خوب حالا چرا ناراحتی ؟ این همه رشته ، یه موضوع دیگه انتخاب کن خوب ... مثلا من برنامه نویسی / گرافیک رو دوست دارم، مکانیک / عمران / پزشکی / ... رو دوست ندارم .من از بچگی از هر چیزی که ربطی به ریاضی و ریاضیات داشت بطور کلی بدم میومده چندین بار سعی کردم برنامه نوسی و کلا کد نویسی رو یاد بگیرم ولی همون احساسی که به ریاضیات داشتم برام پیش اومده
اگه php شروع نکردی توصیه میکنم python یا node شروع کنی (یا حداقل تحقیق کنی.). php و asp تو ایران trend اند، نه خارج. php زبان نسبتا قدیمیه که آینده نداره (نظر شخصی)، خیلی هم دست و پات رو میبنده. (من حدود 4 سال پیش پی اچ پی کار میکردم، حدود 1 ساله nodejs کار میکنم.) ( what language to learn for web dev توی یوتیوب و غیره میتونی سرچ کنی)
پ.ن: درآمد خارج بالای 10 برابر ایرانه، یعنی فریلنسری / دور کاری / آنلاین اگه کار کنی ، در بد ترین حالت بازم درآمدت از حقوق کار کردن تو ایران بیشتر میشه. واسه همین روی تکنولوژی های بروز تمرکز کن، نه مثل زبان های قدیمی مثل php. (نظر شخصی)
هه الان من گرافیک و ادیت ویدئو برام راحت تره تا برنامه نویسی (اونم ابتدایی. به قول GamesWorld سمت هرچی رفتم فقط یکی دو فصل اول برام آسون بود و بعدش دیگه مطلب رو نمیگرفتم). دوستم از قدیم به برنامه نویسی علاقه مند بود می گفت از گرافیک هیچی سرش نمیشه. الان تو یکی از شرکتای بزرگ کار می کنه.از گرافیک و ادیت ویدیو برای من راحت تره (هیچوقت نرم افزار های گرافیکی و ادیت ویدیو رو درک نمیکنم ) شاید برا کسی که علاقه داره به اینجور نرم افزارها، برنامه نویسی سخت تر باشه
فکر کنم از وزارت کار شروع بشه، البته دو سه سال سابقه داشته باشی حداقل 2.5-3 تا 6 تومن
موارد خاص هستن که بیشترم میگیرن
اون پروژه های مثلا ملی که تکلیفش مشخصه اصلا از اول دنبال آدم حسابی نیستند که قرار باشه درنهایت پروژه درست حسابی از کار در بیاد این پروژه ها برای تقسیم بیت المال بیت اقوام با پوشش قانونی است .آقا جان عمر خودت را با این چیزها تلف نکن.
من چندین بار با بچه های همین پرشین تولز کار کردم. تو وردپرس گاهی قاطی می کنند. یا مثلا به من می گفتند نمی توانند در کدهای سی ام اس ویکی پدیا تغییر ایجاد کنند.
شما تا بخواهی برنامه نویس حرفه ای بشوی چندین سال طول می کشد. این برنامه نویسان ایرانی در حد طراحی یک وبسایت خبری مثل تابناک خوب عمل می کنند. کمی که تکنولوژی پیچیده شود دیگر نمی دانند چه کنند. بنده با وی پی ان می روم یوتیوب سرعتش از آپارات بیشتر است :general509:
نمونه دیگرش موتور ملی "یوز" است. خلاصه اگر در پی تولید چهار تا اپلیکیشن ساده آندرویدی هستی، یا اگر علاقه به طراحی چهار تا وبسایت خبری دارید بنده می گویم خوب است بروید برنامه نویسی یاد بگیرید. وگرنه بنده در دور و بر خودم برنامه نویس موفق ندیدم.
به کار آموز کسی حقوق نمیده یا باید سابقه کار داشته باشید یا رزمه درست حسابی.الان برای برنامه نویس مثلا جاوا که تازه کار باشه چقدر حقوق میدن بعد اگه تجربه بره بالا چقدر میدن؟
اگه منظورتون بازی کامپیوتره بازار و حمایتش نابوده..الان همین تاپیک همه یه پا واسه خودشون برنامه نویس و گرافیستن یه نفر میخواد اینا رو جمع کنه مثلا یه بازی کامپیوتری تولید کنن پول پارو بشه. ولی کار گروهی بلد نیستیم.
این مثال بود. یعنی اینکه میشود از بیست تا مغز برنامه نویس که دور هم جمع شدن ایده پولساز استخراج کرد. ولی من فکر میکنم ایراد اصلی اصل کار گروهی هست. توی ژاپن همه دانش اموزان به نوبت دستشویی مدرسشون رو نظافت میکنن. به نظر شما چقدر فاصله داریم با این نوع تفکر؟اگه منظورتون بازی کامپیوتره بازار و حمایتش نابوده..
کلا روحیه کار گروهی ما که ضعیف هست..این مثال بود. یعنی اینکه میشود از بیست تا مغز برنامه نویس که دور هم جمع شدن ایده پولساز استخراج کرد. ولی من فکر میکنم ایراد اصلی اصل کار گروهی هست. توی ژاپن همه دانش اموزان به نوبت دستشویی مدرسشون رو نظافت میکنن. به نظر شما چقدر فاصله داریم با این نوع تفکر؟
اون پروژه های مثلا ملی که تکلیفش مشخصه اصلا از اول دنبال آدم حسابی نیستند که قرار باشه درنهایت پروژه درست حسابی از کار در بیاد این پروژه ها برای تقسیم بیت المال بیت اقوام با پوشش قانونی است .
به همون دلیلی که شما میگید برنامه نویس حسابی ندیدید پس نتیجه می گیریم کار بسیار خوبیه چرا ؟؟؟؟چون نشون میده بازارش اشباع نشده و اگر شما حرفه ای بشید می تونید سریع جذب بازار کار بشید .از اینها گذشته برنامه نویس حرفه ای همه دنیا براش کار هست .سرچ کنید و اینستا بعضی افراد را مثل آرش سروری دنبال کنید می بینید کلی برنامه نویس ایرانی با درآمدهای عالی(بعضا سالی 200هزار دلار و بالاتر) تو گوگل دارند کار می کنند .
طبیعتا وقتی یه برنامه نویس حرفه ای برجی 15میلیون داره از شرکتی حقوق می گیره نمیاد تو پرشین تولز دنبال پروژه 1میلیونی باشه .اصلا وقتشو نداره .وقت اضافه هم پیدا کنه میره تخصص خودش را بالاتر می بره تا حقوقش بیشتر بشه یا مهاجرت کنه یا اینکه استارت آپ خودش را شروع کنه.
در مورد آپارات هم من دلیل دقیقش را نمی دونم اما قطعا زیرساختهای سخت افزاری(سرورها و...)بی تاثیر نیست و همه مشکلات هم به طراحی سایت و برنامه نویسی مربوط نمیشه
این صحبت ها بیشتر بدرد کلاس های روانشناسی میخورهاون پروژه های مثلا ملی که تکلیفش مشخصه اصلا از اول دنبال آدم حسابی نیستند که قرار باشه درنهایت پروژه درست حسابی از کار در بیاد این پروژه ها برای تقسیم بیت المال بیت اقوام با پوشش قانونی است .
به همون دلیلی که شما میگید برنامه نویس حسابی ندیدید پس نتیجه می گیریم کار بسیار خوبیه چرا ؟؟؟؟چون نشون میده بازارش اشباع نشده و اگر شما حرفه ای بشید می تونید سریع جذب بازار کار بشید .از اینها گذشته برنامه نویس حرفه ای همه دنیا براش کار هست .سرچ کنید و اینستا بعضی افراد را مثل آرش سروری دنبال کنید می بینید کلی برنامه نویس ایرانی با درآمدهای عالی(بعضا سالی 200هزار دلار و بالاتر) تو گوگل دارند کار می کنند .
طبیعتا وقتی یه برنامه نویس حرفه ای برجی 15میلیون داره از شرکتی حقوق می گیره نمیاد تو پرشین تولز دنبال پروژه 1میلیونی باشه .اصلا وقتشو نداره .وقت اضافه هم پیدا کنه میره تخصص خودش را بالاتر می بره تا حقوقش بیشتر بشه یا مهاجرت کنه یا اینکه استارت آپ خودش را شروع کنه.
در مورد آپارات هم من دلیل دقیقش را نمی دونم اما قطعا زیرساختهای سخت افزاری(سرورها و...)بی تاثیر نیست و همه مشکلات هم به طراحی سایت و برنامه نویسی مربوط نمیشه