• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آقا منم یه چیز بگم دوستان پرسپولیسی ناراحت نشن ولی کلا هر وقت پرسپولیس ببازه حال میکنم اساسی:thumbsup:

ایضن ما ه موقتی شما میبازید حال میکنیم اسیدی:D

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
جوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووونم عادل
اینم دکتر با اون ادبیاتش دکترها قلابی یک رشته فکر میکنه دکتر فوق تخصص قلبه یا فکر میکنه دکتر زادمهر
اینم مدرک شوالیش
حق کشی مشخص شد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چه بد شد توی نظرسنجی 90 هیچکدوم از بازیکنای پرسپولیس حضور نداشت :)

اصولا چند ساله که بهترین بازیکن ایران استقلالیه :)

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
واقعا من اگر جای فتح الله زاده بودم همون دیشب استفا میدادم چه روحی داره خودش تلفن به اون شکل بی ادبی قطع کرده و دوباره تماس میگیره
استقلال ها فکر کردند این قضیه دوپینگشون توی دربی یا فتوشاپ که گل سالم تو آفساید میبرن یا پنالتی ها دربی واقعا دم عادل گرم که آب خوش نمی زاره از گلوی
ادم هایی که با فدراسیون دست شون یکی یا اینکه با سازمان لیگ پایین بره اونم از مدرک شوالیه دم عادل گرم
اینطور قهرمان شدن مفت نمی ارزه دقیقا مثل قهرمانی آسیا تون تو تهران که چهار تا تیم درپیت جمع شده بودند بدون مقدماتی بدون اینکه قهرمان بره تو جام باشگاه های جهان
بعدشم که رفتید دسته سوم یا سال بعد از قهرمانی 6 تا خوردید
فوتبال باید دست انسان ها پاک مثل دایی مهدوی کیا کریمی و باقری ها باشه کجا سابقه داشته یک بازیکن بیاد زنگ بزنه به رئیس سازمان لیگ که بازیو عقب بندازن ؟
واقعا بهروان از خجالت چطوری مصاحبه میکرد داشت اب می شود گوشی ها شون همه خاموش کردند واقعا باید تاسف خورد دم عادل گرم که نشون داد این قهرمان های مفت نمی ارزه
این مدرک ها مفت نمی ارزه
بیاییم از اول شروع کنیم اسپانسر ها دو باشگاه یکی ادامس پرستو یا موتور گازی یکی ایوا یا اوپل
روز شروع تمرینات یکی خیبلی شیک یکی چاقو کشی
یکی توش بازیکن مثل کریمی که تو غیرت و جلوی ظلم ایستادن در ایرن تک یکی هم که حفت رئیس ج مهو زنگ زدن برای بازی عقب انداختن
یک تیم با باشگاه میلان بایر مونیخ قرار داد و رابطه داره یکی تیم با باشگاه های عراقی درپیت
یک تیم بازیکن به اورپا تراسفر میکنه به هامبورگ یکی به دسته دوم قطر
دیگه از چی بگم والا خودتون قضاوت کنید

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
واقعا من اگر جای فتح الله زاده بودم همون دیشب استفا میدادم چه روحی داره خودش تلفن به اون شکل بی ادبی قطع کرده و دوباره تماس میگیره
استقلال ها فکر کردند این قضیه دوپینگشون توی دربی یا فتوشاپ که گل سالم تو آفساید میبرن یا پنالتی ها دربی واقعا دم عادل گرم که آب خوش نمی زاره از گلوی
ادم هایی که با فدراسیون دست شون یکی یا اینکه با سازمان لیگ پایین بره اونم از مدرک شوالیه دم عادل گرم
اینطور قهرمان شدن مفت نمی ارزه دقیقا مثل قهرمانی آسیا تون تو تهران که چهار تا تیم درپیت جمع شده بودند بدون مقدماتی بدون اینکه قهرمان بره تو جام باشگاه های جهان
فوتبال باید دست انسان ها پاک مثل دایی مهدوی کیا کریمی و باقری ها باشه کجا سابقه داشته یک بازیکن بیاد زنگ بزنه به رئیس سازمان لیگ که بازیو عقب بندازن ؟
واقعا بهروان از خجالت چطوری مصاحبه میکرد داشت اب می شود گوشی ها شون همه خاموش کردند واقعا باید تاسف خورد دم عادل گرم که نشون داد این قهرمان های مفت نمی ارزه
این مدرک ها مفت نمی ارزه
بیاییم از اول شروع کنیم اسپانسر ها دو باشگاه یکی ادامس پرستو یا موتور گازی یکی ایوا یا اوپل
یکی توش بازیکن مثل کریمی که تو غیرت و جلوی ظلم ایستادن در ایرن تک یکی هم که حفت رئیس ج مهو زنگ زدن برای بازی عقب انداختن
یک تیم با باشگاه میلان بایر مونیخ قرار داد و رابطه داره یکی تیم با باشگاه های عراقی درپیت

