• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
منصوریان رو میزارن توی بازی که به تیم بی روحیه ی استقلال روحیه بده وگرنه استفاده ی خوب و درست رو قلعه نوعی از منصوریان میکرد که یه ربع بیست دقیقه ی آخر بهش بازی میداد و نتیجه هم داشت وگرنه با اینکه خیلی دوستش دارم و محبوب ترین بازیکنمه دیگه دورانش تموم شده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
وای خدا چه حالی کردممممممممممممممممم!

سپاهان نشون داد که چه تیم حرفه ای شده!!

یادشون باشه به دروازه بانشون یاد بدن که وقتی دقیقه ی 89 روی بازیکن حریف خطا میکنه و داور داره بهش کارت زرد میده دیگه نیاد داور رو هل بده که کارت قرمز بگیره!

هر چند یادم نبود اینم یه نوع حرفه ای گری به روش سپاهانیه!! :دی

;):lol: حرفه اي كه نه يه تيم حرفيه يعني حرف براي گفتن زياد داره منتها داورها نميزارند اينا حرفشون رو بزنند توي زمين :p

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
ما بالاخره نفهمیدیم بازی قشنگ یا نتیجه . این 2 در بیشتر مواقع با هم سازگار نیست . بازی قشنگ تیم دنیزلی بازی نتیجه گرا تیم قطبی !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ما بالاخره نفهمیدیم بازی قشنگ یا نتیجه . این 2 در بیشتر مواقع با هم سازگار نیست . بازی قشنگ تیم دنیزلی بازی نتیجه گرا تیم قطبی !

شخصا بازي نتيجه گرا رو ترجيح ميدم.;)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ولی انصافا بجز این 2-3 تا بازی آخری پرسپولیس بقیه بازیاش قشنگ بودن و نتیجه هم گرفته.

مخصوصا اوایل فصل پرسپولیس هم خوب بازی میکرد هم نتیجه میگرفت.

ولی تو هر فصل واسه هر تیمی یه دوران افول هم وجود داره و خدا رو شکر که تو همین دوران افول هم پرسپولیس نتیجه لازم رو میگیره و این از خصوصیات قطبی و پرسپولیسه.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ولی انصافا بجز این 2-3 تا بازی آخری پرسپولیس بقیه بازیاش قشنگ بودن و نتیجه هم گرفته.

مخصوصا اوایل فصل پرسپولیس هم خوب بازی میکرد هم نتیجه میگرفت.

ولی تو هر فصل واسه هر تیمی یه دوران افول هم وجود داره و خدا رو شکر که تو همین دوران افول هم پرسپولیس نتیجه لازم رو میگیره و این از خصوصیات قطبی و پرسپولیسه.

خداييش من كه از بازي پرسپوليس لذت مي برم . به جز يه بازي همه ي بازيها رو هم ديدم . بتموم بازيهاي استقلال و هرچي هم از سپاهان پخش شده ديدم .

اتفاقا قدرت يه تيم برتر اينه كه تو هفته هايي كه تيم افت روحي يا بدني داره امتيازارو بگيره كه پرسپوليس مي گيره ...

عزيزم ، فوتبال مثل زندگيه . نتيجه مهمه و مي مونه .

بازيهاي پارسال يادتونه ؟ پرسپوليس توي يك بازي زيبا 4 بر 3 از پيكان خورد ؟ كي مي تونه بگه بازي صرفا زيبا و بدون نتيجه ارزشي داره ؟ يا بازيهاي ابومسلم و فجرسپاسي ؟ يا حتي بازي فجرسپاسي تو همين ليگ امسال تو تهران ؟ خيلي عالي بازي كرديم اما نتيجه نگرفتيم ؟ كي مي تونه بگه اين بازي خاطره خوشي داشته ؟

پرسپوليس خيلي قشنگ و با نظم بازي مي كنه . هم عالي دفاع مي كنه هم عالي گل مي زنه . ديگه چي مي خواين ؟ فوتباله . پسكتبال نيست كه ريباند و دري و سه امتيازي ارزشي داشته باشه .

حالا شما بگين : مثلا اگه قشنگ بازي نمي كنه كدوم تيم قشنگ بازي مي كنه ؟ است قلال يا اين 3پا هان حاشيه و پول ؟

شايدم پگاه ؟

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای خدا چه حالی کردممممممممممممممممم!

سپاهان نشون داد که چه تیم حرفه ای شده!!

یادشون باشه به دروازه بانشون یاد بدن که وقتی دقیقه ی 89 روی بازیکن حریف خطا میکنه و داور داره بهش کارت زرد میده دیگه نیاد داور رو هل بده که کارت قرمز بگیره!

هر چند یادم نبود اینم یه نوع حرفه ای گری به روش سپاهانیه!! :دی

این حرفه ای بودن نیست این حالتیه که همه ی سپاهانیا دارن

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منصوریان رو میزارن توی بازی که به تیم بی روحیه ی استقلال روحیه بده وگرنه استفاده ی خوب و درست رو قلعه نوعی از منصوریان میکرد که یه ربع بیست دقیقه ی آخر بهش بازی میداد و نتیجه هم داشت وگرنه با اینکه خیلی دوستش دارم و محبوب ترین بازیکنمه دیگه دورانش تموم شده

همین منصوریان تو بیشتر بازیا نقش واقعا مهمی داشته . و همیشه محبوب همه ی هواداراست

برادر لين حو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غیرت؟؟ تو ایالت شما به پول میگن غیرت

آره پولي كه از جيب خود باشگاه خصوصي باشه نه مثل پيروزي از اعتبار و جيب دولت!...:thumbsup:

نمردیم و منظور شایسته سالاری رو هم فهمیدیم!

جدیدا به پارتی بازی و هِی فرت و فرت بازی عقب انداختن و ... میگن شایسته سالاری؟

هر چند تو این مملکت گل و بلبل شایستگی افراد با میزان بودجه شون سنجیده میشه که اصلا یادم نبود!:blink:

شما یا خودت رو زدی به اون راه یا واقعا اطلاعات در همین حده!

آره ,فكر كنم منظورمو از شايسته سالاري از جمله بالا بايد فهميده باشين و اگه فهميده باشين شما اطلاعاتتو ميبري بالا و خودتو به اون راه نمي زني و يا در اون راه خاكي نمي موني!;)

تنها تیمایی که اگر فدراسیون بهشون کمک نکنه باید کاسه کوزه شون رو جمع کنن اس اس و پرسپولیسه.

اس اس و پرسپوليس تا حالاشم خيلي از بودجه و اعتبار دولت بي خودي استفاده كردن!اگه لياقت و شايستگيشو ندارن كه با بودجه خودشون بصورت يه باشكاه خصوصي مثل سپاهان و ديگر تيمهاي شهرستاني خودشون نگه دارن بهتره برن كنار و ذلت بيشتر از اينم حقشونه
اس اس هم که به لطف رئیس سازمان همین اول فصل کلی پول زد به جیب!
ولی پرسپولیس تا همین اواخر هم داشت از جیب مبارک خرج میکرد!

