• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
واقعا هر هرکیه اینجا هیچکی نیست جواب بده ماهم پس راه به امتیاز منفی میدیم دیگه عالی میشه

k2.KaMi

Registered User
لایک‌ها
146
6 مین منفی این مردک روانی،5 تا رو پاک کردید باز منفی میده،به خدا سادیسم داره
اون داره تو ایسام دزدی و دلالی می کنه اصلا این اکانتش براش مهم نیست واسه همین مثل روانی ها داره منفی می ده تو این دو هفته خواهشن یه کار کنید نتونه منفی بده و این منفی رو هم پاک کنید سپاسگزارم
سلام داداش حالا اکانت این یوزر رو هم میزاشتید ببینیم کی هست:D
مدیران عزیز من یه هفته هست تاپیک شکایت زدم لطفا پیگیری کنید کم کم داره میشه 3ماه که من با یه هارد علاف شدم .
حداقل اگه جوابگو هم نیستید امتیاز منفی که میدم رو پاک نکنید خیلی ممنون میشم.

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
من چندین کالا شخصی خود م رو فروختم در اینجا که 3 موردش رو امتیاز دهی بلد نبودند بدند و 2 مورد رو امتیاز مثبت به من دادن که یک موردش فروش مانیتورم به آقا نوید بود که ایشون هم امتیاز مثبت رو به من داده بودند ولی نمیدونم چرا این امتیاز الان حذف شده این هم تاپیک فروش مانتیور http://forum.persiantools.com/t268331.html

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقای مدیر یه سوال دارم منتظر جوابم:
کسی جنس مورد دار بفروشه امتیاز منفی بدیم و ایشون هم در جواب بخواد همین کارو بکنه تکلیف چیه؟
الان که تاپیک های شکایت تایید نمیشن چطوری باید اطلاع رسانی کرد؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
با سلام.بنده مدتی هست خریدو فروش موبایل رو آغاز کردم و عده ای از دوستان هم از من خرید داشتن و تقریبا من رو میشناسن که چه جور آدمی هستم.
بنده تابستون امسال تصمیم گرفتم که سیستم صوتی برای ماشینم خریداری کنم که با یکی از دوستان آقای حمبد رضا جبلی اونایی که تو خط سیستم باشن میشناسنش هماهنگ کردم و مقداری از سیستم رو خرید کردم و مونده بود یک دونه آمپ مونو که کاربری به اسم
50​
amirjk
تومن آمپ رو از همه ارزونتر میدادن فکر میکنم امپ هم jbl 1201 بود.منم با تمام خوشحالی راه افتادم که برم ازشون بگیرم و 5-6 بار باهاشون تماس گرفتم که حتما جنس اصلی میخوام نه فیک چون 4.5-5 پول سیستم دادم واقعا نمیخواستم جنس بد ببندم از طرفی هم 50 تومن واقعا تو اون شرایط برام پول بود!من راه افتادم طرف تهرانپارس و به آقا حمید زنگ زدم گفتم جریان اینه که ایشئن هم با دوستشون که تو نمایندگی jbl بود صحبت کردن گفتن که 3سال هست که jbl دیگه جنس اصلیش تو بازار نیست.منم ناراحت شدم و باهاشون تماس گرفتم گفتم نیارید آقا فیک نمیخوام.
برگشتم خونه دیدم یک امتیاز منفی ثبت کردن ولی خوب اگر قرار بود منم مثل اون امتیاز منفی بدم که منم با اون فرقی نداشتم(ادب از که آموختی گفت از بی ادبان)البته قصد توهین ندارم به هیچ وج.
بعد چند وقت پیش گفتم خواهشن اعتراض کنید و امتیاز من رو پاک کنید بالاخره من خودم 2بار اعتراض کردم نمیدونم ایشون هم اعتراض کردن یا نه.!!امشب اومدن میگن یه امتیاز + به من بدهکارین.. و من رو تهدید کردن که اگر امتیاز + بهشون ندم دوباره امتیاز منفی بهم میدن که دادان و بازم اعتبار من رو بردن زیر سوال.من وجدانم قبول نکرد که بهشون امتیاز بدم در صورتی که هیچ جنسی ازشون خریداری نکردم.!!اگر قرار بر این باشه اینجوری امتیاز جم کنم الان اینقد دوست دارم اینجا که یک شبه 210 امتیاز برام ثبت کنن ولی...
دوستان اساتید و مدیران لطفا راهنماییم کنید...
ببخشید سرتون رو درد اوردم.

