• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
یکی اینکه واقعا متاسفم با این طرز کامنت گذاشتنت
بعد شما امسال بدون داوری هیچی نشدین تو لیگ چرا حالا دستمال کشی ارسنال رو میکنی
جناب طرز کامنت! امسال شما با داوری تو لیگ به کجا رسیدین؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
باز بعد چند وقت اومدی جوگیر شدی شما سرنوشت لیگها رو داری مشخص میکنی
بازی با استون ویلا اون فوی بیشرم بیخود ویلیان رو اخراج نمیکرد و گل سالم ماتیچ رو مردود اعلام نمیکرد الان اینجور جو نمیدادین عیب نداره بلاخره اتحادیه یجور باید زهرشو به چلسی بریزه تو این بازی هم پنالتی روی تورس گرفته نشد
جالبه من هر پستی میدم یکی از چلسی میاد میگه جوگیر شدی!!!خخخخخ
آخر فصل وقتی تمومی این حرفاتون رو نقل قول کردم ببینم پیداتون میشه ببینیم کی جوگیر شده بود!!!
من تکلیف هیچ لیگی رو مشخص نکردم و حتی گفتم بارسا 50% راه قهرمانی رو با این بردش رفت که شاید تو واقعیت بیشتر هم باشه!!!
تو جزیره هم با این بازیکنایی که در مقایسه با سیتی و چلسی داریم حتی تا اینجا اومدن هم شاهکار بوده و اگه قهرمان بشیم یه فوق شاهکار میشه،ولی من نگفتم لیورپول قهرمان میشه و همین الانشم شانس قهرمانی سیتی بالاتره...(مخصوصآ اگه سوارز و استوریج و کوتینیو به اندازه ی بازی با ساندرلند در بازیهای آینده خودخواه باشن اصلا شاید نتونیم بین 4 تا باشیم!!!)
از آرسنال هم بابت متوقف کردن سیتی ممنونیم ولی ای کاش میتونست ببره...(بردش خیلی بیشتر به دردمون میخورد تا مساوی)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
داوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :general611: داوری امسال که به چلسی و سیتی خوب حال داده!!!! پنالتی بازی با وست هم که تری با آرنج زد کارول رو پنالتی شاهکار بازی با وستبرومویچ در استمفوردبریج دقیقه 94. اخراج میکل در بازی رفت با آرسنال! پنالتی روی ولکات. اخراج اشتباه یونس کابول. اخراج اشتباه چمبرلین که شاهکار داوری بود!!! اگر این فصل داوری به ضرر تیمی باشه اون آرسنال و منچستر بوده و یکمی هم لیورپول. به هیچ تیم هایی هم اندازه سیتی و در درجه بعد چلسی حال نداده به قول یکی از دوستان که همش میاد تو تاپیکمون میگه داور بتون حال داد، اما وقتی داوری به ضررمونه غیب میشه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

داوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :general611: داوری امسال که به چلسی و سیتی خوب حال داده!!!! پنالتی بازی با وست هم که تری با آرنج زد کارول رو پنالتی شاهکار بازی با وستبرومویچ در استمفوردبریج دقیقه 94. اخراج میکل در بازی رفت با آرسنال! پنالتی روی ولکات. اخراج اشتباه یونس کابول. اخراج اشتباه چمبرلین که شاهکار داوری بود!!! اگر این فصل داوری به ضرر تیمی باشه اون آرسنال و منچستر بوده و یکمی هم لیورپول. به هیچ تیم هایی هم اندازه سیتی و در درجه بعد چلسی حال نداده به قول یکی از دوستان که همش میاد تو تاپیکمون میگه داور بتون حال داد، اما وقتی داوری به ضررمونه غیب میشه.
دل خجسته ای داری شما قوت قلب هواداران ارسنال
شما بازیکن ارسنال میاد مثل والیبالیستها توپ رو میزنه میگی پنالتی نبوده بعد میای کارشناسی داوری میکنی اون باید اخراج میشد فلانی باید محروم میشد به شما بود تیم ها رو نابود میکردید

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
شما بازیکن ارسنال میاد مثل والیبالیستها توپ رو میزنی میگی پنالتی نبوده بعد میای کارشناسی داوری میکنی اون باید اخراج میشد فلانی باید محروم میشد به شما بود تیم ها رو نابود میکردید تا قبل اینا میومدی از داوریهای به نفع منچستر میگفتی حالا دیدی تیمت جایی نرسیده شدی حامی منچستر و لیورپول فعلا مراقب باشین اورتون جاتونو نگیره

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
شما بازیکن ارسنال میاد مثل والیبالیستها توپ رو میزنی میگی پنالتی نبوده بعد میای کارشناسی داوری میکنی اون باید اخراج میشد فلانی باید محروم میشد به شما بود تیم ها رو نابود میکردید
کی گفته پنالتی نبوده!! میگن اخراج نداشته! که FA هم تأیید کرده!!
هر دو اخراج بازی با استون ویلا رو هم FA صحیح دوسنته!!
حالا شما اگه مرجع بالاتری از FA هستی بگو ما هم در جریان باشیم!
.لی نگفتی دقیقاً تو لیگ شما به کجا رسیدین که به ما تیکه میندازی واسه لیگ؟؟؟ سواله واسم!

Last edited by a moderator:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خیلی باحالیا؟!!!! حرف داوری وسط می کشی جوابتو میدم، میزنی جاده خاکی!!!
شما پستی از من دیدی که گفتم پنالتی نبود!!!!!!!!! چرا حرف میذاری تو دهن آدم؟ من گفتم پنالتی بود، اما اخراج نداشت!!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کی گفته پنالتی نبوده!! میگن اخراج نداشته! که FA هم تأیید کرده!!
هر دو اخراج بازی با استون ویلا رو هم FA صحیح دوسنته!!
حالا شما اگه مرجع بالاتری از FA هستی بگو ما هم در جریان باشیم!
.لی نگفتی دقیقاً تو لیگ شما به کجا رسیدین که به ما تیکه میندازی واسه لیگ؟؟؟ سواله واسم!
همین که 6تایی شدین و فعلا زیرین بس شما برین فصل بعد بیاین دیگه کل کل رو شروع کنین
بعدم احترام خودت رو نگه دار این لقبها بیشتر به خودت میاد

Last edited by a moderator:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
همین که 6تایی شدین و فعلا زیرین بس شما برین فصل بعد بیاین دیگه کل کل رو شروع کنین
بعدم احترام خودت رو نگه دار این لقبها بیشتر به خودت میاد
اوکی پس شما با این همه خرج و مورینیو مورینیو کردن موفق شدین بالاتر از آرسنال قرار بگیرین!! تحت تأثیر قرار گرفتم!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اوکی پس شما با این همه خرج و مورینیو مورینیو کردن موفق شدین بالاتر از آرسنال قرار بگیرین!! تحت تأثیر قرار گرفتم!!
فعلا که چیزی مشخص نیست کی قهرمان هست من اینو گفتم فقط به تیم شما که پیش چلسی مورد دارین نباید با چلسی کل کل را بندازین فصل بعد هم خواهید دید فقط قهرمانی میشه بین سیتی و چلسی با اومدن مهاجمهای جدید و خواهید دید خوزه که جا افتاده قشنگ تو تیم چه خواهد کرد گرچه این فصلم نگفته بود قهرمانی مال چلسیه خودش سیتی رو بخت اول قهرمانی میدونست

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اشکان باز گل زده!
6 دقیقه پس از ورودش به زمین در نیمه ی دوم مقابل اورتون گل مساوی رو زد

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اورتون گل دوم رو هم زد
کار فولام برای بقا بسیار سخت شد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کریستین اریکسن، اریک لاملا، سولدادو و ... کلی بازیکن موفق و آینده دار رو گرفت و فاجعه بود. قبل از شروع لیگ مطمئن بودم جز 4 تیم خواهد شد.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
لیورپول 4 - 0 تاتنهام، برد پنج صفر رفت اتفاقی نبود، هیچ چیز اتفاقی نیست
همین ده صفحه پیش با طرفدارای چلسی کل کل داشتیم، جوجه و آخر پاییزی که نزدیکه.
ضمنا یه حالی به منچستر هم دادیم، با باخت تاتنهام 3 امتیاز اختلافش کمتر شد...YNWA

پ.ن:
این وسط یه تشکرم به آرسنال بدهکاریم، چقدر این تیم دوست داشتنیه واقعا :)
نصف این بریز بپاش چلسی و سیتی رو تو نقل و انتقالات آرسنال اگر داشت الان مدعی قهرمانی بود

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب در روزی که تاتنهام شانس آورد فقط 4 تا گل خورد اومدیم جایگاه اصلیمون و دیگه هم پایین نمیایم...:general206:
تبریک خدمت دوستان گل لیورپولی و تسلیت به تازه به دوران رسیده ها...:)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خب در روزی که تاتنهام شانس آورد فقط 4 تا گل خورد اومدیم جایگاه اصلیمون و دیگه هم پایین نمیایم...:general206:
تبریک خدمت دوستان گل لیورپولی و تسلیت به تازه به دوران رسیده ها...:)
تبریک میگم به جام ندیده ها چه حسی دارین بعد 20سال موقت صدر جدول هستین
باز جو نده فعلا سیتی 2بازی عقب افتاده داره بعدش سیتی اون موقع که باشما بازی داره با اگوئرو میاد احتمالا اونوقت ببین از پس سیتی بر میاین یانه

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
@Mohsen_14 آخ گفتی ها!
این بیچاره نباید اخراج میشد، واقعا مربی خوبی بود.

بالا