• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
قهرمانی پرسپولیس رو در نیم فصل اول به همه پرسپولیسیها تبریک میگم

دومین شکست پیاپی رو نیز تسلیت میگم:thumbsup:

آخي ... الهي بميرم . خوشحالي الان ؟ :D بپا هيجانت زيادي بالا نره كار دست خودت بدي ... :p

خدا رو شكر شما استقلالي ها رو هم تو كل اين فصل يكبار خوشحال ديديم ! :lol:

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخي ... الهي بميرم . خوشحالي الان ؟ :D بپا هيجانت زيادي بالا نره كار دست خودت بدي ... :p

خدا رو شكر شما استقلالي ها رو هم تو كل اين فصل يكبار خوشحال ديديم ! :lol:

آره خیلی خوشحالم , چرا خوشحال نباشم
البته برای اولین بار نیست برای آخرین بار هم نخواهد بود.
مثل اینکه بازی قبلی با پاس و اون باخت وحشتناک رو یادتون رفته:p
تازه اینا اولشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سخت نگیرید ..........

آدم های نون به نرخ روز خور در فروم زیاد پیدا میشه................

آدمهایی که نیستند ، نیستند ، اما موقعیکه یه چیزی میخوان ازت ، اون موقع هستند...............

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نوشته ای از R E Z A

من نمیدونم این کیسه کشا چرا اینطورین؟!

تا تیمشون گند میزنه و بقیه تیما نتیجه میگیرن میرن تو سوراخاشون و پیداشونم نیست.

تا یه تیمی میبازه و میبینن یه جایی واسه ابراز وجود دارن سر و کلشون پیدا میشه.

اگر واقعا مَردید روزی که تیمتون گند میزنه و پشت هم گل میخوره بیاین و این چیز شعرا رو تلاوت کنید!!

خدا رو شکر میکنم که اونقدر هم خودم هم بقیه پرسپولیسیا جنبه فوتبال رو داریم که وقتی تیممون 3 تا 4 تا گل میزنه و میبره اینجا هستیم و وقتی هم تیممون 3 تا گل میخوره و حذف میشه میایم میگیم تیممون گند زده!

نه مثل بعضیا که برن تو سوراخشون یا بعضیا که بیان زمین و زمون و داور و تماشاچی و توپ جمع کن و ... رو به هم ببافن که باهاشون لج شدن و نمیذارن ببرن!!

فرزاد جونم با عرض معذرت از شما و یه سری از دوستان عزیز استقلالیم ولی گمون میکنم کوت کردن این پست برای یه سری آدم معلوم الحال لازم باشه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقا یکی از مزایای این باخت ها اینه که ما میتونیم دوستان عزیزمون هیجان و مهرزاد رو زیارت کنیم.....

تا باشه از این باخت ها باشه..........

من موندم طرفداری که تو باخت تیم خودش نمیاد تا جلو منتقدان مغرض از تیم دفاع کنه .......... و تو باخت حریف یه دفعه سر و کلش پیدا میشه چقدر میتونه منصف باشه ......... (خدایی نکرده جسارت به کسی نباشه اما اصولا به این نوع آدمها میگن نون به نرخ روز خور ................. بهتره بزارید به حاش خودشون باشند)

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
آقا نود رو دیدید؟؟؟

کاشانی به نظرتون چطور بود؟؟(( من که بلکل از فتحهعلی زاده و کاشانی خوشم نمیاد))

مرده شوره این فوتبال دولتی و مذهبی و سیا*سی رو باید ببرند!

باز کاشانی و قطبی به نظرم واقع بین تر از کادر استقلال بودند . قبول دارید یا نه!

واقعا قطبی با کلاسه ( خیلی ازش خوشم اومد) آخر بازی گفت من از اون مربی ها نیستم که بگم بازیکن نداشتم باختم

(( بر عکس استقلالیها که بهانه میگیرند)) حجازی که گردنه هیت مدیره مینداخت( O-@) قلعه نوعی دستهای پشت پرده

تنها اشتبهاش به نظر من نگرفتنه ساها بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره خود کاشانی هم گفت که در فکر یه هافبک بازی ساز ، یه مهاجم و یه دفاع چپ هستند

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
مهاجم برای چی؟ مهاجمهاتون که بد نیستن.
بازی دیروز فقط یه چیزی رو برای من ثابت کرد و اون کم خردی منصورخان ابراهیم زادست با این ترکیب دادنشونء من نمیدونم این ممدسوتی چی داره که همیشه باید تیم ملی بازی کنه یعنی واقعا بهتر از صادقیه؟ یا رودباریان تو دوران اوجش چی بوده که الان دعوتش می کنن تیم ملی و یکی مث سید مهدی رحمتی رو دعوت نمی کنن؟
راستی من از خیلیا شنیده بودم که تعریفهای بیجا از افشین قطبی میکردن و ...
درسته مربی با عقلیه و خوب هم نتیجه گرفته تا اینجا ولی به نظر من زیاد گنده کردنش هم کار خوبی نیست. به نظر من بخش بسیار بزرگی از خوب بودن یه مربی وقتی معلوم میشه که بتونه یه تیم بی روحیهء خسته و پرحاشیه رو جمع کنه توی همچین شرایطی که قطبی نتونست.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام سینا جان خوبی شما
بازی دیروز فقط یه چیزی رو برای من ثابت کرد و اون کم خردی منصورخان ابراهیم زادست با این ترکیب دادنشونء من نمیدونم این ممدسوتی چی داره که همیشه باید تیم ملی بازی کنه یعنی واقعا بهتر از صادقیه؟ یا رودباریان تو دوران اوجش چی بوده که الان دعوتش می کنن تیم ملی و یکی مث سید مهدی رحمتی رو دعوت نمی کنن؟
رود باریان که قبلا هم دعوت می شد و تو این فصل کم اشتباه هم بود انصافا( تنها یک اشتباه داشت که باعث شد قطبی چند تا بازی بهش نده)

راستی من از خیلیا شنیده بودم که تعریفهای بیجا از افشین قطبی میکردن و ...
درسته مربی با عقلیه و خوب هم نتیجه گرفته تا اینجا ولی به نظر من زیاد گنده کردنش هم کار خوبی نیست. به نظر من بخش بسیار بزرگی از خوب بودن یه مربی وقتی معلوم میشه که بتونه یه تیم بی روحیهء خسته و پرحاشیه رو جمع کنه توی همچین شرایطی که قطبی نتونست

نه تعریفی نشد ( البته تا اوجایی که من دیدم. تا پاین صحبت نیک بخت)!

فصل پیش که یادتونه با بودن الونگ آماده و ساها که از بهترینهای پرسپولیس بود و حتی شیث! پرسپولیس رو هر ضربه ساده ای که رو دربازش میومد گل می خورد همین که با وجود عبدی و نصرتی و نوری و سپهر حیدری به نظر من

که خوب نتیجه گرفته ( نه برد! همین که کم گل خورده)

ولی باز با صحبت شما موافقم تو نیم فصل دوم مشخص میشه چکارس( تو باخت پرسپولیس شانس آوردیم فصل تموم شد !)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته باید صبر کرد و دید......................

فعلا که هم اس اس و هم پرسپولیس تو سراشیبی افتادند

ایشالله که تو نیم فصل دوم جبران کنند.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام سینا جان خوبی شما

رود باریان که قبلا هم دعوت می شد و تو این فصل کم اشتباه هم بود انصافا( تنها یک اشتباه داشت که باعث شد قطبی چند تا بازی بهش نده)
بی خیال. همون گلی که از روانخواه خورد از یاد من یکی که نمیره حالا حالا ها. جز اون چیزی خاطرم نیست ولی به نظر من دروازبان بهتر از اون توی کشور و حتی توی پرسپولیس هست.
نه تعریفی نشد ( البته تا اوجایی که من دیدم. تا پاین صحبت نیک بخت)!

فصل پیش که یادتونه با بودن الونگ آماده و ساها که از بهترینهای پرسپولیس بود و حتی شیث! پرسپولیس رو هر ضربه ساده ای که رو دربازش میومد گل می خورد همین که با وجود عبدی و نصرتی و نوری و سپهر حیدری به نظر من
درسته. پرسپولیس دفاع قابل قبولی داشته این فصل ولی خوب چن تا مهره به دفاع اضافه شدن مث همین سپهر حیدری یا نصرتی که مدافع بدی نیست ولی سوتی بسیار زیاد داره و اصلا درحد تیم ملی نیست. ضمنا واعظی هم این فصل بازیش با فصل پیش خیلی فرق کرده

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا یکی از مزایای این باخت ها اینه که ما میتونیم دوستان عزیزمون هیجان و مهرزاد رو زیارت کنیم.....

من موندم طرفداری که تو باخت تیم خودش نمیاد تا جلو منتقدان مغرض از تیم دفاع کنه .......... و تو باخت حریف یه دفعه سر و کلش پیدا میشه چقدر میتونه منصف باشه ......... (خدایی نکرده جسارت به کسی نباشه اما اصولا به این نوع آدمها میگن نون به نرخ روز خور ................. بهتره بزارید به حاش خودشون باشند)

دوست عزیز اگه یه سری به پستهای من بزنی میبینی که بلافاصله بعد از باخت مقابل پاس و نفت اومدم و پست زدم
ضمنا من این چند روزه سرم گرمه به امتحانات, واسه همین زیاد نمیتونم به سایت سر بزنم.
لطفا زود قضاوت نکنین:hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از گفتار من ناراحت نشید دوست عزیز

من منظورم شخص شما نبود.........