حالت خوش نیستا:lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
این مدرک ها مفت نمی ارزه

دوست عزیز شما یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
دوست عزیز شما یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم

وقتی یکی مثل فتح الله زاده برای شما محبوب جز سفسطه کردن دیگه کار بلد نیستید
کار تون تمام شد عادل با خاک فتح الله زاده رو یکی کرد دیگه قهرمان هم بیشید مفت نمی ارزه با توانی داوری فدراسیون بهروان عزیزی محمدی ترکی بود

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
کار تون تمام شد عادل با خاک فتح الله زاده رو یکی کرد دیگه قهرمان هم بیشید مفت نمی ارزه با توانی داوری فدراسیون بهروان عزیزی محمدی ترکی بود

عجب
این همه شما با داوری امتیاز گرفتید کسی حرفی زد؟
فراموش نکن همین رده 11 رو م به لطف داوری دارید

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354

آقا قبول ما دستمون با فدراسیون تو یه کاسس باز به مراتب بهتر از شماست که دست مدیر عاملتون تا انتها تو جیب مردمو بیت الماله.البته احتمالا هنوزم این ملیارد ملیاردهایی که پول به اینو اون میده از پول انتقال علیرضا حقیقیه

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
عجب
این همه شما با داوری امتیاز گرفتید کسی حرفی زد؟
فراموش نکن همین رده 11 رو م به لطف داوری دارید

خوب بلد هستید عوض کنید موضوعاتو مثلا از خیلی چیزها بگذرید
به نظر من فتح الله زاده باید استفا می داد همینطوری که گفت تنها کاری که از دستش بر می اومد گرفتن یک وانت بود برای بردن بازیکن ها
استقلال ها چطور سرشون بالاست واقعا سنگ هم کم اورده جلو شون زند هباد عادل فرودسی پور حیف که پا ر زا یت دیگه چخش نمیشه وگرنه چهره خوب هفته می شد این هفته
فوتبال کثیف با توانی با داوری گل سالم دربی پنالتی ها دوپینگ وای وای وای تف

حیف علی دایی مربی پرسپولیس نیست الان وگرنه چنان حرف ها نسار باشگاه استقلال میکرد دقیقا مثل عادل

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
آقا قبول ما دستمون با فدراسیون تو یه کاسس باز به مراتب بهتر از شماست که دست مدیر عاملتون تا انتها تو جیب مردمو بیت الماله.البته احتمالا هنوزم این ملیارد ملیاردهایی که پول به اینو اون میده از پول انتقال علیرضا حقیقیه

حق پرسپولیس شما کلاس پرسپولیس با تیم ها دیگه یکی میدونید طرف دارها بیشتر قشر تحصیل کرده بیشتر بازیکن ها جهانی
اصلا مجموعه درفشی فر شما مقایسه کنید با چیزی که استقلال داره وقتی دو مرد بزرگ مثل دایی و کریمی دلسوز این مرد انسان های بزرگ
تو باشگاه هستند این باشگا باید ثروت مند باشه حق مسلمشه وقتی سفیر دانمارک با اون کلاسش می یاد باشگاه پرسپولیس وقتی ا او دی اسپانسر میشه بله پول داره
وقتی مسئولین بایر مونیخ بعد از ورد به تهران و مصابحه که کردن گفتند ما کریم باقری و مهدوی کیا و دایی میشناسیم که همه از پرسپولیس بودند که مصاحبه شم تو یوتوب هست معلوم باید قوی باشه
در تمام دنیا هم همینطور تیم که طرفدار بیشتر داره باید اصلا حق تبلیغات حق پخش تلویزیونیش بیشتر باشه
خلاصه دم عادل گرم که واقعا عادل اینطور قهرمانی ها مفت نمی ارزه
یادمه بعد از بازی دربی هم گفت پس چنالتی دوباره برای پرسپولیس نگرفتن خیلی آقاست
شوالیه پولی هم رو کرد

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
خوب بلد هستید عوض کنید موضوعاتو مثلا از خیلی چیزها بگذرید
به نظر من فتح الله زاده باید استفا می داد همینطوری که گفت تنها کاری که از دستش بر می اومد گرفتن یک وانت بود برای بردن بازیکن ها
استقلال ها چطور سرشون بالاست واقعا سنگ هم کم اورده جلو شون زند هباد عادل فرودسی پور حیف که پا ر زا یت دیگه چخش نمیشه وگرنه چهره خوب هفته می شد این هفته
فوتبال کثیف با توانی با داوری گل سالم دربی پنالتی ها دوپینگ وای وای وای تف

حیف علی دایی مربی پرسپولیس نیست الان وگرنه چنان حرف ها نسار باشگاه استقلال میکرد دقیقا مثل عادل

شما هم خوب بلدید هرجا به نفعتونه طرفداری کنید
شما و امثال شما نشستید بالای گود و میگید لنگش کن

پ.ن: تبانی درسته نه توانی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
حق پرسپولیس شما کلاس پرسپولیس با تیم ها دیگه یکی میدونید طرف دارها بیشتر قشر تحصیل کرده بیشتر بازیکن ها جهانی
اصلا مجموعه درفشی فر شما مقایسه کنید با چیزی که استقلال داره وقتی دو مرد بزرگ مثل دایی و کریمی دلسوز این مرد انسان های بزرگ
تو باشگاه هستند این باشگا باید ثروت مند باشه حق مسلمشه وقتی سفیر دانمارک با اون کلاسش می یاد باشگاه پرسپولیس وقتی ا او دی اسپانسر میشه بله پول داره
وقتی مسئولین بایر مونیخ بعد از ورد به تهران و مصابحه که کردن گفتند ما کریم باقری و مهدوی کیا و دایی میشناسیم که همه از پرسپولیس بودند که مصاحبه شم تو یوتوب هست معلوم باید قوی باشه
در تمام دنیا هم همینطور تیم که طرفدار بیشتر داره باید اصلا حق تبلیغات حق پخش تلویزیونیش بیشتر باشه
خلاصه دم عادل گرم که واقعا عادل اینطور قهرمانی ها مفت نمی ارزه
یادمه بعد از بازی دربی هم گفت پس چنالتی دوباره برای پرسپولیس نگرفتن خیلی آقاست
شوالیه پولی هم رو کرد

شما که قشر تحصیل کرده ای میشه بگی زبان فارسی و ادبیات فارسی چند شدی ؟

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
شما که قشر تحصیل کرده ای میشه بگی زبان فارسی و ادبیات فارسی چند شدی ؟

من اگر غلط املایی دارم به خاطر اینکه کی بوردم اصلا فارسی نداره روی دکمه هاش و خیلی سریع دوست دارم تاپیب کنم
درضمن من اینجا دوست ندارم با شما کل بندازم اما اگر خیلی اسرا میکنه تو خانواده خودم که اصلا اینجا جاش نیست میتونم یکی رو بهت معرفی کنم که اگر اهل کرج هستی
بری پیشش ببنی چه تیتر علمی داره از چه دانشگاهیی و قشریی که باهاش رفت امد میکنند کلا طرفدار چه تیمی هستند
اگر خیلی اسرا داره از نظر من مشکل نداره
من خودمم مثل خیلی ها لیساس تازه گرفتم فعلا دارم میخونم برای فوق
اما هیچ کدوم از اینها ربطی به موضع تبانی یا توانی که من اشتباه نوشتم نداره
شما کارتون تمام شد
عادل کاریی که ما میخواستم کرد یعنی پته رو ریخت رو آب
بهروان حال نداشت صحبت کنه توی مصاحبش گوشی ها رو هم خاموش کردند
افشین قطبی مقایسه کنید از نظر اینتر ویو به همین فتح الله زاده

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
من اگر غلط املایی دارم به خاطر اینکه کی بوردم اصلا فارسی نداره روی دکمه هاش و خیلی سریع دوست دارم تاپیب کنم
درضمن من اینجا دوست ندارم با شما کل بندازم اما اگر خیلی اسرا میکنه تو خانواده خودم که اصلا اینجا جاش نیست میتونم یکی رو بهت معرفی کنم که اگر اهل کرج هستی
بری پیشش ببنی چه تیتر علمی داره از چه دانشگاهیی و قشریی که باهاش رفت امد میکنند کلا طرفدار چه تیمی هستند
اگر خیلی اسرا داره از نظر من مشکل نداره
من خودمم مثل خیلی ها لیساس تازه گرفتم فعلا دارم میخونم برای فوق
اما هیچ کدوم از اینها ربطی به موضع تبانی یا توانی که من اشتباه نوشتم نداره
شما کارتون تمام شد
عادل کاریی که ما میخواستم کرد یعنی پته رو ریخت رو آب
بهروان حال نداشت صحبت کنه توی مصاحبش گوشی ها رو هم خاموش کردند
افشین قطبی مقایسه کنید از نظر اینتر ویو به همین فتح الله زاده

شما جمله بندیتو درست کن غلط املایی پیشکش

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
مهدوي کيا در صدر محبوب‌ترين بازيکنان جهان:blink:

کاپيتان باشگاه پرسپوليس در صدر محبوب‌ترين بازيکنان جهان :blink:قرار دارد.
[مهدوي کيا در صدر محبوب‌ترين بازيکنان جهان:blink:]

مهدي مهدوي کيا با 121 هزار و 941 راي در پايان دومين مرحله از راي گيري محبوب‌ترين بازيکنان جهان:blink: در صدر فهرست محبوب‌ترين بازيکنان قرار گرفت.

در اين فهرست سيد مهدي رحمتي:D با 61 هزار و 596 راي نيز در رده دوم آسيا و جهان:D قرار گرفته است.

در فهرست مرحله دوم نام محرم نويد کيا هم وجود داشت و به دليل قرار گرفتن در رده ششم در پايان اين مرحله، از حضور در راي‌گيري مرحله سوم بازماند.

مرحله سوم و پاياني راي‌گيري اول دسامبر تا سوم ژانويه برگزار مي‌شود تا محبوب‌ترين بازيکن دنيا در سال 2012 از ميان 32 نفر انتخاب شده مشخص شود.

به گزارش فارس و به نقل از سايت آمار و تاريخ فوتبال جهان، بازيکناني که در اين فهرست براي انتخاب به عنوان محبوب‌ترين بازيکن جهان:blink: قرار گرفته‌اند به تفکيک قاره در زير آمده است.

*آسيا

مهدي مهدوي کيا 121941:blink:

سيد مهدي رحمتي 61596:blink:

ياسر القحطاني 15582

محمد نور 15016

احمد ياسين 13271

*آمريکاي جنوبي

رادامل فالکائو 16800

ليونل مسي 8619:D

جاناتان فابرو 8365

پائولو گررو 8362

لوييس آنتونيو والنسيا 6635

جفرسون فارفان 5839

خوان آرانگو 3611

جيمز رودريگوئز 2892

*آفريقا

محمد ابوتريکه 35554

ندير لميغري 25289

سوفيانه فقولي 22600

يوسف امساکني 6485

عبدالمومن جابو 3813

*آمريکاي شمالي و مرکزي

خوزه کورونا 8840

رودولفو زلايا 5791

راجر اسپينوزا 2821

رايان روئيز 688

مارکو فابيان 243

*اقيانوسيه

تيم کيهيل 42

*اروپا

هنريخ امخيطاريان 53884

ادين ژکو 32727

لوريک کانا 15961

فرانچسکو توتي 14269

کريستيانو رونالدو 10048:D

برانسيلاو ايوانوويچ 5181

يون کونوپليان‌کا 4999

ميروسلاو کلوزه 4179

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این مدرک ها مفت نمی ارزه

بابا چی میگی تو ؟؟؟ :) حالت خوبه ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا