آقا منم یه چیز بگم دوستان پرسپولیسی ناراحت نشن ولی کلا هر وقت پرسپولیس ببازه حال میکنم اساسی:thumbsup:
ایضن ما ه موقتی شما میبازید حال میکنیم اسیدی
آقا منم یه چیز بگم دوستان پرسپولیسی ناراحت نشن ولی کلا هر وقت پرسپولیس ببازه حال میکنم اساسی:thumbsup:
واقعا من اگر جای فتح الله زاده بودم همون دیشب استفا میدادم چه روحی داره خودش تلفن به اون شکل بی ادبی قطع کرده و دوباره تماس میگیره
استقلال ها فکر کردند این قضیه دوپینگشون توی دربی یا فتوشاپ که گل سالم تو آفساید میبرن یا پنالتی ها دربی واقعا دم عادل گرم که آب خوش نمی زاره از گلوی
ادم هایی که با فدراسیون دست شون یکی یا اینکه با سازمان لیگ پایین بره اونم از مدرک شوالیه دم عادل گرم
اینطور قهرمان شدن مفت نمی ارزه دقیقا مثل قهرمانی آسیا تون تو تهران که چهار تا تیم درپیت جمع شده بودند بدون مقدماتی بدون اینکه قهرمان بره تو جام باشگاه های جهان
بعدشم که رفتید دسته سوم یا سال بعد از قهرمانی 6 تا خوردید
فوتبال باید دست انسان ها پاک مثل دایی مهدوی کیا کریمی و باقری ها باشه کجا سابقه داشته یک بازیکن بیاد زنگ بزنه به رئیس سازمان لیگ که بازیو عقب بندازن ؟
واقعا بهروان از خجالت چطوری مصاحبه میکرد داشت اب می شود گوشی ها شون همه خاموش کردند واقعا باید تاسف خورد دم عادل گرم که نشون داد این قهرمان های مفت نمی ارزه
این مدرک ها مفت نمی ارزه
بیاییم از اول شروع کنیم اسپانسر ها دو باشگاه یکی ادامس پرستو یا موتور گازی یکی ایوا یا اوپل
روز شروع تمرینات یکی خیبلی شیک یکی چاقو کشی
یکی توش بازیکن مثل کریمی که تو غیرت و جلوی ظلم ایستادن در ایرن تک یکی هم که حفت رئیس ج مهو زنگ زدن برای بازی عقب انداختن
یک تیم با باشگاه میلان بایر مونیخ قرار داد و رابطه داره یکی تیم با باشگاه های عراقی درپیت
یک تیم بازیکن به اورپا تراسفر میکنه به هامبورگ یکی به دسته دوم قطر
دیگه از چی بگم والا خودتون قضاوت کنید
واقعا من اگر جای فتح الله زاده بودم همون دیشب استفا میدادم چه روحی داره خودش تلفن به اون شکل بی ادبی قطع کرده و دوباره تماس میگیره
استقلال ها فکر کردند این قضیه دوپینگشون توی دربی یا فتوشاپ که گل سالم تو آفساید میبرن یا پنالتی ها دربی واقعا دم عادل گرم که آب خوش نمی زاره از گلوی
ادم هایی که با فدراسیون دست شون یکی یا اینکه با سازمان لیگ پایین بره اونم از مدرک شوالیه دم عادل گرم
اینطور قهرمان شدن مفت نمی ارزه دقیقا مثل قهرمانی آسیا تون تو تهران که چهار تا تیم درپیت جمع شده بودند بدون مقدماتی بدون اینکه قهرمان بره تو جام باشگاه های جهان
فوتبال باید دست انسان ها پاک مثل دایی مهدوی کیا کریمی و باقری ها باشه کجا سابقه داشته یک بازیکن بیاد زنگ بزنه به رئیس سازمان لیگ که بازیو عقب بندازن ؟
واقعا بهروان از خجالت چطوری مصاحبه میکرد داشت اب می شود گوشی ها شون همه خاموش کردند واقعا باید تاسف خورد دم عادل گرم که نشون داد این قهرمان های مفت نمی ارزه
این مدرک ها مفت نمی ارزه
بیاییم از اول شروع کنیم اسپانسر ها دو باشگاه یکی ادامس پرستو یا موتور گازی یکی ایوا یا اوپل
یکی توش بازیکن مثل کریمی که تو غیرت و جلوی ظلم ایستادن در ایرن تک یکی هم که حفت رئیس ج مهو زنگ زدن برای بازی عقب انداختن
یک تیم با باشگاه میلان بایر مونیخ قرار داد و رابطه داره یکی تیم با باشگاه های عراقی درپیت
دوست عزیز شما یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم
وقتی یکی مثل فتح الله زاده برای شما محبوب جز سفسطه کردن دیگه کار بلد نیستید
کار تون تمام شد عادل با خاک فتح الله زاده رو یکی کرد دیگه قهرمان هم بیشید مفت نمی ارزه با توانی داوری فدراسیون بهروان عزیزی محمدی ترکی بود
وقتی یکی مثل فتح الله زاده برای شما محبوب جز سفسطه کردن دیگه کار بلد نیستید
کار تون تمام شد عادل با خاک فتح الله زاده رو یکی کرد دیگه قهرمان هم بیشید مفت نمی ارزه با توانی داوری فدراسیون بهروان عزیزی محمدی ترکی بود
عجب
این همه شما با داوری امتیاز گرفتید کسی حرفی زد؟
فراموش نکن همین رده 11 رو م به لطف داوری دارید
آقا قبول ما دستمون با فدراسیون تو یه کاسس باز به مراتب بهتر از شماست که دست مدیر عاملتون تا انتها تو جیب مردمو بیت الماله.البته احتمالا هنوزم این ملیارد ملیاردهایی که پول به اینو اون میده از پول انتقال علیرضا حقیقیه
خوب بلد هستید عوض کنید موضوعاتو مثلا از خیلی چیزها بگذرید
به نظر من فتح الله زاده باید استفا می داد همینطوری که گفت تنها کاری که از دستش بر می اومد گرفتن یک وانت بود برای بردن بازیکن ها
استقلال ها چطور سرشون بالاست واقعا سنگ هم کم اورده جلو شون زند هباد عادل فرودسی پور حیف که پا ر زا یت دیگه چخش نمیشه وگرنه چهره خوب هفته می شد این هفته
فوتبال کثیف با توانی با داوری گل سالم دربی پنالتی ها دوپینگ وای وای وای تف
حیف علی دایی مربی پرسپولیس نیست الان وگرنه چنان حرف ها نسار باشگاه استقلال میکرد دقیقا مثل عادل
حق پرسپولیس شما کلاس پرسپولیس با تیم ها دیگه یکی میدونید طرف دارها بیشتر قشر تحصیل کرده بیشتر بازیکن ها جهانی
اصلا مجموعه درفشی فر شما مقایسه کنید با چیزی که استقلال داره وقتی دو مرد بزرگ مثل دایی و کریمی دلسوز این مرد انسان های بزرگ
تو باشگاه هستند این باشگا باید ثروت مند باشه حق مسلمشه وقتی سفیر دانمارک با اون کلاسش می یاد باشگاه پرسپولیس وقتی ا او دی اسپانسر میشه بله پول داره
وقتی مسئولین بایر مونیخ بعد از ورد به تهران و مصابحه که کردن گفتند ما کریم باقری و مهدوی کیا و دایی میشناسیم که همه از پرسپولیس بودند که مصاحبه شم تو یوتوب هست معلوم باید قوی باشه
در تمام دنیا هم همینطور تیم که طرفدار بیشتر داره باید اصلا حق تبلیغات حق پخش تلویزیونیش بیشتر باشه
خلاصه دم عادل گرم که واقعا عادل اینطور قهرمانی ها مفت نمی ارزه
یادمه بعد از بازی دربی هم گفت پس چنالتی دوباره برای پرسپولیس نگرفتن خیلی آقاست
شوالیه پولی هم رو کرد
شما که قشر تحصیل کرده ای میشه بگی زبان فارسی و ادبیات فارسی چند شدی ؟
من اگر غلط املایی دارم به خاطر اینکه کی بوردم اصلا فارسی نداره روی دکمه هاش و خیلی سریع دوست دارم تاپیب کنم
درضمن من اینجا دوست ندارم با شما کل بندازم اما اگر خیلی اسرا میکنه تو خانواده خودم که اصلا اینجا جاش نیست میتونم یکی رو بهت معرفی کنم که اگر اهل کرج هستی
بری پیشش ببنی چه تیتر علمی داره از چه دانشگاهیی و قشریی که باهاش رفت امد میکنند کلا طرفدار چه تیمی هستند
اگر خیلی اسرا داره از نظر من مشکل نداره
من خودمم مثل خیلی ها لیساس تازه گرفتم فعلا دارم میخونم برای فوق
اما هیچ کدوم از اینها ربطی به موضع تبانی یا توانی که من اشتباه نوشتم نداره
شما کارتون تمام شد
عادل کاریی که ما میخواستم کرد یعنی پته رو ریخت رو آب
بهروان حال نداشت صحبت کنه توی مصاحبش گوشی ها رو هم خاموش کردند
افشین قطبی مقایسه کنید از نظر اینتر ویو به همین فتح الله زاده
شما جمله بندیتو درست کن غلط املایی پیشکش
چشم
حتما یک فکر براش میکنم
این مدرک ها مفت نمی ارزه