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
از عزیزانی که اطلاع دارند ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی بفرمایند
آیا قانونی وجود داره که سایتی که واسطه گری خرید می کنه، باید به مشکلات خرید و فروش هم رسیدگی کنه ؟
مثلا آیا الان که قانونا تنها روش باقی مانده برای شناخت فروشنده ها ، امتیاز اونها هست و کسی در جای دیگه ای از این انجمن رسیدگی نمی کنه، آیا میشه از پرشین تولز شکایت کرد که تنها روش پیگیری اون کاملا توو بی قانونی هست و هر کسی که می خواد امتیاز منفی رو حذف می کنه یا امتیاز بی خود میده یا ... ؟

من که جز یک کلاه کوچک، مال باختگی بزرگی اینجا نداشتم !!! لااقل شاید اگر اون قانون وجود داشته باشه عزیزانی که سرشون زیاد کلاه رفته بتونن از طرق دیگه پیگیری کنند. اگر هم اون قانون وجود نداره، لااقل کاربرها وقت خودشون رو بی خود اینجا طلف نکنند ! هر کسی امتیاز منفی داره به مدیران پ.خ بزنه و یا از اون آسونتر امتیاز رو فقط ریپورت کنه ! براش چشم بسته پاک میشه و به هم دیگه امتیاز مثبت بدید و کلا همه بیخیال همین امتیاز هم بشند . به رسم عصر حجر یک جوری با هم کنار بیایند

p.t.teh

Registered User
لایک‌ها
168
درود بر همه عزیزان
وقت همگی بخیر
سوالی داشتم
اگر بخوایم به شخصی امتیاز بدیم ولی یوزر اون شخص بن باشه میشه باز بهش امتیاز داد؟ یا خیر؟
سپاس

k2.KaMi

Registered User
لایک‌ها
146
آقای مدیر یه سوال دارم منتظر جوابم:
کسی جنس مورد دار بفروشه امتیاز منفی بدیم و ایشون هم در جواب بخواد همین کارو بکنه تکلیف چیه؟
الان که تاپیک های شکایت تایید نمیشن چطوری باید اطلاع رسانی کرد؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
سلام منم درست میخواستم همینون بگم الان من دوهته هست تاپیک شکایت زدم تایید نشده امتیاز منفی هم میدم پاگ میشه.

p.t.teh

Registered User
لایک‌ها
168
درود بر همه عزیزان
وقت همگی بخیر
سوالی داشتم
اگر بخوایم به شخصی امتیاز بدیم ولی یوزر اون شخص بن باشه میشه باز بهش امتیاز داد؟ یا خیر؟
سپاس

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
درود بر همه عزیزان
وقت همگی بخیر
سوالی داشتم
سپاس

نه نمیشه . ضمنا شما اصلا نمیتونید امتیاز بدین . باید تعداد پست هاتون به 71 برسه .

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینجا هنوز کی نیست نمرات منفی الکی رو جواب بده ؟/ خدایی منم میرم به همه از دم نمره منفبی میدم شورش درومد یکب پیگیری کنه

p.t.teh

Registered User
لایک‌ها
168
درود بر عزیزان

یه سوالی داشتم

این طرح فروشنده معتبر چطوریه

برای مثال الان این دستمون با امتیاز کم و پست نه چندان زیاد فروشنده معتبر هستش!!!