آره از جيب مبارك سازمان تربيت بدني!:D
ببينيد من نه اس اس ايم و نه پرسپوليسي كه سالهاي سال پول اين مردمو خوردن و فوتبال مملكت هم به لجن كشيدن و هميني كه مي بينيد شده! و حالا تيمهاي شهرستاني مثل سپاهان و سايپا قد علم كردن كه هر چقدر از اونا حمايت بشه كمه و بعد از سي سال حقشونه!..چون با پول باشگاه خصوصي خودشون بالا اومدن و بعد از سي سال مي خوان فوتبال به نمايش بذارن!فوتبال سپاهان در مقابل تيم ژاپني روديدين؟؟اگه فوتبال شناس باشين مي بينين كه نابا" فوتبال برزيلي بود!..و اگرچه باخت ولي خيلي برزيلي و تكنيكي بازي كرد كه مايه افتخار همه ما ايرانيا بود .بنده اصفهاني هم نيستم كه بخوام حمايت تعصبي كنم و هميشه بايد از فوتبال ناب طرفداري كرد.. فوتبالي كه عمرا" استقلال و پرسپوليس اگه با 30 سال سابقه حمايت و اعتبار دولتي مي تونستن انجام بدن!...

غیرت از این بالاتر که کریم میاد حساب بانکیش رو در اختیار باشگاه میذاره تا مخارج باشگاه رو تا جایی که میشه از اونجا تامین کنن؟!
تا حالا شده حقوق بازیکناتون عقب بیفته تا معنی غیرت رو متوجه بشی؟!

گفتم اگه اونقدر غيرت ندارن كه بودجه خودشونو خودشون تامين كنن بايد برن كنار!...

دوست من,غيرت اينه كه بودجه خودتو خودت تامين كني و نه با اعتبارات دولتي فوتبال كشورو به لجن بكشي و بعد با فداكاريهاي بچگانه بازيكنايي مثل كريم هم بخواي كه جبرانش كني

پس دیگه شما حرف از اینجور مسائل درباره ی تیمت نزن.
تا جناب ساکت هست نمیذاره بچه ها بهشون سخت بگذره!

من هر حرفي زدم حرف تامين بودجه و استقلال مديريتي و اعتباري يك تيم بود و فكر مي كنم كه غيرت هم همين باشه كه يك تيم استقلال مديريتي و بودجه اي داشته باشه و به فينال جام باشگاهها بره و نه اينكه يك تيم عليرغم وابستگي اش به دولت جاي تيمهاي خصوصي مثل سپاهان رو نتونه بگيره و يكي بخواد با فداكاريهاي يك تنه اش اينهمه افتضاحات رو جمع كنه!

حالا خواستيد نه بخاطر فوتبال كشور بلكه بخاطر پركردن بيكاري خودتون به كل كل در اينجا ادامه بدهيد..

ولي در حالات جدي ,اميدوارم بعد از سي سال افتضاحات براي فوتبال مملكت ديگه سطح فكرمون به اينجا برسه كه از فوتبال ناب و تازه پا گرفته و سالم حمايت كنيم چه بسا كه تيم شهرستاني باشند و چه بسا كه تيم شهرما نباشند و يادمان باشد غرور و افتخار براي ايران بهتر از غرور براي شهر و يا تعصب بچگانه و بي مفهوم براي يك رنگ است!

موفق باشيد

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز باهاتون کل کل نمیکنم چون واقعا جوابایی که دادید خودش نشون دهنده ی سطح اطلاعاتتون هست.

برو با همین اطلاعات استقلال طلبانت (!!!) حال کن!

ولی بدون که برای تک تک کلماتی که گفتی میتونم دلیل بیارم که داری اشتباه میکنی ولی چون خودت گفتی که ما داریم بخاطر پر کردن بیکاری مون کل کل میکنیم چشم دیگه با شما کل کل نمیکنیم!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آره پولي كه از جيب خود باشگاه خصوصي باشه نه مثل پيروزي از اعتبار و جيب دولت!...:thumbsup:

با سلام خدمت شما
معدودي از طرفداران سپاهان لحني مشابه به شما دارن و لحن شما براي شخص من غريبه نيست . من قبلا هم خدمت دوستان درباره بودجه سپاهان گفته بودم . منتها چون شما بيكار نيستي هم براي شما هم براي دوستاني كه يادشون رفته خلاصه اي خواهم گفت . اگه يادتون باشه تيم سپاهان تا چندي پيش با نام سيمان سپاهان در مسابقات شركت داشت ولي پس از مدتي تغيير نام داد ! ميدونيد علتش چي بود ؟ اينكه سهام سيمان سپاهان از بخش دولتي( دقت كنيد دولتي) به بخش خصوصي منتقل شد و سهامداران تصميم گرفتند ديگه از تيم خصوصي :happy: سپاهان حمايت نكنند . بعد از اين ماجرا اين تيم بار ديگه به شركت فولاد مباركه كه اونجا هم كاملا دولتي بود منتقل شد و از امكانات دولت توانست به اينجايي برسه كه هست . البته فقط امكانات نبود ، موارد ديگه ي هم در اين پيشرفت دخيل بودند كه بعضي مثبت و بعضي نقطه تاريكي در تاريخ اين تيم هست .
اگر شما توي اين مملكت زندگي كرده باشيد ميدونيد كه فوتبال خصوصي در كشور ما وجود نداره به غير از تيم اس اس اهواز كه ظاهرا بنا به علائق يك شخص و با سرمايه شخصي و نه با حساب و كتاب حرفه اي اداره ميشه. پس خواهش ميكنم فقط به دليل علاقمندي مفرط به تيم سپاهان حقايق رو وارونه جلوه نديد . در پايان درباره جمله آخر پستتون خود شما احساس نميكنيد علائق خودتون وابسته به رنگ زرد هست و به نوعي دنبال طرفداري از تيم مورد علاقتون هستيد؟
حداقل چيزي كه هست پرسپوليسي ها و استقلالي ها با جملات بازي نمي كنند و خيلي صريح به تيمشون ابراز علاقه ميكنند ولي شما با جملات قشنگ سعي ميكنيد تيمهاي ديگر را خراب كنيد تا تنها رنگ مورد علاقتون آباد بشه . احتمالا افتضاحات 30 ساله فوتبال مملكت به دليل عدم حضور سپاهان در معادلات قهرماني تا 5-6 سال پيش بوده و از آن موقع به بعد و ظهور اين تيم در عرصه هاي بالاي كشور فوتبال ما هم در حد كشورهاي صاحب فوتبال دنيا به زعم شما برزيل خواهد شد.:blink:
پ.ن : اين متن يك كل كل نيست . :lol:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون ساسان جان.

البته این جواب یکی از شبهه هایی بود که این دوستمون ایجاد کرده بودن.

همونطوری که گفتم برای تک تک این حرفاشون میشه با دلیل ثابت کرد که فقط دارن یه طرفداری متعصبانه میکنن و خودشون هم هنوز کار خودشون رو باور ندارن!!

در هر صورت من یکی که نه تنها با سپاهان و استقلال که با هیچ تیم لیگ برتری دشمنی ندارم. فقط به یه تیم اونم پرسپولیس علاقه دارم و این دلیل نمیشه که بگم بقیه تیما دارن گند میزنن به فوتبال و مملکت و فقط تیم من داره حرفه ای بازی میکنه! حرفی که خیلی از دوستان خیلی وقته کردنش پیرهن عثمان و بجای طرفداری درست از تیمشون فقط ادعاش رو دارن.

چند بار گفتم بازم میگم که اینکه بگیم تیممون حرفه ای شده واقعا کلاه سر خود گذاشتنه. تو لیگ ایران هیچ تیمی هنوز به اون درجه ای نرسیده که به خودش اجازه بده بگه من حرفه ای هستم. فوتبالی که هنوز رئیس فدراسیون نداره رو چه به حرفه ای بودن که من و شما بیایم ازش دم بزنیم. نه پرسپولیس نه استقلال و نه سپاهان و هیچ تیم دیگه ای هنوز در حدی نیستن که بهشون بشه گفت حرفه ای و تا حرفه ای شدن هنوز خیلی کار داریم.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
ممنون ساسان جان.

چند بار گفتم بازم میگم که اینکه بگیم تیممون حرفه ای شده واقعا کلاه سر خود گذاشتنه. تو لیگ ایران هیچ تیمی هنوز به اون درجه ای نرسیده که به خودش اجازه بده بگه من حرفه ای هستم. فوتبالی که هنوز رئیس فدراسیون نداره رو چه به حرفه ای بودن که من و شما بیایم ازش دم بزنیم. نه پرسپولیس نه استقلال و نه سپاهان و هیچ تیم دیگه ای هنوز در حدی نیستن که بهشون بشه گفت حرفه ای و تا حرفه ای شدن هنوز خیلی کار داریم.

تایید میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همه حرفات در مورد بودجه رو قبول دارم...

اما باز هم با اینکه اینها وابسته به دولت هستند ولی مدیریت و برنامه ریزی خوبی انجام نمیدن.

نمونش مدیریت مالی پرسپولیس در سالهای قبل یا مدیریت استقلال.....

در کل به نظر من یه مساله رو نمیشه کتمان کرد و اون اینه که سپاهان تو این چند ساله مدیریت نسبتا خوبی داشته (گفتم نسبتا یعنی نسبت به تیمهای دیگه) همینه که ثبات بیشتری نسبت به سالهای قبلش پیدا کرده.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
همه حرفات در مورد بودجه رو قبول دارم...

اما باز هم با اینکه اینها وابسته به دولت هستند ولی مدیریت و برنامه ریزی خوبی انجام نمیدن.

نمونش مدیریت مالی پرسپولیس در سالهای قبل یا مدیریت استقلال.....

در کل به نظر من یه مساله رو نمیشه کتمان کرد و اون اینه که سپاهان تو این چند ساله مدیریت نسبتا خوبی داشته (گفتم نسبتا یعنی نسبت به تیمهای دیگه) همینه که ثبات بیشتری نسبت به سالهای قبلش پیدا کرده.

مهرداد خان من هم قبول دارم كه در زمينه مديريتي سپاهان پيشرفت شايان توجهي داشته كه يكي از دلايل اون ثابت موندن مديرعامل اين تيم براي زمان نسبتا زياد هست . احتمال اينكه اين ثبات در آينده كمك بيشتري هم به اين تيم بكنه هست . ولي واقعيت اينه كه سياستهاي اقتصادي دولت در ثبات مديريتي چنان تيمهايي تاثير بسزايي داره.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مهرداد خان من هم قبول دارم كه در زمينه مديريتي سپاهان پيشرفت شايان توجهي داشته كه يكي از دلايل اون ثابت موندن مديرعامل اين تيم براي زمان نسبتا زياد هست . احتمال اينكه اين ثبات در آينده كمك بيشتري هم به اين تيم بكنه هست . ولي واقعيت اينه كه سياستهاي اقتصادي دولت در ثبات مديريتي چنان تيمهايي تاثير بسزايي داره.

کاملا درست میگه ساسان.

وقتی سازمان تربیت بدنی قبول کرده که تیم داری کنه و تیمهای استقلال و پرسپولیس رو تحت پوشش قرار بده پس باید با تمام مشکلات این تیمها هم کنار بیاد و اونا رو تا جایی که میشه رفع کنه.

الان چند ماهه که هیئت مدیره ی پرسپولیس اعلام کرده که قصد داره اگر سازمان تربیت بدنی همکاری کنه سهام باشگاه رو بصورت خصوصی به بورس وارد کنه. این میتونه یه شروع خیلی خوب برای باشگاه داری باشه. ولی بنا به دلایلی که کسی هم نمیدونه فعلا موافقت نشده و همکاری لازم انجام نمیشه. الان تیمی که شما ازش نام میبری مثل فولاد مبارکه ی سپاهان دارای سهام تو بورس هست و قسمت قابل توجهی از درآمدش رو از طریق بورس بدست میاره.

مثلا سال پیش سهام استقلال رو به وزارت رفاه واگذار کردن ولی چی شد؟!
هنوز تو مملکت ما جا نیفتاده که ورزش هم میتونه سهم بزرگی تو درآمد زایی برای سازمانها و وزارتخونه ها باشه. اونم تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس با این همه درآمد و خرج و برج. در حالیکه خارج از کشور یکی از بزرگترین منابع درآمد کشورها مخصوصا تو اروپا از طریق فوتباله. تا جایی که حتی یونیسف میاد اسپانسر بارسلونا میشه. ولی ما هنوز که هنوز اون اعتبار رو نتونستیم واسه ورزشمون ایجاد کنیم که شرکتهای بزرگ بیان و حمایت کنن.

پس نتیجش چی میشه؟ همین قرض و قوله های بسیار سنگین که واقعا تمومی هم نداره و امیدوارم به عاقبتی که مثلا فیورنتینای ایتالیا دچار شد ما دچار نشیم!

برادر لين حو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز باهاتون کل کل نمیکنم چون واقعا جوابایی که دادید خودش نشون دهنده ی سطح اطلاعاتتون هست.

برو با همین اطلاعات استقلال طلبانت (!!!) حال کن!

ولی بدون که برای تک تک کلماتی که گفتی میتونم دلیل بیارم که داری اشتباه میکنی ولی چون خودت گفتی که ما داریم بخاطر پر کردن بیکاری مون کل کل میکنیم چشم دیگه با شما کل کل نمیکنیم!

اميدوار بودم يه كم به حرفام فكر مي كردين به جاي اين لفاظي هاي عين كل كل"استقلال طلبانه" و ...كه تازه مي گيد كل كل هم نيست!!
مثلا" با اين لفاظي ها خواستين بگين كه اطلاعات من درست نيست و مثلا" استقلال و پرسپوليس دولتي نيستن؟!:lol: :D شما اگه به فكر فوتبال مملكت بودين به جاي لفاظي به واقعيتهايي كه گفتم بيشتر فكر مي كردين!!بالاخره واقعيتهاي فوتبال ايران بايد يه روز بايد بصورت واقعبينانه در نظر گرفته بشن

آخه تاكي اين طرفداريهاي مسخرانه و بچه گانه بايد باشه.دوستان واقع بين باشين ما اول بايد تيم مورد حمايت خودمون را بشناسيم و بعد هم طرز حمايتمون هم درست باشه كه ديديم عليرغم بازي برتري گونه اي كه سپاهان در مقابل تيم ژاپني انجام داد ما هنوز طرز حمايت و تشويش درستي از تيم خودمون در برابر ژاپني ها نداشتيم!! اول شناخت درست تيم و بعد حمايت و تشويق يكپارچه و بعد انتظار افتخارات بين المللي!!

بدبختانه ما هنوز هم نمي دونيم كه يه تيم به كجا مربوطه و چرا بايد ازش حمايت كرد!آيا بايد بخاطر رنگ اش و يا بخاطر شهرستاني بودنش فقط, ازش حمايت كرد ؟!!

و يا واقعا" بخاطر فوتبالي بودنش و غرور و پيشرفتي كه خواه نا خواه در ميادين بين المللي و يا در تيم ملي نصيب ما خواهد كرد!!.....

بهرحال مسئله اي نيست و بالاخره شما اگه گفته هاي من براتون عجيب غريبه با همون اطلاعات خودتون مثل رنگ پيرهن و غيره حال كنيد تا فوتبال ممللكت هم هرچه مي خواهد باشد ولي بالطبع بدون در نظر گرفتن واقعيتها, انتظار غرور ملي را نبايد با اين اوصاف داشت!!

خوش باشيد

با سلام خدمت شما
پ.ن : اين متن يك كل كل نيست . :lol:

:)اين متن هم مثل چند متن لفاظي بالا كاملا" يك كل كل است تا پذيرفتن واقعيت!

معدودي از طرفداران سپاهان لحني مشابه به شما دارن و لحن شما براي شخص من غريبه نيست .

عجب :lol: ;) خوب پس بگوييد كه لحن من بغير از اينجا در كجا بكار رفته است ؟:) من كه تا حالا نديده ام نه در اينجا و نه در جاهاي ديگر از اين درد كهنه و اصلي فوتبال ليگ يعني دولتي و خصوصي بودن باشگاهها كسي سخني بگويد

من قبلا هم خدمت دوستان درباره بودجه سپاهان گفته بودم . منتها چون شما بيكار نيستي هم براي شما هم براي دوستاني كه يادشون رفته خلاصه اي خواهم گفت .

آره واقعا" بيكار نيستم و اين چيزايي هم كه گفتم براي دلسوزي فوتبال مملكت بود تا چه قبول افتد و چه در نظر آيد در نظر دلسوزان و شيفتگان واقعي هنر واقعي فوتبال و غرور مملكت..

خوب حالا بپردازيم به گفته شما تا منظور من كاملا" روشن بشه

اگرچه كسي اگر نخواهد در روز روشن هم مي تواند حقيقتي را نبيند

اگه يادتون باشه تيم سپاهان تا چندي پيش با نام سيمان سپاهان در مسابقات شركت داشت ولي پس از مدتي تغيير نام داد ! [/QUOTE]

درسته..

ميدونيد علتش چي بود ؟

اشتباه عمد و يا سهو شما در اينجاست دوست من!

ما با علت تعويض يك باشگاه خصوصي از يك تيم خصوصي به تيم خصوصي كاري نداريم كه.چون بهرحال اگه يك تيم خصوصي مثل سپاهان از يك كارخانه مثل سيمان به يك كارخانه ديگر مثل فولاد فروخته مي شه بالاخره اين يك تيم غير دولتي هست و قبلا" مال سپاهان بوده و حالا مال فولاد! ما با علت فروشش چه كار داريم؟!! ما مي گوييم بالاخره اين تيم كه يا مال سيمان سپاهان بوده و يا مال فولاد هست فعلا" , يك تيم غير دولتي و غير اداري است و نه مثل پرسپوليس و استقلال. اگر اين تيم نه مثل آندو تيم كه دولتي هستند, وابسته به يك كارخانه اي هستند كه كارخانه شان سهام دارند و سهامشان در بورس داد و ستد مي شوند پس يك تيم خصوصي است كه مخارج خودشان را از كارخانه خودشان تامين مي كنند و نه مثل استقلال و پرسپولي از جيب تربيت بدني و دولت كه پس از سي سال استخوانبندي تيم ملي نه گلي به سر خودشون زده ان و تونستن با بازيهاي خوب در جام باشگاهها حضور يابند و نه بازيكنان خوب و تكنيكي كافي را به تيم ملي تحويل بدهند!! فوتبال و باشگاههاي حامي آنها بايد خصوصي شود مثل تركيه مثل فوتبال باشگاههاي اروپا تا بتوانند رشد كنند و يا براي موفقيت خود بازيكن بسازند و يا براي فروش بازيكن مدرسه ديده ببار بيارند و نه اينكه مثل استقلال و پرسپوليس وابسته به دولت و علي آبادي باشندو خون اين مردم را بكمند و بازيكنان ان در آسايش و افتضاحات بلولند و فوتبال مملكت اين باشد و كسي هم جوابگو نباشد!
اينكه سهام سيمان سپاهان از بخش دولتي( دقت كنيد دولتي) به بخش خصوصي منتقل شد و سهامداران تصميم گرفتند ديگه از تيم خصوصي :happy: سپاهان حمايت نكنند . بعد از اين ماجرا اين تيم بار ديگه به شركت فولاد مباركه كه اونجا هم كاملا دولتي بود منتقل شد و از امكانات دولت توانست به اينجايي برسه كه هست .

البته فقط امكانات نبود ، موارد ديگه ي هم در اين پيشرفت دخيل بودند كه بعضي مثبت و بعضي نقطه تاريكي در تاريخ اين تيم هست .
اگر شما توي اين مملكت زندگي كرده باشيد ميدونيد كه فوتبال خصوصي در كشور ما وجود نداره به غير از تيم اس اس اهواز كه ظاهرا بنا به علائق يك شخص و با سرمايه شخصي و نه با حساب و كتاب حرفه اي اداره ميشه.

خوب همين چيزهايي كه شما گفتي من به تفصيل گفتم و شرح دادم كه ما كاري نداريم كه يك تيم از كجا ميايد و به كجا ميرود فقط مهم اين است كه يك تيم اداري و دولتي نباشد تا از امكانات آن سوء استفاده نكند و نيز عمكرد ورزشي پاسخگويانه اي داشته باشد!!
و همانطور كه گفتم وقتي يك شركتي و يا كارخانه اي سهام دارد آن شركت ديگر دولتي نيست(و همانطور كه خودتان هم گفته ايد كه سهام سپاهان به بخش خصوصي منتقل شد!) چون اگر دولتي بود اجازه داده نمي شد كه بغير از دولت كس ديگري بيايد و در ان شركت سرمايه گذاري كند و آن شركت داراي سهام باشد!! بنابراين هر شركتي كه داراي سهام است غير دولتي است مثل سپاهان و فولاد و سايپا و... درد اصلي اينجاست كه استقلال و پرسپوليس علاوه بر اينكه دولتي هستند به قسمت اداري آن(تربيت بدني) وابسته اند كه تاكنون باعث اينهمه لطمه به فوتبال كشور شده اند! بهرحال حرف ما اينست كه هر تيمي تا انجا كه غير دولتي و وابسته به يك كارخانه و يا شركت توليدي باشد مي تواند از جيب خودش خرج كند تا فوتبالش هم حرفه اي و پاسخگويانه باشد
پس خواهش ميكنم فقط به دليل علاقمندي مفرط به تيم سپاهان حقايق رو وارونه جلوه نديد .
در پايان درباره جمله آخر پستتون خود شما احساس نميكنيد علائق خودتون وابسته به رنگ زرد هست و به نوعي دنبال طرفداري از تيم مورد علاقتون هستيد؟

