night_moon
Registered User
- نوشتهها
- 998
- لایکها
- 18
واقعا هر هرکیه اینجا هیچکی نیست جواب بده ماهم پس راه به امتیاز منفی میدیم دیگه عالی میشه
واقعا هر هرکیه اینجا هیچکی نیست جواب بده ماهم پس راه به امتیاز منفی میدیم دیگه عالی میشه
سلام داداش حالا اکانت این یوزر رو هم میزاشتید ببینیم کی هست6 مین منفی این مردک روانی،5 تا رو پاک کردید باز منفی میده،به خدا سادیسم داره
اون داره تو ایسام دزدی و دلالی می کنه اصلا این اکانتش براش مهم نیست واسه همین مثل روانی ها داره منفی می ده تو این دو هفته خواهشن یه کار کنید نتونه منفی بده و این منفی رو هم پاک کنید سپاسگزارم
سلام منم درست میخواستم همینون بگم الان من دوهته هست تاپیک شکایت زدم تایید نشده امتیاز منفی هم میدم پاگ میشه.آقای مدیر یه سوال دارم منتظر جوابم:
کسی جنس مورد دار بفروشه امتیاز منفی بدیم و ایشون هم در جواب بخواد همین کارو بکنه تکلیف چیه؟
الان که تاپیک های شکایت تایید نمیشن چطوری باید اطلاع رسانی کرد؟
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
درود بر همه عزیزان
وقت همگی بخیر
سوالی داشتم
اگر بخوایم به شخصی امتیاز بدیم ولی یوزر اون شخص بن باشه میشه باز بهش امتیاز داد؟ یا خیر؟
سپاس
نه نمیشه . ضمنا شما اصلا نمیتونید امتیاز بدین . باید تعداد پست هاتون به 71 برسه .
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت مدیر محترم
ما تحت 1 شرایطی نمره منفی به جناب فرزاد صادقی دادیم که ایشون ناراحت شدن از ما
در هر صورت از شما مدیر عزیز خواهش میکنم در صورتی که امکانش هست امتیاز منفی که به ایشون دادم رو حذف کنید
با تشکر فراوان