البته سوئ تفاهم نشه و ایشون عزیز ما هسن فقط سوال بود ایشون رو هم مثال زدم

ممنون میشم یه توضیحی دوستان بدن

سپاس گذارم

http://forum.persiantools.com/t294569-page10.html

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام دوستان
توضیحات رو کامل بخونید
این آقای کلاهبردار navid_ati یه هارد SSD به من فروخت
من 15 روز سیستم نداشتم
یه لپ تاپ گیر آوردم هارد رو گزاشتم روش تا استفاده کنم
هارد رو کلا نشناخت لپ تاپ
به این آقا زنگ زدم گفت از تنظیمات بایوس باید تغییر بدی
این کارو انجام دادم آورد بالا
بعد نصب ویندوز تا 5-4 % میشد خود بخود ریست میشد
گفت با یه دستگاه دیگه تست کن
منم دستگاه دیگه نداشتم تاپیک فروش زدم:

http://forum.persiantools.com/t484180.html
دوستمون abbas06 بعد چند روز گفتن که مشکلی که من داشتمو دارن
بعد گفتم لطف کن مستقیم با navid_ati صحبت کن که این شخص برگشته گفته من خواستم بایوس هارد رو آپدیت کنم اینطوری شده....واقعا دروغ شاخداری نیست این...
گفتم باید پس بگیری گفت این فکرهارو نکن من بن میکنم اگر امتیاز منفی بدی
الان هم با پارتی بازی امتیاز رو پاک کرده
آقای مدیر لطف کنید موارد رو ببرسی کنید تا مردم گرفتار نشن
من درخواست باز شدن تاپیک رو دادم تا توضیحات رو اضافه کنم ولی انگار که نه انگار....
ولی یکی از دوستان که گوشی فروخته بودم ایراد داشت درخواست دادن فوری تاپیک باز شد علنی توضیحات رو اضافه کردن:
http://forum.persiantools.com/t488543.html
واقعا جای تعجب داره حذف امتیاز!!!

IR-TOP

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام خدمت مدیر محترم
ما تحت 1 شرایطی نمره منفی به جناب فرزاد صادقی دادیم که ایشون ناراحت شدن از ما
در هر صورت از شما مدیر عزیز خواهش میکنم در صورتی که امکانش هست امتیاز منفی که به ایشون دادم رو حذف کنید
با تشکر فراوان

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
با سلام خدمت مدیر محترم
ما تحت 1 شرایطی نمره منفی به جناب فرزاد صادقی دادیم که ایشون ناراحت شدن از ما
در هر صورت از شما مدیر عزیز خواهش میکنم در صورتی که امکانش هست امتیاز منفی که به ایشون دادم رو حذف کنید
با تشکر فراوان

سلام
ارادتمند
ممنون از شما و لطفتون . مشکل و سو تفاهم حل شد

لطفن امتیاز پاک شود

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام یک فکری به حال این امتیاز های منفی الکی که میدن بکنید وقتی نه از شخصی خریدی شده و نه چیزی فروخته شده برای چی میاد و امتیاز منفی میده؟ این خیلی مسخرس تو یه تاپیکی از ما کلاه برداری شده یه کاربر معلوم الحالی که اصلاً موضوع تاپیک به اون ربطی نداره و از مال باختگان نبوده میاد جو رو خراب میکنه و توهین میکنه و بعدش امتیاز منفی میده و هیچ نظارتی نمیشه
لطفاً با این جور افراد برخورد کنید اگر بناس این امتیاز دهی کمکی کنه نباید به کاربری اجازه داشته بشه که با این بچه بازی هاش این امکان رو خراب کنه و باهاش برخورد بشه در غیر این صورت امتیاز دهی برای بازارچه یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:

این پستش
http://forum.persiantools.com/t429631-page32.html#post8395904

+ در جوابش
http://forum.persiantools.com/t429631-page33.html#post8430349

= امتیاز منفی در بازارچه !!!!؟؟؟
http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=81960&u=214501

بالا