خير,همانطور كه گفتم من طرفدار فوتبال سالم از نظر بنيه و بدور از فساد اداري و فوتبال پاسخگو هستم و اين شرايط در باشگاههاي ديگر بمراتب جمع است تا در اس اس و پرسپوليس!كه نمونه آن را در سالهاي اخير مي بينيم(سقوط دو تيم پايتختي از عنوانهاي قهرماني در سالهاي اخير و حتي تا رده چهارم و ششمي جدول و راهيابي تيمهاي ديگر به عناوين قهرماني و نمايندگي فوتبال كشور در آسيا )

براي اخرين بار مي گويم كه من حامي كوركورانه هيچ تيمي نيستم!.. فوتبال يك هنر ورزشي جوانمردانه است هركس اين هنر را با جوانمردي تمام و بدور از رابطه بازي و استفاده از روابط اداري به نمايش بگذارد من طرفدار آنم
حداقل چيزي كه هست پرسپوليسي ها و استقلالي ها با جملات بازي نمي كنند و خيلي صريح به تيمشون ابراز علاقه ميكنند ولي شما با جملات قشنگ سعي ميكنيد تيمهاي ديگر را خراب كنيد تا تنها رنگ مورد علاقتون آباد بشه . احتمالا افتضاحات 30 ساله فوتبال مملكت به دليل عدم حضور سپاهان در معادلات قهرماني تا 5-6 سال پيش بوده و از آن موقع به بعد و ظهور اين تيم در عرصه هاي بالاي كشور فوتبال ما هم در حد كشورهاي صاحب فوتبال دنيا به زعم شما برزيل خواهد شد.:blink:

بهرحال انچه گفتم واقعيتهاي فوتبال بود و همه مي بينند كه بازي كردن با كلمات چيست و واقعيت چيست؟!:happy::cool:
فصل بعد نيز هر تيم غير دولتي ديگري كه بتواند بصورت جوانمردانه زيبايي هاي فوتبال را به نمايش بگذارد مسلما" طرفدار او خواهم بود. در واقع من طرفدار جوانمردي و هنر هستم و نه رنگ. مسلما" زيبايي رنگهاي متفاوتي هم خواهد داشت.ولي بله يادمان باشد كه رنگهاي بهم پيوسته هنرهاي ناب از تمام نقاط ايران فرهنگ و اقتدار زيباي ما را به نمايش خواهند گذاشت و نه صرفا" يك رنگ.

موفق باشيد

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولا این حس وطن دوستی تون رو واقعا تحسین میکنم!!!

کاش مملکت ما چند تا امثال شما و امیرکبیر و ستار خان و باقر خان و ... رو داشت تا الان اینطوری سرمایه های مملکت ما به هدر نره و این جوانان بی غیرت (!) اینطوری سرمایه های ملی رو به باد ندن!!

واقعا خودت متوجه شدی داری چی میگی؟! نه خداییش!!

پس اجازه بده علیرغم میل شخصیم جواب بعضی (فقط بعضی) از حرفات رو بدم که فکر نکنی من و امثال من که طرفدار یه تیم هستیم بقول شما کورکورانه و از روی تعصب الکی داریم طرفداری میکنیم.

ما مي گوييم بالاخره اين تيم كه يا مال سيمان سپاهان بوده و يا مال فولاد هست فعلا" , يك تيم غير دولتي و غير اداري است مثل پريپوليس و استقلال. اگر اين تيم نه مثل آندو تيم كه دولتي هستند, وابسته به يك كارخانه اي هستند كه كارخانه شان سهام دارند و سهامشان در بورس داد و ستد مي شوند پس يك تيم خصوصي است كه مخارج خودشان را از كارخانه خودشان تامين مي كنند و نه مثل استقلال و پرسپولي از جيب تربيت بدني و دولت كه پس از سي سال استخوانبندي تيم ملي نه گلي به سر خودشون زده ان و تونستن با بازيهاي خوب در جام باشگاهها حضور يابند و نه بازيكنان خوب و تكنيكي كافي را به تيم ملي تحويل بدهند!! فوتبال و باشگاههاي حامي آنها بايد خصوصي شود مثل تركيه مثل فوتبال باشگاههاي اروپا تا بتوانند رشد كنند و يا براي موفقيت خود بازيكن بسازند و يا براي فروش بازيكن مدرسه ديده ببار بيارند و نه اينكه مثل استقلال و پرسپوليس وابسته به دولت و علي آبادي باشندو خون اين مردم را بكمند و بازيكنان ان در آسايش و افتضاحات بلولند و فوتبال مملكت اين باشد و كسي هم جوابگو نباشد!
اول اینکه من بعد از چند بار خوندن متن بالا تازه متوجه شدم که شما چی میگی!
چون متنت واقعا غیرمفهوم بود! شما یه جا تیم خصوصی رو با مثال استقلال و پرسپولیس توضیح دادی بعد اومدی گفتی در نتیجه استقلال و پرسپولیس دولتی هستن! بگذریم!
دوست من، من این حس خوب شما رو نسبت به تیم ملی تحسین میکنم و بازم میگم که اگر مسئولان فوتبال کشور هم مثل شما حس وطن پرستی داشتن ما لااقل الان رئیس فدراسیونمون مشخص بود!
ولی این خیلی بده که آدم کلا به پیشینه ای که داشته پشت پا بزنه و بخواد اون پیشینه رو تغییر بده و به نفع خودش استفاده کنه.
سوال من از شما اینه. شمایی که دم از این میزنی که تیمای استقلال و پرسپولیس پول این مملکت رو غارت میکنن و آخرشم هیچی به هیچی پایه ای بشینیم بازیکنایی که این 2 تا تیم به تیم ملی و فوتبال مملکت دادن رو با بازیکنایی که بقیه ی تیما دادن مقایسه کنیم!؟ آخه یه چیزی بگو که با عقل جور دربیاد!
تا قبل از اینکه بیشتر بازیکنای تیم ملی به خارج از کشور ترنسفر بشن تو کدوم تیما بازی میکردن؟!
برات نمونه میارم که نگی دارم لفاظی (!!) میکنم!
علی کریمی : باشگاه قبلی پرسپولیس
علی دایی: باشگاه قبلی پرسپولیس
رضا عنایتی : باشگاه قبلی استقلال
مهدی مهدوی کیا: باشگاه قبلی پرسپولیس
فرهاد مجیدی: باشگاه قبلی استقلال
عابدزاده (اسطوره ی فوتبال ایران) : پرسپولیس
گل محمدی : پرسپولیس
کریم باقری : پرسپولیس
پیروانی : پرسپولیس
و خیلیای دیگه مثل نیکبخت - منصوریان - شاهرودی - میناوند - طالب لو - و ... که واقعا کم نیستن که بشه شمردشون.