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما که اسم من رو میاری و میگی نون به نرخ روز خور
من امتحاناتم شروع شده و بعدشم 2 بار تیمتون که باخته و تیم ما هم برده من اصلا پست نگذاشتم یعنی وقت ندارم
من یه خواهش از شما دارم که فکر کن بعد پست بذار .

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم تیم ملی ایران رو باید بذارن پرسپولیس 2

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اسم تیم ملی ایران رو باید بذارن پرسپولیس 2

نه تو رو خدا با این بازیای قشنگ تیمتون انتظار داشتی جوری انتخاب کنن که بذارن استقلال 2 ؟!

اوجش چی بوده که الان دعوتش می کنن تیم ملی و یکی مث سید مهدی رحمتی رو دعوت نمی کنن؟
چطوری سینا؟

چند روز پیش که یه صحنه از تمرینات تیم ملی نشون میداد رحمتی داشت همراه بازیکنا میدوئید! مگه انتخاب نشده؟!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Multimedia%5Cpics%5C1386%5C10%5CSport%5C102.JPG

اینم عکس از طرفداری از یه تیم به روش فوق آسیایی و حرفه ای و بین المللی بعضی تیما که هم خودشون هم طرفداراشون فراتر از فوتبال ایران و آسیا هستن!!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
Multimedia%5Cpics%5C1386%5C10%5CSport%5C102.JPG

اینم عکس از طرفداری از یه تیم به روش فوق آسیایی و حرفه ای و بین المللی بعضی تیما که هم خودشون هم طرفداراشون فراتر از فوتبال ایران و آسیا هستن!!

سپاهان بازی رو برد ولی تماشاچی های اصفهانی واقعا باختن:hmm:
این چندمین بار بود که توی اصفهان برای تیم های مقابل مشکل پیش میاد با بلندگو با فحاشی با پرتاب اشیا ولی این بار دیگه... واقعا سربازه خیلی گناه داشت
تا اطلاع ثانوی هم سپاهان از بازی توی اصفهان محروم شد.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
نه تو رو خدا با این بازیای قشنگ تیمتون انتظار داشتی جوری انتخاب کنن که بذارن استقلال 2 ؟!

چطوری سینا؟

چند روز پیش که یه صحنه از تمرینات تیم ملی نشون میداد رحمتی داشت همراه بازیکنا میدوئید! مگه انتخاب نشده؟!
مخلصیم
من سه چهار بار اسامی رو شنیدم تقریبا مطمئنم نبود. معمارزادهء طالبلوء رودباریانء محمدی و واعظی هستن مال سالهای قبل بوده احتمالا

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جالبه ، کسانی دم از فرهنگ و هواداران با فرهنگ و نمونه میزنند که خودش در این زمینه پرونده ی قطوری از کثافت کاری و آشوب افکنی دارند.....

نکنه فراموش کردین که بازی نیمه نهایی جام حذفی ، چند تا سر هواداران سپاهان شکسته شد ، چند تا صندلی شکسته شد ، چقدر خسارت به اتوبوس واحد ......

واقعاً خجالت هم حدی داره ، همتون منتظرین یه حاشیه ای بر علیه تیم بیحاشیه ی سپاهان بوجود بیاد و تو بوق و کرنا کنین و از آب گل آلود ماهی بگیرین....

کسانی که فرق نارنجک و ترقه رو هنوز نفهمیدند ، چه انتظاری میشه ازشون داشت...
پرتاب ترقه یا به اصطلاح خودتون نارنجک از سوی هواداران پرسپولیس آغاز شده و چون پلیس نتونسته جلو شو بگیره ، متقابلاً سپاهانیا هم شروع به پرتاپ ترقه کردند که متاسفانه در این بین ، 1 بازیکن سپاهانی از ناحیه ی سر دچار آسیب دیدگی میشه که فوراً به بیمارستان منتقل میشه و خوشبختانه خطر رفع میشه و بعد از اون هم پلیس اقدام میکنه و درگیری تمام میشه....

والا تو این عکسی که من میبینم و روزنامه زده ، ترقه ای که به صورت سرباز خورده توسط هواداران پرسپولیس زده شده...

8eu9kch.jpg

امیدوارم طرف رو بگیرین و به مجازات اعمالش برسه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا