دوست عزیز وقتی که گزینه پاپ آپ نوت رو فعال میکنی هر بار که قلم رو بیرون میکشی اگه نخوای چیزی یادداشت کنی مجبوری نوت مزاحم رو که باز شده ببندی. در واقع شما برای اینکه یه روزی بتونی سریع یه چیزی رو یادداشت کنی این پاپ آپ نوت مزاحم رو همیشه تحمل میکنی. این یکی از همون نمونههای بارزی هست که شما خودتون رو با طراحی محصول تطابق میدین نه اینکه محصول بر اساس نیاز واقعی شما طراحی شده باشه. در واقع محصول داره از شما سواری میگیره نه شما از محصول. من که این گزینه رو غیر فعال کردم چون واقعاً آزار دهنده بود.با در آوردن قلم در عرض 0.1 ثانیه پاپ آپ نوت باز شده و میتونید به راحتی یادداشت کنید!
دوست عزیز من همین الان دارم با نوت2 جواب شما رو میدم شما میتونی با se k750 جوابه منو اینجا بدی؟
... میشه با اسکایپ یا مسنجر تماس تصویری برقرار کنی؟
میتونی به راحتی تمام ایمیلاتو چک کنی؟
میشه با دست خط خودت هر چند صفحه که خواستی یادداشت برداری؟
و.......
وقتی پست فن=طرفدار رو نوشتم فکر نمیکردم مواردش اینقدر زیاد باشه. اما با وجود زیاد بودن نمونههاش باور کنید درجه خلوص این حماقت هیچ وقت تازگیش رو برای من از دست نمیده. اینکه ببینی یه نفر طرفدار سینه چاک یه محصول یا یه شرکت یا تیم یا هر چیز دیگهای میشه. این میشه هویتش یه جورائی یه رابطه قوم و خویشی باهاش به هم میزنه. حس میکنه اگه کسی به اون محصول انتقاد کرد به خانواده و هویت اون انتقاد کرده. و اگه حس کنه چیزی یا کسی هویتش رو داره تهدید میکنه رفتار تهاجمی نشون میده که نمونههاش رو تو این تاپیک زیاد میشه پیدا کرد. حتماً یه بار دیگه اون مطلب رو بخونن دوستان.ولش کنین کسی که فقط با k750 کار کرده یهو نوت 2 میبینه مخش هنگ میکنه =)))))))
دوست عزیز وقتی که گزینه پاپ آپ نوت رو فعال میکنی هر بار که قلم رو بیرون میکشی اگه نخوای چیزی یادداشت کنی مجبوری نوت مزاحم رو که باز شده ببندی. در واقع شما برای اینکه یه روزی بتونی سریع یه چیزی رو یادداشت کنی این پاپ آپ نوت مزاحم رو همیشه تحمل میکنی. این یکی از همون نمونههای بارزی هست که شما خودتون رو با طراحی محصول تطابق میدین نه اینکه محصول بر اساس نیاز واقعی شما طراحی شده باشه. در واقع محصول داره از شما سواری میگیره نه شما از محصول. من که این گزینه رو غیر فعال کردم چون واقعاً آزار دهنده بود.
خود شما هم میدونید که تایپ ۱۰ انگشتی به هیچ وجه قابل مقایسه با صفحه کلید مجازی و دونه دونه زدن حروف نیست. اگه تو خونه و جمع خانواده باشید که به نظر من این یه عیب به حساب میاد که فقط برای اثبات اینکه گوشی هوشمند شما بیمصرف نیست از جمع جدا بشید و مثلاً سرگرم خوندن و جواب دادن این تاپیک بشین در واقع این گوشی نقش یه مزاحم رو تو جمع خانوادگی بازی میکنه. اگر هم در محل کار باشید که قاعدتاً نباید وقت چنین کاری رو پیدا کنید. باز اگه تشخیص دست خط برای زبان فارسی مثل عربی تو این گوشی وجود داشت و میتونستید با قلم بنویسید یه چیزی هر چند که سامسونگ با وجود استفاده از بازار تشنه ۷۰ میلیونی ایران لزومی ندیده که در این زمینه به خودش زحمت بده.
معمولاً افراد دوست دارن که در دنیای مجازی هویت مجازی خودشون رو حفظ کنن و کسی دوست نداره با یه کارت شناسائی آویزون به گردنش از اینترنت استفاده کنه و از نظر من استفاده از گوشی که سیم کارت شما رو بصورت مرکزی در یک اوپراتور کشوری شناسائی میکنه مخصوصاً برای وصل شدن به اکانتهای مختلف اینترنتی مثل ایمیل دقیقاً حکم همچین چیزی رو داره. این مسأله در کشور ما پررنگتر هست و بخاطر همین من خیلی خوشم نمیاد که با گوشی از اینترنت استفاده کنم.
نوشتن یادداشتها با دستخط یعنی برگشت به عقب. و از نظر من یه ژست فانتزی بیشتر نیست. شما نمیتونید تو یادداشتهاتون جستجو کنید. یا حتی مثل یه متن تایپی ویرایششون کنید. نمیتونید در قالب متنی به گوشی دیگه یا کامپیوتر شخصی منتقلشون کنید. و عملاً محدود به استفاده از اونها روی همین گوشی هستید.
وقتی پست فن=طرفدار رو نوشتم فکر نمیکردم مواردش اینقدر زیاد باشه. اما با وجود زیاد بودن نمونههاش باور کنید درجه خلوص این حماقت هیچ وقت تازگیش رو برای من از دست نمیده. اینکه ببینی یه نفر طرفدار سینه چاک یه محصول یا یه شرکت یا تیم یا هر چیز دیگهای میشه. این میشه هویتش یه جورائی یه رابطه قوم و خویشی باهاش به هم میزنه. حس میکنه اگه کسی به اون محصول انتقاد کرد به خانواده و هویت اون انتقاد کرده. و اگه حس کنه چیزی یا کسی هویتش رو داره تهدید میکنه رفتار تهاجمی نشون میده که نمونههاش رو تو این تاپیک زیاد میشه پیدا کرد. حتماً یه بار دیگه اون مطلب رو بخونن دوستان.
بد نیست این مقاله رو که با هوشمندی به تکنیکهای موزیانه سامسونگ برای قالب کردن یه محصول با حداقل کیفیت اما حداکثر بازاریابی و بزک به میلیونها نفر اشاره کرده بخونید.
من فقط یه کار تو اندروید دیدم که شاید از k750 بهتر و سریعتر عمل میکنه!
اونم این برنامه است:
Flashlight LED Genius
فقط دکمه هوم رو بزنین و بعدش گوشکوبتون رو بلرزونید!
.... فکر نکنم بهترین گوشی گلکسی بیشتر از 5 سال عمر کنه