• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
ما یه باخت داشتیم که اون هم جلوی سپاهان بود و کاملا مشخص شد که داور باعث باخت ما شده .... 1 گل تقدیم اونا کرد و یک پنالتی برای ما نگرفت . چند تا هم تیر زدیم و موقعیت های زیادی داشتیم
اما تا حالا به سایپا نباختیم :D
الان با خوردن اون 3 امتیاز بازی با سپاهان و کسر 1 امتیاز باز هم دوم جدول هستیم اما شما .... !!
**استقلال همیشه استقلال بوده**

دقیقا مثل بچه ها ! ما 3 امتیاز داشیتم ! 5 تا هم داور بد از ما گرفت ! کمک داورم اخم کرد و 2 امتیاز کم کرد ! فدراسیونم .... :D

برو بابا ! ملت کور نیستند . تو همه ی بازیهاتون دروازبانتون فرشته ی نجاتتونه ! میگی نه ! تیتر روزنامتون رو بخون !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دقیقا مثل بچه ها ! ما 3 امتیاز داشیتم ! 5 تا هم داور بد از ما گرفت ! کمک داورم اخم کرد و 2 امتیاز کم کرد ! فدراسیونم .... :D

برو بابا ! ملت کور نیستند . تو همه ی بازیهاتون دروازبانتون فرشته ی نجاتتونه ! میگی نه ! تیتر روزنامتون رو بخون !

دروازبان ما جزء تیم ماست!! چیزی جدای از تیم نیست که میگید فرشته نجات بوده!!! یکی از ارکان قدرت استقلال هست...

برعکس نیلسون!

اون پایین دنبال چی میگردی عمو ؟:دی

563643e0259df6d41.jpg

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
رکورد عجیب پرسپولیس در لیگ برتر / دوری 100 هفته ای از صدر جدول!‎

شعاري جديد براي پرسپولیسیها : 100 تايي ها 100 تايي ها 100 تايي ها .... فقط انگشت دستمون اجازه نميده كه نشونشون بديم خخخخخخخخخ
:D

پست بالای خودت رو بخون ! اینم بخون ! :D

خودت میگی و بعد یه چیز دیگه عمل میکنی ! :lol:

ولی خودمونیما . ببین پرسپولیس با شما چیکار کرده که نمیتونید از کل کل دست بردارید ، :p نمیتونم درکتون کنم ! آخه ما 6 تا نخوردیم از شما :D

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316

شعاري جديد براي پرسپولیسیها : 100 تايي ها 100 تايي ها 100 تايي ها .... فقط انگشت دستمون اجازه نميده كه نشونشون بديم خخخخخخخخخ

خوب اینم از حمکتهای خداست که معلوم میکنه خدا هم طرفدار پرسپولیسه زیرا میتوان عددهایی همچون 6 و یا شماره 10 ویا بازه زمانی 10 ویا عدد 3 بنشان هتریک رو به نمایش گذاشت

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
خوب اینم از حمکتهای خداست که معلوم میکنه خدا هم طرفدار پرسپولیسه زیرا میتوان عددهایی همچون 6 و یا شماره 10 ویا بازه زمانی 10 ویا عدد 3 بنشان هتریک رو به نمایش گذاشت
الهم عجل لولیک الفرج و اشفی کل مریض

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

:blink:

100 هفته؟؟:eek:
پس تو این 100 هفته ای کجای جدول بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100 هفته چند ساله؟؟
100سال میشه؟؟:whistle:
من ریاضیم ضعیفه::دی

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
خجالت رو شما باید بکشید که تو آزادی لوله شدید جلوی صبای قم !

والا ! دست پیش میگیر پس نیفتی ؟!

سیستم بکش زیرش رو ما هم عملی کنیم میتونیم مثل شما تحقیر بشیم و بازی رو ببریم . اما اون مدل بازی به درد بوق هم نمیخوره ! چه برسه به ما :rolleyes:

نمیدونم قبلش چی نوشته بودی که پستت ویرایش شده ...!
ولی ما چون استقلالیم و انتظار بالاست میگیم خوب نبودیم و الا همچی هم موقعیت به صبا ندادیم یه پنالتی که پنالتی نبود و یه ضربه ایستگاهی که سید گرفت دیگه موقعیت خاصی نداشتن;)

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
:blink:

100 هفته؟؟:eek:
پس تو این 100 هفته ای کجای جدول بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100 هفته چند ساله؟؟
100سال میشه؟؟:whistle:
من ریاضیم ضعیفه::دی

من که حافظم به اون موقع قد نمیده
تو همون لینک نوشته آخرین باری که پرسپولیس صدر جدول بود...دلار 750 تومن بود ! :D:D

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
نمیدونم قبلش چی نوشته بودی که پستت ویرایش شده ...!
ولی ما چون استقلالیم و انتظار بالاست میگیم خوب نبودیم و الا همچی هم موقعیت به صبا ندادیم یه پنالتی که پنالتی نبود و یه ضربه ایستگاهی که سید گرفت دیگه موقعیت خاصی نداشتن;)

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316

الان من عربی ناک اوتت کنم یا فرسی اخه ادم وقتی پیش یه ریس میره وام بگیره 2تا درخواستو باهم نمیده
بگرد دنبال ربطش
راستی یه چیزی برو تو پروفایلم میبینی که به دلیلهایی 2بار اخطار فوتبالی گرفتم نمیشه زیاد کل کل کنم
یه چیزه دیگه پیش شماره شهر یا محلتون چنده احساس میکنم تیکه کلامهایی همچون جنتی ویا دکتر شریعتی میگه ویا روحانی مچکریم ویا همین لفظ صلوات که بکار میبری خیلی دیر به شما میرسه از این نت چی پی ار اس که داری واسه اپدیت شدنت استفاده کن

ضمن اینکه توهین به هر نحوی که باشه جرمه هرچند که بهتون حق میدم زیرا هم استقلالی هستی هم از همه بدتر نیو یوزری

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
تيمت از رقيب ديرينش که ازش کسر امتيازم شده پايين تر نباشه صلوات...:D
اسطوره تيمت تو يه تيم ديگه نترکونه صلوات دوم رو بفرست...:lol:

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
بعضی وقتا یه چیزایی می گن نمیشه هیچی نگی
wink2.gif

من میخوام بدونم کسی حرفی زده چیزی گفته که شما سریع جبهه گرفتی، کسی در مورد متراژگل خورده شما پستی گذاشته تو این تاپیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
questions.gif

نه دوست عزیز ما مثله شما نیستیم که با گل بازیکن گسترش و فجر و سپاهان بیایم واسه شما کری بخونیم
ما از خودمون مایه میزاریم نه از تیمهای دیگه
به اندازه کافی تو دربی رکورد داریم که دست به دامن تیمهای دیگه نشیم
تو دربی که 6 تا برد بیشتر داریم ، تفاضل گل تو دربی هم که +10
40 متری(محمود فکری) ، زاویه بسته(محمدنوازی) ، لایی(محمود فکری،فرهاد مجیدی)،سریعترین گل(علی سامره)،دیرترین گل(پیروز قربانی،اسماعیل شریفات)،مهار3 پنالتی در دربی
deal.gif
dousing.gif
dousing.gif

نه دوست من، ما انقدر بزرگ هستیم که به خودمون می نازیم نه به گسترش فولاد و فجر و سپاهان
حالا خودتون قضاوت کنید ؟؟؟؟؟
و پیدا کنید پرتقال فروش را
grin.gif
grin.gif

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
دقایقی پیش پرسپولیس توی یک دیدار تدارکاتی مقابل تیم شهرداری اردبیل 2-1 شکست خورد!!!
rotlaugh.gif

خدا رو شکر علی دایی داره توانایی های نهفته خودش رو بروز میده.
flag.gif
flag.gif
clap2.gif

باشد که رستگار بشن
praying.gif

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
سطحی نگری.موقوف
متن هم میخوندی
فقط به تیتر بسنده نکن
تمامی ذخیره بودن گلزن تیمو ببین تا حالا شنیده بودی اسمشو؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا