دوست من ، جدای بحث بزرگ بودن گوشی که باهاتون موافقم و به نظر خودم هم نباید گوشی انقدر بزرگ باشه ، به نظر من مشکل شما اینه بدون اینکه درک مشخصی از نیازها و دستگاهی که بتونه نیازهاتون رو برطرف کنه پیدا کنید ، رفتید خرید کردید. آخه کی میره گوشی اسمارت میگیره برای چراغ قوه اش؟؟ بعدشم ، شما گوشی اسمارت گرفتید ، اما اسمارت گونه با گوشیتون کار نمیکنید. من احساس میکنم شما چندان بلد نیستید که با گوشیتون کار کنید.
- برای اینکه از بین برنامه های نصب شده از گوشیتون بتونین جستجو کنید ، زمانی که در صفحه ی اول یا به اصطلاح دسکتاپ گوشیتون هستید ، دکمه ی منو (دکمه ی تاچی که سمت چپ دکمه ی فیزیکی یا همون دکمه ی هوم قرار داره) رو نگه دارید ، یک صفحه ی خاکستری میاد که هر چی تایپ کنید رو از بین برنامه ها و بوکمارکها و ... میگرده پیدا میکنه.
- برای اینکه زودتر به برنامه هایی که نیاز دارید دسترسی پیدا کنید ، برنامه ی مورد نظرتون رو از قسمت Apps پیدا کنید ، و سپس انگشتتون رو روی آیکون برنامه ی مورد نظر گذاشته و نگه دارید ، تا بتونید برنامه ی مربوطه رو به صفحه ی دسکتاپتون منتقل کنید. و یا اگر برنامه ی مورد نیازتون ، ویجت مخصوص به خودش رو داره ، اون ویجت رو از قسمت Apps/Widgets به دسکتاپتون اضافه کنید.
حتی میتونید برنامه های مورد نظرتون رو در صفحه لاک قرار بدید تا به محض روشن شدن صفحه ، آیکون برنامه های مورد نظرتون رو روی صفحه ی لاک ببینید ، و با انتخاب گزینه ی مورد نظر و کشیدن انگشتتون به یکطرف اون برنامه رو باز کنید. از طریق مسیر Settings/Security/Lock Screen Option/Shortcuts میتونید برنامه های صفحه ی لاک رو مشخص کنید.
- اگر باز هم سرعت بیشتر برای اجرای برنامه ها میخواین ، میتونید رامهای مخصوصی روی گوشیتون بریزید که این آزادی عمل رو بهتون بده که از همون صفحه ی لاک به هر چی که میخواین برسین. مثلاً رامهای MIUI این امکان رو به شما میدن که ، برای روشن کردن چراغ قوه ، فقط صفحه رو روشن کنید (دکمه ی پاور رو بزنید) و سپس دکمه ی هوم رو نگه دارید. اینطوری بلافاصله چراغ قوه روشن میشه. در ضمن میتونید از برنامه هایی استفاده کنید که این قابلیت رو به شما میدند که سریعتر به برنامه ی مورد نظرتون دسترسی پیدا کنید.
-اگه به یکسری از اشخاص زیاد اس ام اس میدید ، و میخواین که همیشه هنگام اس ام اس دادن شمارشون دم دستتون باشه ، کانتکت اشخاص مورد نظرتون رو بیارید روی صفحه ی دسکتاپتون . از مسیر Apps/Widgets ویجت Contact رو انتخواب کنید و به شخص مورد نظر اختصاص بدینش.
- اینکه برای استفاده از siri و s voice باید از دیتا استفاده کنید ، نباید حتماً موضوع احمقانه ای باشه. شاید دیتابیس این برنامه ها انقدر سنگین باشه که نشه روی خود گوشی قرارشون داد و بصورت آفلاین به کار بردشون. درسته که پروسسور این گوشی بسیار قویه ، ولی به همه چیز که نمیشه تک بعدی نگاه کرد ، پروسسور چهار هسته ای تنها فاکتور برای اجرای یک برنامه نیست.
فرامین صوتیی که قراره اجرا کنه شاید اونقدری زیاد نباشه ، ولی اطلاعات مربوط به سوالات و خواسته هایی که مربوط به اون فرمان میشه زیاد هست. شما از siri بپرس who is george cloney ، چند ثانیه بعد زندگینامه و فیلموگرافی جورج کلونی رو برات میاره. حتی میتونی میزان کالری غذایی که داری میخوری و آدرس یک رستوران خاص و ... هزاران سوال دیگه رو ازش بپرسی و بلافاصله بهت کاملاً دقیق پاسخ میده. به نظر شما یک چنین حجم اطلاعات سنگین و گسترده ای ، تو 16 گیگ یا 32 گیگ یا اصلاً 64 گیگ حافظه قابل ذخیره هست؟ بازم میگم ، این گوشیها با تکنولوژِ دنیا دارن پیش میرن ، نه تکنولوژی در پیت و منسوخ ایران.
دوست خوبم ، ما داریم تو یک جهان عمدتاً کپیتالیست زندگی میکنیم ، مسلمه که هر کمپانی و شرکتی برای فروش بیشتر محصولاتش به انواع و اقسام تبلیغها و حیله ها متوصل میشه ، این ما هستیم که باید دانش و آمادگی خودمون رو ببریم بالا ، که صرفاً بخاطر تبلیغات و چشم و هم چشمی نریم سراغ یک جنس ، بلکه همه جوانب رو در نظر بگیرم و در مورد اون جنس به اندازه ی کافی تحقیق کنیم. من هر وقت میخوام گوشی بگیرم ، میرم حداقل 15-16 ریویو راجع به اون گوشی میخونم ، 3-4 گیگ فقط فیلم راجه به اون گوشی دانلود میکنم ، میرم تو فرومهای تخصصی میبینم که گوشی مورد نظر چه مشکلات رایجی داره ، میرم چندبار خودم اگه امکانش بود باهاش کار میکنم ، از کسایی که داشتنش سوال میکنم و بدش میرم خریدم رو انجام میدم.
گوشیهای اسمارت واقعاً زندگی مارو بسیار راحت تر کردن ، به جای اینکه یه موزیک پلیر جدا همراهت ببری ، میتونی از گوشیت استفاده کنی ، به جای اینکه یه دوربین دیجیتال همیشه همراهت باشه ، میتونی از دوربین گوشیت استفاده کنی. به جای اینکه یه psp یا gameboy برای سرگرمی ببری با خودت اینور اوونور ، میتونی همون بازیها رو تو گوشیت انجام بدی ، به جای اینکه خروار خروار دفتر و کتاب با خودت دنبال بکشی ، میتونی فایل .pdf همونارو دانلود کنی و بریزی تو گوشیت ، هم دسترسی بهشون راحت تر میشه ، هم هزینه و جایی که میگیرن کمتره. به جای اینکه یه لپتاپ سنگین رو بندازی رو دوشت ، میتونی با گوشیت بری اینترنت گردی ، و کارهای آفیسیت رو انجام بدی و ... تکنولوژی مثل چاقو میمونه ، اگه ازش بد استفاده کنی ، اثرات سو داره ، ولی اگه خوب و درست استفاده کنی ، کار خودت رو خیلی راحتتر میکنی. اینکه شما نمیتونید اطلاعات و نحوه ی استفاده از منابع گوشیتون ، شامل آهنگها ، فیلمها ، بازیها و ... رو درست سازماندهی کنید ، دلیل بر این نمیشه که تکنولوژی بد باشه. دوست خوبم ، زمانی که k750 تازه اومده ، با همین قیمت (البته معادل همین قیمت ، که اون موقعی حدوداً 700-800 هزار تومن بود) پاکت پی سی های ویندوز موبایل اسمارت فونهای بازار رو تشکیل میدادند ، که نه تنها حتی قابلیت انجام حتی 10% گوشیهای تاپ حال حاضر بازار رو نداشتند ، بلکه پیدا کردن و اجرای برنامه هایی که عنوان کردید بسیار سخت تر و طاقت فرساتر بود ، و در ضمن گزینه های جانبی چندانی هم برای بهبودشون نبود.
من همیشه در کنار یک گوشی اسمارت گرون ، یک گوشی دم دستی اروزن میگیرم ، گوشی دم دستیم رو در همه شرایط پاسخ میدم و همیشه همراهم هست. اما گوشی اسمارتم رو هر جایی نمیبرم و با توجه به شرایط حملش میکنم و ازش استفاده میکنم. شما هم سعی کنید به اقتضای کار و محیط رفت و آمدتون ، گوشی انتخواب کنید.
اون 2 آپشنی که گفتین اجرا نمیشن ، تنها نتیجه ای که من میتونم بگیرم اینه که دستگاهتون مشکل داره. اگه گارانتی داره که ببریدش گارانتی ، اگه هم نه که باهاش باید بسازید.