درودی دوباره ، دوست خوبم ، من با اینکه کلاً با سری نوت سامسونگ (به جز نوت 10.1) مشکل دارم ، ولی نمیتونم انتقاداتتون رو بپذیرم ، چون صحبتاتون منطقی نیست و بیشتر دارین از روی تعصب و یا کینه و نفرت گفته هاتون رو ارایه میدین. من سالهاست که دارم از گوشیهای اسمارت استفاده میکنم ، و تا به حال هیچ کدوم از مشکلات و ناراحتی های شما رو نداشتم ، چون میدونم چیزی که دارم براش پول میدم قراره چه خدماتی رو بهم ارایه بده ، و تو چه زمینه هایی قراره به کارم بیاد و به دادم برسه. شما هیچوقت نمیری لامبورگینی بخری که باهاش تو مسابقات Off-Road شرکت کنی ، و اگر هم اینکار رو کردی ، و لامبورگینیت رو تو دستانداز گیر انداختی ، نباید بری شرکت لامبورگینی رو متهم کنی که خودرو هایی که تولید میکنه ، نمیتونن دستاندازی رو که حتی پیکان مدل 67 هم میتونه رد کنه ، نمیتونن رد کنن!
این مشکلی که شما با آپشنهای خود گوشی مثل quick glance دارید ، اینور گه از گفته هاتون بر میاد از این بابت هست که گوشیتون خرابه و باید تعویض بشه ، و بهتره به جای اینکه انقدر از این موضوع شکوه کنید ، یه روز برید گارانتی مورد نظر ، و مشکل رو بهشون بگید. هیچ کمپانییی نتونسته تا به حال 100% محصولاتش رو سالم تحویل بده ، و به همین دلیل هم هستش که نمایندگیها ی این کمپانیها ، وجود دارند تا جنس معیوب شما رو تعویض کنند.
درباره ی اون موردی که فرمودید میخواین هنگامی که عکس کارت ویزیت رو دارین تو گوشیتون میبینید شماره ی نوشته شده رو بگیرید ، 2 راه داره!
1. یا خودتون باید شماره رو ببینید و بگیریدش ، برای اینکار ، عکس مورد نظر رو باز کنید ، دکمه ی هوم رو بزنید ، سپس شماره گیر (Dialer) خود گوشی رو باز کنید ، سپس دکمه ی هوم رو نگه دارید ، تا Task Manager استاک خود گوشی باز بشه ، و با اینکار میتونید بین عسک و شماره گیر گوشی جا به جا بشید ، هر وقت که شماره یادتون رفت ، تسک منیجیر رو باز کنید و عکس رو بیارید.
2. یا باید بزارید که از طریق برنامه خود گوشی شماره رو بشناسه و بگیره ، که برای اینکار برنامه وجود داره ، و فقط کافیه که یکم سرچ کنید.
در مورد اون قضیه هم که گفتم یه گوشی ساده رو در کنار گوشی اسمارت استفاده میکنم ، برداشتتون اشتباهه دوست من. من یه سیم کارت میدازم رو گوشی ساده ، یه سیم کارت هم میندازم رو گوشی اسمارتم ، یعنی کلاً 2 خط دارم. خط اصلیم خطیه که روی گوشی ساده ام میندازم و همیشه جوابش میدم. خطی که میندازم روی گوشی اسمارتم ، برای استفاده از اینترنت و تماسها و اس ام اس های غیر ضروریه.
در مورد اینکه گفتید سرچی که با منو میارید فایلهای pdf روی گوشیتون رو پیدا نمیکنه ، به قول آمریکایی ها DUUUH!!! خوب معلومه پیدا نمیکنه. شما انتظار دارید که گوشی برداره از تمامی دایرکتوریها و فایلهای سیستم چیزی رو که خواستید سرچ کنه ، که مثل ویندوز ، سرچتون نیم ساعت طول بکشه؟ اگه میخواین توی دایرکتوریها دنبال فایل بگردین ، باید از طریق File Manager اینکار رو انجام بدین ، که در این زمینه من بهتون پیشنهاد میکنم حتماً ES File Explorer رو ، روی گوشیتون بریزید.
برای کانتکتها هم ، اگه نمیتونین روی صفحه ی دسکتاپتون بریزید ، کانکتهای مورد نظرتون رو Favorite کنید ، و هر بار که خواستید اس ام اس بدید ، از طریق Contacts/Favorites بهشون دسترسی پیدا کنید ، یا حتی میتونید گروهشون کنید. راه های دیگه هم هست ، به جای اینکه انقدر سخت بگیرید برید چندتا برنامه رو گوشیتون بریزید ببینید چقدر گره از کارتون باز میکنن.
دوست گرامی ، داری واقعاً نا امیدم میکنی ، یعنی واقعاً وقتی وارد مسیجهای یه کانتکت میشی نمیفهمی کدوم رو شما فرستادی کدوم رو براتون فرستادن؟؟؟؟ خوب اونایی که سمت راست به رنگ آبی هست ، مسیجهای هست که شما فرستادید ، اونایی که سمت چپ به رنگ دیگه هست ، مسیجهایی هست که براتون فرستادن. به این شیوه ی دیدن مسیج میگن threaded View .
در مورد ژست هم که فرمودید ، تا حدی حرفتون رو قبول دارم ، و تو ایران هم خیلیها برای ژست و کلاس و ... میرن سراغ این گوشیها ، ولی دیگه اول و آخرش اینا گوشیهای با کلاسی در سطح جهانی نیستند. Vertu یا Mobiado یا ... نیستند که گوشیهای با کلاس و گرون باشن.
در مورد مشکلتون با خوندن فایلهای pdf هم واقعاً نمیتونم کمکتون کنم ، چون من همین الانش دارم با گوشی با صفحه ی کوچکتری یه فایل pdf رو میخونم ، و مشکل چندانی با سایز نوشته ها ندارم ، مسلماً خوندن این نوشته ها تو یه مانیتور 17 اینچ ، خیلی راحت تره تا خوندنشون توی یه گوشی با صفحه ی 4.5 اینچی ، اما شما نمیتونید یه مانیتور 17 اینچی رو همش با خودتون ببرید اینور اوونور.
اینکه برای خرید یه محصول انقدر دنبال اطلاعات باشید ، نباید حرصتون رو در بیاره ، به جاش باید از این لذت ببرید که بعد از دیدن این ویدیو ها و خوندن مقالات و اطلاعات ، چقدر سطح دانشتون افزایش پیدا کرده ، و چقدر دیدتون بازتر شده ، و در ضمن ، 2 میلیون پول ، مبلغ زیادیه ، پس نباید الکی و بدون هیچ دانسته ای خرجش کرد. کسی که برای پولیش زحمت کشیده باشه ، و پولش براش ارزشمند باشه ، این سختی رو به جون میخره که پولش هدر نره.
اون آقاییون طراحی هم که رابط کاربری این گوشی رو طراحی کردن ، به خیلی از استانداردها باید توجه میکردن که شاید به ذهن شما خطور نکنه. اگه قرار باشه رابط کاربری رو در حالت دیفالت با انواع و اقسام برنامه ها پر بشه و هر چیزی از کوچکترین تا بزرگترین نیازهای ما رو پر کنه ، رابط کاربری سنگین میشه و اون بازده ای که قراره داشته باشه رو نخواهد داشت ، از طرف دیگه هم ، دیولوپرها باید برن برای درآمد گدایی کنن. پلی استور هم باید درشو تخته کنه بره. گوشی اسمارت به شما قدرت تصمیم گیری و انتخواب میده که خودتون برنامه هایی که به کارتون میاد یا رامی که باهاتون سازگارتره رو رو گوشیتون نصب کنید.
دوست من ، من راهنمایی هایی که باید میکردم رو کردم ، دیگه این با شماست که یا از گوشیی که داری استفاده کنی و لذتش رو ببری ، یا اینکه تا آخر عمر اون گوشی بزنی تو سرش ، و زندگی رو به کام خودت سخت کنی. امیدوارم گزینه ی نخست رو انتخواب کنی . پیروز و سربلند باشید