اولا این حس وطن دوستی تون رو واقعا تحسین میکنم!!!
کاش مملکت ما چند تا امثال شما و امیرکبیر و ستار خان و باقر خان و ... رو داشت تا الان اینطوری سرمایه های مملکت ما به هدر نره و این جوانان بی غیرت (!) اینطوری سرمایه های ملی رو به باد ندن!!
واقعا خودت متوجه شدی داری چی میگی؟! نه خداییش!!
پس اجازه بده علیرغم میل شخصیم جواب بعضی (فقط بعضی) از حرفات رو بدم که فکر نکنی من و امثال من که طرفدار یه تیم هستیم بقول شما کورکورانه و از روی تعصب الکی داریم طرفداری میکنیم.
ما مي گوييم بالاخره اين تيم كه يا مال سيمان سپاهان بوده و يا مال فولاد هست فعلا" , يك تيم غير دولتي و غير اداري است مثل پريپوليس و استقلال. اگر اين تيم نه مثل آندو تيم كه دولتي هستند, وابسته به يك كارخانه اي هستند كه كارخانه شان سهام دارند و سهامشان در بورس داد و ستد مي شوند پس يك تيم خصوصي است كه مخارج خودشان را از كارخانه خودشان تامين مي كنند و نه مثل استقلال و پرسپولي از جيب تربيت بدني و دولت كه پس از سي سال استخوانبندي تيم ملي نه گلي به سر خودشون زده ان و تونستن با بازيهاي خوب در جام باشگاهها حضور يابند و نه بازيكنان خوب و تكنيكي كافي را به تيم ملي تحويل بدهند!! فوتبال و باشگاههاي حامي آنها بايد خصوصي شود مثل تركيه مثل فوتبال باشگاههاي اروپا تا بتوانند رشد كنند و يا براي موفقيت خود بازيكن بسازند و يا براي فروش بازيكن مدرسه ديده ببار بيارند و نه اينكه مثل استقلال و پرسپوليس وابسته به دولت و علي آبادي باشندو خون اين مردم را بكمند و بازيكنان ان در آسايش و افتضاحات بلولند و فوتبال مملكت اين باشد و كسي هم جوابگو نباشد!
اول اینکه من بعد از چند بار خوندن متن بالا تازه متوجه شدم که شما چی میگی!
چون متنت واقعا غیرمفهوم بود! شما یه جا تیم خصوصی رو با مثال استقلال و پرسپولیس توضیح دادی بعد اومدی گفتی در نتیجه استقلال و پرسپولیس دولتی هستن! بگذریم!
دوست من، من این حس خوب شما رو نسبت به تیم ملی تحسین میکنم و بازم میگم که اگر مسئولان فوتبال کشور هم مثل شما حس وطن پرستی داشتن ما لااقل الان رئیس فدراسیونمون مشخص بود!
ولی این خیلی بده که آدم کلا به پیشینه ای که داشته پشت پا بزنه و بخواد اون پیشینه رو تغییر بده و به نفع خودش استفاده کنه.
سوال من از شما اینه. شمایی که دم از این میزنی که تیمای استقلال و پرسپولیس پول این مملکت رو غارت میکنن و آخرشم هیچی به هیچی پایه ای بشینیم بازیکنایی که این 2 تا تیم به تیم ملی و فوتبال مملکت دادن رو با بازیکنایی که بقیه ی تیما دادن مقایسه کنیم!؟ آخه یه چیزی بگو که با عقل جور دربیاد!
تا قبل از اینکه بیشتر بازیکنای تیم ملی به خارج از کشور ترنسفر بشن تو کدوم تیما بازی میکردن؟!
برات نمونه میارم که نگی دارم لفاظی (!!) میکنم!
علی کریمی : باشگاه قبلی پرسپولیس
علی دایی: باشگاه قبلی پرسپولیس
رضا عنایتی : باشگاه قبلی استقلال
مهدی مهدوی کیا: باشگاه قبلی پرسپولیس
فرهاد مجیدی: باشگاه قبلی استقلال
عابدزاده (اسطوره ی فوتبال ایران) : پرسپولیس
گل محمدی : پرسپولیس
کریم باقری : پرسپولیس
پیروانی : پرسپولیس
و خیلیای دیگه مثل نیکبخت - منصوریان - شاهرودی - میناوند - طالب لو - و ... که واقعا کم نیستن که بشه شمردشون.
اینا جزو برجسته ترین فوتبالیست هایی هستن که فوتبال مملکت ما با اسم اینا تو دنیا معروفه. بعد شما میای میگی این 2 تا تیم واسه فوتبال ملی کاری نکردن!!!؟
همین حرفت واسه اینکه ثابت بشه قصدت کوبیدن بیجای دیگران برای بالا بردن تیم مورد علاقت کافیه.
بنظر شما این 2 تا تیم دارن خون مردم رو میمکن!؟ واقعا جالبه حرفات! همین جوونایی که دارن تو این تیما بازی میکنن و بقول شما در افتضاح و آسایش میلولن میتونستن هر کدومشون یه دزد یا یه معتاد باشن ولی وقتی زحمت کشیدن و وقت گذاشتن برای رسیدن به یه جایی پس حقشونه که در آسایش باشن. بالاخره باید یه جایی فرق بین آدمی که زحمت کشیده با آدمی که فقط نوک دماغش رو دیده باشه یا نه؟!
در ضمن من هیچ بی احترامی ئی هم به فوتبال شهرستان و بخصوص تیم مورد علاقه ی فعلی شما یعنی سپاهان نکردم و نمیکنم. ولی واقعا برام جالبه که یه مدیر چقدر قشنگ و زیرکانه داره کاراشو میکنه و همه هم گمون میکنن این آقا در نهایت سلامت و صداقت داره تیم داریش رو میکنه و امثال شما هم فقط ظاهر کار رو میبینید.
من یه جا دیگه هم گفته بودم. یکی از دلایل اینکه حبیب کاشانی میخواست از پرسپولیس استعفا بده مشکلات مالی تیم و بدهیهای تیم بود. این بنده خدا خودش تا حالا تو 100 تا مصاحبش گفته که ما هر کاری میکنیم که تربیت بدنی با ما همکاری کنه تا ما طبق اصل 44 قانون اساسی تیم رو به بخش خصوصی واگذار کنیم و سهام تیم رو وارد بورس کنیم همکاری نمیکنن! وقتی خود تربیت بدنی میگه ما از استقلال و پرسپولیس حمایت میکنیم و بعدش میزنه زیر همه چیز چیکار میشه کرد؟!
خوب همين چيزهايي كه شما گفتي من به تفصيل گفتم و شرح دادم كه ما كاري نداريم كه يك تيم از كجا ميايد و به كجا ميرود فقط مهم اين است كه يك تيم اداري و دولتي نباشد تا از امكانات آن سوء استفاده نكند و نيز عمكرد ورزشي پاسخگويانه اي داشته باشد!!
و همانطور كه گفتم وقتي يك شركتي و يا كارخانه اي سهام دارد آن شركت ديگر دولتي نيست(و همانطور كه خودتان هم گفته ايد كه سهام سپاهان به بخش خصوصي منتقل شد!) چون اگر دولتي بود اجازه داده نمي شد كه بغير از دولت كس ديگري بيايد و در ان شركت سرمايه گذاري كند و آن شركت داراي سهام باشد!! بنابراين هر شركتي كه داراي سهام است غير دولتي است مثل سپاهان و فولاد و سايپا و... درد اصلي اينجاست كه استقلال و پرسپوليس علاوه بر اينكه دولتي هستند به قسمت اداري آن(تربيت بدني) وابسته اند كه تاكنون باعث اينهمه لطمه به فوتبال كشور شده اند! بهرحال حرف ما اينست كه هر تيمي تا انجا كه غير دولتي و وابسته به يك كارخانه و يا شركت توليدي باشد مي تواند از جيب خودش خرج كند تا فوتبالش هم حرفه اي و پاسخگويانه باشد
میتونم بدونم تحصیلات شما چیه؟!
ببخشید کی و کجا گفته شرکتی که سهام داشته باشه نمیتونه دولتی باشه؟!
در ضمن خوبه که بدونید سایپا یه شرکت نیمه خصوصی هست و 51% سهام اون در اختیار غیر هست و 49% در اختیار سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايرانه.
در ضمن من متاسفانه منظورتون رو از اینکه میگید استقلال و پرسپولیس علاوه بر اینکه دولتی هستن به قسمت اداری هم وابسته هستن رو متوجه نشدم!؟ مگه بقیه تیما به قسمت اداری وابسته نیستن!!!؟
و اینکه میگید بخاطر این وابستگی لطمه های زیادی به فوتبال مملکت زدن!؟ میشه مثال بزنید. اگر منظورتون پول و بودجه ی این تیمهاست باید بگم بودجه این تیما به انگشت کوچیکه ی تیمایی مثل سپاهان و صباباطری و سایپا و پیکان هم نمیرسه. این تیمایی هم که مثال زدم یا در حال حاضر دولتی هستن یا اینکه تا چند سال اخیر بودن و به تازگی به بخش نیمه خصوصی منتقل شدن.
در ضمن شما فقط داری لقمه رو دور سرت میچرخونی! کی گفته مثلا تیمی مثل صباباطری یا پیکان یا سایپا دارن از جیب خودشون و شرکتشون خرج تیم رو درمیارن؟! اینا هم به یه نوعی به دولت وابسته هستن و دارن از دولت بودجه میگیرن و خرج تیمشون میکنن. حالا فرق اینا با استقلال و پرسپولیس اینه که این تیما غیر مستقیم از بودجه ی دولت بهره میبرن و استقلال و پرسپولیس یجورایی مستقیم و از طرف سامان تربیت بدنی.
ببخشید خیلی طولانی شد.