اینا جزو برجسته ترین فوتبالیست هایی هستن که فوتبال مملکت ما با اسم اینا تو دنیا معروفه. بعد شما میای میگی این 2 تا تیم واسه فوتبال ملی کاری نکردن!!!؟
همین حرفت واسه اینکه ثابت بشه قصدت کوبیدن بیجای دیگران برای بالا بردن تیم مورد علاقت کافیه.

بنظر شما این 2 تا تیم دارن خون مردم رو میمکن!؟ واقعا جالبه حرفات! همین جوونایی که دارن تو این تیما بازی میکنن و بقول شما در افتضاح و آسایش میلولن میتونستن هر کدومشون یه دزد یا یه معتاد باشن ولی وقتی زحمت کشیدن و وقت گذاشتن برای رسیدن به یه جایی پس حقشونه که در آسایش باشن. بالاخره باید یه جایی فرق بین آدمی که زحمت کشیده با آدمی که فقط نوک دماغش رو دیده باشه یا نه؟!

در ضمن من هیچ بی احترامی ئی هم به فوتبال شهرستان و بخصوص تیم مورد علاقه ی فعلی شما یعنی سپاهان نکردم و نمیکنم. ولی واقعا برام جالبه که یه مدیر چقدر قشنگ و زیرکانه داره کاراشو میکنه و همه هم گمون میکنن این آقا در نهایت سلامت و صداقت داره تیم داریش رو میکنه و امثال شما هم فقط ظاهر کار رو میبینید.

من یه جا دیگه هم گفته بودم. یکی از دلایل اینکه حبیب کاشانی میخواست از پرسپولیس استعفا بده مشکلات مالی تیم و بدهیهای تیم بود. این بنده خدا خودش تا حالا تو 100 تا مصاحبش گفته که ما هر کاری میکنیم که تربیت بدنی با ما همکاری کنه تا ما طبق اصل 44 قانون اساسی تیم رو به بخش خصوصی واگذار کنیم و سهام تیم رو وارد بورس کنیم همکاری نمیکنن! وقتی خود تربیت بدنی میگه ما از استقلال و پرسپولیس حمایت میکنیم و بعدش میزنه زیر همه چیز چیکار میشه کرد؟!

خوب همين چيزهايي كه شما گفتي من به تفصيل گفتم و شرح دادم كه ما كاري نداريم كه يك تيم از كجا ميايد و به كجا ميرود فقط مهم اين است كه يك تيم اداري و دولتي نباشد تا از امكانات آن سوء استفاده نكند و نيز عمكرد ورزشي پاسخگويانه اي داشته باشد!!
و همانطور كه گفتم وقتي يك شركتي و يا كارخانه اي سهام دارد آن شركت ديگر دولتي نيست(و همانطور كه خودتان هم گفته ايد كه سهام سپاهان به بخش خصوصي منتقل شد!) چون اگر دولتي بود اجازه داده نمي شد كه بغير از دولت كس ديگري بيايد و در ان شركت سرمايه گذاري كند و آن شركت داراي سهام باشد!! بنابراين هر شركتي كه داراي سهام است غير دولتي است مثل سپاهان و فولاد و سايپا و... درد اصلي اينجاست كه استقلال و پرسپوليس علاوه بر اينكه دولتي هستند به قسمت اداري آن(تربيت بدني) وابسته اند كه تاكنون باعث اينهمه لطمه به فوتبال كشور شده اند! بهرحال حرف ما اينست كه هر تيمي تا انجا كه غير دولتي و وابسته به يك كارخانه و يا شركت توليدي باشد مي تواند از جيب خودش خرج كند تا فوتبالش هم حرفه اي و پاسخگويانه باشد
میتونم بدونم تحصیلات شما چیه؟!
ببخشید کی و کجا گفته شرکتی که سهام داشته باشه نمیتونه دولتی باشه؟!
در ضمن خوبه که بدونید سایپا یه شرکت نیمه خصوصی هست و 51% سهام اون در اختیار غیر هست و 49% در اختیار سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايرانه.
در ضمن من متاسفانه منظورتون رو از اینکه میگید استقلال و پرسپولیس علاوه بر اینکه دولتی هستن به قسمت اداری هم وابسته هستن رو متوجه نشدم!؟ مگه بقیه تیما به قسمت اداری وابسته نیستن!!!؟
و اینکه میگید بخاطر این وابستگی لطمه های زیادی به فوتبال مملکت زدن!؟ میشه مثال بزنید. اگر منظورتون پول و بودجه ی این تیمهاست باید بگم بودجه این تیما به انگشت کوچیکه ی تیمایی مثل سپاهان و صباباطری و سایپا و پیکان هم نمیرسه. این تیمایی هم که مثال زدم یا در حال حاضر دولتی هستن یا اینکه تا چند سال اخیر بودن و به تازگی به بخش نیمه خصوصی منتقل شدن.
در ضمن شما فقط داری لقمه رو دور سرت میچرخونی! کی گفته مثلا تیمی مثل صباباطری یا پیکان یا سایپا دارن از جیب خودشون و شرکتشون خرج تیم رو درمیارن؟! اینا هم به یه نوعی به دولت وابسته هستن و دارن از دولت بودجه میگیرن و خرج تیمشون میکنن. حالا فرق اینا با استقلال و پرسپولیس اینه که این تیما غیر مستقیم از بودجه ی دولت بهره میبرن و استقلال و پرسپولیس یجورایی مستقیم و از طرف سامان تربیت بدنی.

ببخشید خیلی طولانی شد.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میگم جمعه ذوب آهن به پلاستیک تبدیل خواهد شد.:D
اونوقت میشه ذوب پلاستیک:lol:

برادر لين حو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا این حس وطن دوستی تون رو واقعا تحسین میکنم!!!

کاش مملکت ما چند تا امثال شما و امیرکبیر و ستار خان و باقر خان و ... رو داشت تا الان اینطوری سرمایه های مملکت ما به هدر نره و این جوانان بی غیرت (!) اینطوری سرمایه های ملی رو به باد ندن!!

واقعا خودت متوجه شدی داری چی میگی؟! نه خداییش!!

خودت كه پاسخ خودت رو دادي!!:lol: :happy:
اول اینکه من بعد از چند بار خوندن متن بالا تازه متوجه شدم که شما چی میگی!
خدا رو شكر!..
تازه بعد از چند بار خوندن كه من چند جا اشاره كرده ام سپاهان يك تيم دولتي نيست (برخلاف پرسپوليس) منظورمو متوجه شدي؟!:D اونم بخاطر اينكه فقط يه جا بعلت سرعت زياد تايپ حرف اضافه " و نه" در يك جمله جا انداخته شده بود كه انهم اضافه شد؟!!:happy:

ضمنا" براي دلسوزي به مملكت و آينده لازم نيست خيلي بزرگتر باشي و يا در كميت ديگري باشي! ولي خوب است كه در اندازه خود بهترينِ هر آنچه هستي باشي!

و نيز يادت باشد كه كوه از سنگريزه ها درست شده و هركسي در اين خود يك سنگريزه فوتبال است! مي تواند در خدمت پل سنگي براي گذر افكار فوتبال به آينده بهتر باشد و يا مي تواند يك سنگريزه در سد مسدود كننده راه فوتبال باشد!!!
پس اجازه بده علیرغم میل شخصیم جواب بعضی (فقط بعضی) از حرفات رو بدم که فکر نکنی من و امثال من که طرفدار یه تیم هستیم بقول شما کورکورانه و از روی تعصب الکی داریم طرفداری میکنیم.

بالاخره اگه عليرغم ميلت بود مي تونستي آغاز كننده بحث نباشي.بهرحال تا انجا كه دوست داري ادامه بده! شايد واقعا" بيانات شما هم راهگشاي معضل دراز مدت فوتبال مملكت باشد! و حمايت احساسي و كوركورانه نباشد در نظر عموم!

چون متنت واقعا غیرمفهوم بود! شما یه جا تیم خصوصی رو با مثال استقلال و پرسپولیس توضیح دادی بعد اومدی گفتی در نتیجه استقلال و پرسپولیس دولتی هستن! بگذریم!

:lol:در مورد جا افتادن يك كلمه "و نه" بلاخره چقدر قلمفرسايي كرده اي و من هم كه گفتم جا انداخته شده بود! آره بگذريم!

دوست من، من این حس خوب شما رو نسبت به تیم ملی تحسین میکنم و بازم میگم که اگر مسئولان فوتبال کشور هم مثل شما حس وطن پرستی داشتن ما لااقل الان رئیس فدراسیونمون مشخص بود!
ولی این خیلی بده که آدم کلا به پیشینه ای که داشته پشت پا بزنه و بخواد اون پیشینه رو تغییر بده و به نفع خودش استفاده کنه.

: s10 : :D
بالاخره معلوم نشد حس وطندوستي و فوتبال دوستي ملي منو تحسين مي كني؟؟! و يا :
بعد از چند بار گفتن طرفداري شايسته سالارانه از هر تيم و در هر فصل به فراخور لياقت و هنر آن تيم بخاطر پيشرفت و افتخار براي فوتبال كشور! حالا بازم بگيد كه من به نفع خودم بهره برداري مي كنم!:blink::lol: :blink:

سوال من از شما اینه. شمایی که دم از این میزنی که تیمای استقلال و پرسپولیس پول این مملکت رو غارت میکنن و آخرشم هیچی به هیچی پایه ای بشینیم بازیکنایی که این 2 تا تیم به تیم ملی و فوتبال مملکت دادن رو با بازیکنایی که بقیه ی تیما دادن مقایسه کنیم!؟ آخه یه چیزی بگو که با عقل جور دربیاد!

من مي گم بازيكنايي كه ايندو تيم در حالت خصوصي بودنشان به تيم ملي تحويل مي دادن هم با تكنيك تر و هم بسيار بيشتر از حالتي مي شد كه در وضعيت دولتي بودنشان به تيم ملي تحويل داده ان آيا اين با عقل جور در نمياد؟؟!...

تا قبل از اینکه بیشتر بازیکنای تیم ملی به خارج از کشور ترنسفر بشن تو کدوم تیما بازی میکردن؟!
برات نمونه میارم که نگی دارم لفاظی (!!) میکنم!
علی کریمی : باشگاه قبلی پرسپولیس
علی دایی: باشگاه قبلی پرسپولیس
رضا عنایتی : باشگاه قبلی استقلال
مهدی مهدوی کیا: باشگاه قبلی پرسپولیس
فرهاد مجیدی: باشگاه قبلی استقلال
عابدزاده (اسطوره ی فوتبال ایران) : پرسپولیس
گل محمدی : پرسپولیس
کریم باقری : پرسپولیس
پیروانی : پرسپولیس

از همه اين بازيكنا فقط سه تاشون هستن كه بهشون مي شه گفت بازيكن كه من ازشون اسم نمي برم. ولي دقت كن من جمله بالا رو دوباره تكرار مي كنم"من مي گم بازيكنايي كه ايندو تيم در حالت خصوصي بودنشان به تيم ملي تحويل مي دادن هم با تكنيك تر و هم بسيار بيشتر از حالتي مي شد كه در وضعيت دولتي بودنشان به تيم ملي تحويل داده ان!!
و نيز تا همين دو سه سال اخير تيم خصوصي واقعي به معناي كامل كه نداشتيم تا شما بگي چرا از اونا بازيكن مطرح نداشتيم!!همه چيز فقط استقلال و پرسپوليس كهنه و به ميراث مانده بود و بنابراين در شرايط عدم وجود تيمهاي شهرستاني خصوصي و مقتدر, خاصيت كدخدا منشي اين تيمهاي دولتي تا سالهاي سال و تا همين اواخر كه بعضي از باشگاهها خصوصي شدن, با باند بازي و فساد اداري داراي اقتدار كدخدايي بودن و همه بازيكناي خوب هم ناچار بودن از زير پرچم اين كدخداها رد بشن تا به تيم ملي راه پيدا كنن!! و همين معضل و قصه ادامه داشته تا سالهاي اخير و اخيرا" كه تيمهاي شهرستاني خصوصي شدن و هم جون گرفتن كه بازيكناي خوب تربيت كنن مي بينيم كه به قهرماني و جام آسيا راه پيدا مي كنن!! بالاخره ما مي گوييم كه اين روند خصوصي سازي بايد ادامه داشته باشد تا در يك فضاي عادلانه و آزادانه همه تيمها رقابت كنند تا تيم شايسته هم شناخته شود و هم مايه قوت تيم ملي شود!فكر نكنم اين حرف ديگر خيلي پيچيده باشد و يا انتظار خيلي زيادي باشد!!شما ببينيد در اين سالهاي اخير بهترين گلزنها در تيمهاي سايپا و سپاهان بودن!! اين در حاليه كه ايندو تيم فقط چند ساله كه خصوصي شدن در برابر اقتدار سي ساله ولي توو خالي پرسپوليس و استقلال!

و خیلیای دیگه مثل نیکبخت - منصوریان - شاهرودی - میناوند - طالب لو - و ... که واقعا کم نیستن که بشه شمردشون.

اینا جزو برجسته ترین فوتبالیست هایی هستن که فوتبال مملکت ما با اسم اینا تو دنیا معروفه. بعد شما میای میگی این 2 تا تیم واسه فوتبال ملی کاری نکردن!!!؟
همین حرفت واسه اینکه ثابت بشه قصدت کوبیدن بیجای دیگران برای بالا بردن تیم مورد علاقت کافیه.

گفتم, به جز معدود چند نفري كه انهم عرض شد بخاطر انحصار فوتبال ايران در دست ايندو تيم دولتي مجبور بودن از كانال ايندو تيم به تيم ملي راه پدا كنن , هيچكدام از اين افراد بقيه هم بازيكناي خوبي نبودن!.. وقتي ديده مي شه كه يك تيم شهرستاني با وجود آنهمه حمايت پشت سري دولت از دو تيم مياد و قهرمان مي شه و يا به جام باشگاهها ميره بايد فهميد كه فوتبال كجاست؟!چشمها را بايد شست جور ديگر بايد ديد!!..
بنظر شما این 2 تا تیم دارن خون مردم رو میمکن!؟ واقعا جالبه حرفات! همین جوونایی که دارن تو این تیما بازی میکنن و بقول شما در افتضاح و آسایش میلولن میتونستن هر کدومشون یه دزد یا یه معتاد باشن ولی وقتی زحمت کشیدن و وقت گذاشتن برای رسیدن به یه جایی پس حقشونه که در آسایش باشن. بالاخره باید یه جایی فرق بین آدمی که زحمت کشیده با آدمی که فقط نوک دماغش رو دیده باشه یا نه؟!

به نظر من خيلي مكيدن آره!...آخرش بعضي هاشون دزد و همه كاره هم در ميان!...چنانچه بعضا" در جرايد هم مي بينيم!!....البته بله از اول مي تونستن دزد باشن و نشدن ولي خوب قراره تا اون حد كه زحمت كشيدن نتيجه شو ببينين و نه اينكه بعد از اينكه به يكي از ايندو تيم و يا تيم ملي رسيدن هر كاري خواستن بكنن و بخاطر اين بي تدبيري مديريت و عدم شايسته سالاري و رابطه بازي كه جاي شايسته بعضي ها رو توو تيم ملي گرفتن غرور و افتخار تيم ملي را فداي هوس و آسايش خود بكنند!!

نكنه شما از اين وضع تيم ملي و از اين نتايج اخير سالهاي تيم ملي خيلي راضي هستيد؟؟ و از باختها و سرافكنديهايي كه هرساله براي تيم ملي و به تبع آن براي مردم ايران بوجود ميايد شرمسار نمي شويد؟!!...

در ضمن من هیچ بی احترامی ئی هم به فوتبال شهرستان و بخصوص تیم مورد علاقه ی فعلی شما یعنی سپاهان نکردم و نمیکنم. ولی واقعا برام جالبه که یه مدیر چقدر قشنگ و زیرکانه داره کاراشو میکنه و همه هم گمون میکنن این آقا در نهایت سلامت و صداقت داره تیم داریش رو میکنه و امثال شما هم فقط ظاهر کار رو میبینید.

.....

من هم نگفتم كه به تيم شهرستاني بي احترامي كرديد و اين تيم هم تيم من نيست و فعلا" خوب و در حد شايسته يك تيم ايراني بازي مي كند.فقط همانطور كه گفتم هر از گاهي چشمها را بايد شست و جور ديگر, واقع بينانه نگاه كرد!...
میتونم بدونم تحصیلات شما چیه؟!
ببخشید کی و کجا گفته شرکتی که سهام داشته باشه نمیتونه دولتی باشه؟!
در ضمن خوبه که بدونید سایپا یه شرکت نیمه خصوصی هست و 51% سهام اون در اختیار غیر هست و 49% در اختیار سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايرانه.

تحصيلا من به چه درد شما مي خوره!؟؟

همه جا همه مي دونن شركت اگه دولتي باشه ديگه لازم نيست سهام داشته باشه و كس ديگه اي در اون سهام شراكت داشته باشه كه اگه كس ديگه اي شراكت داشته باشه اين ديگه دولتي نمي شه! مي شه غير دولتي!!!و اين يه اصل ساده اقتصاديه كه همه مي دونن و نيازي به مدرك و منبع و فلان هم نيست! همين سايپايي كه گفتين من شرايطشو ميدونم. بهتره شما بدونيد كه بالاخره وقتي بيشتر از نصفش دست مردمه پس مي شه غير دولتي! در حاليكه استقلال و پرسپوليس اصلا" سهام ندارن كه حتي يك درصدش هم دست مردم باشه و تازه وابسته به بخش اقتصادي دولت هم نيستن و وابسته به بخش اداري دولت هستن(سازمان تربيت بدني!) و در نهايت بعد از اينهمه گفتگويمان در اينجا رسيديد به اصل مطلب و بهتر مقايسه كنيد كه افتضاح از كجا تا به كجاست!! آخه يك بخش دولتي اداري چه حقي دارد كه تيم داشته باشد تا از آن هم, حمايت مالي و اداري بكند؟؟!!!.......

در ضمن من متاسفانه منظورتون رو از اینکه میگید استقلال و پرسپولیس علاوه بر اینکه دولتی هستن به قسمت اداری هم وابسته هستن رو متوجه نشدم!؟ مگه بقیه تیما به قسمت اداری وابسته نیستن!!!؟
و اینکه میگید بخاطر این وابستگی لطمه های زیادی به فوتبال مملکت زدن!؟ میشه مثال بزنید. اگر منظورتون پول و بودجه ی این تیمهاست باید بگم بودجه این تیما به انگشت کوچیکه ی تیمایی مثل سپاهان و صباباطری و سایپا و پیکان هم نمیرسه. این تیمایی هم که مثال زدم یا در حال حاضر دولتی هستن یا اینکه تا چند سال اخیر بودن و به تازگی به بخش نیمه خصوصی منتقل شدن. در ضمن شما فقط داری لقمه رو دور سرت میچرخونی!

همه اينموارد هم كه در بالا توضيح داده شدن

و مثالهاشون هم براي همه شون زده شد..بهرحال تيمهاي خصوصي اگه بودجه زيادي هم خرج كنن نوش جونشون و مال خودشونه و راه فوتبال هم اينه كه هر تيمي خصوصي باشه و حالا اگه يه تيم كمي به دولت وابسته است تيمهاي استقلال و پرسپوليس كه تماما" وابسته هستن!حالا اگه من لقمه رو دور سرم مي چرخونم شما در نظر بگير كه از كجا مي چرخوني! :D

کی گفته مثلا تیمی مثل صباباطری یا پیکان یا سایپا دارن از جیب خودشون و شرکتشون خرج تیم رو درمیارن؟! اینا هم به یه نوعی به دولت وابسته هستن و دارن از دولت بودجه میگیرن و خرج تیمشون میکنن. حالا فرق اینا با استقلال و پرسپولیس اینه که این تیما غیر مستقیم از بودجه ی دولت بهره میبرن و استقلال و پرسپولیس یجورایی مستقیم و از طرف سامان تربیت بدنی.

ببخشید خیلی طولانی شد.

خواهش مي كنم

ولي بالاخره بايد توجه داشت كه اصل رقابت ورزشي بايد خصوصي باشه و در اين ميان تيمي كه سهام عمومي زيادي داره خصوصي تره و به هر نسبت اين سهام زياد باشه از جيب خصوصي براي تيم خرج مي شه و مثل دو تيم استقلال و پرسپوليس كاملا" وابسته به دولت نيستند و آنهم بخش اداري دولتي! كه هنر فوتبال اگر دولتي باشد لوث مي شود چه رسد كه مربوط به بخش اداري دولتي هم باشد!!!

موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا