودمون کراسیچ ( فکر کنم باید بگیم جانشین په په ) تموم شد.:happy:

خوش آمدید دوست من

امیدوارم همیشه به تاپیک خودتون سر بزنید و با پست هاتون ما رو تنها نگذارید :happy:

ممنون دوست عزیز یوونتوسی من...

مشاهده پیوست 178858

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

بهنام جان خیلی خوش اومدی . امیدوارم اینجا بهت خوش بگذره و با هم جشن های بزرگ بگیریم.

////

خب خیلی راحت بعد از اون بازگشت بزرگ به چالش کشیده شدیم باز. البته خوب این قضیه دیگه به شکلی ثانویه گریبانگیر شده ولی اثرش از هر اولیه ای بدتره/
کونته ممکنه حتی بیشتر از یکسال هم محروم بشه. اصلا مشخص نیست. / این 3 الی 16 ماه همش گمانه زنی هست و قبلا هم دیدیم که تو ایتالیا رای نهایی همیشه چیزی فراتر از گمانه زنی ها بوده.
درسته ایتالیا یه جورایی ظاهرش بی در پیکر تر هست ولی حکمهاش تو هر زمینه ای سنگین تر هست. از یه ضربه ساده که بازیکن رو 5 جلسه محروم میکنه بگیر تا حکم های 06 و الی آخر.
من فکر میکنم بهتره تیم خیلی سریع یه مربی ای که به نوع تیم بخوره رو انتخاب کنه. کونته به نظر من با این شرایط خیلی دور شده و حداقل یه نیم فصل رو نیست. حالا تو این مدت چیکار میخوان بکنند رو نمیدونم ولی فکر اینکه مثلا کونته سر تمرین هم باشه ولی تو بازی نباشه و ... این اصلا جالب نیست و چشم بسته میشه گفت اثر مربی از 40 درصد هم کمتر میشه.

زمان بدی هم هست. الان مربی بدرد تیم ما بخور دیگه از کجا پیدا میشه. کاش دشام آزاد بود. وضع خوبی نیست.

خرید ها هم که حرفشو نزنیم بهتره. اخرش ما یه تمام کننده بدرد بخور نخواهیم خرید. دوستان در ماه رمضان نفرین به ماروتا رو فراموش نکنید :دی

پ.ن: خیلی خیلی خیلی از حضور کراسیچ بجای په په استقبال میشه. گلف باز! :دی / کراسیچ سرعت و تکنیک و چشم باز بهتری داره و اصلا خیلی بهتره من نمیدونم چرا کونته پارسال باهاش خوب تا نکرد مخصوصا با اون سیستم کونته این خیلی کارایی داشت ولی خب الان خوشحالم که تیم رو ترک نکرده تو اون روزها.

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
جونم تیمم.جونم یووه.جونم تاپیکمون.جونم اتحاد بچه های خودمون.
انقد دسیسه بچینید تا خسته شید.با مربی بی مربی فهرمان خودمونیم.مهاجمم میگیریم جواد(جی وی دی) .ببین حالا
چقد خوشحالم که کراسیچ هنوز هست.دوسش دارم.
ممنون جواد(j2006n) جون که تاپیک . بالا نگه میداری.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ممنون از جواد عزیز...

picture-3.gif

buffon-prandelli490ai.jpg

جانشین کونته چه کسی میتواند باشد؟

یوونتوس از روز اول پشت آنتونیو کونته ایستاده است. از زمانی که خانه او توسط پلیس تفتیش شد تا همین پنجشنبه که مشخص شد او باید به اتهام عدم گزارش از اطلاع از شرطبندی در دو مسابقه سیه نا، باید در دادگاه حاضر شود.

"من شخصا 20 سال است که او را میشناسم" پرزیدنت آنیلی در کنفرانس با عجله ای که در ماه می برگزار شد این را گفت. "من از خصوصیات اخلاقی او با خبر هستم و میخواهم یک چیز را قبل از اینکه شایعات شروع شود برای همه روشن کنم. آنتونیو کونته مربی ماست و فصل آینده که ما به لیگ قهرمانان بازمیگردیم هم مربی ما خواهد بود."
مطمئنا این یک امیدواری بود اما واقعیت ممکن است چیز دیگری باشد ]حداقل برای بخشی از فصل [. یوونتوس بر بیگناهی او اصرار میکند، اما با توجه به متزلزل بودن شرایط مربی، اینکه باشگاهی در حد و اندازه های بانوی پیر به فکر جایگزین در صورت محرومیت هافبک سابقش نباشد، غیر حرفه ای به نظر میرسد.

چگونگی محرومیت کونته هنوز نقل رسانه هاست. چنین اتهامی میتواند 6 ماه محرومیت در پی داشته باشد اما در صورتی که او مدعی دادخواست شود ممکن است این محرومیت به دو سه ماه کاهش یابد. در این صورت او به چیزی اعتراف خواهد کرد که در حال حاضر با غضب آن را انکار میکند و چیزی که آنچنان به شخصیت او نمیخورد.

اما در صورتی که این تاکتسین مجبور به دوری از کنار زمین شود، گزینه های یوونتوس چه خواهد بود؟ مطمئنا این انتخاب از بین انجلو السیو و کریستین استلینی، دستیاران کونته نخواهد بود. چرا که آنها هم باید در بررسی هایی بی گناهیشان را اثبات کنند.

بیشتر صحبتها از یک گزینه داخلی مربوط به ماسیمو کاررا است. مدافع سابق یووه که در فصل 95-94 به همراه کونته فاتح اسکودتو شد. یوونتوس در سال 2009 وی را به کادر مربیگریش اضافه کرد و کاررا که مدرک مربیگری B را نیز در اختیار دارد، از تابستان گذشته جزئی از تیم کونته بوده است.

این انتخاب مناسبی خواهد بود، حتی در صورتی که بازیخوانی و تبحر او در کنار زمین زیر سوال باشد، خصوصا در بالاترین سطح.

گزینه دیگر این است که یوونتوس کس دیگری را به عنوان مربی موقت انتخاب نماید؛ اما چه کسی قادر است فوتبالی که کونته در یووه پیاده کرده را ادامه دهد؟ مخصوصا وقتی بدانیم استراتژی ترانسفرینگ قهرمان سری آ در تابستان امسال بسیار تحت تاثیر تفکرات مرد لچه ای بوده است.

اینجاست که یوونتوس میتواند خلاقیت به خرج دهد. حتی در صورتی که احتمال این کار خیلی کم باشد؛ در حدی کم که مثلا فرض کنیم اینتر و فیورنتیا در بازار نقل و انتقالات با یکدیگر کاری را انجام بدهند!

برای رعایت عدالت در نوشته – و این که کونته را از قبل گناهکار ندانیم – بیایید بگوییم مربی سابق باری برای 4 ماه محروم خواهد شد. آیا با توجه به تنش های موجود گذشته و حال آیا امکان درخواست از فدراسیون فوتبال ایتالیا برای قرض دادن چند ماهه پراندلی طی یک قرارداد نیمه وقت و کوتاه مدت به آنها وجود دارد؟

مربی سابق فیورنتینا قبلا اعلام کرده است که دلش برای مربیگری روزمره در یک باشگاه تنگ شده است. و اینکه مربیگری در تیم ملی آیا واقعا یک شغل تمام وقت محسوب می شود؟ بین زمان حال تا ژانویه آتزوری 4 بازی مقدماتی جام جهانی خواهد داشت – بلغارستان، ارمنستان در خانه حریف، جزایر مالت و دانمارک. مطمئنا تا آن زمان او برای آماده سازی برای این بازیها به لباس ایتالیا بازخواهد گشت، اما تا آن زمان فرصت این را دارد تا با خیلی از آن بازیکنان در باشگاهی در سطح لیگ و بین المللی کار کند؛ با توجه به اینکه تاثیر یووه در آتزوری انکار ناپذیر است. این فرصتی برای هر دو طرف (باشگاه و کشور) خواهد بود.

ممنک است برخی به راحتی بگویند چنین انتخابی موجب بروز اختلاف سلایقی خواهد شد، خصوصا بین باشگاههای رقیب. ممکن است از همین حالا صدای مدیر یکی از این تیمها که میگوید پراندلی بازیکنان یوونتوسی "خود" را جلوتر از بازیکنان دیگر تیمهای سری آ در ترکیب قرار میدهد شنیده شود.

خود پراندلی هم شاید تصور هیاهوی ناشی از این انتخاب را نداشته باشد، حتی در قراردادی موقتی، پوشش رسانه ای را به همراه خواهد داشت. او قبلا و به درستی به خاطر اینکه نام پسرش را در بین کادر تیمش در یورو 2012 قرار داده بود، توسط رسانه ها مورد انتقاد قرار گرفته. هر حرکت او زیر ذره بین قرار خواهد گرفت و ممکن است بارها و بارها با سوالاتی از قبیل اینکه کدام تیم برایش در اولویت قرار دارد مواجه شود.

حتی ممکن است این مربی سابق پارما با ایده کار به عنوان جانشین موقتی کس دیگری به کل مخالف باشد. و اینکه به او گفته شود سبک فوتبالی خاصی که ممکن است قبول نداشته باشد را دنبال کند. ممکن است فدراسیون هم مخالف اینکار باشد، به دلایل قابل درک، برای سهیم کردن کس دیگری در استفاده از مردی که با آنها قرارداد دارد و نقشش در راه مقدماتی جام جهانی برای آنها حیاتی است.

مثلث پراندلی – ایتالیا – یوونتوس همانند دیگر احتمالات بعید تابستانی همچنان انتقالی فانتزی باقی میماند. اما در روزگاری که پول در اولویت است مربیان با کیفیت همگی در باشگاههای دیگر مشغول به فعالیت هستند، ممکن است یووه در جایگزینی مردی که در حال حاضر به نظر غیر قابل جایگزینی به نظر میرسد، نو آوری و خلاقیت به خرج دهد.

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان

10 بازی در لیگ و سه بازی در لیگ قهرمانان بدون کونته

بر اساس آخرین اخبار منتشر شده انتونیو کونته سرمربی یوونتوس به مدت 3 ماه از همراهی باشگاه تورینی محروم شده و یووه در اولین دیدار رسمی خود در سال جدید مقابل ناپولی در سوپر کاپ بدون کونته خواهد بود.
بر این اساس درصورتی که محرومیت سه ماهه ی انتونیو کونته به صورت رسمی اعلام شود وی از همراهی یوونتوس در 10 دیدار سری آ و سه دیدار از مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا محروم خواهد بود.
محرومیت کونته از روز اول اگوست شروع و در اول نوامبر به پایان خواهد رسید.در این مدت بارونی سرمربی تیم جوانان باشگاه یوونتوس هدایت تورینی ها بر عهده خواهد داشت و بعد از آن کونته به تیم اضافه خواهد شد.

اول از همه به دوست یوونتوسی عزیزمون که جدید هست خوش آمد گویی میگم امیدوارم قهرمانی در اروپا رو با هم جشن بگیریم....
دوم اینکه حالا اینا می خواند چیکار کنند؟یه مربی جدید؟یا اینکه از دور کنته مربی گری کنه...؟به نظر من نبود کنته در کنار تیم با این شرایط خیلی بده و از نداشتن مربی هم بدتره.چونکه نمی تونه نظراتش رو مستقیم به بازیکنا بگه و سخت میشه کارمون...
ولی اینا هر کاری بکنند نمی تونند ما رو از قهرمانی دور کنند... :cool:
فروزا یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

هرچی بیشتر از بازی کردن لیخشتاینر برای یووه می گذره بیشتر بهش علاقه مند می شم بازی دیروز هم واقعا عالی بود:happy:

چند خبر از یووه .
-----------------

لیخشتاینر : همه ما پشت کونته هستیم
timthumb.php

Juventusfc.iR – استفان لیختشتاینر در صحبتهایی اعلام کرد که اعضای یوونتوس از آنتونیو کنته، لئوناردو بونوچی و سیمونه په په حمایت می کنند؛ کسانی که این روزها مورد اتهام دست داشتن در جنجال اسکومسه پولی مورد بازرسی قرار می گیرند.

آنتونیو کونته ، سرمربی تیم یوونتوس در کنار سیمونه په په و لئوناردو بونوچی این روز ها از سوی دادستان پالاتزی مورد بازجویی قرار میگیرند ، کنته و په په تنها در گیر مسئله شرطبندی هستند اما لئوناردو بونوچی به خاطر فساد ورزشی و مسئله تبانی میتواند سه سال محروم شود ، در این میان آندره آ آنیلی و دیگر اعضای باشگاه یوونتوس حمایت خود را از بازیکنان و مربی خود اعلام کرده بودند.

استفان لیختشاینر ستاره سوئیسی یوونتوس نیز در صحبت هایی در این باره گفت :

” یوونتوس یک خانواده بزرگ است ، و همه ما پشت مربی مان ، کونته ، بونوچی و سیمونه په په و دیگر اعضای کادر فنی یووه که درگیر این مسائل هستند هستیم . آنها افراد حرفه ای در مجموعه یوونتوس هستند و به طور کامل از آنها حمایت میکنیم ”

امیدواری به بازگشت کراسیچ
krasic5.jpg

دیدار تدارکاتی روز گذشته یووه برابر هرتابرلین نشان داد که یوونتوسی ها با توجه به مشکلاتی که چند روزی ست اردوی این تیم را تحت تاثیر قرار داده همچنان به دنبال پیروزی و نشان دادن انگیزه های برتری شاند و حتی بیشتر از قبل به هماهنگی و ثابت کردن روحیه جنگندگی و شکست ناپذیری گذشته ایمان دارند.

این بازی نه تنها نتیجه خوبی داشت بلکه برای برخی از بازیکنان روحیه بخش بود. در کنار ماتری که با گلزنی نشان داد همچنان می خواهد یوونتوسی بماند، میلوش کراسیچ که مدتی مورد بی لطفی قرار گرفته بود نیز توانست عملکرد خوبی داشته باشد و در اخرین دقایق بازی نیز گلزنی کند.

بسیاری از بازگشت احتمالی وی در ترکیب یووه استقبال کردند و هواداران زیادی برای او پیام تبریک فرستادند، کراسیچ در این خصوص گفت " خوشحالیم، یک گل باورنکردنی و زیبا که مرا به اینده ام امیدوار تر کرد، ممنونم از گروه هواداران که همیشه در کنار من بودند و حالا یک بار دیگر از من حمایت کردند. "

اما لیختشتاینر که از نظر کونته بسیار خوب ظاهر شد نیز می گوید " ازمون بسیار خوبی بود، من خوشحالم که هم خودم و هم تیم بسیار خوب بازی کرد. اینکه در پست های دیگر بازی کنم برایم خوشایند است و دوست دارم این شرایط را امتحان کنم. " اما مشکلاتی که برای کونته پیش امده " یوونتوس یک خانواده بزرگ است و ما همگی در کنار مستر ، سیمونه و لئو هستیم. ما یک هدف داریم و همگی با یک انگیزه به دنبال پیروزی هستیم. "

در این میان پائولو دچلیه با اسیب دیدگی جزیی از ناحیه عضله پا روبرو شد و شرایط او چندان خطرناک نیست و گفته می شود می تواند یووه را در دیدار مقابل ناپولی همراهی کند.

اخباری از نقل و انتقالات احتمالی یووه
transfer5.jpg

شایعات نقل و انتقالات امروز هم دنبال شد، هر چند که در روزهای اخیر این بخش کمتر مورد توجه قرار گرفته بود اما امروز یک بار دیگر رسانه ها از تمایل یوونتوسی ها به جذب ادین ژکو نوشتند و او را گزینه اصلی سران بانوی پیر برای این فصل دانستند. هر چند که در گذشته نیز او بارها در لیست یووه قرار داشت.

اما در کنار او، یک بار دیگر از فن پرسی به عنوان خرید احتمالی یووه یاد شد. جنگ اصلی میان یوونتوس و منچستر است. با این حال برخی تاکید دارند که ماروتا دست از خرید این مهره برداشته و ژکو بیش از وی در حال حاضر در تیرس توجهات بانوی پیر قرار دارد.

همچنین نمایش کراسیچ برای یوونتوسی ها امیدوار کننده است، اما مدیر برنامه های وی تاکید کرد که باید سرنوشت او مشخص شود زیرا نمی تواند یک سال دیگر را نیز مانند سال گذشته پشت سر گذارد.

در این میان در لیست مهاجمین از هانتلار نیز یاد شد و به یووه پیشنهاد دادند به خرید این مهره نیز توجه کند. با این وجود یووتیتچ نامش از گزینه های یووه حذف نشده است.

در مورد ال کادوری نیز گفته شد مذاکرات به بمبست رسیده و خبری از حضور او در یووه نیست.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
اول از همه به دوست یوونتوسی عزیزمون که جدید هست خوش آمد گویی میگم امیدوارم قهرمانی در اروپا رو با هم جشن بگیریم....

مخلص فری خان گل هم هستیم...
هر کاری هم که کنن انشالله امسال هم جام مال خودمونه...
زنده باد یووه و یوونتوسی...:D

Last edited:

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
آنتونیو کونته، مربی یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که نگران بازپرسی ها از او راجع به احتمال دست داشتنش در اسکومسه پولی نیست.

این درحالی است که مربی کنونی یوونتوس به اتهام احتمال دست داشتن در دو تلاش برای دست بردن در نتیجه بازی فصل گذشته سیه نا ،مورد بازپرسی قرار گرفته است و رسانه های ایتالیایی اعلام کرده اند که این مربی ۴۲ ساله به دنبال مسیری است که از محرومیت احتمالی اش بکاهد.به گزارش وبسایت ساکروی هنوز تصمیم نهایی و قطعی دراین باره گرفته نشده و احتمال محرومیت کنته و تعدادی از بازیکنان ایتالیایی وجود دارد. اما این مربی ایتالیایی خونسرد است . آنتونیو کونته در این باره به خبرنگاران گفت :

” من به سیستم قضایی ورزشی اعتماد دارم ، اگر مجالی برای صحبت کردن باشد در این باره صحبت میکنم ، اما به هیچ وجه نگران این مسئله نیستم ، به ویژه اینکه هنوز چیزی رسمی نیست و تصمیم قطعی در این باره گرفته نشده است . ”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ورودی های رسمی یوونتوس در فصل 2012-2013

شماره پست نام توضیح و مبلغ

- هافبک مائوریسیو ایسلا 9.4 میلیون یورو برای نیمی از مالکیت این بازیکن از اودینزه.
- هافبک کوادو آساموا 9 میلیون یورو برای نیمی از مالکیتش از اودینزه.
- هافبک سباستین جووینکو 11 میلیون یورو، فسخ مالکیت اشتراکی
- مدافع لوسیو بازیکن آزاد - از اینتر

فعلا هم خبری از خرید یک مهاجم بزرگ که چند ساله یووه دنبالشه نیست...
کجایی موجی که یادت بخیر...

بالا