سلام دوستان عزیزم
باز هم یک فینال دیگه و بازم نایب قهرمانی برای یووه , بچه های تیم در مجموع عالی بودن و فقط فینال ما خودمون نبودیم و شاید تغییر سیستم یووه هم به رئال کمک شایانی کرد ولی در مجموع همه عالی بودن و اینشالله همنطوری که رئیس گفته تموم طرفدارای آسیب دیده در شب بازی در تورین بازی فینال سال بعد در ورزشگاه به تماشای تیم محبوب خود بنشینند البته با تغییراتی که الگری مد نظر داره امکان این امر بسیار زیاد است و به امید دیدن سه گانه ای روئیایی برای یووه در سال آیند
از شب بازی فینال و باخت تیم من روز شماری می کنم برای فینال سال بعد و البته یک تیم منسجم و اینشالله بدون مصدوم برای فصل بعد , پس تیم های دیگه باید خوش شانس باشن تا در این راه با یووه بر خورد نکنند که خواهی نخواهی حذف خواهند شد سال پیش رو دیگه سال ماست دیگه ما اون تیم بحران خورده نیستیم و وقتی بازیکنی مد نظر تیم باشه روئیای داشتنش پیرمون نمی کنه ما یوونتوس هستیم تیم اول تورین تیم گوره خر های رام نشدنی^_^
یه چیزی روی دلم مونده باید حتما بگم مانژو گلت فوق العاده بود گلی زدی که حتی گرون قیمت ترین بازیکن ها هم سالها با تلاش نمی تونند بزنند مانژو ممنونیم که غم شکست در فینال رو برای لحظاتی با گل فوق العاده ات از یادمون بردی ممنون مانژو
فقط بازم نکته ای هست بوفون عزیزم سوپر من من که با موندنش تا یک سال دیگه قلب هامون رو پر از شوق کرد و اما بعد با قطعی کردن خداحافظیش دلمون رو شکست بعد از الکس ندود کامو ترزگل تو آخرین شاهزادمون بودی که بانویت رو هیچ وقت نا امید نکردی ...
بسه پر حرفی نکنم :دی
زنده باد یووه و یووه ای ها