• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه شغل میخوام

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
یه سوال دیگه
واسه نیرو انتظامی چرا همه رو لخت میکنن میشینن نگاشون میکنن ؟:eek:
دیپلم با کسی که مدرک نداره از نظر درجه فرقی ندارن ؟

به نظرتون چرا؟
خوب واسه اینکه ببینن مشکل جسمی نداره.
چرا فرق نداره.
فرق داره کسی که با لیسانس میره با کسی که با دیپلم میره.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
**** اصلا حقوق و مزایاش با ارتش و نیروی انتظامی قابل مقایسه نیست. اولا که تمام فرماندهان رده بالای نیروی انتظامی ، از **** به صورت مامور وارد نیروی انتظامی میشن. کسی که نیروی انتظامی باشه ، شانس پیشرفت نداره .
بعدشم یکی از دوستام کارمند بانکه ، میگفت پاداش پایان سال سپاهیا کمتر از 10 میلیون نیست ، ولی ارتش و پلیس همون 350 تومن عیدی کارمندای دولتو میگیرن

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
من نمیدونم دوستان این اطلاعات عجیب و قریب رو از کجا میارن
نیروی انتظامی و **** و ارتش هیچ فرقی بین درجه حقوق مزایا پاداش عیدی و.............. ندارن حداقل تو استان البرز که چند نفر از اقوام و دوستان نزدیک بنده در رده های مختلف دارن خدمت میکنن اینجوری نیست
کسانی که در حین خدمت هستند شرایطشون با بازنشستگان مقداری توفیر داره
ولی هیچ ارگان نظامی و انتظامی اینقدر پرداختی نداشته و ندارد پرداخت عیدی ارگانهای لشگری با کشوری فرق داره
سرتیپ احمدی مقدم سردار طلائی و سرتیپ رادان و سردار خانچرلی سردار افزون سردار پوینده سردار رفیع سردار کریمی مهر سردار نانکلی و. چند نفر از این فرماندهان سپاهی بودن غیر از احمدی مقدم. شما اسم ببر
هستند نظا میانی که به انتظامی به صورت ماموریت وارد شدن ولی نه همشون اونم در قسمتهای خاصی مثل بازرسی و اطلاعات نه همه جا
من اطلاعاتم رو از رو هوا ندارم و از شنیدها حرف نمیزنم اون چیزی که وجود داره و واقعیت هست رو دارم میگم و خواهش میکنم تا اطمینان ندارید اطلاعات کذب به اشتراک نگذارید که دارید با زندگی بسیاری بی هیچ دلیلی بازی میکنید
تو مراحل استخدام وقتی شمارو پیش پزشک امین میفرستن ایشون وظیفه داره که شمارو چکاب کنه که دیدن بدن شما چند دلیل داره که یکی از اونها سلامت جسمه ودلایل دیگر مثل خال کوبی اثار ضرب و جرح مثل جای چاقو و شکستگی و ایراد ظاهری و نبودن ایراد جنسی نیز وجود داره
در مورد استخدام در **** هم اگر شرایط رو خواستید تو pm سوال بپرسید ببنده پاسخ گو هستم

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
یه سوال دیگه

برای تتو
کوچکترین خال کوبی باعث رد شدن طرف میشه

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
یه سوال دیگه
سلام
هر شخصی که با دیپلم وارد میشه با عنوان درجه داری ودرجه گروهبان یکمی حق تحصیل نداره یعنی میتونه درس بخونه ولی ترتیب اثری برا درجه داده نمیشه در 5سال پیمانی ولی کسی که با مدرک کادانی ( ستوان سومی) یا کارشناسی (ستوان دومی) و بالاتر وارد میشه با عنوان افسری اجازه تحصیل داره وهم در درجه و هم سنوات خدمتیش تاثیر داره درضمن افراد تحصیل کرده موقعیت بهتری در رسته هاشون دارن . ولی کسی که مجبور باشه با دیپلم هم بره میتونه تو این 5 سال درس هم بخونه و موقع تعهد 30 ساله مدرکشو ارائه بده و اونجا از ترفیع درجه برخوردار بشه.

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان عزیز
دوستان میتونن یک سری هم به هلال احمر بزنن و با دیدن اموزش و پیگیری میتونن در پستهای مختلف استخدام بشن
فقط این رو دیگه از زیرو بمش اطلاع ندارم وباید خودتون پیگیر باشید
من هم سعی میکنم برم شرایط رو بپرسم و اطلاع رسانی کنم

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
**** اصلا حقوق و مزایاش با ارتش و نیروی انتظامی قابل مقایسه نیست. اولا که تمام فرماندهان رده بالای نیروی انتظامی ، از **** به صورت مامور وارد نیروی انتظامی میشن. کسی که نیروی انتظامی باشه ، شانس پیشرفت نداره .
بعدشم یکی از دوستام کارمند بانکه ، میگفت پاداش پایان سال سپاهیا کمتر از 10 میلیون نیست ، ولی ارتش و پلیس همون 350 تومن عیدی کارمندای دولتو میگیرن
**** به همه كارمنداش بالاي 10 ميليون عيدي ميده؟؟!؟!
كي اين اطلاعات رو به شما داده؟
متوسط عيدي كارمنداي وزارت اطلاعات هم به دو ميليون نمي رسه دوست عزيز.

taha1313

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احسنتنتم به این دیدگاهت
تنها راه رسیدنت به ماهی 500 تومن اینکه اینجارو رها کنی و بری تو بازار !بری تو روزنامه ها ،استخدامی ها ،همشهری،نیازمندی ها و..

دیدی بعضیا میرن توی یه شرکتی که استخدام بشن ،بعد از برسی مدارکشون بشون میگن باتون تماس میگیریم !!!!
این خود سمه !
طرف به امید اینکه 10 شرکتی که بش گفتن "باهاتون تماس میگیریم!" نشسته !

اینجام بچه ها نظراتشونو گفتن ،اگر واقعا طالب ماهی 500 تومنی خودت فکر کن به امید دیگران نشستن خلاقیتو ازت میگیره !
مشورت خوبه اما نه مطلق !
اینکه فکر کنی اینجا میان کار مدنظر شمارو بتون میگن ،مثل همون طرف میشی که منتظرِ بش زنگ بزنن !
هیچ معجزه ای در کار نیست !
امیدوارم موفق باشی !

mahtab.art

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یک پیشنهاد دارم برای افرادی که واقعا دنبال کار هستند. بازاریابی شبکه ای: از اسمش معلومه چون بازاریابیه نیاز به سرمایه نداره زمان اش هم دست خودتونه و البته چون تیمیه درآمد خوبی هم داره.
اگر اطلاعات بیشتری خواستید در خدمتم من خودم در حال حاضر شغلم بازاریابیه شبکه ایه.

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
سيگار فروشي رو ميگم ميگي درآمند نداره . ولي من يكي رو ميشناسم كه از همين سيگار فروشي دوتا خونه خريده ، يك زمين كشاورزي و تازگيا ميخواست ماشينم بگيره . سر وضعشو ببيني دلت واسش ميسوزه ولي يك مايه داريه ....

سيگار بفروش . اين روزا همه سيگار ميكشن . ماهي ميليوني درامد برميداري .
تو مغازه میفروخت یا آزاد؟عمده یا تکی؟

erfan0000

Registered User
لایک‌ها
15
سلام میتونی تو ضمینه چت روم فعالیت کنی و درامد داشته باشی ... 5 میلیون سرمایه میخواد و ماهی 1 و نیم درامد خواستی بیشتر اطلاعات بگیری شمارمه 09398245650 تماس بگیر

AliAkbar13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من به یک شغل نیاز دارم که ماهیانه حداقل 500 تومن درآمد داشته باشه.
البته نه اینکه در مغازه یا جایی کار کنم میخوام کار آزاد باشه لطفا راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدم؟
البته کاری که سرمایه زیادی نخواهد مثلا با 50 هزار تومان هم بشه کار کرد.
مثلا برای مثال فروش کمپوت جلوی بیمارستان!!!:D
اینو مثال زدم که بدونید چجور کاری باشه میخوام از این جهت آزاد باشه و ماهیانه 500 تومن هم درآمد داشته باشه.:D

سلام دوست عزیز
میتونم به شما شغلی رومعرفی کنم که میتونید اونو حتی در کنار شغلهای دیگه‌تون هم انجام بدید و در کنار اونها به کسب درآمد بپردازید.
شما میتونید با موبایل خودتون از طریق ثبت نام در یک شرکت معتبر ایرانی که کارش در حوزه تجارت اپلیکیشن هاست شروع به کسب درآمد کنید

کسب درآمد در این کار محدودیتی نداره
بستگی به فعالیت خودتون داره
که من در این راه همراه شما هستم و به شما کمک میکنم تا در این کار به درآمد برسید

با هر مدرک تحصیلی و حتی بدون سابقه کار
آموزش رایگان و پشتیبانی دائمی
فراگیری آموزش در کمتر از 2 ساعت
روزانه کار کنید روزانه تسویه کنید

برای کسب اطلاعات راجب نحوه کسب درامد، درتلگرام با من در تماس باشید 09353670183
۰۹۳۵۳۶۷۰۱۸۳

AliAkbar13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دنبال کار هستم
پیدا کردی منم خبر کن

بیا شراکتی با هم کار کنیم البته کارش رو شوما پیدا کن
سلام دوست عزیز
میتونم به شما شغلی رومعرفی کنم که میتونید اونو حتی در کنار شغلهای دیگه‌تون هم انجام بدید و در کنار اونها به کسب درآمد بپردازید.
شما میتونید با موبایل خودتون از طریق ثبت نام در یک شرکت معتبر ایرانی که کارش در حوزه تجارت اپلیکیشن هاست شروع به کسب درآمد کنید

کسب درآمد در این کار محدودیتی نداره
بستگی به فعالیت خودتون داره
که من در این راه همراه شما هستم و به شما کمک میکنم تا در این کار به درآمد برسید

با هر مدرک تحصیلی و حتی بدون سابقه کار
آموزش رایگان و پشتیبانی دائمی
فراگیری آموزش در کمتر از 2 ساعت
روزانه کار کنید روزانه تسویه کنید

برای کسب اطلاعات راجب نحوه کسب درامد، درتلگرام با من در تماس باشید
09353670183

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
شغل موقت و مقطعی نزدیک عید

سمنوفروشان چقدر درآمد دارند؟

یکی از سایت‌های خرید و فروش، قیمت هرکیلو سمنو را ۸ هزار تومان اعلام کرده و خرید عمده بالای ۵۰ کیلوگرم را با قیمت ۶ هزار تومان برای هر کیلو و ارسال رایگان قرار داده است.
فروشندگان در چند روز مانده به نوروز ۱۰۰ کیلو سمنو را با قیمت ۶۰۰ هزار تومان خریداری کنند و در بسته‌بندی‌های ۲۰۰ گرمی با قیمت ۵ هزار تومان به فروش برسانند با یک حساب سرانگشتی بیش از ۲ میلیون تومان کسب می‌کنند.......:D

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
شغل موقت و مقطعی نزدیک عید

سمنوفروشان چقدر درآمد دارند؟

یکی از سایت‌های خرید و فروش، قیمت هرکیلو سمنو را ۸ هزار تومان اعلام کرده و خرید عمده بالای ۵۰ کیلوگرم را با قیمت ۶ هزار تومان برای هر کیلو و ارسال رایگان قرار داده است.
فروشندگان در چند روز مانده به نوروز ۱۰۰ کیلو سمنو را با قیمت ۶۰۰ هزار تومان خریداری کنند و در بسته‌بندی‌های ۲۰۰ گرمی با قیمت ۵ هزار تومان به فروش برسانند با یک حساب سرانگشتی بیش از ۲ میلیون تومان کسب می‌کنند.......:D
مشتری برای فروش 500 بسته سمنو رو هم عمه خبرنگار میزان جور میکنه
اونم برای نهایت 3-2 روز فروش

Javad yousefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Sss:
همکاری با ما و کسب درآمد

شرکت Forever Living Products
بزرگترین تولید کننده محصولات طبیعی ارگانیک با بالاترین کیفیت جهت سلامتی و زیبایی بر پایه ی آلوئه ورا، زنبور عسل ،میوه ها و سبزیجات
و دیگر گیاهان داروئی با ارزش در جهان است!
و دارای شرکتهای زیر مجموعه ی بزرگ دیگری نیز میباشد که در زمینه های تخصصی مختلف فعالیت دارند.
متخصص زیبایی و تناسب اندام یا **** درمانی هستید؟
پزشک هستید؟
آرایشگر و میک آپ ارتیست هستید؟
فروشنده و نماینده لوازم آرایشی و بهداشتی هستید؟
مربی رشته های ورزشی هستید؟
فرد با انگیزه ی خواهان درآمد نامحدود هستید؟

اگر تمایل دارید میتوانید در زمینه فروش این محصولات بینظیر با ما و کمپانی فوراور لیوینگ همکاری داشته باشید و پاداش و پورسانت دریافت کرده و کسب درآمد کنید.

نحوه ی همکاری با کمپانی فوراور لیوینگ:

شما با خرید تعدادی از محصولات کمپانی و معرفی توسط یکی از نمایندگان رسمی فروش و بعنوان اسپانسر که دارای کد شناسایی هستند؛ می توانید به عنوان نماینده و توزیع کننده شرکت در بیش از 170 کشور در سرتاسر جهان فعالیت کنید و برای خودتان کسب درآمد از طریق اطلاع رسانی و فروش محصولات سلامت و زیبایی و تناسب اندام و ارایشی و بهداشتی و...... داشته باشید!
باز هم منتظرید نکات بیشتری را بخوانید؟!
حتما درباره ی تاریخچه و فعالیتهای کمپانی قدرتمند Forever Living Products بخوانید تا شگفت زده شوید!
اگر هم اکنون تمایل به شروع فعالیت و کسب درآمد و فروش محصولات سلامتی را دارید از طریق تلگرام با ما در ارتباط باشید تا در سریعترین زمان ممکن کسب و کار جدید خودتان را شروع کنید!
@jy1373
@jy1373
@jy1373

طرح بازاريابي: اكنون كه ما راجع به شركت و محصولات آن صحبت كرديم،
اجازه دهيد به هيجان انگيزترين بخش فرصت فوراور، یعنی طرح بازاريابي بپردازيم. اين طرح به منظور دستيابي همه افراد به اهداف مالي طراحي شده است. خواه خواستار درآمد اضافه ی شغل نيمه وقت يا درآمد نامحدود تمام وقت باشند؛ خواه به دنبال ايجاد فعاليت بين المللي يا داخلي باشند؛ طرح بازاريابي وسيله مناسبي جهت رساندن آنها به هدف موردنظر مي باشد.

طرح ما بر 3 اصل استوار است:
اصل اول: استفاده کنید و در میان بگذارید
به این صورت که محصولات را خودتان مصرف کرده و تجربیاتتان را با افراد دیگر در میان بگذارید.
اصل دوم: با راهنمایی و هدایت افراد دیگر به این بیزینس بین المللی پاداش خودتان را در سطح بسیار زیادی افزایش دهید.
اصل سوم: ساختن تجارت خودتان نه به تنهایی بلکه با گروهی از افراد خود انگیزه و حرفه ای و‌ در پایان هم با آموزش این طرح کاری به دیگران محدودیت های مالی خودتان را از بین ببرید.

اگر فکر میکنید به اندازه کافی برای ساختن آینده ای بهتر انگیزه دارید تا دیر نشده تصمیم بگیرید و اقدام کنید

@jy1373
@jy1373
@jy1373

Javad yousefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من به یک شغل نیاز دارم که ماهیانه حداقل 500 تومن درآمد داشته باشه.
البته نه اینکه در مغازه یا جایی کار کنم میخوام کار آزاد باشه لطفا راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدم؟
البته کاری که سرمایه زیادی نخواهد مثلا با 50 هزار تومان هم بشه کار کرد.
مثلا برای مثال فروش کمپوت جلوی بیمارستان!!!:D
اینو مثال زدم که بدونید چجور کاری باشه میخوام از این جهت آزاد باشه و ماهیانه 500 تومن هم درآمد داشته باشه.:D
سلام شما که فکرت تو ۵۰۰ هزار تومنه؟واقعا که زندگی چه به سر مردم اورده که به ۵۰۰ تومن هم راضی شدند

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
سلام شما که فکرت تو ۵۰۰ هزار تومنه؟واقعا که زندگی چه به سر مردم اورده که به ۵۰۰ تومن هم راضی شدند

البته این تاپیک مال 6 سال پیشه:D. 500 تومن اون موقع معادل 3 میلیون الانه

بالا