من قبلا کاستراکت کار کردم و اصلا تجربه مناسبی نداشتم باهاش برای همین میگم از این نرم افزارها خوشم نمیاد و میخوام اصولی کار کنم
من چندتا ایده دارم یکی دو تا نیست الان مثلا میشه یا اپ اینورتور یک اپ مثل اسنپ و الو پیک زد ؟ ( عملکرد منظورمه، نه حجم استفاده ) اگر میشه پس بکند و دیتابیسش چی میشه ؟
من برای شروع کد نویسی مطئمن نیستم باید بیشتر تحقیق و فکر کنم برای همین میگم جواب سوالامو بدین
ببین آخه اگه کانستراکت تجربه خوبی نداشتی توی برنامه نویسی این قضیه خیلی تشدید میشه. مشکل از روش یادگیری ات بوده، مثلا کانستراکت رو نباید خودت شروع کنی مستقیم، باید خودت یکم باهاش ور بری، بعد چند تا پروژه توی youtube ببینی و باهاشون انجام بدی، یکی دو تا فیلم آموزشی ببینی، غیره. احتمالا تجربه نا مناسبت این بوده که خواستی یه کاری باهاش بکنی و نتونستی، و مثلا سرچ کردی و به نتیجه ای نرسیدی، بی خیال شدی. بدون اینکه فیلم آموزشی / "دیدن پروژه های یوتیوب و باز سازی (clone) اش" رو کنارش انجام بدی.
snap و الو پیک هم با اپ اینونتور احتمالا (50 درصد) بتونی front end اش رو با app inventor بسازی (مطمئن نیستم، چون معمولا توی لوکیشن ضعیف اند ویژوال پروگرمینگ ها)، back end اش رو نمیدونم api ساز ویژوال هست یا نه. اینکه میگم احتمالا ، واسه اینه که باید سرچ کنم و حدود ربع / نیم ساعت وقت میگیره. حالا باز اگه پروژه خودت رو میگفتی فایده داشت واست سرچ بزنم، ولی اینکه مثالت رو سرچ بزنم یکم وقت تلف کردنه.
خلاصه انگار اصرار داری سوال های خودت رو جواب بدم:
1- شروع با جاوا اسکرپیت برای یک صفر کیلومتر کم استعداد مناسبه؟!
نه فک نکنم. بستکی به خودت و سطح زبان ات داره. میتونی
https://www.w3schools.com/js رو چک کنی ببینی چقدر راحتی با java script.v.
ولی مثلا من میخواستم به بچه ام برنامه نویسی یاد بدم، با فلوچارت / ویژوال پروگرمینگ شروع میکردم. مثلا من خودم تو بچگی فلوچارت یاد گرفتم (و یکم qbasic)، بعد که دانشگاه رفتم c رو بلد بودم تقریبا. خلاصه باید با فلوچارت / visual شروع کنی.
بعنوان زبان شروع ، جاوا اسکریپت اگه شروع کنی، وقتی به خطا میخوری دقیقا نمیگه مشکل چیه، واسه همین زبان هایی که کامپایل میشن مثل c# و java واسه شروع راحت ترن. حداقل اگه مشکل برخوردی میتونی ببینی دقیقا مشکل چیه.
ببین برنامه نویسی اگه شروع نکردی، دو بخشه. یکی منطق ، یکی syntax . مثل یه بچه که اصلا نمیدونه دنیا چطوری کار میکنه و کلمات "احساس" ، "سیب" ، "غذا" ، "طمع" غیره واسش معنی نداره. کم کم میفهمه اینا چیه. اول باید بفهمی غذا = "چیزی که موجود زنده باید بخوره تا زنده بمونه" ، بعد میتونی غذا = food رو راحت map کنی بین زبان های مختلف.
یه زبان لازم داری واسه اینکه این منطق های برنامه نویسی رو یاد بگیری، یه زبان لازم داری که syntax اش خوب باشه.
c و جاوا و ویژوال پروگرمینگ راحت ترن واسه یادگیری منطق برنامه نویسی، نسبت به جاوا اسکریپت.
البته پایتون رو نمیدونم تا چه حد خوبه واسه شروع، جاوا اسکریپت رو ولی میدونم که خوب نیست.
خلاصه نگران زبان شروع برنامه نویسی نباید باشی، 80 درصدش مشترکه با زبانی که بعدا تصمیم میگیری ادامه بدی.
به نظر من با java یا c (یا ویژوال) شروع کن یادگیری منطق برنامه نویسی رو، بعد برو سمت زبانی مثل java script.
بعنوان کسی که تازه شروع کردی، اصلا به اینکه با java script بتونی app برای موبایل و وب و ... بسازی فکر نکن. همون java ساده و اندروید رو یاد بگیری و جدا جدا وبسایت و اپلیکیشن ات رو بنویسی برات خیلی راحت تره (با توجه به تازه کار بودنت.)
خلاصه فعلا به یادگیری منطق برنامه نویسی فکر کن، و نگران زبانش نباش.
من جای تو بودم الان با فلوچارت + ابزار های ویژوال پروگرمینگ + هر زبانی که راحت تر بودم باش، یادگیری منطق برنامه نویسی رو شروع میکردم. بعدا واسه سایت و اپلیکیشن ام، از php (اگه زبانت خوب نیست، چون توی ایران php منابع آموزشی اش فوق العاده بیشتره) و جاوا واسه اپلیکیشن اندروید (اندروید ساده) استفاده میکردم.
nodejs و react مال کسیه که زبانش خوب باشه، و هدفش بلند مدت باشه. شما که میگی میخوای به ساده ترین و سریع ترین روش سایت / اپلیکیشن ات رو بسازی، همون php و اندروید ساده ترین و سریع ترین روشه برات. ولی چند سال دیگه احتمالا مجبور میشی که سوییچ کنی. اگه بخوای مستقیم با nodejs و react شروع کنی، طولانی تر میشه شروعت. مثلا بجای یکی دو سال ممکنه سه چهار سال وقتت رو بگیره.
2. چقدر زمان میبره؟
ببین بستگی به خودت داره، اگه مثل شب امتحان درس بخونی و واقعا هدفت رو بخوای، 6 ماهه هم میشه، ولی تو شرایط معمولی حدود 2-3 سال حداقلش طول میکشه.
ببین استارتاپ باید هی version بزنی، میتونی مثلا 1 سال وقت بذاری واسه یادگیری برنامه نویسی و 1 سال هم اپ ات رو بسازی، ولی ورژن زدن اون موقع هر یکی اش 6 ماه ممکنه وقتت رو بگیره.
در حالیکه اگه 2-3 سال وقت بذاری واسه برنامه نویسی ، ساخت و ورژن زدن اپ ات حدود 3 ماه ممکنه وقتت رو بگیره -> اینطوری احتمال موفقیت استارتاپت خیلی بالاتر میره.
البته باز بستگی داره، ممکنه بگی من به اپ ام مطمئن ام، و همه چی اش کامل مشخصه، یه بار میخوام بسازم و تمام. اونوقت میتونی مثلا 1 سال برنامه نویسی یاد بگیری و 1 سال اپ ات رو بسازی، ولی اگه خواستی تغییرات اساسی اش بدی دیگه نمیتونی، چون برنامه نویسی ات ضعیفه.
چقدر تایپ کردم:general509: