JVD
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 5,650
- لایکها
- 6,500
درود
نه اون که مشخص شد ایراد از مانچینی بود وگرنه ژکو بسی بازیکن خوبی بیده :دی
داغ منو تازه نکنه جواد :wacko:
ولی ژکو بازیکنی هست که نوع بازیش باز به ما میخوره. فکر کن اینو داشتیم با سوارز! وای حیف که نمیشه :دی
اما درکل من چیزی رو که میدونم اینه که اگرچه تو پول شاید زورمون به میلان برسه که میرسه ولی توی پرداخت کردن پول یووه همیشه خیلی وسواس به خرج میده و نتیجه این میشه که به نظر من ما باید بیخیال گزینه هایی بشیم که میلان دنبالشون باشه چون میلان خیلی راحت تر از یووه دست به جیب میشه و البته از طرفی سیاست یووه خب معمولا اینطوری بوده دیگه/ این از قدیم بوده هرچند این سالها خیلی بدتر شده.
مضخرفه. منظورم خبر نیست. منظورم همین سیاست پول کم دادن یووه هست.
هیچ دلیلی به نظر من وجود نداره که بوفون بخواهد تخفیف بده. من بودم بیشتر هم میگیرفتم. بوفونه! چون سنش بالا تر میره نباید قراردادش رو کمتر کنند چون بدون شک رو دستش نیست. حالا نیمکت نشین و 40 ساله که نشده. تو گل وایمیسه پس باید پولشو میدادن. حتی بعد از بازیهای یوروش باید قرارداد بهتری هم بهش میدادند.
قسمت بعدیش هم مدتش هست. به نظرم خجالت آوره. با الکس هم همین کارا رو کردند. برای دروازبان باید بیشتر ببندند . فوقش اگر افت هم بکنه مثلا در 38 سالگی دیگه گلر دوم که هست! چه برسه به اینکه این بوفون با این بدن مطمئنا مثل ون در سار در سنین بالاتر هم خواهد درخشید.
//
سلام دوستان
این هم یکی از مهاجم های مورد علاقه من و حرص در بیار داش جواد
نه اون که مشخص شد ایراد از مانچینی بود وگرنه ژکو بسی بازیکن خوبی بیده :دی
داغ منو تازه نکنه جواد :wacko:
من ترجیح میدم توز رو نداشته باشیم. بازیکن خوبیه ولی دوست ندارم تو یووه باشه. حالا نه که ماروتا عرضه گرفتنش رو داره!!!اکنون باید منتظر ماند و دید نتیجه مذاکرات روزهای آینده ایجنت های توز و ژکو در میلان با نمایندگان دو تیم پر افتخار ایتالیایی چه نتایجی دنبال خواهد داشت .
آیا ماروتا برنده دوئلش با گالیانی بر سر جذب ژکو خواهد بود ..
ولی ژکو بازیکنی هست که نوع بازیش باز به ما میخوره. فکر کن اینو داشتیم با سوارز! وای حیف که نمیشه :دی
اما درکل من چیزی رو که میدونم اینه که اگرچه تو پول شاید زورمون به میلان برسه که میرسه ولی توی پرداخت کردن پول یووه همیشه خیلی وسواس به خرج میده و نتیجه این میشه که به نظر من ما باید بیخیال گزینه هایی بشیم که میلان دنبالشون باشه چون میلان خیلی راحت تر از یووه دست به جیب میشه و البته از طرفی سیاست یووه خب معمولا اینطوری بوده دیگه/ این از قدیم بوده هرچند این سالها خیلی بدتر شده.
بوفون که اکنون بیشترین دستمزد در میان دروازه بان ها را در کل اروپا را دریافت میکند و گران قیمت ترین بازیکن یوونتوس محسوب میشود ،باید برای تمدید با یووه با کاهش دستمزد همراه باشد .
بر اساس این گزارش انتظار میرود فردا صبح جیانلوئیجی بوفون با حضور در گالیلو فراریس قراردادی جدید به مدت دو سال و با دستمزد ۵ میلیون یورویی با یووه امضا کند .
بوفون پیش از این ۶٫۵ میلیون یورو دستمزد را داشته و با این قرارداد تا ۳۷ سالگی و سال ۲۰۱۵ سنگربان بیانکونری ها خواهد بود .
مضخرفه. منظورم خبر نیست. منظورم همین سیاست پول کم دادن یووه هست.
هیچ دلیلی به نظر من وجود نداره که بوفون بخواهد تخفیف بده. من بودم بیشتر هم میگیرفتم. بوفونه! چون سنش بالا تر میره نباید قراردادش رو کمتر کنند چون بدون شک رو دستش نیست. حالا نیمکت نشین و 40 ساله که نشده. تو گل وایمیسه پس باید پولشو میدادن. حتی بعد از بازیهای یوروش باید قرارداد بهتری هم بهش میدادند.
قسمت بعدیش هم مدتش هست. به نظرم خجالت آوره. با الکس هم همین کارا رو کردند. برای دروازبان باید بیشتر ببندند . فوقش اگر افت هم بکنه مثلا در 38 سالگی دیگه گلر دوم که هست! چه برسه به اینکه این بوفون با این بدن مطمئنا مثل ون در سار در سنین بالاتر هم خواهد درخشید.
//